آ
-
آرد کینوا
بهبود خواص تغذیهای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونینزدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
-
آنتیاکسیدان
تهیه نانونیوزوم در غلظتهای مختلف کلسترول با روش هیدراتاسیون لایه نازک برای نانوریزپوشانی ترکیبات پلیفنلی خالص [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 29-45]
-
آنتیاکسیدان
افزایش عمر ماندگاری فیله ماهی (Epinephelus coioides) با پوشش زیستتخریبپذیر کیتوزان/موسیلاژ چیا حاوی عصاره روناس (.Rubia tinctorum L) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 47-59]
-
آنتیاکسیدان
تأثیر تیمار پس از برداشت ال-گلوتاتیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوه توتفرنگی رقم سابرینا در طی انبار سرد [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 119-132]
ا
-
اسیدهای قابل تیتراسیون
کاربرد قبل و بعد از برداشت پوششهای خوراکی بر ویژگیهای کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 79-101]
-
انبارمانی
تأثیر تیمار پس از برداشت ال-گلوتاتیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوه توتفرنگی رقم سابرینا در طی انبار سرد [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 119-132]
ب
-
بهینهسازی
اثر ژل آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کمچرب [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 61-77]
پ
-
پلیفنل اکسیداز
تأثیر تیمار پس از برداشت ال-گلوتاتیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوه توتفرنگی رقم سابرینا در طی انبار سرد [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 119-132]
-
پوشش
تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیلزدایی در ماندگاری قارچ دکمهای خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 13-27]
-
پوشش خوراکی
افزایش عمر ماندگاری فیله ماهی (Epinephelus coioides) با پوشش زیستتخریبپذیر کیتوزان/موسیلاژ چیا حاوی عصاره روناس (.Rubia tinctorum L) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 47-59]
-
پوششهای خوراکی
کاربرد قبل و بعد از برداشت پوششهای خوراکی بر ویژگیهای کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 79-101]
خ
-
خواص تغذیهای
بهبود خواص تغذیهای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونینزدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
د
-
درصد جذب روغن
بهبود خواص تغذیهای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونینزدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
-
دونات
بهبود خواص تغذیهای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونینزدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
ز
-
زیستفعال
تهیه نانونیوزوم در غلظتهای مختلف کلسترول با روش هیدراتاسیون لایه نازک برای نانوریزپوشانی ترکیبات پلیفنلی خالص [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 29-45]
ژ
-
ژل آلوئهورا
اثر ژل آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کمچرب [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 61-77]
-
ژلاتین
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]
س
-
ساپونینزدایی
بهبود خواص تغذیهای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونینزدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
-
سس مایونز
اثر ژل آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کمچرب [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 61-77]
ع
-
عصاره روناس
افزایش عمر ماندگاری فیله ماهی (Epinephelus coioides) با پوشش زیستتخریبپذیر کیتوزان/موسیلاژ چیا حاوی عصاره روناس (.Rubia tinctorum L) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 47-59]
ف
-
فراسودمند
تهیه نانونیوزوم در غلظتهای مختلف کلسترول با روش هیدراتاسیون لایه نازک برای نانوریزپوشانی ترکیبات پلیفنلی خالص [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 29-45]
-
فنل کل
تأثیر تیمار پس از برداشت ال-گلوتاتیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوه توتفرنگی رقم سابرینا در طی انبار سرد [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 119-132]
-
فیلم
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]
-
فیله ماهی هامور
افزایش عمر ماندگاری فیله ماهی (Epinephelus coioides) با پوشش زیستتخریبپذیر کیتوزان/موسیلاژ چیا حاوی عصاره روناس (.Rubia tinctorum L) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 47-59]
ق
-
قارچ دکمهای
تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیلزدایی در ماندگاری قارچ دکمهای خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 13-27]
ک
-
کربوکسی متیل سلولز
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]
-
کمچرب
اثر ژل آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کمچرب [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 61-77]
-
کندلکوهی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]
-
کیتوزان
تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیلزدایی در ماندگاری قارچ دکمهای خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 13-27]
م
-
مالون دی آلدئید
کاربرد قبل و بعد از برداشت پوششهای خوراکی بر ویژگیهای کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 79-101]
-
ماندگاری
تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیلزدایی در ماندگاری قارچ دکمهای خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 13-27]
-
ماندگاری
افزایش عمر ماندگاری فیله ماهی (Epinephelus coioides) با پوشش زیستتخریبپذیر کیتوزان/موسیلاژ چیا حاوی عصاره روناس (.Rubia tinctorum L) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 47-59]
-
محتوای فنول کل
کاربرد قبل و بعد از برداشت پوششهای خوراکی بر ویژگیهای کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 79-101]
ن
-
نانوریزپوشانی
تهیه نانونیوزوم در غلظتهای مختلف کلسترول با روش هیدراتاسیون لایه نازک برای نانوریزپوشانی ترکیبات پلیفنلی خالص [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 29-45]