با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

آ

  • آرد کینوا بهبود خواص تغذیه‌ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین‌زدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]

  • آنتی‌اکسیدان تهیه نانونیوزوم در غلظت‌های مختلف کلسترول با روش هیدراتاسیون لایه نازک برای نانوریزپوشانی ترکیبات پلی‌فنلی خالص [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 29-45]

  • آنتی‌اکسیدان افزایش عمر ماندگاری فیله ماهی (Epinephelus coioides) با پوشش زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان/موسیلاژ چیا حاوی عصاره روناس (.Rubia tinctorum L) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 47-59]

  • آنتی‌اکسیدان تأثیر تیمار پس از برداشت ال-گلوتاتیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا در طی انبار سرد [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 119-132]

ا

  • اسیدهای قابل تیتراسیون کاربرد قبل و بعد از برداشت پوشش‌های خوراکی بر ویژگی‌های کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 79-101]

  • انبارمانی تأثیر تیمار پس از برداشت ال-گلوتاتیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا در طی انبار سرد [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 119-132]

ب

  • بهینه‌سازی اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 61-77]

پ

  • پلی‌فنل اکسیداز تأثیر تیمار پس از برداشت ال-گلوتاتیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا در طی انبار سرد [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 119-132]

  • پوشش تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیل‌زدایی در ماندگاری قارچ دکمه‌ای خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 13-27]

  • پوشش خوراکی افزایش عمر ماندگاری فیله ماهی (Epinephelus coioides) با پوشش زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان/موسیلاژ چیا حاوی عصاره روناس (.Rubia tinctorum L) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 47-59]

  • پوشش‎های خوراکی کاربرد قبل و بعد از برداشت پوشش‌های خوراکی بر ویژگی‌های کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 79-101]

خ

  • خواص تغذیه‌ای بهبود خواص تغذیه‌ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین‌زدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]

د

  • درصد جذب روغن بهبود خواص تغذیه‌ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین‌زدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]

  • دونات بهبود خواص تغذیه‌ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین‌زدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]

ز

  • زیست‌فعال تهیه نانونیوزوم در غلظت‌های مختلف کلسترول با روش هیدراتاسیون لایه نازک برای نانوریزپوشانی ترکیبات پلی‌فنلی خالص [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 29-45]

ژ

  • ژل آلوئه‌ورا اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 61-77]

  • ژلاتین بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]

س

  • ساپونین‌زدایی بهبود خواص تغذیه‌ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین‌زدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]

  • سس مایونز اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 61-77]

ع

  • عصاره روناس افزایش عمر ماندگاری فیله ماهی (Epinephelus coioides) با پوشش زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان/موسیلاژ چیا حاوی عصاره روناس (.Rubia tinctorum L) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 47-59]

ف

  • فراسودمند تهیه نانونیوزوم در غلظت‌های مختلف کلسترول با روش هیدراتاسیون لایه نازک برای نانوریزپوشانی ترکیبات پلی‌فنلی خالص [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 29-45]

  • فنل کل تأثیر تیمار پس از برداشت ال-گلوتاتیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا در طی انبار سرد [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 119-132]

  • فیلم بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]

  • فیله ماهی هامور افزایش عمر ماندگاری فیله ماهی (Epinephelus coioides) با پوشش زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان/موسیلاژ چیا حاوی عصاره روناس (.Rubia tinctorum L) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 47-59]

ق

  • قارچ دکمه‌ای تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیل‌زدایی در ماندگاری قارچ دکمه‌ای خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 13-27]

ک

  • کربوکسی متیل سلولز بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]

  • کم‌چرب اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 61-77]

  • کندلکوهی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]

  • کیتوزان تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیل‌زدایی در ماندگاری قارچ دکمه‌ای خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 13-27]

م

  • مالون دی آلدئید کاربرد قبل و بعد از برداشت پوشش‌های خوراکی بر ویژگی‌های کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 79-101]

  • ماندگاری تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیل‌زدایی در ماندگاری قارچ دکمه‌ای خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 13-27]

  • ماندگاری افزایش عمر ماندگاری فیله ماهی (Epinephelus coioides) با پوشش زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان/موسیلاژ چیا حاوی عصاره روناس (.Rubia tinctorum L) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 47-59]

  • محتوای فنول کل کاربرد قبل و بعد از برداشت پوشش‌های خوراکی بر ویژگی‌های کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 79-101]

ن

  • نانوریزپوشانی تهیه نانونیوزوم در غلظت‌های مختلف کلسترول با روش هیدراتاسیون لایه نازک برای نانوریزپوشانی ترکیبات پلی‌فنلی خالص [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 29-45]