دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = مسعود رضائی
تعداد مقالات: 9
استخراج آنزیمی پلیساکارید سولفاته از پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شیمیایی، خواص ضداکسیدانی و کارکردی آن
دوره 18، شماره 5 ، آذر و دی 1401، ، صفحه 725-738
چکیده
در مطالعه حاضر پلیساکارید سولفاته از پوست ماهی قزلآلا توسط آنزیم پپسین استخراج شد و آنالیزهای FTIR، کربوهیدرات، سولفات، یورونیک اسید و پروتئین آن انجام شد. نتایج آنالیز شیمیایی پلیساکاریدهای استخراج ... بیشترتهیه و ارزیابی ویژگیهای شناساگر حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیتی صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L)
دوره 18، شماره 4 ، مهر و آبان 1401، ، صفحه 527-541
چکیده
در این تحقیق، بستهبندی هوشمند حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیتی صمغ عربی- کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) تهیه شد و ویژگیهای ساختاری، فیزیکی، مکانیکی، حرارتی، آنتیاکسیدانی ... بیشترتهیه فیلم کامپوزیت زیستتخریبپذیر کربوکسیمتیل سلولز-صمغ عربی و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و حرارتی آن
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، ، صفحه 287-297
چکیده
در این پژوهش اثر ترکیب دو پلیمر کربوکسیمتیل سلولز و صمغ عربی بهمنظور بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلمهای زیستتخریبپذیر موردمطالعه قرار گرفت. بدین منظور ابتدا فیلمهای کربوکسیمتیل سلولز ... بیشترارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیهشده از کربوکسیمتیلسلولز و کتیرا
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 88-97
چکیده
در تحقیق حاضر بهمنظور بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلمهای زیستتخریبپذیر خوراکی ترکیب کردن دو پلیمر کربوکسیمتیلسلولز (CMC) و کتیرا موردمطالعه قرار گرفت. کربوکسیمتیلسلولز و کتیرا با نسبتهای ... بیشتراثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیطهای مدل شبیهسازیشده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)
دوره 10، شماره 2 ، تیر 1393
چکیده
ممانعت از رشد باکتریهای بیماریزا و افزایش زمان ماندگاری ماهی بهعنوان یک ماده غذایی فسادپذیر با استفاده از روشهای ایمن ازجمله موضوعاتی است که از دیرباز توجه محققین صنایع غذایی و شیلات را بهخود ... بیشتربررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینهسازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
دوره 10، شماره 2 ، تیر 1393
چکیده
جلبکهای دریایی از منابع جدید ترکیبات زیستفعال با خواص آنتیاکسیدانی میباشند. هدف از این مطالعه بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa خلیج فارس و ... بیشترتأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)
دوره 8، شماره 2 ، تیر 1391
چکیده
به منظور بهینهسازی شرایط استخراج ژلاتین از پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)، تأثیر غلظت سود (1 -01/0 نرمال)، غلظت اسیدکلریدریک (1 – 01/0 نرمال) و زمان استخراج (8- 3 ساعت)، بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین ... بیشترتاثیر غوطهوری ماهی کامل و تخلیه شکمی شده قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در عصاره چای سبز بر کیفیت ماندگاری به هنگام نگهداری در یخ
دوره 8، شماره 2 ، تیر 1391
چکیده
در این پژوهش عصاره چای سبز بهوسیله آب استخراج گردیده و پس از غوطهوری ماهیان به دو صورت کامل و شکم خالی در محلول 600 ppm به مدت 90 دقیقه، اثر عصاره مذکور برکیفیت ماهی قزلآلای رنگین کمان به هنگام نگهداری ... بیشترتهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر کیتوزان/ نانورس جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی
دوره 7، شماره 1 ، فروردین 1390