دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = رضا اسماعیل زاده کناری
تعداد مقالات: 14
اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره فنولی برگهای پونه کوهی (Origanum vulgar L.)
دوره 15، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1398، ، صفحه 89-101
چکیده
استخراج به کمک فراصوت به دلیل مزایای بسیار آن در استخراج ترکیبات زیستفعال از نمونههای گیاهی، مورد توجه زیادی قرار گرفته است. کارایی اولتراسوند تحت تاثیر عوامل مختلفی نظیر دمای استخراج، زمان استخراج، ... بیشترمقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت
دوره 15، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1398، ، صفحه 223-233
چکیده
ﮔﻴﺎﻫﺎن ﻣﻨﺒﻊ ﻏﻨﻲ از ﺗﺮﻛﻴﺒﺎت فنوﻟﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪﻛﻪ ﻣﻬﻤﺘﺮﻳﻦ آنتیاکسیدانﻫﺎی ﻃﺒﻴﻌﻲ بهشمار ﻣﻲآﻳﻨﺪ. آنتیاکسیدانﻫﺎ از ﻋﻮاﻣﻞ اﺻﻠﻲ ﺧﻨﺜﻲ ﻛﻨﻨﺪه رادﻳﻜﺎلﻫﺎی آزاد ﻣﻲﺑﺎﺷﻨﺪ، ... بیشترتأثیر استخراج با فراصوت بر فعالیت بیولوژیکی عصاره پوست بنه (Pistacia Atlantica Subsp. Mutica): بررسی شرایط بهینه و فعالیت آنتیاکسیدانی
دوره 14، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1397، ، صفحه 17-28
چکیده
در این تحقیق از طرح مرکب مرکزی محوری قابل چرخش در روش سطح پاسخ برای بهینهیابی شرایط استخراج با فراصوت ترکیبات پلیفنلی پوست بنه (Pistacia atlantica subsp. Mutica) استفاده شد. پارامترهای زمان، دما و نسبت حلال ... بیشتراثرات امواج فراصوت بر راندمان، بافت و برخی خصوصیات کیفی پنیر
دوره 14، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1397، ، صفحه 41-51
چکیده
در تحقیق حاضر، تأثیرات تیمار اولتراسوند حمام و پروب بر راندمان، خصوصیات بافتی (سختی، چسبندگی، انسجام، فنریت و قابلیت جویدن)، pH و محتوای رطوبت پنیرسفید تازه موردارزیابی قرار گرفت. زمانهای 2، 4، 6 دقیقه ... بیشتراثر اولتراسوند حمام و پروب در ترکیب با محلولهای آبنمک و آبنمک-پلیفسفات بر خواص کیفی و بافتی گوشت گاو
دوره 13، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1396، ، صفحه 117-130
چکیده
تکنیکهای مختلف مکانیکی، آنزیمی و شیمیایی برای بهبود کیفیت گوشت استفاده میشود. چنین تکنیکهایی معایبی مانند زمانبر بودن و آسیب رساندن به شاخصهای کیفی گوشت دارند. اولتراسوند بهعنوان یک روش ... بیشتربررسی خواص آنتیاکسیدانی عصارههای پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، ، صفحه 503-516
چکیده
نگرانی از ایمنی آنتیاکسیدانهای سنتزی به تحقیقات گستردهای درباره گیاهان که منبع غنی از آنتیاکسیدانهای طبیعی هستند منجر شد. میوه انجیر حاوی مقادیر زیادی ترکیبات فنولی، فلاوونوئیدی و آنتوسیانینها ... بیشتراثر حلالهای مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره میوه زغال اخته
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، ، صفحه 517-527
چکیده
میوه زغال اخته به دلیل داشتن ترکیبات ارزشمند فراوانی مانند ترکیبات فنولی، منبع خوبی از آنتیاکسیدانهای طبیعی است و میتواند بهعنوان گیاه دارویی در درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار گیرد. ... بیشترمقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتیاکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران
دوره 13، شماره 2 ، خرداد و تیر 1396، ، صفحه 273-281
چکیده
در این پژوهش، تاثیر سه منطقه شاهرود، بندر گز و هزار جریب از شمال ایران و سه روش استخراج غرقابی، ماکروویو و اولتراسوند در چهار زمان مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنولی استخراجی و خواص آنتیاکسیدانی ... بیشترپایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحتتأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونیناشونده آنها
دوره 12، شماره 2 ، خرداد و تیر 1395، ، صفحه 239-249
چکیده
در این تحقیق، پایداری اکسایشی روغن تخلیصشده ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) در حضور روغنهای مغز و پوست بنه (2-1 درصد وزنی/وزنی) و اجزاء صابونی ناشونده آنها (5/1-1 درصد وزنی/وزنی) بررسی و با اثر آنتیاکسیدانهای ... بیشتراثر روشهای استخراج بر ترکیبات فنولی استخراجشده از پوست و پالپ انجیر
دوره 11، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1394، ، صفحه 758-769
چکیده
اخیرا استخراج آب زیربحرانی (SWE) بهعنوان یک تکنولوژی سبز برای استخراج ترکیبات زیستفعال گیاهان شناخته شده است. در این مطالعه، استخراج آب زیربحرانی، استخراج بهکمک اولتراسوند (UAE) و استخراج حلالی همزنی ... بیشتربررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط ذخیرهسازی
دوره 10، شماره 2 ، تیر 1393
چکیده
ترکیبات حاصل از اکسیداسیون لیپیدها سلامت انسان را بهخطر انداخته و منجر به بیماریهای قلبی-عروقی و سرطان میشود. از اینرو آنتیاکسیدانها با هدف به تأخیر انداختن اکسیداسیون در روغن به آن افزوده ... بیشتراثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعهای بر زرد، ماری و فیشمی
دوره 9، شماره 4 ، دی 1392
چکیده
در این پژوهش اثر تیمار حرارتی در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 8 ساعت بر تغییرات شیمیایی، شاخص های کیفی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر 3 رقم رایج ایرانی (زرد، ماری و فیشمی) مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ... بیشتربررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران
دوره 9، شماره 1 ، فروردین 1392
چکیده
در این پژوهش قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ با روغنهای پوست بنه و کنجد که به عنوان روغنهایی با قدرت آنتی اکسیدانی بالا شناخته شده هستند، مقایسه شد. نسبت بین اسیدهای چرب غیر اشباع دارای چند پیوند ... بیشتراثر آنتیاکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان
دوره 8، شماره 2 ، تیر 1391