دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = خواص فیزیکی
تعداد مقالات: 7
تأثیر انواع پوشش و بستهبندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار
دوره 19، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1402، ، صفحه 1-14
چکیده
با توجه به اینکه خرمالو یک میوهی حساس به فشار بوده و نگهداری این میوه در انبارها به سختی انجام میشود، در این تحقیق سعی شده به بررسی پارامترهای موثر بر کاهش تغییرات خصوصیات فیزیکی آن پرداخته شود. این ... بیشترتولید نانولیپوزومهای حامل نایسین با پوشش کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکی و ضدباکتریایی محصول علیه Bacillus cereus و Staphylococcus aureus
دوره 18، شماره 4 ، مهر و آبان 1401، ، صفحه 561-573
چکیده
از آنجا که فعالیت ضدباکتریایی نایسین در واکنش با پروتئینها، قندها و لیپیدها کاهش مییابد، نانوریزپوشانی این نگهدارنده جهت حفاظت از خواص ذاتی آن راه حل مناسبی بهنظر میرسد. هدف تحقیق حاضر تولید نانولیپوزومهای ... بیشتربررسی ویژگیهای فیزیکی دانه ماشک گل خوشهای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربیگیری و تغییرات pH بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن
دوره 17، شماره 4 ، مهر و آبان 1400، ، صفحه 543-557
چکیده
نظر به اهمیت روز افزون نیاز به منابع پروتئینی جدید و کمبود منابع پروتئینی حیوانی، استفاده از منابع گیاهی مورد توجه است. هدف از این مطالعه معرفی پتانسیلهای دانه ماشک گل خوشهای بهعنوان یک منبع بومی ... بیشتربررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتینی حاوی هیدروسل استخراجی زردچوبه (Curcuma longa)
دوره 15، شماره 4 ، مهر و آبان 1398، ، صفحه 453-463
چکیده
ژلاتین از جمله ترکیبات متداول در تهیه بسته بندی های خوراکی است. در این پژوهش استفاده از درصدهای مختلف (%100-5) هیدروسل استخراجی زردچوبه در فرمولاسیون تهیه فیلم خوراکی ژلاتینی مورد بررسی قرار گرفت. ویژگیهای ... بیشترارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیهشده از کربوکسیمتیلسلولز و کتیرا
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 88-97
چکیده
در تحقیق حاضر بهمنظور بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلمهای زیستتخریبپذیر خوراکی ترکیب کردن دو پلیمر کربوکسیمتیلسلولز (CMC) و کتیرا موردمطالعه قرار گرفت. کربوکسیمتیلسلولز و کتیرا با نسبتهای ... بیشتربررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت
دوره 9، شماره 3 ، مهر 1392
چکیده
لیموترش یکی از مهمترین اقلام مصرفی به صورت تر و خشک میباشد. خشک کردن، درجه بندی و انبارداری از مهمترین مراحل پس از برداشت است که برای انجام مراحل فوق آگاهی از خواص فیزیکی این محصول ضروری میباشد. در ... بیشتربررسی روند تغییرات خواص فیزیکی میوه خرمالو (رقم خرمندی) در طول دوره انبارمانی در شرایط محیطی
دوره 8، شماره 4 ، دی 1391