دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = ریزپوشانی
تعداد مقالات: 11
انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سینبیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج
دوره 18، شماره 5 ، آذر و دی 1401، ، صفحه 657-679
چکیده
هدف از این تحقیق ریزپوشانی عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم و استفاده از آن در نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه آب پرتقال- هویج بود. برای این منظور ابتدا عصاره ریشه بابا آدم با دو روش میکروکپسولاسیون و نانوکپسولاسیون ... بیشتراثر الیگوفروکتوز و ریزپوشانی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوزوس و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ژله فراسودمند
دوره 18، شماره 4 ، مهر و آبان 1401، ، صفحه 483-497
چکیده
امروزه با گسترش فرآوردههای پروبیوتیک در بازارهای جهانی، لزوم مطالعه بیشتر در خصوص تولید فرآوردههای جدید حاوی این باکتریها بیشتر آشکار میشود. پروبیوتیکها بهعنوان میکروارگانیسمهای زندهای ... بیشترافزایش بقای باکتریهای اسید لاکتیک در سوپ ترخینه بهعنوان ماتریکس غیرلبنی
دوره 18، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1401، ، صفحه 69-84
چکیده
ترخینه، غذای تخمیری سنتی ایران بر پایه غلات، از مخلوطی از آرد غلات، سبزیجات، سبزی، ادویهجات و ماست تهیه میشود. هدف از این مطالعه بهبود بقای باکتریهای اسید لاکتیک (LAB) در سوپ ترخینه بهعنوان یک ماتریکس ... بیشترریزپوشانی پروتئین هیدرولیزشدهی گرده گل با کنستانتره پروتئین آبپنیر و فایبرزول و بررسی پایداری و ساختاری ریزکپسولها
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، ، صفحه 409-421
چکیده
ریزپوشانی پروتئینها و پپتیدها در حفظ ساختار و ویژگیهای عملکردی آنها تأثیرگذار است. در این پژوهش بهمنظور حفظ ساختار و پایداری پروتئین هیدرولیزشده گرده گل در مقابل عوامل تخریبکننده، ریزپوشانی ... بیشتراثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده
دوره 16، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1399، ، صفحه 103-115
چکیده
اثرات غلظتهای 1 تا 5 میلیگرم بر میلیلیتر هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقرهای بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده با مالتودکسترین و نشاسته اصلاحشده شیمیایی (Hi-Cap® ... بیشتراثر غلظتهای مختلف مالتودکسترین و دماهای مختلف خشککردن پاششی بر ویژگیهای پودر عصاره ریزپوشانی شده سماق
دوره 14، شماره 2 ، خرداد و تیر 1397، ، صفحه 321-334
چکیده
هدف از این مطالعه، بررسی تأثیر دمای هوای ورودی و غلظتهای مختلف مالتودکسترین افزوده شده در خشککردن پاششی عصاره آبی سماق بر برخی ویژگیهای پودر تولیدی بود. سماق یکی از ادویههای رایج مورد استفاده ... بیشتربررسی امکان تولید رنگ کارامل از دو منبع انگور و خرما و ریزپوشانی آن به روش خشک کن انجمادی
دوره 14، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1397، ، صفحه 145-161
چکیده
با توجه به مصرف زیاد رنگهای خوراکی در صنایع غذایی، در این پژوهش، اثر فاکتورهایی چون نوع کاتالیست (آمونیوم کلراید وگلایسین)، غلظت کاتالیست (2-5/0 مولار)، میزان pH محیط واکنش (5-4)، زمان انجام واکنش (120-60 دقیقه) ... بیشترریزپوشانی رنگدانه آنتوسیانینی زرشک با استفاده از خشککن انجمادی
دوره 13، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1396، ، صفحه 14-27
چکیده
در این پژوهش، عصارة الکلی اسیدی حاصل از زرشک که حاوی مقدار نسبتاً بالایی آنتوسیانین بود (45/1±26/376 برحسب سیانیدین-3-گلیکوزید بر وزن خشک) با استفاده از دیوارههای مالتودکسترین، پلوینیلپیرولیدون ... بیشترریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) بهروش خشک کردن پاششی
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، ، صفحه 499-511
چکیده
روغنهای معطر، ترکیبات چربیدوست و فرار استخراجشده از گیاهان هستند که بهعنوان طعمدهندههای خوراکی مورداستفاده قرار میگیرند. در این تحقیق ریزپوشانی روغن نعناع بهروش خشککردن پاششی و با ... بیشترارزیابی بقاء باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک
دوره 8، شماره 3 ، مهر 1391
چکیده
در این تحقیق بستنی ماستی به عنوان یک فراورده سین بیوتیک تولید شد. فرآورده های غذایی که شامل هر دو بخش پروبیوتیکی و پری-بیوتیکیاند را سین بیوتیک یا غذاهای عملگرا می نامند. باکتری پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس ... بیشترتاثیر شرایط شبیهسازی شده معده و روده بر زندهمانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سینبیوتیک
دوره 8، شماره 2 ، تیر 1391