دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = زهرا امام جمعه
تعداد مقالات: 10
بررسی تاثیر افزودن دو صمغ لوبیای خرنوب و زانتان بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ظرفیت نگهداری آب ماست سینبیوتیک شتر
دوره 16، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1399، ، صفحه 131-143
چکیده
در این تحقیق تاثیر دو صمغ زانتان و لوبیای خرنوب بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ماست فراسودمند سینبیوتیک از شیر شتر به همراه β-گلوکان استخراج شده از جو دوسر مورد مطالعه قرار گرفت. متغیرهای مورد بررسی ... بیشتربهینه سازی شرایط استخراج پکتین به کمک امواج اولتراسونیک از تفاله شاه توت (Morus nigra L.)
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، ، صفحه 594-610
چکیده
در این پژوهش تکنیک استخراج بهکمک امواج اولتراسوند (UAE) بهمنظور جداسازی پکتین از تفاله شاهتوت بهکار گرفته شد و از روش سطح پاسخ بهمنظور بهینهسازی شرایط استخراج استفاده شد. آزمایشها در قالب طرح ... بیشتربررسی و بهینهیابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ
دوره 10، شماره 4 ، دی 1393، ، صفحه 327-336
چکیده
در این مطالعه، اثر پنج فاکتور شامل توان مایکروویو، دمای هوا، سرعت جریان هوا، زمان شروع مایکروویودهی و مقدار ماده بر روی زمان و انرژی لازم برای خشک کردن تمشک سیاه تا محتوای رطوبت 50 درصد بر مبنای خشک در ... بیشترارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان در نوشابه پرتقالی
دوره 8، شماره 2 ، تیر 1391
چکیده
در این پژوهش فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان بر میکروارگانیسم های آلوده کننده نوشابه (لاکتوباسیلوس دلبروکی، لوکونوستوک مزنتروئیدس، ساکارومایسس سرویزیه و کاندیدا کروزئی) بررسی گردید. ... بیشتربررسی میزان تغییرات ضریب فعالیت لیمونن در سیستمهای مدلی نوشابههای پرتقالی با استفاده از مدل ترمودینامیکی Dortmund-UNIFAC
دوره 8، شماره 1 ، فروردین 1391
چکیده
لیمونن طعم شاخص نوشابه های پرتقالی می باشد که حفظ آن در افزایش بازارپسندی آب میوه موثر خواهد بود. در این تحقیق اثر سه پارامتر جزء مولی، زمان و گاز CO2 بر میزان ضریب فعالیت لیمونن در سیستمهای مدلی نوشابه ... بیشتراثر پیش تیمار و روش های مختلف خشک کردن بر روند خشک شدن، بافت، رنگ، مقدار و سرعت باز جذب آب ورقه های قارچ دکمهای (Agaricus bisporus)
دوره 6، شماره 3 ، مهر 1389
چکیده
در این پژوهش اثر سه پیش تیمار آنزیم بری با آب داغ، بخار آب و غوطهوری در محلول متابی سولفیت پتاسیم در ترکیب با سه روش خشک کردن هوای داغ، تحت خلاء و روش ترکیبی مایکروویو همراه با هوای داغ بر روی سینتیک ... بیشتربررسی اثر جایگزینی ساکارز و گلوکز با دو نوع شیرین کننده رژیمی بر خصوصیات بافتی و ریز ساختار گز
دوره 6، شماره 2 ، تیر 1389
چکیده
در این تحقیق به بررسی اثر جایگزینی ساکارز و گلوکز با شیرین کننده های رژیمی بر خواص فیزیکی محصول گز پرداخته شد. در این بررسی شیرین کننده های رژیمی سوربیتول و ایزومالت بجای گلوکز و شکر در تولید گز رژیمی ... بیشتراثر پارامترهای فرآیند بر گرفتگی غشاء میکروفیلتر در حین شفاف سازی آب انار
دوره 6، شماره 1 ، فروردین 1389
چکیده
آب انار که میوه ای با خواص تغذیه ای بسیار مفید است دارای ظاهری کدر است که نگهداری و تغلیظ آن را دچار مشکل میکند. میکروفیلتراسیون آب انار باعث کاهش کدورت آب میوه میشود. یکی از مشکلات موجود در این فرآیند ... بیشتربررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید و گشنیز بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7 , سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع
دوره 4، شماره 1 ، فروردین 1387
چکیده
در این تحقیق اثر ضد میکروبی اسانس حاصل از بذر های شوید و گشنیز برروی سه م یکرو ارگانیسم بیماری زای غذایی یعنی و سالمونلا تیفی موریو م( 14028 (ATCC 35218) O157:H اشرشیاکلی ( 7 ، ( PTCC استافیلوکوکوس اورئو س( 1431 این اسانس ... بیشتراستخراج روغن از دانههای کانولا با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی
دوره 2، شماره 1 ، فروردین 1385