دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = رسول کدخدایی
تعداد مقالات: 10
بررسی اثر نوع تجمع زنجیرهای بر خصوصیات بافتی ژل مخلوط کاپا- یوتا کاراگینان
دوره 14، شماره 4 ، مهر و آبان 1397، ، صفحه 543-559
چکیده
کاراگینان از دسته پلی ساکاریدهای دریایی است که به واسطه حضور گروهای سولفیتی در زنجیره دارای خصوصیات عملگرایی ویژهای میباشد. در این پژوهش تاثیر تجمع زنجیرهای در نتیجه حضور یون های پتاسیم و کلسیم ... بیشترارزیابی ویژگیهای ساختاری و عملکردی پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris)
دوره 13، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1396، ، صفحه 79-91
چکیده
امروزه تقاضا برای استفاده از پروتئین های گیاهی در حال افزیش است زیرا این پروتئین ها منابعی قابل دسترس و ارزان هستند. لذا در این تحقیق پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolu svulgaris) شامل پاچ باقلا (Speckled Sugar)، ... بیشتربررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلیفنول هاو فعالیت آنتیاکسیدانی چای سبز
دوره 11، شماره 4 ، مهر و آبان 1394، ، صفحه 285-295
چکیده
چای با نام علمی Camellia sinensis از دمنوشهای رایج و معروف در دنیا محسوب میگردد. مهمترین ترکیب شیمیایی چای پلیفنولها (کاتچینها) هستند که دارای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی بوده و در جلوگیری از بروز ... بیشتربهینهسازی فرمولاسیون کره کمچرب بر اساس ویژگیهای حسی بهروش سطح پاسخ
دوره 9، شماره 4 ، دی 1392
چکیده
کره کمچرب امولسیون آب در روغنی است که از یک فاز پیوسته روغنی شامل کره، امولسیفایرها و ترکیبات رنگی و نیز یک فاز پراکنده آبی شامل آب، پایدارکنندهها و ترکیبات پروتئینی تشکیل شده است. در این پژوهش ... بیشتربررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت
دوره 9، شماره 1 ، فروردین 1392
چکیده
در این تحقیق، اثر صمغ قدومه شهری (صفر، 2/0، 4/0 و 6/0 درصد وزنی) بر خصوصیات امولسیون روغن ذرت در آب تهیه شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر (2 درصد وزنی) در 7pH: مورد بررسی قرار گرفت. به منظور بررسی ویژگی های امولسیون، ... بیشتربررسی برخی عوامل مؤثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم
دوره 7، شماره 4 ، دی 1390
چکیده
تأثیر pH، غلظت های مختلف Tween 80 و یون کلسیم بر پایداری امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با غلظت های مختلف کازئینات سدیم مورد مطالعه قرار گرفت. به این منظور نمونه های امولسیون روغن در آب حاوی 10% (وزنی/ وزنی) ... بیشترریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تأثیر نوع و غلظت ماده دیواره
دوره 7، شماره 3 ، مهر 1390
چکیده
لیمونین یکی از پرمصرف ترین ترکیبات طبیعی مولد عطر و طعم در صنایع غذایی است که به لحاظ فراریت بالا و حساسیت به اکسیداسیون، غالباً بخش قابل ملاحظه ای از آن در حین فرآوری و نگهداری مواد غذایی از دست می رود. ... بیشتربررسی تأثیر بر هم کنش100 Hi-Cap و Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن
دوره 6، شماره 4 ، دی 1389
چکیده
هدف از انجام این تحقیق، بررسی تأثیر برهم کنش میان نشاسته اصلاح شده Hi-Cap 100 و سورفکتانت غیر یونی Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسولهای حاصل از خشک کردن پاششی آن بود. به این منظور قطر متوسط ... بیشتربررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)
دوره 6، شماره 2 ، تیر 1389
چکیده
اینولین به علت دارا بودن ویژگیهای مفید تغذیه ای و اثرات پروبایوتیک به طور گسترده ای در جهان مورد استفاده میباشد. گیاه سیب زمینی ترشی یکی از منابع مهم استخراج صنعتی اینولین میباشد. امروزه استفاده ... بیشتربررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80
دوره 6، شماره 1 ، فروردین 1389