دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = بهینهیابی
تعداد مقالات: 7
توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینهیابی شده جهت درونپوشانی کورکومین
دوره 19، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1402، ، صفحه 57-78
چکیده
کورکومین بهعنوان یک ترکیب زیست فعال چربیدوست دارای خواص سلامتیبخش ویژهای میباشد اما پایداری کم و حساسیت بالای آن موجب محدودیت دسترسی زیستی این ماده شده است. هدف از این پژوهش طراحی و توسعه سیستم ... بیشتربررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیبزمینی توسط روش سطح پاسخ
دوره 17، شماره 5 ، آذر و دی 1400، ، صفحه 701-716
چکیده
طی سالهای اخیر تقاضا برای محصولات غذایی رژیمی و درعینحال با ارزش غذایی بالا افزایش چشمگیری داشته است. شیرینی مسقطی یکی از شیرینیهای سنتی ایران است که بهدلیل میزان ساکارز و کالری بالا، مصرف آن برای ... بیشتربهینهیابی برهمکنش پروتئین آبپنیر-صمغ دانه شاهی بهروش سطح پاسخ و بررسی خواص کفزایی نمونه بهینه
دوره 17، شماره 4 ، مهر و آبان 1400، ، صفحه 437-449
چکیده
در این پژوهش، ابتدا شرایط تشکیل کمپلکس کواسروات صمغ دانه شاهی-کنسانتره پروتئین آبپنیر موردمطالعه قرار گرفت. pH و نسبت پروتئین به پلیساکارید بهینه بهترتیب 2/4 و 5 بهدست آمد. بدین منظور pH و نسبت کنسانتره ... بیشتربهینهیابی فرمول نان حجیم حاوی صمغهای فارسی و ریحان
دوره 16، شماره 4 ، مهر و آبان 1399، ، صفحه 395-408
چکیده
امروزه استفاده از صمغهای بومی در فرآوردههای غلات با هدف بهبود کیفیت رو به افزایش است. در این تحقیق، اثر دو نوع صمغ فارسی و ریحان در سطوح صفر تا یک درصد با کمک طرح مرکب مرکزی بر پارامترهای فعالیت آبی، ... بیشترارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینهیابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به
دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، ، صفحه 750-757
چکیده
در این پژوهش روش سطح پاسخ برای بهینهیابی شرایط خشک کردن پسماند میوه به توسط امواج مایکروویو مورد استفاده قرار گرفت. اثر توان مایکروویو (300-100 وات) و زمان خشک کردن (15-5 دقیقه) بهعنوان متغییرهای مستقل بر ... بیشترامکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آبپنیر بهعنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز
دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 49-60
چکیده
در این پژوهش امکان استفاده از پودر آبپنیر و صمغ کتیرا بهعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز موردمطالعه قرار گرفت. بهمنظور بهینهیابی فرمولاسیون سس مایونز کم کلسترول، از طرح آماری مخلوط استفاده شد. ... بیشترطراحی و بهینهیابی سامانه رنگسنجی نرمافزاری مواد غذایی
دوره 9، شماره 4 ، دی 1392