دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = ماندگاری
تعداد مقالات: 11
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزهدار شده با استفاده از روشهای چندمتغیره متقارن و نامتقارن
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اردیبهشت 1401
چکیده
گوشت مرغ مزه دار شده، یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار در کشور ایران میباشد و مشتریان در رستورانهای اغلب نقاط کشور، تقاضای زیادی برای این محصول دارند. بررسی میزان آلودگی میکروبی و ماندگاری این محصول ... بیشترکاربرد قبل از برداشت کیتوزان و پوششدهی با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch)
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 بهمن 1401
چکیده
بالا رفتن سطح آگاهی مردم نسبت به اثرات منفی نگهدارندههای شیمیایی، منجر به انجام تحقیقات بیشتر در زمینه اثر ضدمیکروبی اسانسهای گیاهی و پتانسیل آنها برای استفاده بهعنوان ترکیبات نگهدارنده شده ... بیشترتأثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسیمتیلسلولز و متابیسولفیت سدیم بر ماندگاری قارچ دکمهای
دوره 16، شماره 5 ، آذر و دی 1399، ، صفحه 581-605
چکیده
قارچهای خوراکی از فسادپذیرترین محصولات هستند و بلافاصله بعد از برداشت شروع به از دست دادن کیفیت میکنند که ماندگاری کوتاه این محصولات منجر به ایجاد مشکلاتی در هنگام پخش و بازاریابی این محصول بهصورت ... بیشتراثر پوششهای خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی
دوره 14، شماره 2 ، خرداد و تیر 1397، ، صفحه 307-320
چکیده
زردآلو، میوهای است نرم که معمولا مقاومتی در برابر ضربه و شرایط نامناسب حمل ونقل و نگهداری ندارد و در نتیجه امکان صادرات این محصول باکیفیت خوب و ضایعات کم وجود ندارد یا بسیارمحدود است .این تحقیق با هدف ... بیشتراثرات فیلم کامپوزیتی خوراکی نشاسته- کیتوزان حاوی ترکیب عصاره پوست انار و اسانس روغنی کاکوتی بر ماندگاری گوشت قرمز در زمان نگهداری
دوره 14، شماره 2 ، خرداد و تیر 1397، ، صفحه 371-382
چکیده
هدف از این تحقیق وارد نمودن دو ماده با خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی مناسب در قالب فیلم کامپوزیتی نشاسته– کیتوزان و ارزیابی اثرات آن بر ماندگاری گوشت قرمز میباشد. بعد از تهیه اسانس روغنی و عصاره، ... بیشتراثرفیلم بستهبندی نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات دیاکسید تیتانیوم بر خصوصیات حسی، میکروبی و شیمیایی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
دوره 14، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1397، ، صفحه 132-144
چکیده
پژوهش حاضر بهمنظور بررسی اثر نانوکامپوزیت پلیاتیلن سبک حاوی نانوذرات دیاکسید تیتانیوم بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان در شرایط نگهداری در یخچال انجام پذیرفت. فیلم به روش مخلوطسازی ... بیشتربررسی تاثیر نگهداری سرد ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برخصوصیات کیفی سوریمی تولیدی
دوره 13، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1396، ، صفحه 202-213
چکیده
در این پژوهش، تغییرات میکروبی، شیمیایی و حسی سوریمی تهیه شده از ماهی فیتوفاگ نگهداری شده در یخ به مدّت 16 روز مورد بررسی قرار گرفت. میزان شاخص بازهای ازته فرار، تیوباربیتوریک اسید، رطوبت تحت فشار، حلالیت ... بیشترتأثیر پوشش خوراکی پروتئین آبپنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخممرغ
دوره 11، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1394، ، صفحه 738-746
چکیده
هدف از این تحقیق، استفاده از پوشش خوراکی فعال بر پایه پروتئین آبپنیر حاوی روغن سبوس برنج و ترکیب ضدمیکروبی عصاره آویشن شیرازی، بهمنظور بهبود خواص فیزیکی و شیمیایی، میکروبی و استحکام ساختاری تخممرغ ... بیشترتأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری
دوره 11، شماره 5 ، آذر و دی 1394، ، صفحه 620-630
چکیده
هر ایرانی سالانه حدود 150 کیلوگرم نان مصرف میکند، اما کیفیت پایین و ماندگاری کم، ضایعات 30 درصدی نانهای سنتی را سبب میشود. هدف از این تحقیق بررسی تأثیر افزودن پودر و عصاره مالت ذرت بر بافت، حجم مخصوص، ... بیشتربررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون
دوره 10، شماره 4 ، دی 1393، ، صفحه 375-386
چکیده
در این تحقیق، اثر صمغهای زانتان و قدومه شهری (1/0، 2/0 و 3/0 درصد) بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون بررسی شد. بدین منظور، چگالی، ویسکوزیته ظاهری خمیرآبه و حجم، حجم مخصوص، رطوبت، ویژگیهای حسی و بافتی و رنگ پوسته ... بیشتربررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری)
دوره 8، شماره 3 ، مهر 1391