دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 12
مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز
دوره 19، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 1-15
چکیده
در این پژوهش، اثر سطوح جایگزینی صمغ دانه شاهی (0، 5، 10 و 15%) و ساکارز (0، 5 و 10%) بر خصوصیات عملکردی (قدرت تورم و حلالیت) سوسپانسیون نشاسته و همچنین ساختمان، کنتیک بیاتی و آباندازی ژل نشاسته گندم پس از نگهداری ... بیشترتهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزینهای ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن
دوره 19، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 17-30
چکیده
در سالهای اخیر شیوع چاقی و دیابت به طور چشمگیری رو به افزایش است و این مسئله مصرفکنندگان را وادار میکند به دنبال محصولات حاوی شیرین کنندههای کم کالری باشند. جایگزینی شیرینکنندههای کم کالری ... بیشتربررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی
دوره 19، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 31-41
چکیده
تقاضای محصولات گوشتی آنالوگ سلامت بخش با قابلیت ایجاد ظاهر، بافت، عطر، طعم و احساس دهان مشابه گوشت با توجه به نگرانیهای زیستمحیطی و مسائل مربوط به حقوق حیوانات با افزایش چشمگیری همراه بوده است. هدف ... بیشترریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیهسازیشده دهان
دوره 19، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 43-56
چکیده
در این پژوهش از روش جذب لایهبهلایه پلی الکترولیتهای ایزوله پروتئین سویا و نشاسته اصلاحشده برای تولید میکروکپسول محتوی لیمونن استفاده شد. ویژگیهای مورفولوژیکی و ساختاری میکروکپسولهای تولیدی ... بیشترتوسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینهیابی شده جهت درونپوشانی کورکومین
دوره 19، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 57-78
چکیده
کورکومین بهعنوان یک ترکیب زیست فعال چربیدوست دارای خواص سلامتیبخش ویژهای میباشد اما پایداری کم و حساسیت بالای آن موجب محدودیت دسترسی زیستی این ماده شده است. هدف از این پژوهش طراحی و توسعه سیستم ... بیشترشناسایی گروههای عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای کلرامفنیکل و آمفوتریسین B
دوره 19، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 79-93
چکیده
در این پژوهش، گروههای عاملی زیست فعال، محتوای تام فنلی و فلاونوئید، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و همچنین برهمکنش آن با آنتی بیوتیکهای کلرامفنیکل و آمفوتریسین B در ... بیشترتاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه
دوره 19، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 95-106
چکیده
استفاده از پوششهای خوراکی طبیعی برای افزایش عمر پس از برداشت محصولاتی همانند میوهها، امروزه بسیار متداول شده است. کیتوزان با قابلیت کنترل میکروارگانیسمهای بیماریزا و کاهش سرعت تبخیر و تعرق ... بیشترافزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگیهای کیفی خمیر حاصل از آرد آن
دوره 19، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 107-127
چکیده
در بین آردهای غلات، فقط آرد گندم میتواند یک خمیر ویسکوالاستیک سه بعدی تشکیل دهد. از مواد افزودنی معمولاً در صنعت پخت و پز برای بهبود کیفیت محصولات نانوایی استفاده میشود. از جمله این مواد، اکسیدکننده ... بیشتربهینهسازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا
دوره 19، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 125-143
چکیده
پژوهش حاضر بهمنظور بررسی و بهینهسازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و استویا صورت پذیرفت. بدین منظور تاثیر افزودن صمغ کتیرا در سطوح 4/0-1 درصد و جایگزینی ساکارز با استویا در ... بیشترمدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی
دوره 19، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 145-168
چکیده
استفاده از سیستمهای التراسونیک در بسیاری از مسائل کاربردی اثبات شده است. از جمله آنها اتمیزاسیون التراسونیک بوده که در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی و پوششدهی کاربرد فراوانی دارد. در پژوهش پیش ... بیشترتولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حامل عصاره هندوانه کوهی
دوره 19، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 169-180
چکیده
عصاره هندوانه کوهی سرشار از ترکیبات فنولی است که استفاده از آن بدلیل ناپایداری ترکیبات مذکور در شرایط محیطی و همچنین طعم تلخ یا گس آنها در مواد غذایی محدود شده است. روشهای ریزپوشانی مانند استفاده ... بیشترتعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار
دوره 19، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 181-194