دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 6
تأثیر انواع پوشش و بستهبندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار
دوره 19، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1402، صفحه 1-14
چکیده
با توجه به اینکه خرمالو یک میوهی حساس به فشار بوده و نگهداری این میوه در انبارها به سختی انجام میشود، در این تحقیق سعی شده به بررسی پارامترهای موثر بر کاهش تغییرات خصوصیات فیزیکی آن پرداخته شود. این ... بیشترریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش تودهسازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینهسازی، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و غنیسازی شیر
دوره 19، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1402، صفحه 15-31
چکیده
نگرانی جهانی در مورد سلامت انسان و افزایش شیوع بیماریهای مزمن در سالهای اخیر منجر به افزایش تقاضا برای ترکیبات مغذی مانند کوآنزیم Q10 شده است. حساسیت به گرما و خواص چربی دوست کوآنزیم Q10 استفاده از آن ... بیشتربررسی ویژگیهای کیفی و ایمنی کلاژن پوست گونههای سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)، معمولی(Cyprinus carpio) ، علفخوار (Ctenopharyngodon idella) و نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) کپور ماهیان پرورشی
دوره 19، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1402، صفحه 33-47
چکیده
تنوع زیاد کاربردهای کلاژن و نقش مهم آن در آینده جامعه، سبب شد که به پلیمر زیستی کلیدی برای سلامت و رفاه انسان تبدیل شود. بنابراین مطالعه حاضر با هدف استخراج کلاژن از پوست ماهی کپور پرورشی، تعیین خصوصیات ... بیشتربررسی خواص آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریالی عسل زنبور عسل کوچک Apis florea Fabricius (Hymenoptera: Apidae) علیه Helicobacter pylori
دوره 19، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1402، صفحه 49-63
چکیده
هلیکوباکتر پیلوری با آلودهسازی دستگاه گوارش فوقانی، منجر به آسیبدیدگی در مخاط شده و امکان ابتلا به سرطان لوله گوارش را بویژه در مردان افزایش میدهد. با توجه به اینکه امکان درمان آن با روشهای سنتی ... بیشتراسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی
دوره 19، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1402، صفحه 65-77
چکیده
اسانسهای ضروری معمولاً در برابر میکروارگانیسمهای نامطلوب تاثیر خوب و بسزایی دارند. بنابراین میتوان از آنها به عنوان عوامل ضد میکروبی طبیعی در مواد غذایی یا بستهبندی آنها استفاده کرد. ... بیشتراثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنیشده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia)
دوره 19، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1402، صفحه 79-94