با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

آ

  • آریان فر، اکرم بهبود خواص تغذیه‌ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین‌زدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]

  • آریان فر، اکرم ریزپوشانی عصاره چغندر قرمز بر پایه بتالائین با استفاده از روش توده‌ای‌سازی مرکب در پاستیل [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 147-164]

ا

  • احتشام نیا، عبدالله بررسی اثر پوشش طبیعی نانوکیتوزان و نانوهیدروکسی آپاتیت بر صفات فیزیولوژیکی و ماندگاری قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 235-251]

  • احتشام نیا، عبداله کاربرد قبل و بعد از برداشت پوشش‌های خوراکی بر ویژگی‌های کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 79-101]

  • احمدی، الهام بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]

  • احمدی، پاشا بررسی اثر پلاسمای سرد بر روی خواص فیزیکو شیمیایی و میکروبی گلاب [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 253-260]

  • اکبری گورچین قلعه، مریم اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 61-77]

ب

  • بستان، آرام بررسی و ارزیابی نیوزوم‌های حاوی روغن کتان و کروسین با دو روش حباب و حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 217-234]

پ

  • پناهی، سارا بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]

ت

  • تشکری، مریم بررسی اثر اسیدهای آلی (آسکوربیک، سیتریک، مالیک و تارتاریک) در غلظت‌های مختلف بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 165-178]

  • تقی زاده، مسعود بررسی تأثیر صمغ ریشه گیاه سریش به‌عنوان جانشین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و رئولوژیکی بستنی کم‌چرب [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 199-215]

ث

  • ثمری، کیمیا بررسی اثر اسیدهای آلی (آسکوربیک، سیتریک، مالیک و تارتاریک) در غلظت‌های مختلف بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 165-178]

ح

  • حسن پور، حمید تأثیر تیمار پس از برداشت ال-گلوتاتیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا در طی انبار سرد [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 119-132]

  • حسن زاده، حامد بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]

  • حسینی، محمدیار بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]

  • حقیقت خرازی، سپیده تأثیر فرآیند حرارت‌دهی مرطوب و خشک و اندازه ذرات آرد گندم بر رئولوژی خمیر و بیاتی نان حجیم [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 133-146]

  • حکیم زاده، وحید ریزپوشانی عصاره چغندر قرمز بر پایه بتالائین با استفاده از روش توده‌ای‌سازی مرکب در پاستیل [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 147-164]

د

  • داوطلب، مریم بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 179-198]

ر

  • راجی، محمدرضا کاربرد قبل و بعد از برداشت پوشش‌های خوراکی بر ویژگی‌های کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 79-101]

  • راجی، محمدرضا بررسی اثر پوشش طبیعی نانوکیتوزان و نانوهیدروکسی آپاتیت بر صفات فیزیولوژیکی و ماندگاری قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 235-251]

  • رجب زاده، قدیر بررسی و ارزیابی نیوزوم‌های حاوی روغن کتان و کروسین با دو روش حباب و حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 217-234]

  • رحمانی، زینب بررسی اثر پلاسمای سرد بر روی خواص فیزیکو شیمیایی و میکروبی گلاب [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 253-260]

ز

  • زاهدی دیزج یکان، یونس تهیه نانونیوزوم در غلظت‌های مختلف کلسترول با روش هیدراتاسیون لایه نازک برای نانوریزپوشانی ترکیبات پلی‌فنلی خالص [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 29-45]

س

  • سبزه‌میدانی، فاطمه بررسی تأثیر صمغ ریشه گیاه سریش به‌عنوان جانشین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و رئولوژیکی بستنی کم‌چرب [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 199-215]

  • سهرابی، سید سجاد بررسی اثر پوشش طبیعی نانوکیتوزان و نانوهیدروکسی آپاتیت بر صفات فیزیولوژیکی و ماندگاری قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 235-251]

ش

  • شاددل، رضوان تهیه نانونیوزوم در غلظت‌های مختلف کلسترول با روش هیدراتاسیون لایه نازک برای نانوریزپوشانی ترکیبات پلی‌فنلی خالص [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 29-45]

  • شرافتی چالشتری، رضا بررسی اثر پلاسمای سرد بر روی خواص فیزیکو شیمیایی و میکروبی گلاب [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 253-260]

  • شهیدی، مصطفی بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 179-198]

  • شیخ الاسلامی، زهرا بهبود خواص تغذیه‌ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین‌زدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]

ص

  • صالحی، فخرالدین بررسی اثر اسیدهای آلی (آسکوربیک، سیتریک، مالیک و تارتاریک) در غلظت‌های مختلف بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 165-178]

ض

  • ضیائی قهنویه، زهرا بررسی اثر پوشش طبیعی نانوکیتوزان و نانوهیدروکسی آپاتیت بر صفات فیزیولوژیکی و ماندگاری قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 235-251]

ع

  • عینی تاری، فاطمه کاربرد قبل و بعد از برداشت پوشش‌های خوراکی بر ویژگی‌های کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 79-101]

ف

  • فضلی راد، محمد تأثیر فرآیند حرارت‌دهی مرطوب و خشک و اندازه ذرات آرد گندم بر رئولوژی خمیر و بیاتی نان حجیم [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 133-146]

ق

  • قربانزاده، هدی تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیل‌زدایی در ماندگاری قارچ دکمه‌ای خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 13-27]

  • قورچی، عاطفه ریزپوشانی عصاره چغندر قرمز بر پایه بتالائین با استفاده از روش توده‌ای‌سازی مرکب در پاستیل [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 147-164]

ک

  • کریم زاده، امیرحسین بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]

گ

  • گنجه سلطان آبادی، زهره تهیه نانونیوزوم در غلظت‌های مختلف کلسترول با روش هیدراتاسیون لایه نازک برای نانوریزپوشانی ترکیبات پلی‌فنلی خالص [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 29-45]

م

  • محمدزاده میلانی، جعفر تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیل‌زدایی در ماندگاری قارچ دکمه‌ای خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 13-27]

  • محمدی ثانی، علی بهبود خواص تغذیه‌ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین‌زدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]

  • مرادنیا، مهتاب بهبود خواص تغذیه‌ای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین‌زدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]

  • مردانی، پریسا بررسی و ارزیابی نیوزوم‌های حاوی روغن کتان و کروسین با دو روش حباب و حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 217-234]

  • معتمدزادگان، علی تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیل‌زدایی در ماندگاری قارچ دکمه‌ای خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 13-27]

  • ملائکه نیکویی، بیژن بررسی و ارزیابی نیوزوم‌های حاوی روغن کتان و کروسین با دو روش حباب و حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 217-234]

  • منداحکی، کریم تأثیر تیمار پس از برداشت ال-گلوتاتیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا در طی انبار سرد [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 119-132]

  • مومیوند، حسن کاربرد قبل و بعد از برداشت پوشش‌های خوراکی بر ویژگی‌های کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 79-101]

  • میلانی، جعفر تأثیر فرآیند حرارت‌دهی مرطوب و خشک و اندازه ذرات آرد گندم بر رئولوژی خمیر و بیاتی نان حجیم [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 133-146]

ن

  • ناجی طبسی، سارا ریزپوشانی عصاره چغندر قرمز بر پایه بتالائین با استفاده از روش توده‌ای‌سازی مرکب در پاستیل [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 147-164]

  • ناجی طبسی، سارا بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 179-198]

  • نوری، مرجان افزایش عمر ماندگاری فیله ماهی (Epinephelus coioides) با پوشش زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان/موسیلاژ چیا حاوی عصاره روناس (.Rubia tinctorum L) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 47-59]

و

  • وریدی، محمد جواد اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 61-77]

  • وریدی، مهدی اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 61-77]

ه

  • همتی حسن پور، محمدصالح بررسی تأثیر صمغ ریشه گیاه سریش به‌عنوان جانشین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و رئولوژیکی بستنی کم‌چرب [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 199-215]

ی

  • یاربی، هانیه اثر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم‌چرب [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 61-77]