آ
-
آریان فر، اکرم
بهبود خواص تغذیهای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونینزدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
-
آریان فر، اکرم
ریزپوشانی عصاره چغندر قرمز بر پایه بتالائین با استفاده از روش تودهایسازی مرکب در پاستیل [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 147-164]
ا
-
احتشام نیا، عبدالله
بررسی اثر پوشش طبیعی نانوکیتوزان و نانوهیدروکسی آپاتیت بر صفات فیزیولوژیکی و ماندگاری قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 235-251]
-
احتشام نیا، عبداله
کاربرد قبل و بعد از برداشت پوششهای خوراکی بر ویژگیهای کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 79-101]
-
احمدی، الهام
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]
-
احمدی، پاشا
بررسی اثر پلاسمای سرد بر روی خواص فیزیکو شیمیایی و میکروبی گلاب [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 253-260]
-
اکبری گورچین قلعه، مریم
اثر ژل آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کمچرب [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 61-77]
ب
-
بستان، آرام
بررسی و ارزیابی نیوزومهای حاوی روغن کتان و کروسین با دو روش حباب و حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 217-234]
پ
-
پناهی، سارا
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]
ت
-
تشکری، مریم
بررسی اثر اسیدهای آلی (آسکوربیک، سیتریک، مالیک و تارتاریک) در غلظتهای مختلف بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 165-178]
-
تقی زاده، مسعود
بررسی تأثیر صمغ ریشه گیاه سریش بهعنوان جانشین چربی بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و رئولوژیکی بستنی کمچرب [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 199-215]
ث
-
ثمری، کیمیا
بررسی اثر اسیدهای آلی (آسکوربیک، سیتریک، مالیک و تارتاریک) در غلظتهای مختلف بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 165-178]
ح
-
حسن پور، حمید
تأثیر تیمار پس از برداشت ال-گلوتاتیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوه توتفرنگی رقم سابرینا در طی انبار سرد [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 119-132]
-
حسن زاده، حامد
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]
-
حسینی، محمدیار
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]
-
حقیقت خرازی، سپیده
تأثیر فرآیند حرارتدهی مرطوب و خشک و اندازه ذرات آرد گندم بر رئولوژی خمیر و بیاتی نان حجیم [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 133-146]
-
حکیم زاده، وحید
ریزپوشانی عصاره چغندر قرمز بر پایه بتالائین با استفاده از روش تودهایسازی مرکب در پاستیل [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 147-164]
د
-
داوطلب، مریم
بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 179-198]
ر
-
راجی، محمدرضا
کاربرد قبل و بعد از برداشت پوششهای خوراکی بر ویژگیهای کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 79-101]
-
راجی، محمدرضا
بررسی اثر پوشش طبیعی نانوکیتوزان و نانوهیدروکسی آپاتیت بر صفات فیزیولوژیکی و ماندگاری قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 235-251]
-
رجب زاده، قدیر
بررسی و ارزیابی نیوزومهای حاوی روغن کتان و کروسین با دو روش حباب و حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 217-234]
-
رحمانی، زینب
بررسی اثر پلاسمای سرد بر روی خواص فیزیکو شیمیایی و میکروبی گلاب [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 253-260]
ز
-
زاهدی دیزج یکان، یونس
تهیه نانونیوزوم در غلظتهای مختلف کلسترول با روش هیدراتاسیون لایه نازک برای نانوریزپوشانی ترکیبات پلیفنلی خالص [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 29-45]
س
-
سبزهمیدانی، فاطمه
بررسی تأثیر صمغ ریشه گیاه سریش بهعنوان جانشین چربی بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و رئولوژیکی بستنی کمچرب [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 199-215]
-
سهرابی، سید سجاد
بررسی اثر پوشش طبیعی نانوکیتوزان و نانوهیدروکسی آپاتیت بر صفات فیزیولوژیکی و ماندگاری قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 235-251]
ش
-
شاددل، رضوان
تهیه نانونیوزوم در غلظتهای مختلف کلسترول با روش هیدراتاسیون لایه نازک برای نانوریزپوشانی ترکیبات پلیفنلی خالص [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 29-45]
-
شرافتی چالشتری، رضا
بررسی اثر پلاسمای سرد بر روی خواص فیزیکو شیمیایی و میکروبی گلاب [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 253-260]
-
شهیدی، مصطفی
بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 179-198]
-
شیخ الاسلامی، زهرا
بهبود خواص تغذیهای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونینزدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
ص
-
صالحی، فخرالدین
بررسی اثر اسیدهای آلی (آسکوربیک، سیتریک، مالیک و تارتاریک) در غلظتهای مختلف بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 165-178]
ض
-
ضیائی قهنویه، زهرا
بررسی اثر پوشش طبیعی نانوکیتوزان و نانوهیدروکسی آپاتیت بر صفات فیزیولوژیکی و ماندگاری قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 235-251]
ع
-
عینی تاری، فاطمه
کاربرد قبل و بعد از برداشت پوششهای خوراکی بر ویژگیهای کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 79-101]
ف
-
فضلی راد، محمد
تأثیر فرآیند حرارتدهی مرطوب و خشک و اندازه ذرات آرد گندم بر رئولوژی خمیر و بیاتی نان حجیم [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 133-146]
ق
-
قربانزاده، هدی
تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیلزدایی در ماندگاری قارچ دکمهای خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 13-27]
-
قورچی، عاطفه
ریزپوشانی عصاره چغندر قرمز بر پایه بتالائین با استفاده از روش تودهایسازی مرکب در پاستیل [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 147-164]
ک
-
کریم زاده، امیرحسین
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره کندل کوهی (Dorema aucheri) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 103-117]
گ
-
گنجه سلطان آبادی، زهره
تهیه نانونیوزوم در غلظتهای مختلف کلسترول با روش هیدراتاسیون لایه نازک برای نانوریزپوشانی ترکیبات پلیفنلی خالص [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 29-45]
م
-
محمدزاده میلانی، جعفر
تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیلزدایی در ماندگاری قارچ دکمهای خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 13-27]
-
محمدی ثانی، علی
بهبود خواص تغذیهای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونینزدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
-
مرادنیا، مهتاب
بهبود خواص تغذیهای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونینزدایی [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 1-12]
-
مردانی، پریسا
بررسی و ارزیابی نیوزومهای حاوی روغن کتان و کروسین با دو روش حباب و حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 217-234]
-
معتمدزادگان، علی
تأثیر پوشش کیتوزان با درجات مختلف استیلزدایی در ماندگاری قارچ دکمهای خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 13-27]
-
ملائکه نیکویی، بیژن
بررسی و ارزیابی نیوزومهای حاوی روغن کتان و کروسین با دو روش حباب و حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 217-234]
-
منداحکی، کریم
تأثیر تیمار پس از برداشت ال-گلوتاتیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوه توتفرنگی رقم سابرینا در طی انبار سرد [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 119-132]
-
مومیوند، حسن
کاربرد قبل و بعد از برداشت پوششهای خوراکی بر ویژگیهای کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 79-101]
-
میلانی، جعفر
تأثیر فرآیند حرارتدهی مرطوب و خشک و اندازه ذرات آرد گندم بر رئولوژی خمیر و بیاتی نان حجیم [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 133-146]
ن
-
ناجی طبسی، سارا
ریزپوشانی عصاره چغندر قرمز بر پایه بتالائین با استفاده از روش تودهایسازی مرکب در پاستیل [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 147-164]
-
ناجی طبسی، سارا
بهبود خصوصیات فیزیکومکانیکی برنج اکسترود شده مخلوط آرد کینوا-برنج با استفاده از ژل پرشده- امولسیون پیکرینگ حاوی بتاکاروتن [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 179-198]
-
نوری، مرجان
افزایش عمر ماندگاری فیله ماهی (Epinephelus coioides) با پوشش زیستتخریبپذیر کیتوزان/موسیلاژ چیا حاوی عصاره روناس (.Rubia tinctorum L) [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 47-59]
و
-
وریدی، محمد جواد
اثر ژل آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کمچرب [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 61-77]
-
وریدی، مهدی
اثر ژل آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کمچرب [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 61-77]
ه
-
همتی حسن پور، محمدصالح
بررسی تأثیر صمغ ریشه گیاه سریش بهعنوان جانشین چربی بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و رئولوژیکی بستنی کمچرب [دوره 21، شماره 2، 1404، صفحه 199-215]
ی
-
یاربی، هانیه
اثر ژل آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کمچرب [دوره 21، شماره 1، 1404، صفحه 61-77]