جهت مشاهده تعداد ارجاعات و h-index نشریه در googlescholar اینجا کلیک کنید.
تعداد دورهها |
18 |
تعداد شمارهها |
73 |
تعداد مقالات |
877 |
تعداد نویسندگان |
1,315 |
تعداد مشاهده مقاله |
158,244 |
تعداد مقالات ارسال شده |
1,764 |
تعداد مقالات رد شده |
847 |
درصد عدم پذیرش |
48 |
تعداد مقالات پذیرفته شده |
878 |
درصد پذیرش |
50 |
زمان پذیرش (روز) |
93 |
نشریه علمی پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران از سال 1384 به صاحب امتیازی دانشگاه فردوسی مشهدبا همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران منتشر میشود.
این نشریه از بهار سال 1384 تا زمستان سال 1388 به صورت دوفصلنامه، از بهار سال 1389 تا زمستان سال 1393 به صورت فصلنامه و از سال 1394 تاکنون دارای مجوز چاپ 6 شماره (دو ماهنامه) مقالات (کامل و کوتاه پژوهشی) در سال به دو زبان فارسی (4 شماره) و انگلیسی (2 شماره) می باشد.
تاریخ آخرین بهروزرسانی وبسایت نشریه: 1401/02/20