آق خانی، محمدحسین
تعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1388]
ا
ابوالقاسمی نجف آبادی، رضا
تعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1388]
احمدزاده، صفورا
بررسی خصوصیات روغن و ترکیب دانه در تعدادی از لاینها و واریتههای گلرنگ [دوره 5، شماره 2، 1388]
اسمعیلی، محسن
تاثیر فرآیند خشک کردن نهایی با مایکروویو و هوای داغ بر پارامترهای خشک کردن انگور خشک شده [دوره 5، شماره 2، 1388]
اشتیاقی، محمد نقی
اثر شرایط مختلف میدان های الکتریکی پالسی قوی بر استخراج قند از چغندر قند [دوره 5، شماره 2، 1388]
اعلمی، مهران
مقایسه ی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار [دوره 5، شماره 2، 1388]
افشاری جویباری، حسن
امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی: بررسی تغییرات رنگ خرمای مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی [دوره 5، شماره 1، 1388]
امیریوسفی، محمدرضا
بررسی تأثیر پارامترهای عملیاتی برکینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی سیب زمینی با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 5، شماره 2، 1388]
ب
بهزاد، خلیل
بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک [دوره 5، شماره 1، 1388]
بیرقی طوسی، شهرام
تعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1388]
پ
پورمحمدی، کیانا
مقایسه ی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار [دوره 5، شماره 2، 1388]
ج
جعفرپور، سید علی
مطالعه اثر تیمار پراکسید هیدروژن و pH برروی کیفیت رنگ و ریز ساختار بافت فیله ماهی کپور معمولی ماده و ژل سوریمی تهیه شده از آن [دوره 5، شماره 2، 1388]
جعفری، سید مهدی
بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی [دوره 5، شماره 1، 1388]
ح
حامد موسویان، محمدتقی
تاثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر مشخصه های میکروبی و ظاهری زرشک در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی [دوره 5، شماره 2، 1388]
حبیبی نجفی، محمدباقر
استخراج عصاره هسته انگور با سیستمهای مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن [دوره 5، شماره 1، 1388]
د
داراب زاده، نازنین
تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1388]
ده بوره، راضیه
تاثیر فرآیند خشک کردن نهایی با مایکروویو و هوای داغ بر پارامترهای خشک کردن انگور خشک شده [دوره 5، شماره 2، 1388]
دهقان، افسانه
تولید حشره کش زیستی توسط Bacillus thuringiensis از پساب کارخانه تولید نشاسته [دوره 5، شماره 1، 1388]
ر
رضوی، سید محمد علی
بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ [دوره 5، شماره 2، 1388]
سالاری، امیر
استخراج عصاره هسته انگور با سیستمهای مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن [دوره 5، شماره 1، 1388]
سعیدی، قدرت الله
بررسی خصوصیات روغن و ترکیب دانه در تعدادی از لاینها و واریتههای گلرنگ [دوره 5، شماره 2، 1388]
ش
شاهدی، محمد
مقایسه ی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار [دوره 5، شماره 2، 1388]
شهیدی، فخری
تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده [دوره 5، شماره 1، 1388]
شهیدی نوقابی، مصطفی
بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک [دوره 5، شماره 1، 1388]
ص
صادقیان، علیرضا
تأثیر مواد شوینده شیمیایی – بیوشیمیایی روی بازیافت شار تراوه در غشاهای پلی سولفون مورد استفاده در اولترافیلتراسیون شیر [دوره 5، شماره 1، 1388]
صادقی ماهونک، علیرضا
مقایسه ی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار [دوره 5، شماره 2، 1388]
صداقت، ناصر
تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده [دوره 5، شماره 1، 1388]
ض
ضیابخش دیلمی، مهسا
تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده [دوره 5، شماره 1، 1388]
ط
طباطبایی یزدی، فریده
بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک [دوره 5، شماره 1، 1388]
ع
علی پور، مریم
بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی [دوره 5، شماره 1، 1388]
عمادی، باقر
تعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1388]
ف
فرحناکی، عسگر
امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی: بررسی تغییرات رنگ خرمای مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی [دوره 5، شماره 1، 1388]
فرهوش، رضا
استخراج عصاره هسته انگور با سیستمهای مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن [دوره 5، شماره 1، 1388]
ک
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی [دوره 5، شماره 1، 1388]
کدیور، مهدی
بررسی خصوصیات روغن و ترکیب دانه در تعدادی از لاینها و واریتههای گلرنگ [دوره 5، شماره 2، 1388]
گ
گرسیکا، الیزابت
مطالعه اثر تیمار پراکسید هیدروژن و pH برروی کیفیت رنگ و ریز ساختار بافت فیله ماهی کپور معمولی ماده و ژل سوریمی تهیه شده از آن [دوره 5، شماره 2، 1388]
ل
لئونارد، برایان
مطالعه اثر تیمار پراکسید هیدروژن و pH برروی کیفیت رنگ و ریز ساختار بافت فیله ماهی کپور معمولی ماده و ژل سوریمی تهیه شده از آن [دوره 5، شماره 2، 1388]
م
مجذوبی، مهسا
تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1388]
محبی، محبت
بررسی تأثیر پارامترهای عملیاتی برکینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی سیب زمینی با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 5، شماره 2، 1388]
مرتضوی، سید علی
تاثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر مشخصه های میکروبی و ظاهری زرشک در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی [دوره 5، شماره 2، 1388]
مرعشی، سید حسن
استخراج عصاره هسته انگور با سیستمهای مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن [دوره 5، شماره 1، 1388]
مسکوکی، عبدالمجید
اثر شرایط مختلف میدان های الکتریکی پالسی قوی بر استخراج قند از چغندر قند [دوره 5، شماره 2، 1388]
مسگریان، رضا
تأثیر مواد شوینده شیمیایی – بیوشیمیایی روی بازیافت شار تراوه در غشاهای پلی سولفون مورد استفاده در اولترافیلتراسیون شیر [دوره 5، شماره 1، 1388]
مظاهری طهرانی، مصطفی
بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک [دوره 5، شماره 1، 1388]
مقصودلو، یحیی
بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی [دوره 5، شماره 1، 1388]
مهدویان مهر، هادی
بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ [دوره 5، شماره 2، 1388]
موسوی نسب، مرضیه
تولید حشره کش زیستی توسط Bacillus thuringiensis از پساب کارخانه تولید نشاسته [دوره 5، شماره 1، 1388]
و
ولی پور مطلق، ناصر
تاثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر مشخصه های میکروبی و ظاهری زرشک در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی [دوره 5، شماره 2، 1388]