آ
-
آب میوه و سبزی تخمیری
استفاده از چند آبمیوه و سبزی بهعنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنیهای پروبیوتیک غیرلبنی [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 111-121]
-
آرد سوخاری
بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و تغییر اندازه ذرات آرد سوخاری بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی ناگت مرغ [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 629-641]
-
آلژینات
محافظت ویتامین از شرایط سیستم گوارش با استفاده از میکروژل آلژینات- پروتئین آب پنیر. مطالعه موردی ویتامین B کمپلکس [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 37-50]
-
آلکالاز
اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 103-115]
-
آلوئولب
بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کمنمک [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 465-478]
-
آنالیز پروفیل بافت
بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کمنمک [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 465-478]
-
آنتیاکسیدان
اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی بهمنظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آن [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 117-129]
-
آنتی اکسیدان
اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 235-249]
-
آنتیاکسیدان سنتزی
تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگیهای ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسمهای بیماریزا [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 221-233]
-
آنتیبیوتیک جنتامایسین
تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگیهای ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسمهای بیماریزا [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 221-233]
-
آنزیم مبدل آنژیوتنسین
تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیستفعال خمیر [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 555-568]
ا
-
اثر ضدمیکروبی
برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 43-56]
-
ارزیابی حسی
تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برشهای سیب خشکشده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارتدهی متناوب [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]
-
ارزیابی حسی
امکانسنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 301-311]
-
ازت فرار
تأثیر گرمایش اهمیک بر سرعت انجمادزدایی و خصوصیات ماهی تن منجمد [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 621-628]
-
اسانس
بررسی خواص حسی و اثر ضدمیکروبی اسانس کندر و موسیر بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنر در پنیر سفید آبنمکی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 343-356]
-
اسانس
تأثیر اسانس زیره سیاه بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای فراپالایش [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 409-421]
-
اسانس آویشن
بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس آویشن نانوکپسوله در برابر Botrytis cinerea در انگور قرمز شاهرودی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 367-381]
-
اسانس پونه
اسانس پونه: ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی، فنل کل و اثر سایتوتوکسیک آن بر رده سلولی HT29 [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 643-653]
-
اسپیرولینا
بهینهسازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
-
اسپیرولینا پلاتنسیس
بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی های تغذیه ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 207-220]
-
استخراج
بهینهسازی استخراج و اصلاح ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 569-580]
-
استخراج انزیمی
مطالعه مقایسهای خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین استخراج شده از پوست فیل ماهی (Huso huso) با روش شیمیایی و آنزیمی [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 157-170]
-
استویا
بهینهسازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
-
اسیدسیتریک
تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی گوشت شتر [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 287-299]
-
اکسید آلومینیوم
ارزیابی عملکرد خاک رنگبر حاوی مقادیر افزایشیافته اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم برخصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سویا [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 541-553]
-
اکسید منیزیم
ارزیابی عملکرد خاک رنگبر حاوی مقادیر افزایشیافته اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم برخصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سویا [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 541-553]
-
انبارداری
پیشبینی تغییرات خواص فیزیولوژی در گلابیهای تحت بارگذاری خارجی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی: بخش 1: بارگذاری استاتیکی [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 63-85]
-
انبارمانی
پیشبینی پذیرش کلی میوه موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و مدل رگرسیون فرآیند گاوسی در خلال انبارمانی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 171-191]
-
انبارمانی
توسعه مدل پیشگو بهمنظور تعیین سفتی میوه "به" بهکمک برنامهنویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 655-667]
-
انبه
پیش بینی برخی ویژگیهای کیفی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از پردازش تصاویر رنگی و شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]
-
انجمادزدایی اهمیک
تأثیر گرمایش اهمیک بر سرعت انجمادزدایی و خصوصیات ماهی تن منجمد [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 621-628]
-
انرژی
تأثیر خشک کردن مایکروویو- گریل (MWGD) بر خصوصیات عملکردی زیتون روسی (Elaeagnus angustifolia L.) [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 51-61]
-
انرژی و اکسرژی
آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کردن ورقههای پرتقال با روش اهمیک [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 1-13]
-
انگور
بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس آویشن نانوکپسوله در برابر Botrytis cinerea در انگور قرمز شاهرودی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 367-381]
-
انگور سرخ فخری
اثر برخی از نمکها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 101-110]
-
اولتراسیون
تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی گوشت شتر [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 287-299]
-
ایزوله پروتئین آب پنیر
درونپوشانی عصاره چغندر قرمز توسط حاملهای مالتودکسترین و ایزوله پروتئین آبپنیر با استفاده از خشککنهای پاششی و انجمادی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 313-322]
-
ایزوله پروتئین سویا
تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیستفعال خمیر [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 555-568]
-
ایزوله پروتئین سویا
بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و تغییر اندازه ذرات آرد سوخاری بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی ناگت مرغ [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 629-641]
-
اینولین
اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی بهمنظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آن [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 117-129]
-
اینولین
تولید شکلات حبابدار و استفاده از مقطعنگاری اشعه X و پردازش تصویر در بررسی ویژگیهای حبابها [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 525-540]
ب
-
بادام درختی
ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادامزمینی و پسته در طی فرآیند برشتهکردن [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 357-365]
-
بادامزمینی
ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادامزمینی و پسته در طی فرآیند برشتهکردن [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 357-365]
-
بارگذاری
پیشبینی تغییرات خواص فیزیولوژی در گلابیهای تحت بارگذاری خارجی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی: بخش 1: بارگذاری استاتیکی [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 63-85]
-
بازارپسندی
اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 235-249]
-
بافت سنجی
بهینهسازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
-
باقلا
بهینهسازی استخراج و اصلاح ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 569-580]
-
بتاکاروتن لینولئیک اسید
اسانس پونه: ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی، فنل کل و اثر سایتوتوکسیک آن بر رده سلولی HT29 [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 643-653]
-
بتاگلوکان
بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 271-286]
-
بدون گلوتن
بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 607-619]
-
برشتهکردن
ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادامزمینی و پسته در طی فرآیند برشتهکردن [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 357-365]
-
برنامهنویسی ژنتیک
توسعه مدل پیشگو بهمنظور تعیین سفتی میوه "به" بهکمک برنامهنویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 655-667]
-
بسته بندی تحت خلاء
بررسی اثرات فرمولاسیون، نوع پوشش و شرایط بستهبندی برمیزان آباندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 251-269]
-
به
توسعه مدل پیشگو بهمنظور تعیین سفتی میوه "به" بهکمک برنامهنویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 655-667]
-
بهینهسازی
بهینهسازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجهفرنگی بر مبنای ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 29-42]
-
بهینه سازی
بهینهسازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
-
بهینهیابی
بهینهیابی فرمول نان حجیم حاوی صمغهای فارسی و ریحان [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 395-408]
-
بهینهیابی
بهینهیابی تأثیر پارامترهای عملیاتی بر کاهش کلسترول خامه بهوسیله بتاسیکلودکسترین بهروش سطح پاسخ [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 423-435]
پ
-
پارامترهای بافتی
بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی های تغذیه ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 207-220]
-
پارامترهای رنگ
بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهمترین ویژگیهای کیفی محصول [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 85-101]
-
پایداری اکسایشی
اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 103-115]
-
پذیرش کلی میوه
پیشبینی پذیرش کلی میوه موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و مدل رگرسیون فرآیند گاوسی در خلال انبارمانی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 171-191]
-
پراش اشعه X
تولید شکلات حبابدار و استفاده از مقطعنگاری اشعه X و پردازش تصویر در بررسی ویژگیهای حبابها [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 525-540]
-
پرتقال
آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کردن ورقههای پرتقال با روش اهمیک [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 1-13]
-
پرتودهی مادون قرمز
تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برشهای سیب خشکشده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارتدهی متناوب [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]
-
پردازش تصاویر دیجیتالی
پیشبینی پذیرش کلی میوه موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و مدل رگرسیون فرآیند گاوسی در خلال انبارمانی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 171-191]
-
پردازش تصویر
طبقهبندی توتفرنگی رقم پاروس با ترکیب تکنیک پردازش تصویر و روشهای هوشمند [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 87-99]
-
پروبیوتیک
تولید شیر شتر پروبیوتیک غنیسازیشده با پودر پوست انار [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 123-132]
-
پروتئین
بهینهسازی استخراج و اصلاح ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 569-580]
-
پروتئین آب پنیر
محافظت ویتامین از شرایط سیستم گوارش با استفاده از میکروژل آلژینات- پروتئین آب پنیر. مطالعه موردی ویتامین B کمپلکس [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 37-50]
-
پروتئین آبکافتی
اثر پوشش فعال کیتوزان حاوی پروتئین آبکافتی بر خواص شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در دمای یخچال [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 493-505]
-
پروتئین سویا اکسترود
تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیستفعال خمیر [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 555-568]
-
پریبیوتیک
تولید شیر شتر پروبیوتیک غنیسازیشده با پودر پوست انار [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 123-132]
-
پسته
ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادامزمینی و پسته در طی فرآیند برشتهکردن [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 357-365]
-
پلیفنل
بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهمترین ویژگیهای کیفی محصول [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 85-101]
-
پلی فنل اکسیداز
اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 235-249]
-
پنیر
تأثیر اسانس زیره سیاه بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای فراپالایش [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 409-421]
-
پنیر توفو
اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]
-
پنیر سفید آبنمکی
بررسی خواص حسی و اثر ضدمیکروبی اسانس کندر و موسیر بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنر در پنیر سفید آبنمکی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 343-356]
-
پودینگ طالبی
بهینهسازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
-
پوشش خوراکی
ارزیابی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوششدهیشده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 383-394]
-
پوشش خوراکی
تأثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسیمتیلسلولز و متابیسولفیت سدیم بر ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 581-605]
-
پیش تیمار اهمیک
آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کردن ورقههای پرتقال با روش اهمیک [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 1-13]
-
پیش تیمار مایکروویو
بهینهسازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجهفرنگی بر مبنای ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 29-42]
ت
-
تابع فعالسازی
پیشبینی تغییرات خواص فیزیولوژی در گلابیهای تحت بارگذاری خارجی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی: بخش 1: بارگذاری استاتیکی [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 63-85]
-
تجزیه و تحلیل پروفیل بافت
تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برشهای سیب خشکشده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارتدهی متناوب [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]
-
توت فرنگی
خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی میوه توتفرنگی رقم پاروس (Paros Variety) در طبقات مختلف [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 17-27]
-
تیمار حرارتی-رطوبتی
بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 607-619]
ج
-
جایگزین گوگرد
اثر برخی از نمکها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 101-110]
چ
-
چان-وز
تولید شکلات حبابدار و استفاده از مقطعنگاری اشعه X و پردازش تصویر در بررسی ویژگیهای حبابها [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 525-540]
-
چغندر قرمز
درونپوشانی عصاره چغندر قرمز توسط حاملهای مالتودکسترین و ایزوله پروتئین آبپنیر با استفاده از خشککنهای پاششی و انجمادی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 313-322]
ح
-
حرارتدهی متناوب
شبیهسازی کنترلکننده فازی دما طی فرآیند بلانچینگ خشک و آبزدایی مادون قرمز برشهای سیب با روش حرارتدهی متناوب [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 133-150]
-
حلالیت پروتئین
تأثیر گرمایش اهمیک بر سرعت انجمادزدایی و خصوصیات ماهی تن منجمد [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 621-628]
خ
-
خاصیت ضد قارچی
بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس آویشن نانوکپسوله در برابر Botrytis cinerea در انگور قرمز شاهرودی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 367-381]
-
خاک رنگبر
ارزیابی عملکرد خاک رنگبر حاوی مقادیر افزایشیافته اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم برخصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سویا [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 541-553]
-
خامه
بهینهیابی تأثیر پارامترهای عملیاتی بر کاهش کلسترول خامه بهوسیله بتاسیکلودکسترین بهروش سطح پاسخ [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 423-435]
-
خشککردن
بهینهسازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجهفرنگی بر مبنای ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 29-42]
-
خشککردن
تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برشهای سیب خشکشده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارتدهی متناوب [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]
-
خشککردن انجمادی
درونپوشانی عصاره چغندر قرمز توسط حاملهای مالتودکسترین و ایزوله پروتئین آبپنیر با استفاده از خشککنهای پاششی و انجمادی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 313-322]
-
خشککردن پاششی
درونپوشانی عصاره چغندر قرمز توسط حاملهای مالتودکسترین و ایزوله پروتئین آبپنیر با استفاده از خشککنهای پاششی و انجمادی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 313-322]
-
خشک کردن مایکروویو-گریل
تأثیر خشک کردن مایکروویو- گریل (MWGD) بر خصوصیات عملکردی زیتون روسی (Elaeagnus angustifolia L.) [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 51-61]
-
خشککن مایکروویو
مطالعه تجربی و بررسی عملکرد شبکههای عصبی MLP و RBF برای مدلسازی فرآیند خشک شدن شلتوک در خشککن مایکروویو [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 331-341]
-
خصوصیات رئولوژیکی
بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 271-286]
-
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی
ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف و مدلسازی تغییرات با مدلهای سینتیکی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 507-523]
-
خصوصیات کیفی
تاثیر محلولهای نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 193-205]
-
خواص آنتیاکسیدانی
اثر پوشش فعال کیتوزان حاوی پروتئین آبکافتی بر خواص شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در دمای یخچال [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 493-505]
-
خواص آنتیباکتریالی
اثر پوشش فعال کیتوزان حاوی پروتئین آبکافتی بر خواص شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در دمای یخچال [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 493-505]
-
خواص عملکردی
تأثیر خشک کردن مایکروویو- گریل (MWGD) بر خصوصیات عملکردی زیتون روسی (Elaeagnus angustifolia L.) [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 51-61]
د
-
دارچین
برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 43-56]
-
دانه ارزن
بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 607-619]
-
دانه چیا
تأثیر تیمار حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مواد معدنی، ترکیبات فعال زیستی و فعالیت آنتیاکسیدانی دانه چیا (Salvia hispanica L) [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 15-23]
-
دانه گشنیز
تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگیهای ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسمهای بیماریزا [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 221-233]
-
درصد برنج سالم
مطالعه تجربی و بررسی عملکرد شبکههای عصبی MLP و RBF برای مدلسازی فرآیند خشک شدن شلتوک در خشککن مایکروویو [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 331-341]
-
درصد پروتئین
هدایت الکتریکی شیر بازساخته تحت تاثیر دما و درصد ترکیبات [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 323-330]
-
درصد لاکتوز
هدایت الکتریکی شیر بازساخته تحت تاثیر دما و درصد ترکیبات [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 323-330]
-
دسر لبنی
امکانسنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 301-311]
-
دوغ
برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 43-56]
ر
-
رشته آشی
بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کمنمک [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 465-478]
-
رفتارهای رئولوژیکی
مطالعه مقایسهای خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین استخراج شده از پوست فیل ماهی (Huso huso) با روش شیمیایی و آنزیمی [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 157-170]
-
رقم پاروس
طبقهبندی توتفرنگی رقم پاروس با ترکیب تکنیک پردازش تصویر و روشهای هوشمند [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 87-99]
-
رگرسیون فرآیند گاوسی
پیشبینی پذیرش کلی میوه موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و مدل رگرسیون فرآیند گاوسی در خلال انبارمانی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 171-191]
-
رنگبری
ارزیابی عملکرد خاک رنگبر حاوی مقادیر افزایشیافته اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم برخصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سویا [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 541-553]
-
رهایش کنترل شده
محافظت ویتامین از شرایط سیستم گوارش با استفاده از میکروژل آلژینات- پروتئین آب پنیر. مطالعه موردی ویتامین B کمپلکس [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 37-50]
-
روش FAHP-TOPSIS
استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینهیابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 151-163]
-
روغن سویا
ارزیابی عملکرد خاک رنگبر حاوی مقادیر افزایشیافته اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم برخصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سویا [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 541-553]
-
روغن سویا
اثر آنتیاکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسولهشده بهروش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یک سال نگهداری [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 669-685]
-
روغن ماهی کیلکا
اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 103-115]
-
ریحان
برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 43-56]
-
ریزپوشانی
اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 103-115]
ز
-
زالزالک
ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف و مدلسازی تغییرات با مدلهای سینتیکی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 507-523]
-
زمان ماندگاری
اثر برخی از نمکها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 101-110]
-
زمان و دمای نگهداری
بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهمترین ویژگیهای کیفی محصول [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 85-101]
-
زندهمانی
استفاده از چند آبمیوه و سبزی بهعنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنیهای پروبیوتیک غیرلبنی [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 111-121]
-
زیره سیاه
تأثیر اسانس زیره سیاه بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای فراپالایش [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 409-421]
ژ
-
ژامبون
بررسی اثرات فرمولاسیون، نوع پوشش و شرایط بستهبندی برمیزان آباندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 251-269]
-
ژلاتین
مطالعه مقایسهای خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین استخراج شده از پوست فیل ماهی (Huso huso) با روش شیمیایی و آنزیمی [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 157-170]
س
-
سختی
تولید شکلات حبابدار و استفاده از مقطعنگاری اشعه X و پردازش تصویر در بررسی ویژگیهای حبابها [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 525-540]
-
سردخانه
اثر برخی از نمکها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 101-110]
-
سس مایونز کم چرب
اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]
-
سطح پاسخ
بهینهیابی تأثیر پارامترهای عملیاتی بر کاهش کلسترول خامه بهوسیله بتاسیکلودکسترین بهروش سطح پاسخ [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 423-435]
-
سفتی
خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی میوه توتفرنگی رقم پاروس (Paros Variety) در طبقات مختلف [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 17-27]
-
سفتی
توسعه مدل پیشگو بهمنظور تعیین سفتی میوه "به" بهکمک برنامهنویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 655-667]
-
سلنیت سدیم
اثر آنتیاکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسولهشده بهروش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یک سال نگهداری [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 669-685]
-
سیب
تجزیه و تحلیل پروفیل بافتی (TPA) برشهای سیب خشکشده با پرتودهی مادون قرمز با روش حرارتدهی متناوب [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 57-72]
-
سیب
شبیهسازی کنترلکننده فازی دما طی فرآیند بلانچینگ خشک و آبزدایی مادون قرمز برشهای سیب با روش حرارتدهی متناوب [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 133-150]
-
سیکل دکسترین
بهینهیابی تأثیر پارامترهای عملیاتی بر کاهش کلسترول خامه بهوسیله بتاسیکلودکسترین بهروش سطح پاسخ [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 423-435]
-
سینتیک خشک کردن شلتوک
مطالعه تجربی و بررسی عملکرد شبکههای عصبی MLP و RBF برای مدلسازی فرآیند خشک شدن شلتوک در خشککن مایکروویو [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 331-341]
-
سینرسیس
بررسی اثرات فرمولاسیون، نوع پوشش و شرایط بستهبندی برمیزان آباندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 251-269]
ش
-
شاخص طعم و مزه
خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی میوه توتفرنگی رقم پاروس (Paros Variety) در طبقات مختلف [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 17-27]
-
شبکه عصبی
پیش بینی برخی ویژگیهای کیفی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از پردازش تصاویر رنگی و شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]
-
شبکه عصبی
مطالعه تجربی و بررسی عملکرد شبکههای عصبی MLP و RBF برای مدلسازی فرآیند خشک شدن شلتوک در خشککن مایکروویو [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 331-341]
-
شبکه عصبی
پیشبینی تغییرات خواص فیزیولوژی در گلابیهای تحت بارگذاری خارجی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی: بخش 1: بارگذاری استاتیکی [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 63-85]
-
شبکه عصبی
توسعه مدل پیشگو بهمنظور تعیین سفتی میوه "به" بهکمک برنامهنویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 655-667]
-
شبکه عصبی مصنوعی
طبقهبندی توتفرنگی رقم پاروس با ترکیب تکنیک پردازش تصویر و روشهای هوشمند [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 87-99]
-
شبیهسازی
شبیهسازی کنترلکننده فازی دما طی فرآیند بلانچینگ خشک و آبزدایی مادون قرمز برشهای سیب با روش حرارتدهی متناوب [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 133-150]
-
شرایط نگهداری
ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف و مدلسازی تغییرات با مدلهای سینتیکی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 507-523]
-
شکر
تاثیر محلولهای نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 193-205]
-
شیر بازساخته
هدایت الکتریکی شیر بازساخته تحت تاثیر دما و درصد ترکیبات [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 323-330]
-
شیر تخمیرشده
تولید شیر شتر پروبیوتیک غنیسازیشده با پودر پوست انار [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 123-132]
-
شیر شتر
بررسی تاثیر افزودن دو صمغ لوبیای خرنوب و زانتان بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ظرفیت نگهداری آب ماست سینبیوتیک شتر [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 131-143]
-
شیر شتر
تولید شیر شتر پروبیوتیک غنیسازیشده با پودر پوست انار [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 123-132]
-
شیره انگور
امکانسنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 301-311]
ص
-
صمغ دانه ریحان
بهینهیابی فرمول نان حجیم حاوی صمغهای فارسی و ریحان [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 395-408]
-
صمغ زانتان
بررسی تاثیر افزودن دو صمغ لوبیای خرنوب و زانتان بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ظرفیت نگهداری آب ماست سینبیوتیک شتر [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 131-143]
-
صمغ زدو
بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کمنمک [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 465-478]
-
صمغ عربی- فارسی
اثر آنتیاکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسولهشده بهروش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یک سال نگهداری [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 669-685]
-
صمغ فارسی
اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]
-
صمغ فارسی
بهینهیابی فرمول نان حجیم حاوی صمغهای فارسی و ریحان [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 395-408]
-
صمغ لوبیای خرنوب
بررسی تاثیر افزودن دو صمغ لوبیای خرنوب و زانتان بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ظرفیت نگهداری آب ماست سینبیوتیک شتر [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 131-143]
ض
-
ضدباکتریایی
تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگیهای ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسمهای بیماریزا [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 221-233]
-
ضدمیکروب
اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی بهمنظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آن [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 117-129]
-
ضریب نفوذ مؤثر رطوبت
مطالعه تجربی و بررسی عملکرد شبکههای عصبی MLP و RBF برای مدلسازی فرآیند خشک شدن شلتوک در خشککن مایکروویو [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 331-341]
ط
-
طبقهبندی توتفرنگی
طبقهبندی توتفرنگی رقم پاروس با ترکیب تکنیک پردازش تصویر و روشهای هوشمند [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 87-99]
-
طیف سنجی
مطالعه مقایسهای خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین استخراج شده از پوست فیل ماهی (Huso huso) با روش شیمیایی و آنزیمی [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 157-170]
ع
-
عدد پراکسید
ارزیابی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوششدهیشده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 383-394]
-
عصاره
برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 43-56]
-
عمر ماندگاری
ارزیابی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوششدهیشده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 383-394]
غ
-
غذاهای فراسودمند
تولید شیر شتر پروبیوتیک غنیسازیشده با پودر پوست انار [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 123-132]
ف
-
فرآیند هیدروترمال
بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 271-286]
-
فراسودمند
بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 437-452]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
اثر آنتیاکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسولهشده بهروش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یک سال نگهداری [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 669-685]
-
فلاونوئید کل
اسانس پونه: ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی، فنل کل و اثر سایتوتوکسیک آن بر رده سلولی HT29 [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 643-653]
-
فلفل سیاه
پیادهسازی یک سامانه ماشین بویایی برای طبقهبندی انواع مختلف فلفل سیاه براساس منشاء جغرافیایی و تشخیص تقلب در فلفل سیاه هندی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 479-491]
-
فندق
ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادامزمینی و پسته در طی فرآیند برشتهکردن [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 357-365]
-
فیبر
بهینهسازی استخراج و اصلاح ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 569-580]
-
فیبر رژیمی
بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 437-452]
-
فیزیکوشیمیایی
تأثیر اسانس زیره سیاه بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای فراپالایش [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 409-421]
-
فیش فینگر
تاثیر محلولهای نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 193-205]
-
فیل ماهی
مطالعه مقایسهای خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین استخراج شده از پوست فیل ماهی (Huso huso) با روش شیمیایی و آنزیمی [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 157-170]
ق
-
قارچ انوکی
بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی-دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند پالپدار [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 453-464]
-
قارچ دکمهای
تأثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسیمتیلسلولز و متابیسولفیت سدیم بر ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 581-605]
-
قرص فشرده گوجهفرنگی
بهینهسازی فرآیند تولید قرص فشرده گوجهفرنگی بر مبنای ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در شرایط هوای گرم با پیش تیمار مایکروویو [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 29-42]
ک
-
کبابه چینی
پیادهسازی یک سامانه ماشین بویایی برای طبقهبندی انواع مختلف فلفل سیاه براساس منشاء جغرافیایی و تشخیص تقلب در فلفل سیاه هندی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 479-491]
-
کپور نقره ای
تاثیر محلولهای نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 193-205]
-
کربوکسیمتیل سلولز
تأثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسیمتیلسلولز و متابیسولفیت سدیم بر ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 581-605]
-
کروماتوگرافی گازی
اسانس پونه: ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی، فنل کل و اثر سایتوتوکسیک آن بر رده سلولی HT29 [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 643-653]
-
کلسترل
بهینهیابی تأثیر پارامترهای عملیاتی بر کاهش کلسترول خامه بهوسیله بتاسیکلودکسترین بهروش سطح پاسخ [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 423-435]
-
کم نمک
بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کمنمک [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 465-478]
-
کنترلکننده فازی
شبیهسازی کنترلکننده فازی دما طی فرآیند بلانچینگ خشک و آبزدایی مادون قرمز برشهای سیب با روش حرارتدهی متناوب [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 133-150]
-
کندر
بررسی خواص حسی و اثر ضدمیکروبی اسانس کندر و موسیر بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنر در پنیر سفید آبنمکی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 343-356]
-
کورکومین
بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی-دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند پالپدار [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 453-464]
-
کیتوزان
اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی بهمنظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آن [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 117-129]
-
کیتوزان
بررسی اثرات فرمولاسیون، نوع پوشش و شرایط بستهبندی برمیزان آباندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 251-269]
-
کیتوزان
اثر پوشش فعال کیتوزان حاوی پروتئین آبکافتی بر خواص شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در دمای یخچال [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 493-505]
-
کیفیت
بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگیهای کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 25-35]
-
کیفیت برنج
مطالعه تجربی و بررسی عملکرد شبکههای عصبی MLP و RBF برای مدلسازی فرآیند خشک شدن شلتوک در خشککن مایکروویو [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 331-341]
-
کیک
بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 607-619]
-
کیک اسفنجی
بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی های تغذیه ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 207-220]
-
کیک اسفنجی
بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 437-452]
-
کیک فنجانی
بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگیهای کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 25-35]
-
کینوا اصلاحشده
استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینهیابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 151-163]
گ
-
گوشت شتر
تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی گوشت شتر [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 287-299]
ل
-
لاکتوباسیلوس
تولید شیر شتر پروبیوتیک غنیسازیشده با پودر پوست انار [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 123-132]
-
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
استفاده از چند آبمیوه و سبزی بهعنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنیهای پروبیوتیک غیرلبنی [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 111-121]
-
لاکتوباسیلوس پلانتاروم
استفاده از چند آبمیوه و سبزی بهعنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنیهای پروبیوتیک غیرلبنی [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 111-121]
-
لایه خمیرآبه
بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و تغییر اندازه ذرات آرد سوخاری بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی ناگت مرغ [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 629-641]
-
لیستریا مونوسیتوژنز
بررسی خواص حسی و اثر ضدمیکروبی اسانس کندر و موسیر بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنر در پنیر سفید آبنمکی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 343-356]
م
-
مادون قرمز
شبیهسازی کنترلکننده فازی دما طی فرآیند بلانچینگ خشک و آبزدایی مادون قرمز برشهای سیب با روش حرارتدهی متناوب [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 133-150]
-
ماریناد
تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی گوشت شتر [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 287-299]
-
ماست
بررسی تاثیر افزودن دو صمغ لوبیای خرنوب و زانتان بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ظرفیت نگهداری آب ماست سینبیوتیک شتر [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 131-143]
-
ماشین بویایی
پیادهسازی یک سامانه ماشین بویایی برای طبقهبندی انواع مختلف فلفل سیاه براساس منشاء جغرافیایی و تشخیص تقلب در فلفل سیاه هندی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 479-491]
-
ماشین بینایی
پیش بینی برخی ویژگیهای کیفی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از پردازش تصاویر رنگی و شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]
-
ماکروویو
آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کردن ورقههای پرتقال با روش اهمیک [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 1-13]
-
مالتودکسترین
درونپوشانی عصاره چغندر قرمز توسط حاملهای مالتودکسترین و ایزوله پروتئین آبپنیر با استفاده از خشککنهای پاششی و انجمادی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 313-322]
-
مالتودکسترین
تولید شکلات حبابدار و استفاده از مقطعنگاری اشعه X و پردازش تصویر در بررسی ویژگیهای حبابها [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 525-540]
-
ماندگاری
تأثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسیمتیلسلولز و متابیسولفیت سدیم بر ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 581-605]
-
ماهی تن
تأثیر گرمایش اهمیک بر سرعت انجمادزدایی و خصوصیات ماهی تن منجمد [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 621-628]
-
متابیسولفیت سدیم
تأثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسیمتیلسلولز و متابیسولفیت سدیم بر ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 581-605]
-
محتویات درونی گلابی
پیشبینی تغییرات خواص فیزیولوژی در گلابیهای تحت بارگذاری خارجی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی: بخش 1: بارگذاری استاتیکی [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 63-85]
-
مدل آرنیوس
ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف و مدلسازی تغییرات با مدلهای سینتیکی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 507-523]
-
مدلسازی سینتیکی
ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف و مدلسازی تغییرات با مدلهای سینتیکی [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 507-523]
-
مدول الاستیک
اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]
-
مدول ویسکوز
اثر جایگزینی روغن با پنیر توفو و صمغ فارسی بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]
-
مریمگلی
برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 43-56]
-
مقطع نگاری اشعه X
تولید شکلات حبابدار و استفاده از مقطعنگاری اشعه X و پردازش تصویر در بررسی ویژگیهای حبابها [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 525-540]
-
ملانوئیدین
اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی بهمنظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آن [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 117-129]
-
مواد جامد محلول
اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 235-249]
-
موز
پیشبینی پذیرش کلی میوه موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و مدل رگرسیون فرآیند گاوسی در خلال انبارمانی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 171-191]
-
موسیر
بررسی خواص حسی و اثر ضدمیکروبی اسانس کندر و موسیر بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنر در پنیر سفید آبنمکی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 343-356]
-
موسیلاژ
ارزیابی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوششدهیشده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 383-394]
-
موسیلاژ ختمی
بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگیهای کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 25-35]
-
میزان فلانوئید کل
تأثیر تیمار حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مواد معدنی، ترکیبات فعال زیستی و فعالیت آنتیاکسیدانی دانه چیا (Salvia hispanica L) [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 15-23]
-
میزان فنل کل
تأثیر تیمار حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مواد معدنی، ترکیبات فعال زیستی و فعالیت آنتیاکسیدانی دانه چیا (Salvia hispanica L) [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 15-23]
-
میکروبی
تأثیر اسانس زیره سیاه بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای فراپالایش [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 409-421]
-
میکروژل
محافظت ویتامین از شرایط سیستم گوارش با استفاده از میکروژل آلژینات- پروتئین آب پنیر. مطالعه موردی ویتامین B کمپلکس [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 37-50]
-
میکروسکوپ الکترونی
بهینهیابی فرمول نان حجیم حاوی صمغهای فارسی و ریحان [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 395-408]
-
میکروکپسولاسیون
اثر آنتیاکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسولهشده بهروش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یک سال نگهداری [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 669-685]
ن
-
ناگت مرغ
بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و تغییر اندازه ذرات آرد سوخاری بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی ناگت مرغ [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 629-641]
-
نان
تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیستفعال خمیر [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 555-568]
-
نان
استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینهیابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 151-163]
-
نان حجیم
بهینهیابی فرمول نان حجیم حاوی صمغهای فارسی و ریحان [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 395-408]
-
نانوکپسوله
بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس آویشن نانوکپسوله در برابر Botrytis cinerea در انگور قرمز شاهرودی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 367-381]
-
نشاسته اصلاح شده سیب زمینی
بررسی اثرات فرمولاسیون، نوع پوشش و شرایط بستهبندی برمیزان آباندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 251-269]
-
نقطه تسلیم بیولوژیکی
خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی میوه توتفرنگی رقم پاروس (Paros Variety) در طبقات مختلف [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 17-27]
-
نگهدارندهها
اثر برخی از نمکها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 101-110]
-
نگهداری در سرما
استفاده از چند آبمیوه و سبزی بهعنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنیهای پروبیوتیک غیرلبنی [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 111-121]
-
نمک
تاثیر محلولهای نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 193-205]
-
نوشیدنی فراسودمند
بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی-دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند پالپدار [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 453-464]
و
-
واکنش مایلارد
اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی بهمنظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آن [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 117-129]
-
ویتامین B کمپلکس
محافظت ویتامین از شرایط سیستم گوارش با استفاده از میکروژل آلژینات- پروتئین آب پنیر. مطالعه موردی ویتامین B کمپلکس [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 37-50]
-
ویژگیهای حسی
بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی های تغذیه ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 207-220]
-
ویژگیهای حسی
بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگیهای کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی [دوره 16، شماره 3، 1399، صفحه 25-35]
-
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی
بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی-دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند پالپدار [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 453-464]
-
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی
استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینهیابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان [دوره 16، شماره 6، 1399، صفحه 151-163]
-
ویژگی های فیزیکوشیمیایی
امکانسنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 301-311]
-
ویژگی های کیفی
بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهمترین ویژگیهای کیفی محصول [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 85-101]
-
ویژگی های کیفی
پیش بینی برخی ویژگیهای کیفی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از پردازش تصاویر رنگی و شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]
-
ویسکوزیته
بهینهسازی فرمول پودینگ طالبی با کمک جایگزینی اسپیرولینا پلاتنسیس و استویا با شیر خشک و شکر به روش سطح پاسخ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 73-84]
ه
-
هدایت الکتریکی
هدایت الکتریکی شیر بازساخته تحت تاثیر دما و درصد ترکیبات [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 323-330]
-
هسته انار
بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 437-452]
-
هسته خرما
پیادهسازی یک سامانه ماشین بویایی برای طبقهبندی انواع مختلف فلفل سیاه براساس منشاء جغرافیایی و تشخیص تقلب در فلفل سیاه هندی [دوره 16، شماره 4، 1399، صفحه 479-491]
-
همافزایی
برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 43-56]
-
هیدروکسی متیل فورفورال
بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهمترین ویژگیهای کیفی محصول [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 85-101]
-
هیدرولیزات
تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیستفعال خمیر [دوره 16، شماره 5، 1399، صفحه 555-568]
-
هیدرولیز پوست کپور نقرهای
اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده [دوره 16، شماره 1، 1399، صفحه 103-115]
ی
-
یولاف
بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف [دوره 16، شماره 2، 1399، صفحه 271-286]