جهت مشاهده اطلاعات به تفکیک سال، به بخش اطلاعات آماری در منوی اطلاعات نشریه مراجعه فرمایید.
تعداد دورهها |
19 |
تعداد شمارهها |
82 |
تعداد مقالات |
944 |
تعداد نویسندگان |
1,432 |
تعداد مشاهده مقاله |
662,221 |
تعداد مقالات ارسال شده |
1,885 |
تعداد مقالات رد شده |
884 |
درصد عدم پذیرش |
47 |
تعداد مقالات پذیرفته شده |
944 |
درصد پذیرش |
50 |
زمان پذیرش (روز) |
95 |
نشریه علمی پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران از سال 1384 به صاحب امتیازی دانشگاه فردوسی مشهدبا همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران منتشر میشود.
این نشریه از بهار سال 1384 تا زمستان سال 1388 به صورت دوفصلنامه، از بهار سال 1389 تا زمستان سال 1393 به صورت فصلنامه و از سال 1394 تاکنون دارای مجوز چاپ 6 شماره (دو ماهنامه) مقالات (کامل و کوتاه پژوهشی) در سال به دو زبان فارسی (4 شماره) و انگلیسی (2 شماره) می باشد.
رتبه در آخرین ارزیابی نشریات علمی کشور:الف
رتبه Q1 و نشریه هسته، ضریب تاثیر (Impact Factor) در سال 1400: 0.198
تاریخ آخرین بهروزرسانی وبسایت نشریه: 1402/08/14
صاحب امتیاز:
دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر مسئول:
دکتر ناصر شاهنوشی
سردبیر:
دکتر فریده طباطبایی یزدی
اعضای هیات تحریریه:
دکتر سیدعلی مرتضوی
دکتر منوچهر وثوقی
دکتر ایران عـالم زاده
دکتر محمدباقر حبیبی نجفی
دکتر سیدمحمدعلی رضوی
دکتر رضا فرهوش
دکتر مرتضی خمیری
دکتر مهدی کاشانی نژاد
دکتر فخری شهیدی
دکتر آرش کوچکی
دکتر بی بی صدیقه فضلی بزاز
دکتر محبت محبی
دکتر کیانوش خسروی دارانی
دکتر قدیر رجبزاده اوغاز
دکتر بابک قنبرزاده هوجقان
دکتر هادی الماسی
دکتر میلاد فتحی
دکتر سلیمان عباسی
اعضای هیات تحریریه بین المللی:
دکتر نونو بورخس
دکتر حمید بهادر قدوسی
دکتر مهیار حیدرپور
دکتر مرتضی عباس زادگان
دکتر محمدامین محمدی فر
دکتر علی عطا معظمی
کارشناس نشریه:
دکتر سمانه محمدی
دوره انتشار: دو ماهنامه
شاپا چاپی: 1735-4161
شاپا الکترونیکی: 2228-5415