آ
-
آبدانان مهدی زاده، سامان
برآورد محاسباتی واحدهای رنگی L*a*b* از RGB با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 53-64]
-
آبدانان مهدی زاده، سامان
تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 227-239]
-
آبدانان مهدی زاده، سامان
بررسی غیرمخرب فاکتورهای کیفی آبمیوه مرکبات در خلال انبارمانی با کمک پردازش تصویر [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 262-272]
-
آبدانان مهدی زاده، سامان
پیشبینی تغییرات برخی از ویژگیهای کیفی آب توت سیاه (Morus alba Var nigra L.) طی مراحل مختلف رسیدگی بر اساس آنالیز فرکتال و بینایی ماشین [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 730-743]
-
آبدانان مهدی زاده، سامان
استفاده از فناوری ماشین بینایی در ارزیابی ظاهری دونات پیشفرآیند شده توسط مایکروویو [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 867-879]
-
آذری کیا، فاطمه
بهینهسازی شرایط تشکیل کونژوگههای حاصل از پروتئینهای شیر با بخش محلول صمغهای بومی ایرانی (صمغ فارسی و کتیرا) [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 744-758]
-
آریان فر، اکرم
بررسی اثرامولسیفایرهای پلیگلیسرول استر و امولسیفایر داتم به حالت ژل بر خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 771-783]
-
آزادبخت، احسان
ارزیابی خواص ضداکتریایی فیلم زیستفعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 784-797]
-
آزادبخت، محسن
تلفات دانه کلزا هنگام برداشت با کمباین برداشت غلات تحتتأثیر خواص حرارتی غلاف نشکسته کلزا [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 55-65]
-
آزادبخت، محسن
اثر دوره تابش و توان مایکروویو در خشک کردن برنج [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 92-104]
-
آزادمرد دمیرچی، صدیف
بررسی اثر نگهداری در دمای محیط(25 درجه سلسیوس) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیستفعال میوه زغال اخته [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 759-770]
-
آصفی، نارملا
تاثیر متابیسولفیت سدیم و پیش تیمار اسمزی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی برش لیموترش شیرازی خشک شده تحت خلاء [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 480-490]
-
آق خانی، محمدحسین
مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانهای(ارهای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 191-201]
ا
-
ابراهیمی، پونه
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن شیرازی و تیمول بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 566-574]
-
احتیاطی، احمد
بررسی ویژگیهای ساختاری، ریختشناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 393-404]
-
احمدزاده قویدل، ریحانه
ریزپوشانی رنگدانه آنتوسیانینی زرشک با استفاده از خشککن انجمادی [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 14-27]
-
احمدی، زید
تأثیر هیدروکلوئید دانه های اسفرزه و ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 307-321]
-
احمدیان، زهرا
استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبههای کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روشهای چند متغیره متقارن و نامتقارن [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 663-679]
-
احمدی چناربن، حسین
تاثیرجایگزینی فیبر پرتقال با روغن و تخم مرغ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیک مافین [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 458-468]
-
احمدی چناربن، حسین
تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیبزمینی [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 575-583]
-
اخوان، حمیدرضا
تاثیر فرآیند صمغگیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی) [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 405-414]
-
اسماعیل زاده کناری، رضا
مقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتیاکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 273-281]
-
اسماعیل زاده کناری، رضا
بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصارههای پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 503-516]
-
اسماعیل زاده کناری، رضا
اثر حلالهای مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره میوه زغال اخته [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 517-527]
-
اسماعیل زاده کناری، رضا
اثر اولتراسوند حمام و پروب در ترکیب با محلولهای آبنمک و آبنمک-پلیفسفات بر خواص کیفی و بافتی گوشت گاو [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 117-130]
-
اسمعیلی، محسن
بررسی تاثیر فرآیندهای مختلف رساندن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 798-807]
-
اصغری، علی
پیشبینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN) [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 333-345]
-
اصغری، محمدرضا
کاربرد پس از برداشت نانو کربنات کلسیم بر فعالیت آنزیمی و برخی خصوصیات کیفی در سیب تازه بریده رقم ’گلدن دلیشز‘ [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 155-166]
-
اعلمی، مهران
بهینهسازی شرایط تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز کنسانتره پروتئینی دانه کدو توسط تریپسین به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 14-26]
-
اعلمی، مهران
بررسی تاثیر آغازگر لاکتوباسیلوس غالب جدا شده از خمیرترش سنّتی بر میزان بیاتی نان قالبی حاصل از آرد کامل گندم [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 141-154]
-
اعلمی، مهران
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 295-306]
-
اعلمی، مهران
ارزیابی خصوصیات حسی و بافتی مغز بادامزمینی برشته شده با روش رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 540-552]
-
اعلمی، مهران
بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بیدانه (Berberis vulgaris) [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 627-636]
-
الماسی، هادی
مطالعه تاثیر غلظت نانو ذرات اصلاح شده رس بر برخی ویژگی های ریزساختاری و فیزیکی نانوکامپوزیت پلی اتیلن ترفتالات/ نانورس [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 117-128]
-
امام جمعه، زهرا
بهینه سازی شرایط استخراج پکتین به کمک امواج اولتراسونیک از تفاله شاه توت (Morus nigra L.) [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 594-610]
-
امامی فر، آریو
تأثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئهورا بر کیفیت پس از برداشت توتفرنگی طی انبارداری [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 39-54]
-
امرایی، سمیه
برآورد محاسباتی واحدهای رنگی L*a*b* از RGB با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 53-64]
-
امرایی، سمیه
بررسی غیرمخرب فاکتورهای کیفی آبمیوه مرکبات در خلال انبارمانی با کمک پردازش تصویر [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 262-272]
-
امیری، سهیل
تأثیر هیدروکلوئید دانه های اسفرزه و ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 307-321]
-
امینلاری، محمود
تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئینهای سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 180-190]
-
انصاری فر، الهام
ارزیابی خصوصیات ریزکپسولهای چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریلهای ایزوله پروتئین سویا و پکتین [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 553-565]
-
اولیایی، سید امیر
ارزیابی خصوصیات کاربردی فیلمهای زیستنانوکامپوزیتی نشاسته حاوی مونت موریلونیت و تیتانیومدیاکسید [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 611-626]
-
ایوبی، اعظم
جایگزینی شکر با شیره خرما در کیک فنجانی [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 808-819]
ب
-
باقری، لیلا
نوشیدنی لیموترش فراسودمند و رژیمی، پایدارسازی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 214-226]
-
باقری، هادی
ارزیابی خصوصیات حسی و بافتی مغز بادامزمینی برشته شده با روش رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 540-552]
-
باوایسی، سودابه
تأثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئهورا بر کیفیت پس از برداشت توتفرنگی طی انبارداری [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 39-54]
-
بحرینی، معصومه
تشخیص همزمان باکتریهای بیماریزای لیستریا منوسایتوژنز، اشرشیا کلی O157:H7 و جنس سالمونلابه روش multiplex PCR در سبزیجات آماده مصرف [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 105-116]
-
بخش ابادی، حمید
بهینهسازی پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن و تولید کنجاله آفتابگردان در مقیاس صنعتی [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]
-
بخش امین، محمد رضا
ارزیابی خصوصیات کاربردی فیلمهای زیستنانوکامپوزیتی نشاسته حاوی مونت موریلونیت و تیتانیومدیاکسید [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 611-626]
-
بدبدک، صمد
بررسی اثر نگهداری در دمای محیط(25 درجه سلسیوس) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیستفعال میوه زغال اخته [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 759-770]
-
برزگر، حسن
ارزیابی خواص فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس صمغ بنه [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 584-593]
-
برزگر، حسن
بهینهسازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک لیمویی تولید شده بر پایه تراوه [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 830-843]
-
برزگر، حسن
تولید و ارزیابی فیلم نانوکامپوزیتی کیتوزان-مونتموریلونیت حاوی اسانس مرزه (Satureja hortensis) [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 131-143]
-
بصیری، شادی
بررسی اثر مقادیر مختلف ژلاتین و گوار بر ویژگیهای حسی، بافتی و رنگ پاستیل بر پایه توت سفید [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 1-13]
-
بصیری، علیرضا
بکارگیری لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان پروبیوتیک بخش 1: ارزیابی فرآیند ریزپوشانی به روش بسترشناور بر زنده مانی لاکتوباسیلوس روتری در شرایط شبیه سازی شده معده [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 844-857]
-
بهزاد، خلیل
مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانهای(ارهای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 191-201]
-
بهلکه، انه بی بی
بهینهسازی پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن و تولید کنجاله آفتابگردان در مقیاس صنعتی [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]
-
بوژمهرانی، ابولفضل
بهینهسازی پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن و تولید کنجاله آفتابگردان در مقیاس صنعتی [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]
-
بوستانی، ساره
تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئینهای سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 180-190]
-
بوستانی، ساره
تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 415-425]
-
بیرقی طوسی، شهرام
بررسی اثرتعداد لایهها و غلظتهای مختف پوششهای خوراکی کربوکسیمتیلسلولز و کاراگینان بر کارایی فرایند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 680-690]
-
بیکی، حامد
بررسی ضریب نفوذ مؤثر قندهای احیاءکننده و سینتیک تغییرات بافت خلال سیبزمینی طی آنزیمبری در آب داغ [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 691-703]
پ
-
پاشایی بهرام، روح اله
بررسی اثر نگهداری در دمای محیط(25 درجه سلسیوس) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیستفعال میوه زغال اخته [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 759-770]
-
پروینی، مهدی
بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاستهای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 129-140]
-
پورابوالقاسم، مهدا
جایگزینی شکر با شیره خرما در کیک فنجانی [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 808-819]
-
پورتقی، جلال
بررسی ضریب نفوذ مؤثر قندهای احیاءکننده و سینتیک تغییرات بافت خلال سیبزمینی طی آنزیمبری در آب داغ [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 691-703]
-
پورثانی، پریسا
ارزیابی خصوصیات کاربردی فیلمهای زیستنانوکامپوزیتی نشاسته حاوی مونت موریلونیت و تیتانیومدیاکسید [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 611-626]
-
پورسید، سیده معصومه
تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 436-445]
-
پورفرزاد، امیر
استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبههای کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روشهای چند متغیره متقارن و نامتقارن [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 663-679]
-
پیغمبردوست، سیدهادی
بررسی اثر نگهداری در دمای محیط(25 درجه سلسیوس) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیستفعال میوه زغال اخته [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 759-770]
ت
-
تقی زاده، مسعود
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی گاودانه (Vicia ervilia) و بررسی خصوصیات عملکردی آرد حاصل از آن [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 38-52]
-
تقی زاده، مسعود
تاثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاحشده و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانهای رویال طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 363-378]
-
تورانی، نگار
بهینهسازی پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن و تولید کنجاله آفتابگردان در مقیاس صنعتی [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]
-
توریان، فهیمه
بررسی تاثیر آنتیاکسیدانی اسانس بخشهای هوایی مریمگلی کبیر (Salvia sclarea) و ریحان (Ocimum basilicum) در پنیر سفید ایرانی [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 346-362]
ج
-
جعفرپور، سید علی
بهینهیابی بازیافت نیتروژنی در آبکافت آنزیمی پروتئین سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 491-502]
-
جعفری، حسن
اثر دوره تابش و توان مایکروویو در خشک کردن برنج [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 92-104]
-
جعفری، سید مهدی
بهینهسازی راندمان تولید پودر رب گوجهفرنگی با استفاده از خشککن پاششی و ارزیابی ویژگیهای کیفی آن [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 647-662]
-
جعفری، سید مهدی
بررسی اثرتعداد لایهها و غلظتهای مختف پوششهای خوراکی کربوکسیمتیلسلولز و کاراگینان بر کارایی فرایند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 680-690]
-
جمشید عینی، مرتضی
بررسی سینتیک انتقال جرم و مدل سازی ریاضی فرایند آبگیری اسمزی مکعبهای هویج در محلولهای شربت گلوکز و نمک [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 704-719]
-
جمی، راحله
کاربرد پس از برداشت نانو کربنات کلسیم بر فعالیت آنزیمی و برخی خصوصیات کیفی در سیب تازه بریده رقم ’گلدن دلیشز‘ [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 155-166]
-
جوادی کیا، حسین
تشخیص تازگی گوشت گوساله به کمک پردازش تصویر و سطح پاسخ [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 251-261]
-
جوینده، حسین
استخراج عصاره خام از برگ گیاه پنیرک (Malva neglecta) و بررسی توانایی جذب رادیکال آزاد آن [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 167-179]
-
جوینده، حسین
بهینهسازی تولید پنیر فراپالایش کمچرب با استفاده از تلفیق پروتئینهای آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 282-294]
-
جوینده، حسین
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیمچرب [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 469-479]
-
جوینده، حسین
بهینهسازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک لیمویی تولید شده بر پایه تراوه [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 830-843]
ح
-
حاجی اقراری، فرناز
بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 637-646]
-
حامدی، فاطمه
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی گاودانه (Vicia ervilia) و بررسی خصوصیات عملکردی آرد حاصل از آن [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 38-52]
-
حسینی، سیدمحمد هاشم
تغییرات کشش سطحی و گرانروی نانوامولسیون روغن ماهی تولیدشده با روش فراصوت طی انبارمانی [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 105-116]
-
حصاری، جواد
بررسی اثر نگهداری در دمای محیط(25 درجه سلسیوس) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیستفعال میوه زغال اخته [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 759-770]
-
حصاری، جواد
بهینهسازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک لیمویی تولید شده بر پایه تراوه [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 830-843]
-
حصاری نژاد، محمدعلی
مطالعه اثر ساکارز و لاکتوز بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه قدومه شیرازی در ناحیه رقیق [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 144-155]
-
حیدری، مختار
پیشبینی تغییرات برخی از ویژگیهای کیفی آب توت سیاه (Morus alba Var nigra L.) طی مراحل مختلف رسیدگی بر اساس آنالیز فرکتال و بینایی ماشین [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 730-743]
خ
-
خادمی، اورنگ
اثر پوشش های سلوفان و کیتوزان بر ویژگی های کیفی و انبارمانی فلفل دلمه ای رقم "کالیفرنیا واندر" [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 720-729]
-
خسروشاهی، اصغر
مطالعه تاثیر غلظت نانو ذرات اصلاح شده رس بر برخی ویژگی های ریزساختاری و فیزیکی نانوکامپوزیت پلی اتیلن ترفتالات/ نانورس [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 117-128]
-
خلیلیان، صفیه
پیشبینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN) [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 333-345]
-
خمیری، مرتضی
بررسی تاثیر آغازگر لاکتوباسیلوس غالب جدا شده از خمیرترش سنّتی بر میزان بیاتی نان قالبی حاصل از آرد کامل گندم [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 141-154]
-
خمیری، مرتضی
تأثیر هیدروکلوئید دانه های اسفرزه و ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 307-321]
-
خمیری، مرتضی
ارزیابی خواص ضداکتریایی فیلم زیستفعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 784-797]
-
خمیریان، رضا امیر
بهینهسازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک لیمویی تولید شده بر پایه تراوه [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 830-843]
د
-
دانش، عرفان
بهینهسازی تولید پنیر فراپالایش کمچرب با استفاده از تلفیق پروتئینهای آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 282-294]
-
دانش، عرفان
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیمچرب [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 469-479]
-
دردمه، نازیلا
مطالعه تاثیر غلظت نانو ذرات اصلاح شده رس بر برخی ویژگی های ریزساختاری و فیزیکی نانوکامپوزیت پلی اتیلن ترفتالات/ نانورس [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 117-128]
-
دزیانی، عادل
بهینهسازی راندمان تولید پودر رب گوجهفرنگی با استفاده از خشککن پاششی و ارزیابی ویژگیهای کیفی آن [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 647-662]
-
دولتآبادی، محمد
مقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتیاکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 273-281]
ر
-
رجب زاده شاندیز، صفیه
تشخیص همزمان باکتریهای بیماریزای لیستریا منوسایتوژنز، اشرشیا کلی O157:H7 و جنس سالمونلابه روش multiplex PCR در سبزیجات آماده مصرف [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 105-116]
-
رحمتی، نازنین فاطمه
ارزیابی ویژگیهای ساختاری و عملکردی پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris) [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 79-91]
-
رحیم زاده ثانی، زینب
بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 637-646]
-
رحیمی، سمیه
بررسی اثر حلالهای مختلف بر استخراج کاروتنوئیدهای دارای فعالیت آنتیاکسیدانی از کدو حلوایی [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 426-435]
-
رحیمی، سمیه
بکارگیری لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان پروبیوتیک بخش 1: ارزیابی فرآیند ریزپوشانی به روش بسترشناور بر زنده مانی لاکتوباسیلوس روتری در شرایط شبیه سازی شده معده [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 844-857]
-
رستگار، مینو
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن شیرازی و تیمول بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 566-574]
-
رستمی، محمد
بهینهسازی پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن و تولید کنجاله آفتابگردان در مقیاس صنعتی [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]
-
رضایی زاده، عاطفه
استخراج و ویژگیهای ژلاتین پای مرغ و کاربرد آن در ژله طالبی [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 322-332]
-
رضوی، سیداسماعیل
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن شیرازی و تیمول بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 566-574]
-
رضوی، سید محمد علی
اثر صمغهای دانه ریحان و گزانتان بر ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کمچرب [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 65-78]
-
رضوی، سید محمد علی
بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگیهای عملکردی (ویژگیهای رئولوژیکی، پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 240-250]
-
رضوی، سید محمد علی
بررسی ویژگیهای ساختاری، ریختشناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 393-404]
-
رضوی، سید محمد علی
بهینهیابی شرایط استخراج موسیلاژ از دانه بارهنگ توسط روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 1-13]
-
رضوی، سید محمد علی
خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 66-79]
-
رضوی، سید محمد علی
ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 528-539]
-
رضوی، سید محمد علی
بهینهسازی ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولیدشده ازترکیبات لبنی و غیرلبنی [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 80-91]
-
رضوی، سید محمد علی
مطالعه اثر ساکارز و لاکتوز بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه قدومه شیرازی در ناحیه رقیق [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 144-155]
-
رفتنی امیری، زینب
مقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتیاکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 273-281]
-
رفتنی امیری، زینب
استخراج و ویژگیهای ژلاتین پای مرغ و کاربرد آن در ژله طالبی [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 322-332]
-
رفتنی امیری، زینب
بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصارههای پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 503-516]
-
رفتنی امیری، زینب
اثر حلالهای مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره میوه زغال اخته [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 517-527]
-
رمضانیان، نوید
ارزیابی خصوصیات ریزکپسولهای چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریلهای ایزوله پروتئین سویا و پکتین [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 553-565]
-
رنجبر ندامانی، آزاده
بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاستهای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 129-140]
-
روحانی، عباس
مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانهای(ارهای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 191-201]
ز
-
زاغری، لیلا
بکارگیری لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان پروبیوتیک بخش 1: ارزیابی فرآیند ریزپوشانی به روش بسترشناور بر زنده مانی لاکتوباسیلوس روتری در شرایط شبیه سازی شده معده [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 844-857]
-
زاهدی دیزج یکان، یونس
بهینهیابی شرایط استخراج موسیلاژ از دانه بارهنگ توسط روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 1-13]
-
زندی، محسن
مطالعه تاثیر غلظت نانو ذرات اصلاح شده رس بر برخی ویژگی های ریزساختاری و فیزیکی نانوکامپوزیت پلی اتیلن ترفتالات/ نانورس [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 117-128]
-
زنوزی، علی
بکارگیری لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان پروبیوتیک بخش 1: ارزیابی فرآیند ریزپوشانی به روش بسترشناور بر زنده مانی لاکتوباسیلوس روتری در شرایط شبیه سازی شده معده [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 844-857]
-
زینویادو، کیریاکی
ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصارههای مختلف اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 28-38]
س
-
ساداتی گل افشانی، سیده الهام
بررسی اثرتعداد لایهها و غلظتهای مختف پوششهای خوراکی کربوکسیمتیلسلولز و کاراگینان بر کارایی فرایند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 680-690]
-
سبزی، سجاد
تشخیص تازگی گوشت گوساله به کمک پردازش تصویر و سطح پاسخ [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 251-261]
-
سلطانی کاظمی، مریم
بررسی غیرمخرب فاکتورهای کیفی آبمیوه مرکبات در خلال انبارمانی با کمک پردازش تصویر [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 262-272]
-
سلطانی کاظمی، مریم
پیشبینی تغییرات برخی از ویژگیهای کیفی آب توت سیاه (Morus alba Var nigra L.) طی مراحل مختلف رسیدگی بر اساس آنالیز فرکتال و بینایی ماشین [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 730-743]
-
سماواتی، وحید
استخراج عصاره خام از برگ گیاه پنیرک (Malva neglecta) و بررسی توانایی جذب رادیکال آزاد آن [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 167-179]
-
سماواتی، وحید
تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 227-239]
-
سماواتی، وحید
بهینهسازی تولید پنیر فراپالایش کمچرب با استفاده از تلفیق پروتئینهای آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 282-294]
-
سماواتی، وحید
ارزیابی خواص فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس صمغ بنه [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 584-593]
-
سماواتی، وحید
استفاده از فناوری ماشین بینایی در ارزیابی ظاهری دونات پیشفرآیند شده توسط مایکروویو [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 867-879]
-
سماواتی، وحید
تولید و ارزیابی فیلم نانوکامپوزیتی کیتوزان-مونتموریلونیت حاوی اسانس مرزه (Satureja hortensis) [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 131-143]
ش
-
شرایعی، پروین
ریزپوشانی رنگدانه آنتوسیانینی زرشک با استفاده از خشککن انجمادی [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 14-27]
-
شریف مقدم، میرزا محمد رضا
تشخیص همزمان باکتریهای بیماریزای لیستریا منوسایتوژنز، اشرشیا کلی O157:H7 و جنس سالمونلابه روش multiplex PCR در سبزیجات آماده مصرف [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 105-116]
-
شعبان پور، بهاره
بررسی تاثیر نگهداری سرد ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برخصوصیات کیفی سوریمی تولیدی [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 202-213]
-
شکرالهی، بهداد
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی گاودانه (Vicia ervilia) و بررسی خصوصیات عملکردی آرد حاصل از آن [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 38-52]
-
شکیبا، سمیرا
تأثیر هیدروکلوئید دانه های اسفرزه و ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 307-321]
-
شمسایی، سیما
اثر صمغهای دانه ریحان و گزانتان بر ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کمچرب [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 65-78]
-
شهدادی ساردو، علی
تاثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاحشده و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانهای رویال طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 363-378]
-
شهیدی، بهاره
تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 415-425]
-
شهیدی، فخری
بررسی اثر مقادیر مختلف ژلاتین و گوار بر ویژگیهای حسی، بافتی و رنگ پاستیل بر پایه توت سفید [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 1-13]
-
شهیدی، فخری
بررسی ویژگیهای ساختاری، ریختشناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 393-404]
-
شهیدی، فخری
ارزیابی خصوصیات ریزکپسولهای چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریلهای ایزوله پروتئین سویا و پکتین [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 553-565]
-
شیخ الاسلامی، زهرا
بررسی اثرامولسیفایرهای پلیگلیسرول استر و امولسیفایر داتم به حالت ژل بر خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 771-783]
ص
-
صادقی، افسانه
تاثیر فرآیند صمغگیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی) [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 405-414]
-
صادقی، علیرضا
بررسی تاثیر آغازگر لاکتوباسیلوس غالب جدا شده از خمیرترش سنّتی بر میزان بیاتی نان قالبی حاصل از آرد کامل گندم [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 141-154]
-
صادقی، معصومه
بهینهسازی شرایط تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز کنسانتره پروتئینی دانه کدو توسط تریپسین به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 14-26]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بهینهسازی شرایط تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز کنسانتره پروتئینی دانه کدو توسط تریپسین به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 14-26]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بهینهسازی راندمان تولید پودر رب گوجهفرنگی با استفاده از خشککن پاششی و ارزیابی ویژگیهای کیفی آن [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 647-662]
-
صباغی، حسن
بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیبزمینی طی فرآیند سرخکردن [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 92-104]
-
صباغی، حسن
آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخکردن خلال سیبزمینی [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 379-392]
-
صداقت، ناصر
تاثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاحشده و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانهای رویال طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 363-378]
-
صفری، رضا
بهینهیابی بازیافت نیتروژنی در آبکافت آنزیمی پروتئین سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 491-502]
-
صیدی، مهدی
اثر پوشش های سلوفان و کیتوزان بر ویژگی های کیفی و انبارمانی فلفل دلمه ای رقم "کالیفرنیا واندر" [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 720-729]
ض
-
ضیایی فر، امان محمد
بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیبزمینی طی فرآیند سرخکردن [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 92-104]
-
ضیایی فر، امان محمد
بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاستهای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 129-140]
-
ضیایی فر، امان محمد
پیشبینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN) [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 333-345]
-
ضیایی فر، امان محمد
آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخکردن خلال سیبزمینی [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 379-392]
-
ضیایی فر، امان محمد
ارزیابی خصوصیات حسی و بافتی مغز بادامزمینی برشته شده با روش رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 540-552]
-
ضیایی فر، امان محمد
بهینهسازی راندمان تولید پودر رب گوجهفرنگی با استفاده از خشککن پاششی و ارزیابی ویژگیهای کیفی آن [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 647-662]
ط
-
طباطبایی یزدی، فریده
بهینه سازی شرایط استخراج پکتین به کمک امواج اولتراسونیک از تفاله شاه توت (Morus nigra L.) [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 594-610]
ع
-
عابدفر، عباس
بررسی تاثیر آغازگر لاکتوباسیلوس غالب جدا شده از خمیرترش سنّتی بر میزان بیاتی نان قالبی حاصل از آرد کامل گندم [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 141-154]
-
عباسی، سلیمان
بهینهسازی شرایط تشکیل کونژوگههای حاصل از پروتئینهای شیر با بخش محلول صمغهای بومی ایرانی (صمغ فارسی و کتیرا) [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 744-758]
-
عربشاهی دلویی، سعیده
ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصارههای مختلف اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 28-38]
-
عزیزخانی، مریم
بررسی تاثیر آنتیاکسیدانی اسانس بخشهای هوایی مریمگلی کبیر (Salvia sclarea) و ریحان (Ocimum basilicum) در پنیر سفید ایرانی [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 346-362]
-
عطای صالحی، اسماعیل
اثر صمغهای دانه ریحان و گزانتان بر ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کمچرب [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 65-78]
-
علی زاده، وحید
ارزیابی خواص فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس صمغ بنه [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 584-593]
-
علیزاده، وحید
تولید و ارزیابی فیلم نانوکامپوزیتی کیتوزان-مونتموریلونیت حاوی اسانس مرزه (Satureja hortensis) [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 131-143]
-
علی عسگری، کیوان
بهینهیابی بازیافت نیتروژنی در آبکافت آنزیمی پروتئین سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 491-502]
-
علیمی، مزدک
اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسیمتیل سلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کمچربی [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 446-457]
-
عمادزاده، بهاره
اثر صمغهای دانه ریحان و گزانتان بر ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کمچرب [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 65-78]
غ
-
غضنفری مقدم، احمد
تاثیر فرآیند صمغگیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی) [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 405-414]
-
غلامحسین پور، علی اکبر
بهینهسازی ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولیدشده ازترکیبات لبنی و غیرلبنی [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 80-91]
-
غیبی، سیامک
استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبههای کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روشهای چند متغیره متقارن و نامتقارن [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 663-679]
ف
-
فارغ، سید مجتبی
پیشبینی تغییرات برخی از ویژگیهای کیفی آب توت سیاه (Morus alba Var nigra L.) طی مراحل مختلف رسیدگی بر اساس آنالیز فرکتال و بینایی ماشین [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 730-743]
-
فرحناکی، عسگر
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کنسانتره آب انار رقم رباب طی دوره نگهداری در دماهای مختلف [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 820-829]
-
فرخزاد، علیرضا
کاربرد پس از برداشت نانو کربنات کلسیم بر فعالیت آنزیمی و برخی خصوصیات کیفی در سیب تازه بریده رقم ’گلدن دلیشز‘ [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 155-166]
-
فرمانی، بیوک آقا
بررسی اثر نگهداری در دمای محیط(25 درجه سلسیوس) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیستفعال میوه زغال اخته [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 759-770]
-
فرهادی چیتگر، محمد
بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بیدانه (Berberis vulgaris) [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 627-636]
-
فرهمند، مریم
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کنسانتره آب انار رقم رباب طی دوره نگهداری در دماهای مختلف [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 820-829]
-
فلکی، آیسان
تاثیر متابیسولفیت سدیم و پیش تیمار اسمزی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی برش لیموترش شیرازی خشک شده تحت خلاء [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 480-490]
ق
-
قادری، سجاد
ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 528-539]
-
قادری فر، فرشید
تلفات دانه کلزا هنگام برداشت با کمباین برداشت غلات تحتتأثیر خواص حرارتی غلاف نشکسته کلزا [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 55-65]
-
قاسمی ورنامخواستی، مهدی
تشخیص تازگی گوشت گوساله به کمک پردازش تصویر و سطح پاسخ [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 251-261]
-
قجرجزی، احسان
تلفات دانه کلزا هنگام برداشت با کمباین برداشت غلات تحتتأثیر خواص حرارتی غلاف نشکسته کلزا [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 55-65]
-
قربان نژاد شهرودی، مرصاد
تعیین خواص رئولوژیکی گوجهفرنگی تحت شرایط مختلف بارگذاری شبه استاتیکی [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 858-866]
-
قربانی، محمد
بهینهسازی شرایط تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز کنسانتره پروتئینی دانه کدو توسط تریپسین به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 14-26]
-
قربانی، محمد
بهینهسازی راندمان تولید پودر رب گوجهفرنگی با استفاده از خشککن پاششی و ارزیابی ویژگیهای کیفی آن [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 647-662]
-
قناد رضایی، مریم
بررسی اثرامولسیفایرهای پلیگلیسرول استر و امولسیفایر داتم به حالت ژل بر خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 771-783]
-
قنبرزاده، بابک
ارزیابی خصوصیات کاربردی فیلمهای زیستنانوکامپوزیتی نشاسته حاوی مونت موریلونیت و تیتانیومدیاکسید [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 611-626]
ک
-
کارگزاری، مینا
نوشیدنی لیموترش فراسودمند و رژیمی، پایدارسازی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 214-226]
-
کارگزاری، مینا
بررسی سینتیک انتقال جرم و مدل سازی ریاضی فرایند آبگیری اسمزی مکعبهای هویج در محلولهای شربت گلوکز و نمک [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 704-719]
-
کاشانی نژاد، مرتضی
خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 66-79]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیبزمینی طی فرآیند سرخکردن [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 92-104]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاستهای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 129-140]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی تاثیر آغازگر لاکتوباسیلوس غالب جدا شده از خمیرترش سنّتی بر میزان بیاتی نان قالبی حاصل از آرد کامل گندم [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 141-154]
-
کاشانی نژاد، مهدی
پیشبینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN) [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 333-345]
-
کاشانی نژاد، مهدی
آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخکردن خلال سیبزمینی [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 379-392]
-
کاشانی نژاد، مهدی
خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 66-79]
-
کاشانی نژاد، مهدی
ارزیابی خصوصیات حسی و بافتی مغز بادامزمینی برشته شده با روش رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 540-552]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی اثرتعداد لایهها و غلظتهای مختف پوششهای خوراکی کربوکسیمتیلسلولز و کاراگینان بر کارایی فرایند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 680-690]
-
کاکایی، الهام
تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیبزمینی [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 575-583]
-
کدخدایی، رسول
ارزیابی ویژگیهای ساختاری و عملکردی پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris) [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 79-91]
-
کریمی، مهدی
استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبههای کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روشهای چند متغیره متقارن و نامتقارن [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 663-679]
-
کشیری، محبوبه
ارزیابی خواص ضداکتریایی فیلم زیستفعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 784-797]
-
کلانتری، داود
تعیین خواص رئولوژیکی گوجهفرنگی تحت شرایط مختلف بارگذاری شبه استاتیکی [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 858-866]
-
کلانتری، داود
اثر دوره تابش و توان مایکروویو در خشک کردن برنج [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 92-104]
-
کلانتری، مریم
تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 415-425]
-
کوچکی، آرش
ارزیابی ویژگیهای ساختاری و عملکردی پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris) [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 79-91]
-
کوچکی، آرش
بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگیهای عملکردی (ویژگیهای رئولوژیکی، پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 240-250]
-
کوچکی، آرش
بررسی ویژگیهای ساختاری، ریختشناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 393-404]
-
کوچکی، آرش
ارزیابی خصوصیات ریزکپسولهای چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریلهای ایزوله پروتئین سویا و پکتین [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 553-565]
-
کوچکی، آرش
مطالعه اثر ساکارز و لاکتوز بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه قدومه شیرازی در ناحیه رقیق [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 144-155]
گ
-
گالاناکیس، چاریس
ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصارههای مختلف اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 28-38]
-
گلچوبی، لاله
اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسیمتیل سلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کمچربی [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 446-457]
-
گل محمدی، عبدالله
تعیین خواص رئولوژیکی گوجهفرنگی تحت شرایط مختلف بارگذاری شبه استاتیکی [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 858-866]
-
گلمکانی، محمدتقی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کنسانتره آب انار رقم رباب طی دوره نگهداری در دماهای مختلف [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 820-829]
-
گلمکانی، محمدتقی
تغییرات کشش سطحی و گرانروی نانوامولسیون روغن ماهی تولیدشده با روش فراصوت طی انبارمانی [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 105-116]
-
گنجه، محمد
بررسی اثرتعداد لایهها و غلظتهای مختف پوششهای خوراکی کربوکسیمتیلسلولز و کاراگینان بر کارایی فرایند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 680-690]
-
گودرزی، مصطفی
بهینهسازی تولید پنیر فراپالایش کمچرب با استفاده از تلفیق پروتئینهای آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 282-294]
-
گودرزی، مصطفی
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیمچرب [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 469-479]
-
گیلانی، فروغ
اثر حلالهای مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره میوه زغال اخته [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 517-527]
ل
-
لطیفی، عاصفه
بررسی تاثیر فرآیندهای مختلف رساندن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 798-807]
م
-
مجذوبی، مهسا
بررسی ویژگیهای ساختاری، ریختشناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 393-404]
-
محبی، محبت
پیشبینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN) [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 333-345]
-
محبی، محبت
ارزیابی خصوصیات ریزکپسولهای چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریلهای ایزوله پروتئین سویا و پکتین [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 553-565]
-
محفوظی، مریم
بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگیهای عملکردی (ویژگیهای رئولوژیکی، پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 240-250]
-
محمدزاده میلانی، جعفر
تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 436-445]
-
محمدی، عادله
ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصارههای مختلف اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 28-38]
-
محمدی، علیرضا
نوشیدنی لیموترش فراسودمند و رژیمی، پایدارسازی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 214-226]
-
محمدی، میثم
اثر پوشش های سلوفان و کیتوزان بر ویژگی های کیفی و انبارمانی فلفل دلمه ای رقم "کالیفرنیا واندر" [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 720-729]
-
محمدی فر، محمدامین
مطالعه اثر ساکارز و لاکتوز بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه قدومه شیرازی در ناحیه رقیق [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 144-155]
-
مختاری، شبنم
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 295-306]
-
مسیبی، وحید
بهینه سازی شرایط استخراج پکتین به کمک امواج اولتراسونیک از تفاله شاه توت (Morus nigra L.) [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 594-610]
-
مصباحی، غلامرضا
تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئینهای سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 180-190]
-
مصباحی، غلامرضا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کنسانتره آب انار رقم رباب طی دوره نگهداری در دماهای مختلف [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 820-829]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 66-79]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 528-539]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
بهینهسازی ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولیدشده ازترکیبات لبنی و غیرلبنی [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 80-91]
-
معتمدزادگان، علی
تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 436-445]
-
مقصودلو، الهه
بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصارههای پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 503-516]
-
مقصودلو، یحیی
بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاستهای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 129-140]
-
مقصودلو، یحیی
بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بیدانه (Berberis vulgaris) [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 627-636]
-
مقصودلو، یحیی
ارزیابی خواص ضداکتریایی فیلم زیستفعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 784-797]
-
مقیمی، معصومه
بهینهسازی پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن و تولید کنجاله آفتابگردان در مقیاس صنعتی [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]
-
مهدویان مهر، هادی
بهینهیابی شرایط استخراج موسیلاژ از دانه بارهنگ توسط روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 1-13]
-
مهدی زاده مقدم، جواد
بررسی اثر حلالهای مختلف بر استخراج کاروتنوئیدهای دارای فعالیت آنتیاکسیدانی از کدو حلوایی [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 426-435]
-
مهربان شندی، علی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 295-306]
-
موحد، سارا
تاثیرجایگزینی فیبر پرتقال با روغن و تخم مرغ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیک مافین [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 458-468]
-
موحد، سارا
تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیبزمینی [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 575-583]
-
موسوی بایگی، سیده فاطمه
ارزیابی خصوصیات کاربردی فیلمهای زیستنانوکامپوزیتی نشاسته حاوی مونت موریلونیت و تیتانیومدیاکسید [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 611-626]
-
موسوی نسب، مرضیه
تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئینهای سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 180-190]
-
مویدی، علی اکبر
ارزیابی خصوصیات کاربردی فیلمهای زیستنانوکامپوزیتی نشاسته حاوی مونت موریلونیت و تیتانیومدیاکسید [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 611-626]
-
میرحجتی، حسن
ریزپوشانی رنگدانه آنتوسیانینی زرشک با استفاده از خشککن انجمادی [دوره 13، شماره 3، 1396، صفحه 14-27]
-
میلانی، الناز
تاثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاحشده و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانهای رویال طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 363-378]
-
میلانی، الناز
بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بیدانه (Berberis vulgaris) [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 627-636]
ن
-
ناصحی، بهزاد
تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 227-239]
-
ناصحی، بهزاد
ارزیابی خواص فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس صمغ بنه [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 584-593]
-
ناصحی، بهزاد
استفاده از فناوری ماشین بینایی در ارزیابی ظاهری دونات پیشفرآیند شده توسط مایکروویو [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 867-879]
-
ناصحی، بهزاد
تولید و ارزیابی فیلم نانوکامپوزیتی کیتوزان-مونتموریلونیت حاوی اسانس مرزه (Satureja hortensis) [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 131-143]
-
نایلی، محمدحسین
اثر اولتراسوند حمام و پروب در ترکیب با محلولهای آبنمک و آبنمک-پلیفسفات بر خواص کیفی و بافتی گوشت گاو [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 117-130]
-
نجفی، زهرا
تاثیرجایگزینی فیبر پرتقال با روغن و تخم مرغ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیک مافین [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 458-468]
-
نژادمنصوری، مریم
تغییرات کشش سطحی و گرانروی نانوامولسیون روغن ماهی تولیدشده با روش فراصوت طی انبارمانی [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 105-116]
-
نقی پورزاده ماهانی، مریم
مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانهای(ارهای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 191-201]
-
نورمحمدی، الهام
بهینهسازی شرایط تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز کنسانتره پروتئینی دانه کدو توسط تریپسین به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 14-26]
-
نوری، مهران
تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 227-239]
-
نوری، مهران
بررسی غیرمخرب فاکتورهای کیفی آبمیوه مرکبات در خلال انبارمانی با کمک پردازش تصویر [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 262-272]
-
نوری، مهران
استفاده از فناوری ماشین بینایی در ارزیابی ظاهری دونات پیشفرآیند شده توسط مایکروویو [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 867-879]
-
نوری هاشم آباد، زینب
بررسی تاثیر نگهداری سرد ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برخصوصیات کیفی سوریمی تولیدی [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 202-213]
-
نیاکوثری، مهرداد
تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئینهای سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 180-190]
-
نیاکوثری، مهرداد
تغییرات کشش سطحی و گرانروی نانوامولسیون روغن ماهی تولیدشده با روش فراصوت طی انبارمانی [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 105-116]
-
نیریزی، منصوره
بررسی تاثیر نگهداری سرد ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برخصوصیات کیفی سوریمی تولیدی [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 202-213]
و
-
وریدی، مهدی
ارزیابی ویژگیهای ساختاری و عملکردی پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris) [دوره 13، شماره 1، 1396، صفحه 79-91]
ه
-
هاشمی پور رفسنجانی، حسن
تاثیر فرآیند صمغگیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی) [دوره 13، شماره 2، 1396، صفحه 405-414]
-
هجری ظریفی، سودیه
استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبههای کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روشهای چند متغیره متقارن و نامتقارن [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 663-679]
-
همایونی، عزیز
بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 637-646]
-
همدمی، ناصر
بررسی ضریب نفوذ مؤثر قندهای احیاءکننده و سینتیک تغییرات بافت خلال سیبزمینی طی آنزیمبری در آب داغ [دوره 13، شماره 5، 1396، صفحه 691-703]
ی
-
یگانه، سکینه
بهینهیابی بازیافت نیتروژنی در آبکافت آنزیمی پروتئین سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 491-502]
-
یوسفی، حسین
اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسیمتیل سلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کمچربی [دوره 13، شماره 4، 1396، صفحه 446-457]
-
یوسفی، غلامحسین
تغییرات کشش سطحی و گرانروی نانوامولسیون روغن ماهی تولیدشده با روش فراصوت طی انبارمانی [دوره 13، شماره 6، 1396، صفحه 105-116]