آخوندزاده بستی، افشین
اثر اسانس آویشن شیرازی، اسید استیک، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینیوم تایپ A در محیط براث BHI [دوره 2، شماره 2، 1385]
آقا فرمانی، بیوک
تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 2- تعیین مقدار بهینه ژلاتین، زمان و دمای فرآوری با بنتونیت [دوره 2، شماره 1، 1385]
آقا فرمانی، بیوک
تأثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر [دوره 2، شماره 2، 1385]
ا
ابراهیم زاده، شیرین
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران [دوره 2، شماره 1، 1385]
الهامی راد، امیرحسین
بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل وکنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی [دوره 2، شماره 1، 1385]
الهامی راد، امیرحسین
فرمولاسیون نوشابه گازدار با استفاده از عرق بید مشک وارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن درطی نگهداری [دوره 2، شماره 1، 1385]
امام جمعه، زهرا
استخراج روغن از دانههای کانولا با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی [دوره 2، شماره 1، 1385]
اهری زاد، سعید
تأثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر [دوره 2، شماره 2، 1385]
ج
جمشیدی، عبدالله
اثر اسانس آویشن شیرازی، اسید استیک، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینیوم تایپ A در محیط براث BHI [دوره 2، شماره 2، 1385]
جناب، احسان
استخراج روغن از دانههای کانولا با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی [دوره 2، شماره 1، 1385]
ح
حبیبی نجفی، محمدباقر
بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل وکنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی [دوره 2، شماره 1، 1385]
حدادخداپرست، محمدحسین
بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل وکنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی [دوره 2، شماره 1، 1385]
حدادخداپرست، محمدحسین
تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 2- تعیین مقدار بهینه ژلاتین، زمان و دمای فرآوری با بنتونیت [دوره 2، شماره 1، 1385]
حدادخداپرست، محمدحسین
تأثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر [دوره 2، شماره 2، 1385]
حسینی پرور، سید هاشم
بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 2، شماره 1، 1385]
حسینی پرور، سید هاشم
کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری [دوره 2، شماره 2، 1385]
حصاری، جواد
تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 2- تعیین مقدار بهینه ژلاتین، زمان و دمای فرآوری با بنتونیت [دوره 2، شماره 1، 1385]
حصاری، جواد
تأثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر [دوره 2، شماره 2، 1385]
حقیقی، بهزاد
تشخیص خامههای رنگ شده به عنوان یکی از تقلبهای زعفران توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 2، شماره 2، 1385]
حیدری، اکرم
تلخی زدایی از ضایعات فرآوری لیموترش برای تهیه مارمالاد و نوشیدنی [دوره 2، شماره 2، 1385]
خ
خانزادی، سعید
اثر اسانس آویشن شیرازی، اسید استیک، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینیوم تایپ A در محیط براث BHI [دوره 2، شماره 2، 1385]
خانی پور، الهام
بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 2، شماره 1، 1385]
خانی پور، الهام
کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری [دوره 2، شماره 2، 1385]
د
داداش زاده، مجتبی
بررسی مقایسهای تولید کشمش به وسیله خشککن خورشیدی و سایر روش های خشک کردن [دوره 2، شماره 2، 1385]
دیواندری، نسیم
بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل وکنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی [دوره 2، شماره 1، 1385]
رضایی عراقی، عزت الله
تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 2- تعیین مقدار بهینه ژلاتین، زمان و دمای فرآوری با بنتونیت [دوره 2، شماره 1، 1385]
رضوی، سید محمد علی
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران [دوره 2، شماره 1، 1385]
رضویلر، ودود
اثر اسانس آویشن شیرازی، اسید استیک، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینیوم تایپ A در محیط براث BHI [دوره 2، شماره 2، 1385]
ز
زمردیان، علی اصغر
بررسی مقایسهای تولید کشمش به وسیله خشککن خورشیدی و سایر روش های خشک کردن [دوره 2، شماره 2، 1385]
س
سالاری، امیر
تلخی زدایی از ضایعات فرآوری لیموترش برای تهیه مارمالاد و نوشیدنی [دوره 2، شماره 2، 1385]
ش
شاهدی، محمد
بررسی امکان تولید نوشابه چای سبز سرد از برگ چای سبز [دوره 2، شماره 2، 1385]
شکرانی، رضا
بررسی امکان تولید نوشابه چای سبز سرد از برگ چای سبز [دوره 2، شماره 2، 1385]
شهیدی یاساقی، سید احمد
کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری [دوره 2، شماره 2، 1385]
ص
صادقی، علیرضا
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران [دوره 2، شماره 1، 1385]
ف
فرحناکی، عسگر
بررسی مقایسهای تولید کشمش به وسیله خشککن خورشیدی و سایر روش های خشک کردن [دوره 2، شماره 2، 1385]
فیضی، جواد
تشخیص خامههای رنگ شده به عنوان یکی از تقلبهای زعفران توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 2، شماره 2، 1385]
ق
قربانی، آزاده
کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری [دوره 2، شماره 2، 1385]
ک
کدیور، مهدی
بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 2، شماره 1، 1385]
کرامت، جواد
بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 2، شماره 1، 1385]
کرامت، جواد
کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری [دوره 2، شماره 2، 1385]
م
محمدی، علی اصغر
فرمولاسیون نوشابه گازدار با استفاده از عرق بید مشک وارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن درطی نگهداری [دوره 2، شماره 1، 1385]
مصباحی، غلامرضا
بررسی مقایسهای تولید کشمش به وسیله خشککن خورشیدی و سایر روش های خشک کردن [دوره 2، شماره 2، 1385]
مظاهری طهرانی، مصطفی
تلخی زدایی از ضایعات فرآوری لیموترش برای تهیه مارمالاد و نوشیدنی [دوره 2، شماره 2، 1385]
معتمدزادگان، علی
کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری [دوره 2، شماره 2، 1385]
میلانی، الناز
بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 2، شماره 1، 1385]
ن
نجفی، علی
بررسی امکان تولید نوشابه چای سبز سرد از برگ چای سبز [دوره 2، شماره 2، 1385]
نوری، لیلا
بررسی امکان تولید نوشابه چای سبز سرد از برگ چای سبز [دوره 2، شماره 2، 1385]
نیازمند، اعظم
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران [دوره 2، شماره 1، 1385]
ه
همتی کاخکی، عباس
تشخیص خامههای رنگ شده به عنوان یکی از تقلبهای زعفران توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 2، شماره 2، 1385]
ی
یگانه زاد، سمیرا
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران [دوره 2، شماره 1، 1385]