حدادخداپرست، محمدحسین
بررسی تأثیرجایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم [دوره 1، شماره 2، 1384]
حصاری، جواد
تاثیر تعداد باکتری های سرماگرا و یاخته های پیکری بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر سفید فرا پالایشی [دوره 1، شماره 2، 1384]
خ
خسروشاهی، اصغر
تاثیر تعداد باکتری های سرماگرا و یاخته های پیکری بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر سفید فرا پالایشی [دوره 1، شماره 2، 1384]
د
دعایی، امین
اثر ماست غنی شده با بیفیدوباکتریوم بیفیدوم یا لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر متابولیت های چربی و فلور میکروبی روده در افراد سالم [دوره 1، شماره 2، 1384]
رضوی، سید محمد علی
مدلسازی آماری ویسکوزیته و دانسیته تراوه بهعنوان تابعی از عوامل مختلف فرآیند اولترافیلتراسیون شیر [دوره 1، شماره 1، 1384، صفحه 1-10]
رضوی، سید محمد علی
بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) [دوره 1، شماره 1، 1384]
رضوی، سید محمد علی
تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب) [دوره 1، شماره 2، 1384]
رضوی، سید محمد علی
بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری [دوره 1، شماره 2، 1384]
رضوی، سید هادی
مقایسه روشهای استخراج پیگمان (کاروتنوئید) از مخمر [دوره 1، شماره 2، 1384]
س
سرابی جماب، محبوبه
اثر ماست غنی شده با بیفیدوباکتریوم بیفیدوم یا لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر متابولیت های چربی و فلور میکروبی روده در افراد سالم [دوره 1، شماره 2، 1384]
عرب پوریانی، نصیبه
اثر ماست غنی شده با بیفیدوباکتریوم بیفیدوم یا لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر متابولیت های چربی و فلور میکروبی روده در افراد سالم [دوره 1، شماره 2، 1384]
علائی روزبهانی، زهرا
تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب) [دوره 1، شماره 2، 1384]
ق
قائمی، ناصر
تاثیر تعداد باکتری های سرماگرا و یاخته های پیکری بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر سفید فرا پالایشی [دوره 1، شماره 2، 1384]
قدس روحانی، محسن
بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) [دوره 1، شماره 1، 1384]
ک
کسری کرمانشاهی، روحا
بررسی اثر تشدیدکنندگی برخی از مواد نگهدارنده بیولوژیکی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1384]
گ
گوهری اردبیلی، اشرف
اثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته [دوره 1، شماره 1، 1384]
گوهری اردبیلی، اشرف
بررسی تأثیرجایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم [دوره 1، شماره 2، 1384]
مهربان سنگ آتش، معصومه
اثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته [دوره 1، شماره 1، 1384]
ن
ناصحی، بهزاد
بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری [دوره 1، شماره 2، 1384]
نحوی، ایرج
بررسی اثر تشدیدکنندگی برخی از مواد نگهدارنده بیولوژیکی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1384]
نصر، آمنه
بررسی اثر تشدیدکنندگی برخی از مواد نگهدارنده بیولوژیکی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1384]
نصیری محلاتی، مهدی
امکان سنجی تشخیص ویروس هپاتیت A (HAV) درشیر با بکارگیری تکنیک الایزا [دوره 1، شماره 1، 1384]
نیازمند، اعظم
اثر ماست غنی شده با بیفیدوباکتریوم بیفیدوم یا لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر متابولیت های چربی و فلور میکروبی روده در افراد سالم [دوره 1، شماره 2، 1384]
نیازمند، راضیه
اثر ماست غنی شده با بیفیدوباکتریوم بیفیدوم یا لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر متابولیت های چربی و فلور میکروبی روده در افراد سالم [دوره 1، شماره 2، 1384]
ی
یاورمنش، مسعود
امکان سنجی تشخیص ویروس هپاتیت A (HAV) درشیر با بکارگیری تکنیک الایزا [دوره 1، شماره 1، 1384]