ابراری، کتایون
بررسی مهاجرت ترفتالات از بطری های PET روغن آفتابگردان, تولیدی کارخانه پارس [دوره 4، شماره 2، 1387]
احمدی زنوز، عادل
تاثیر تیماردهی شیر خام خنک با co2 پرتئولیز بر ویژگی های حسی شیر خام [دوره 4، شماره 1، 1387]
الهی، محمد
بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن [دوره 4، شماره 1، 1387]
امام جمعه، زهرا
بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید و گشنیز بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7 , سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع [دوره 4، شماره 1، 1387]
ایوبی، اعظم
تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1387]
ب
بهرام پرور، مریم
بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ های کربوکسی متیل سلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامه ای [دوره 4، شماره 1، 1387]
حامد موسویان، محمدتقی
بررسی اثر افزودن اسیدهای استیک و لاکتیک بر بافت و ساختار میکروسکوپی برنج (رقم دمسیاه) در حین پخت [دوره 4، شماره 2، 1387]
حامدی، منوچهر
بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید و گشنیز بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7 , سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع [دوره 4، شماره 1، 1387]
حبیبی نجفی، محمدباقر
بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه نعطاف پذیر [دوره 4، شماره 1، 1387]
حبیبی نجفی، محمدباقر
تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1387]
حبیبی نجفی، محمدباقر
بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن [دوره 4، شماره 2، 1387]
حدادخداپرست، محمدحسین
بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ های کربوکسی متیل سلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامه ای [دوره 4، شماره 1، 1387]
حدادخداپرست، محمدحسین
بررسی اثر افزودن اسیدهای استیک و لاکتیک بر بافت و ساختار میکروسکوپی برنج (رقم دمسیاه) در حین پخت [دوره 4، شماره 2، 1387]
حدادخداپرست، محمدحسین
مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش) [دوره 4، شماره 2، 1387]
حدادخداپرست، محمدحسین
تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل [دوره 4، شماره 2، 1387]
حسینی، فرشته
بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه نعطاف پذیر [دوره 4، شماره 1، 1387]
حصاری، جواد
تاثیر تیماردهی شیر خام خنک با co2 پرتئولیز بر ویژگی های حسی شیر خام [دوره 4، شماره 1، 1387]
حمیدیان شیرازی، امیررضا
مقایسه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تقلبات عسلهای منطقه شیراز تولید شده در فصول مختلف [دوره 4، شماره 2، 1387]
د
دیدار، زهره
مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش) [دوره 4، شماره 2، 1387]
ر
رضوی، سید محمد علی
تاثیر متغیرهای عملیاتی بر شاخص های کارایی فرآیند میکروفیلتراسیون شربت خام چغندر [دوره 4، شماره 1، 1387]
رضوی، سید محمد علی
اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده [دوره 4، شماره 1، 1387]
رضوی، سید هادی
بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید و گشنیز بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7 , سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع [دوره 4، شماره 1، 1387]
ز
زندی، پروین
بررسی مهاجرت ترفتالات از بطری های PET روغن آفتابگردان, تولیدی کارخانه پارس [دوره 4، شماره 2، 1387]
س
سالاری، امیر
بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن [دوره 4، شماره 2، 1387]
سیدین اردبیلی، سید مهدی
مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش) [دوره 4، شماره 2، 1387]
ش
شهیدی، فخری
بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن [دوره 4، شماره 1، 1387]
ص
صداقت، ناصر
بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه نعطاف پذیر [دوره 4، شماره 1، 1387]
ط
طلاکار، حامد
اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده [دوره 4، شماره 1، 1387]
غیوراصلی، محمدعلی
تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل [دوره 4، شماره 2، 1387]
ف
فتحی تیل، رویا
تاثیر تیماردهی شیر خام خنک با co2 پرتئولیز بر ویژگی های حسی شیر خام [دوره 4، شماره 1، 1387]
فرهوش، رضا
بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن [دوره 4، شماره 2، 1387]
ق
قائمی، علیرضا
مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش) [دوره 4، شماره 2، 1387]
قاسمی، عفت
بررسی اثر افزودن اسیدهای استیک و لاکتیک بر بافت و ساختار میکروسکوپی برنج (رقم دمسیاه) در حین پخت [دوره 4، شماره 2، 1387]
قدیری، مجتبی
بررسی مهاجرت ترفتالات از بطری های PET روغن آفتابگردان, تولیدی کارخانه پارس [دوره 4، شماره 2، 1387]
قیصری، حمیدرضا
مقایسه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تقلبات عسلهای منطقه شیراز تولید شده در فصول مختلف [دوره 4، شماره 2، 1387]
ک
کریمی، مهدی
تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1387]
کریمی، مهدی
تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل [دوره 4، شماره 2، 1387]
گ
گلمکانی، محمدتقی
بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید و گشنیز بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7 , سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع [دوره 4، شماره 1، 1387]
م
محمدامینی، اسعد
بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ های کربوکسی متیل سلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامه ای [دوره 4، شماره 1، 1387]
مرعشی، سید حسن
بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن [دوره 4، شماره 2، 1387]
مظاهری طهرانی، مصطفی
اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده [دوره 4، شماره 1، 1387]
مظلومی، محمد تقی
بررسی مهاجرت ترفتالات از بطری های PET روغن آفتابگردان, تولیدی کارخانه پارس [دوره 4، شماره 2، 1387]
میزانی، مریم
مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش) [دوره 4، شماره 2، 1387]
و
وریدی، محمد جواد
بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن [دوره 4، شماره 1، 1387]