ا

  • ابراری، کتایون بررسی مهاجرت ترفتالات از بطری های PET روغن آفتابگردان, تولیدی کارخانه پارس [دوره 4، شماره 2، 1387]

  • احمدی زنوز، عادل تاثیر تیماردهی شیر خام خنک با co2 پرتئولیز بر ویژگی های حسی شیر خام [دوره 4، شماره 1، 1387]

  • الهی، محمد بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن [دوره 4، شماره 1، 1387]

  • امام جمعه، زهرا بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید و گشنیز بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7 , سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع [دوره 4، شماره 1، 1387]

  • ایوبی، اعظم تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1387]

ب

  • بهرام پرور، مریم بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ های کربوکسی متیل سلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامه ای [دوره 4، شماره 1، 1387]

پ

  • پیروزی فرد، میرخلیل تاثیر متغیرهای عملیاتی بر شاخص های کارایی فرآیند میکروفیلتراسیون شربت خام چغندر [دوره 4، شماره 1، 1387]

ح

  • حامد موسویان، محمدتقی بررسی اثر افزودن اسیدهای استیک و لاکتیک بر بافت و ساختار میکروسکوپی برنج (رقم دمسیاه) در حین پخت [دوره 4، شماره 2، 1387]

  • حامدی، منوچهر بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید و گشنیز بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7 , سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع [دوره 4، شماره 1، 1387]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه نعطاف پذیر [دوره 4، شماره 1، 1387]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1387]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن [دوره 4، شماره 2، 1387]

  • حدادخداپرست، محمدحسین بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ های کربوکسی متیل سلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامه ای [دوره 4، شماره 1، 1387]

  • حدادخداپرست، محمدحسین بررسی اثر افزودن اسیدهای استیک و لاکتیک بر بافت و ساختار میکروسکوپی برنج (رقم دمسیاه) در حین پخت [دوره 4، شماره 2، 1387]

  • حدادخداپرست، محمدحسین مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش) [دوره 4، شماره 2، 1387]

  • حدادخداپرست، محمدحسین تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل [دوره 4، شماره 2، 1387]

  • حسینی، فرشته بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه نعطاف پذیر [دوره 4، شماره 1، 1387]

  • حصاری، جواد تاثیر تیماردهی شیر خام خنک با co2 پرتئولیز بر ویژگی های حسی شیر خام [دوره 4، شماره 1، 1387]

  • حمیدیان شیرازی، امیررضا مقایسه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تقلبات عسل‌های منطقه شیراز تولید شده در فصول مختلف [دوره 4، شماره 2، 1387]

د

  • دیدار، زهره مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش) [دوره 4، شماره 2، 1387]

ر

  • رضوی، سید محمد علی تاثیر متغیرهای عملیاتی بر شاخص های کارایی فرآیند میکروفیلتراسیون شربت خام چغندر [دوره 4، شماره 1، 1387]

  • رضوی، سید محمد علی اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده [دوره 4، شماره 1، 1387]

  • رضوی، سید هادی بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید و گشنیز بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7 , سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع [دوره 4، شماره 1، 1387]

ز

  • زندی، پروین بررسی مهاجرت ترفتالات از بطری های PET روغن آفتابگردان, تولیدی کارخانه پارس [دوره 4، شماره 2، 1387]

س

  • سالاری، امیر بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن [دوره 4، شماره 2، 1387]

  • سیدین اردبیلی، سید مهدی مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش) [دوره 4، شماره 2، 1387]

ش

  • شهیدی، فخری بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن [دوره 4، شماره 1، 1387]

ص

  • صداقت، ناصر بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه نعطاف پذیر [دوره 4، شماره 1، 1387]

ط

  • طلاکار، حامد اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده [دوره 4، شماره 1، 1387]

غ

  • غلامحسین پور، علی اکبر بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن [دوره 4، شماره 1، 1387]

  • غیوراصلی، محمدعلی تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل [دوره 4، شماره 2، 1387]

ف

  • فتحی تیل، رویا تاثیر تیماردهی شیر خام خنک با co2 پرتئولیز بر ویژگی های حسی شیر خام [دوره 4، شماره 1، 1387]

  • فرهوش، رضا بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن [دوره 4، شماره 2، 1387]

ق

  • قائمی، علیرضا مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش) [دوره 4، شماره 2، 1387]

  • قاسمی، عفت بررسی اثر افزودن اسیدهای استیک و لاکتیک بر بافت و ساختار میکروسکوپی برنج (رقم دمسیاه) در حین پخت [دوره 4، شماره 2، 1387]

  • قدیری، مجتبی بررسی مهاجرت ترفتالات از بطری های PET روغن آفتابگردان, تولیدی کارخانه پارس [دوره 4، شماره 2، 1387]

  • قیصری، حمیدرضا مقایسه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تقلبات عسل‌های منطقه شیراز تولید شده در فصول مختلف [دوره 4، شماره 2، 1387]

ک

  • کریمی، مهدی تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1387]

  • کریمی، مهدی تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل [دوره 4، شماره 2، 1387]

گ

  • گلمکانی، محمدتقی بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید و گشنیز بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7 , سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع [دوره 4، شماره 1، 1387]

م

  • محمدامینی، اسعد بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ های کربوکسی متیل سلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامه ای [دوره 4، شماره 1، 1387]

  • مرعشی، سید حسن بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن [دوره 4، شماره 2، 1387]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده [دوره 4، شماره 1، 1387]

  • مظلومی، محمد تقی بررسی مهاجرت ترفتالات از بطری های PET روغن آفتابگردان, تولیدی کارخانه پارس [دوره 4، شماره 2، 1387]

  • میزانی، مریم مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش) [دوره 4، شماره 2، 1387]

و