دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
تعداد مقالات: 12
بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بیدانه (Berberis vulgaris var asperma)
دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، صفحه 107-115
چکیده
زرشک بیدانه یکی از محصولات کشاورزی است که در دنیا فقط در ایران بهصورت انبوه کشت میشود. تولید فراوردههای جانبی این محصول رو به گسترش است. یکی از کاربردهای این محصول میتواند استفاده از آنتوسیانینهای ... بیشترمطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum)
دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، صفحه 116-128
چکیده
در این پژوهش، خواص رئولوژیکی دینامیک، ساختاری و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی بهعنوان تابعی از دما (C° 85 و 5) و غلظت (5/1، 2، 5/2 و 3 %w/v) موردبررسی قرار گرفت. اثر سرعتهای حرارتدهی بر رئولوژی صمغ دانه قدومه ... بیشتراثر عصاره رزماری پوشاندهشده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره
دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، صفحه 129-139
چکیده
بستهبندی ضداکسایشی یکی از انواع بستهبندی فعال است که در طی نگهداری مواد غذایی با آزاد کردن پاداکسنده (آنتیاکسیدان) از فساد اکسایشی چربی جلوگیری میکند. درسالهای اخیر کاربرد پاداکسندههای طبیعی ... بیشترارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگیهای فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی
دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، صفحه 140-151
چکیده
پنیر کردی، نوعی پنیر نیمهسخت بوده و بهصورت سنتی در نواحی شرق ایران از شیر خام گوسفند و گاو تولید میشود. این پنیر دوره رسیدگی خود را داخل مشک میگذراند، درنتیجه مجموعهای از گونههای مختلف انواع ... بیشتربررسی اثر زیستتوده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگیهای ریزساختاری ماست
دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، صفحه 152-160
چکیده
Spirulina platensis” “ریزجلبک سبز-آبی با محتوای مواد مغذی منحصربهفرد و دارای اثرات تغذیهای و درمانی متعددی میباشد که در غنیسازی فرآوردههای غذایی مختلف بهکار گرفته شده است. در این پژوهش، تأثیر ... بیشتراستخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتیاکسیدانی پرچم گل زعفران بهکمک فناوری امواج فراصوت
دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، صفحه 161-170
چکیده
کاسبرگ، گلبرگ و پرچم از محصولات فرعی در فرآیند تولید زعفران هستند که در ایران هیچگونه استفادهای از آنها صورت نمیگیرد. این محصولات جانبی حاوی مقادیر قابلملاحظهای آنتوسیانین و آنتیاکسیدان ... بیشترارزیابی فاکتورهای مؤثر در تشکیل نانولیپوزومهای حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ
دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، صفحه 171-180
چکیده
نایسین کاربردهای متعددی بهعنوان یک نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی ازجمله محصولات لبنی، غذاهای کنسروشده، شیر و پنیرهای فرآیندشده دارد. مطالعات نشان داده است، استفاده از نایسین بهصورت آزاد در مواد ... بیشتربررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا
دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، صفحه 181-190
چکیده
تغییرات ظاهری و درونی در میوهها طی مدت زمان نگهداری تحتتأثیر عوامل مختلف بهوجود میآید که میتوان با اندازهگیری پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی)، برخی از این موارد را مطالعه نمود. بدین منظور ... بیشترسنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی اکسید روی و نانوکامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بستهبندی مواد غذایی
دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، صفحه 191-199
چکیده
دراین مطالعه، نانوذرات و نانوکامپوزیت پلیمر اکسید روی برای تهیه فیلم بهمنظور بستهبندی مواد غذایی سنتز شدند و خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی آنها موردبررسی قرار گرفت. سنتز نانوذرات با روش سل-ژل ... بیشتربررسی تأثیر آنتیاکسیدان 4 هگزیل رزورسینول روی ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد
دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، صفحه 200-210
چکیده
این پروژه با هدف بررسی امکان استفاده از 4 هگزیل رزورسینول برای جلوگیری از ایجاد لکه سیاه در میگوی پرورشی انجام شد. برای اجرای این پروژه دو تیمار شامل میگوی غوطهورشده در غلظت 15/0% 4 هگزیل رزورسینول بهمدت ... بیشتراثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین
دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، صفحه 211-217
چکیده
نایسین متعلق به گروه A لانتیبیوتیکها بوده و مشهورترین باکتریوسینی است که بهعنوان نگهدارنده طبیعی در محصولات غذایی مانند شیر و پنیر مورداستفاده قرار میگیرد. این پپتید بر روی طیف وسیعی از باکتریهای ... بیشترمقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی رازک با هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا انتریکا و انتروباکتر آئروژنز
دوره 11، شماره 2 ، خرداد و تیر 1394، صفحه 218-224