آ

  • آذرپژوه، الهام ارزیابی ویژگی‌های کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]

  • آریان فر، اکرم ارزیابی فرآیند حباب‌زایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]

ا

  • احمدی، محدثه ارزیابی عملکرد خشک کردن و بازده انرژی خشک‌کن خورشیدی مجهز به مواد تغییر فاز دهنده و سامانه جریان بازگشتی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 199-216]

  • اربابی بیدگلی، سپیده ارزیابی کاربرد باکتری‌های اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلول‌های آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]

  • اسدی، غلامحسن ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]

  • اسکندری، سهیل ارزیابی کاربرد باکتری‌های اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلول‌های آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]

  • اکبری، مژگان بررسی پایداری حرارتی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های آفتابگردان و زیتون تحت تأثیر اسید‌گالیک و متیل‌گالات [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 217-227]

  • انتظاری، اسما تولید فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانوالیاف سلولز حاوی فاژ سالمونلا و بررسی اثر ضدسالمونلایی آن علیه سالمونلا تایفی موریوم [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 267-279]

  • اینانلودوقوز، معین اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 339-350]

ب

  • بحری، امیر مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]

پ

  • پورعاشوری، پرستو بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]

  • پورقیومی، محمدرضا اثر محلول‌پاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]

ج

  • جعفری، سید مهدی مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]

  • جمشیدی، انیسه بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]

ح

  • حدائق، هاله مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]

  • حقیقت خرازی، سپیده تأثیر حرارت‌دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 281-293]

  • حکیم زاده، وحید ارزیابی فرآیند حباب‌زایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]

  • حمیدی، سعیده مدل‌سازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بسته‌بندی نیمه‌سخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]

خ

  • خسروانی، مریم ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]

  • خمیری، مرتضی بررسی ویژگی‌های فیلم آلژینات حاوی باکتری پروبیوتیکLactobacillus plantarum جهت پوشش‌دهی کالباس ورقه‌ای [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 183-198]

د

  • دشتی، مهرداد بررسی اثر پوشش‌های خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 237-247]

ر

  • رجبی مقدم، شادی تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم ‌کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنی‌سازی شده با آن [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 135-152]

  • رحمانی فرح، کاوه بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]

  • رحمتی جنیدآباد، مصطفی عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]

  • رضوی، سید محمد علی بررسی ویژگی‌های فیلم آلژینات حاوی باکتری پروبیوتیکLactobacillus plantarum جهت پوشش‌دهی کالباس ورقه‌ای [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 183-198]

  • رفتنی امیری، زینب اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسول‌های حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]

  • ریحانی پول، سهیل اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسول‌های حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]

ز

  • زمین‌دار، نفیسه مدل‌سازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بسته‌بندی نیمه‌سخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]

س

  • سلامی، پیمان ارزیابی عملکرد خشک کردن و بازده انرژی خشک‌کن خورشیدی مجهز به مواد تغییر فاز دهنده و سامانه جریان بازگشتی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 199-216]

  • سلیمانی، مصطفی ارزیابی فرآیند حباب‌زایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]

  • سنجابی، محمد رضا ارزیابی کاربرد باکتری‌های اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلول‌های آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]

ش

  • شاددل، رضوان تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم ‌کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنی‌سازی شده با آن [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 135-152]

  • شاکری، گلشن تولید فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانوالیاف سلولز حاوی فاژ سالمونلا و بررسی اثر ضدسالمونلایی آن علیه سالمونلا تایفی موریوم [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 267-279]

  • شعبان پور، بهاره بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]

  • شکاری، غزال ارزیابی ویژگی‌های کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]

  • شکوهیان، علی اکبر بررسی اثر پوشش‌های خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 237-247]

  • شهرام پور، دینا بررسی ویژگی‌های فیلم آلژینات حاوی باکتری پروبیوتیکLactobacillus plantarum جهت پوشش‌دهی کالباس ورقه‌ای [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 183-198]

  • شهیدی، فخری بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسول‌های اسانس‌های دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]

  • شهیدی نوقابی، مصطفی ارزیابی فرآیند حباب‌زایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]

  • شهیری طبرستانی، هدی مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]

  • شهیری طبرستانی، هدی استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]

ص

  • صادقی ماهونک، علیرضا استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]

  • صالحی، فخرالدین اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 339-350]

  • صداقت، ناصر تولید فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانوالیاف سلولز حاوی فاژ سالمونلا و بررسی اثر ضدسالمونلایی آن علیه سالمونلا تایفی موریوم [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 267-279]

  • صمیمی اخیجهانی، هادی ارزیابی عملکرد خشک کردن و بازده انرژی خشک‌کن خورشیدی مجهز به مواد تغییر فاز دهنده و سامانه جریان بازگشتی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 199-216]

ط

  • طباطبایی یزدی، فریده بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسول‌های اسانس‌های دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]

ع

  • عرفانی مقدم، وحید استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]

  • عینی زاده، شهریار بررسی اثر پوشش‌های خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 237-247]

غ

  • غلامحسین پور، علی اکبر بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 249-266]

ف

  • فرهوش، رضا بررسی پایداری حرارتی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های آفتابگردان و زیتون تحت تأثیر اسید‌گالیک و متیل‌گالات [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 217-227]

  • فیضی، پریسا مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]

ق

  • قائنی، منصوره مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]

  • قاسمی، علی اثر محلول‌پاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]

  • قدس روحانی، محسن بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]

  • قربانی، محمد استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]

  • قزوینه، سارا اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 339-350]

  • قلی پور شهرکی، نیره مدل‌سازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بسته‌بندی نیمه‌سخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]

ک

  • کرمی، مصطفی بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 249-266]

  • کریمی داویجانی، علی بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 249-266]

  • کشیری، محبوبه بررسی ویژگی‌های فیلم آلژینات حاوی باکتری پروبیوتیکLactobacillus plantarum جهت پوشش‌دهی کالباس ورقه‌ای [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 183-198]

م

  • محبی، محبت بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسول‌های اسانس‌های دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]

  • محمدزاده میلانی، جعفر تأثیر حرارت‌دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 281-293]

  • مرادخانی، پریسا اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 339-350]

  • مرادی، یزدان مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]

  • مرعشی، سید سمیح اثر محلول‌پاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]

  • مژگانی، ناهید ارزیابی کاربرد باکتری‌های اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلول‌های آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]

  • مستفیدی، مهدیه ارزیابی کاربرد باکتری‌های اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلول‌های آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]

  • معتمدزادگان، علی تأثیر حرارت‌دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 281-293]

  • معین فرد، مرضیه بررسی پایداری حرارتی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های آفتابگردان و زیتون تحت تأثیر اسید‌گالیک و متیل‌گالات [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 217-227]

  • مقصودلو، یحیی مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]

  • میلانی، الناز ارزیابی ویژگی‌های کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]

ن

  • نظری، سید معین ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]

  • نوروزی، بهاره "مروری بر استفاده از ریز جلبکها به‌عنوان حسگرهای زیستی برای شناسایی آلایندههای زیست‌محیطی و بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی" [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 165-181]

  • نوشاد، محمد عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]

  • نوشی منجیلی، زینب استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]

  • نیکخواه، شهره بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسول‌های اسانس‌های دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]

و

  • وجدان طالشمیکائیل، اکبر بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]

ه

  • هادیان، محمد بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]

  • هاشمی شکتایی، علی تأثیر حرارت‌دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 281-293]

ی

  • یگانه، سکینه اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسول‌های حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]

  • یوسفی، رحمان اثر محلول‌پاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]