آذرپژوه، الهام
ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسیپروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]
آریان فر، اکرم
ارزیابی فرآیند حبابزایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]
ا
احمدی، محدثه
ارزیابی عملکرد خشک کردن و بازده انرژی خشککن خورشیدی مجهز به مواد تغییر فاز دهنده و سامانه جریان بازگشتی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 199-216]
اربابی بیدگلی، سپیده
ارزیابی کاربرد باکتریهای اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلولهای آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]
اسدی، غلامحسن
ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کمچرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]
اسکندری، سهیل
ارزیابی کاربرد باکتریهای اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلولهای آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]
اکبری، مژگان
بررسی پایداری حرارتی تریآسیلگلیسرولهای آفتابگردان و زیتون تحت تأثیر اسیدگالیک و متیلگالات [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 217-227]
انتظاری، اسما
تولید فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانوالیاف سلولز حاوی فاژ سالمونلا و بررسی اثر ضدسالمونلایی آن علیه سالمونلا تایفی موریوم [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 267-279]
اینانلودوقوز، معین
اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 339-350]
ب
بحری، امیر
مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سختپوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]
پ
پورعاشوری، پرستو
بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]
پورقیومی، محمدرضا
اثر محلولپاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]
ج
جعفری، سید مهدی
مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سختپوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]
جمشیدی، انیسه
بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]
ح
حدائق، هاله
مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایهای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]
حقیقت خرازی، سپیده
تأثیر حرارتدهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 281-293]
حکیم زاده، وحید
ارزیابی فرآیند حبابزایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]
حمیدی، سعیده
مدلسازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بستهبندی نیمهسخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]
خ
خسروانی، مریم
ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کمچرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]
خمیری، مرتضی
بررسی ویژگیهای فیلم آلژینات حاوی باکتری پروبیوتیکLactobacillus plantarum جهت پوششدهی کالباس ورقهای [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 183-198]
د
دشتی، مهرداد
بررسی اثر پوششهای خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 237-247]
ر
رجبی مقدم، شادی
تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنیسازی شده با آن [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 135-152]
رحمانی فرح، کاوه
بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]
رحمتی جنیدآباد، مصطفی
عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]
رضوی، سید محمد علی
بررسی ویژگیهای فیلم آلژینات حاوی باکتری پروبیوتیکLactobacillus plantarum جهت پوششدهی کالباس ورقهای [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 183-198]
رفتنی امیری، زینب
اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسولهای حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]
ریحانی پول، سهیل
اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسولهای حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]
ز
زمیندار، نفیسه
مدلسازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بستهبندی نیمهسخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]
س
سلامی، پیمان
ارزیابی عملکرد خشک کردن و بازده انرژی خشککن خورشیدی مجهز به مواد تغییر فاز دهنده و سامانه جریان بازگشتی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 199-216]
سلیمانی، مصطفی
ارزیابی فرآیند حبابزایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]
سنجابی، محمد رضا
ارزیابی کاربرد باکتریهای اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلولهای آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]
ش
شاددل، رضوان
تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنیسازی شده با آن [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 135-152]
شاکری، گلشن
تولید فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانوالیاف سلولز حاوی فاژ سالمونلا و بررسی اثر ضدسالمونلایی آن علیه سالمونلا تایفی موریوم [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 267-279]
شعبان پور، بهاره
بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]
شکاری، غزال
ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسیپروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]
شکوهیان، علی اکبر
بررسی اثر پوششهای خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 237-247]
شهرام پور، دینا
بررسی ویژگیهای فیلم آلژینات حاوی باکتری پروبیوتیکLactobacillus plantarum جهت پوششدهی کالباس ورقهای [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 183-198]
شهیدی، فخری
بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسولهای اسانسهای دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]
شهیدی نوقابی، مصطفی
ارزیابی فرآیند حبابزایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]
شهیری طبرستانی، هدی
مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سختپوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]
شهیری طبرستانی، هدی
استفاده از پیشتیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]
ص
صادقی ماهونک، علیرضا
استفاده از پیشتیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]
صالحی، فخرالدین
اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 339-350]
صداقت، ناصر
تولید فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانوالیاف سلولز حاوی فاژ سالمونلا و بررسی اثر ضدسالمونلایی آن علیه سالمونلا تایفی موریوم [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 267-279]
صمیمی اخیجهانی، هادی
ارزیابی عملکرد خشک کردن و بازده انرژی خشککن خورشیدی مجهز به مواد تغییر فاز دهنده و سامانه جریان بازگشتی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 199-216]
ط
طباطبایی یزدی، فریده
بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسولهای اسانسهای دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]
ع
عرفانی مقدم، وحید
استفاده از پیشتیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]
علیزاده بهبهانی، بهروز
عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]
عینی زاده، شهریار
بررسی اثر پوششهای خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 237-247]
غ
غلامحسین پور، علی اکبر
بررسی اثر اُزن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آبنمکی طی دوره رسیدگی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 249-266]
ف
فرهوش، رضا
بررسی پایداری حرارتی تریآسیلگلیسرولهای آفتابگردان و زیتون تحت تأثیر اسیدگالیک و متیلگالات [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 217-227]
فیضی، پریسا
مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سختپوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]
ق
قائنی، منصوره
مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایهای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]
قاسمی، علی
اثر محلولپاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]
قدس روحانی، محسن
بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]
قربانی، محمد
استفاده از پیشتیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]
قزوینه، سارا
اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 339-350]
قلی پور شهرکی، نیره
مدلسازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بستهبندی نیمهسخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]
ک
کرمی، مصطفی
بررسی اثر اُزن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آبنمکی طی دوره رسیدگی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 249-266]
کریمی داویجانی، علی
بررسی اثر اُزن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آبنمکی طی دوره رسیدگی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 249-266]
کشیری، محبوبه
بررسی ویژگیهای فیلم آلژینات حاوی باکتری پروبیوتیکLactobacillus plantarum جهت پوششدهی کالباس ورقهای [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 183-198]
م
محبی، محبت
بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسولهای اسانسهای دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]
محمدزاده میلانی، جعفر
تأثیر حرارتدهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 281-293]
مرادخانی، پریسا
اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 339-350]
مرادی، یزدان
مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایهای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]
مرعشی، سید سمیح
اثر محلولپاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]
مژگانی، ناهید
ارزیابی کاربرد باکتریهای اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلولهای آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]
مستفیدی، مهدیه
ارزیابی کاربرد باکتریهای اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلولهای آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]
مظاهری طهرانی، مصطفی
بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]
معتمدزادگان، علی
تأثیر حرارتدهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 281-293]
معین فرد، مرضیه
بررسی پایداری حرارتی تریآسیلگلیسرولهای آفتابگردان و زیتون تحت تأثیر اسیدگالیک و متیلگالات [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 217-227]
مقصودلو، یحیی
مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سختپوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]
میلانی، الناز
ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسیپروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]
ن
نظری، سید معین
ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کمچرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]
نوروزی، بهاره
"مروری بر استفاده از ریز جلبکها بهعنوان حسگرهای زیستی برای شناسایی آلایندههای زیستمحیطی و بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی" [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 165-181]
نوشاد، محمد
عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]
نوشی منجیلی، زینب
استفاده از پیشتیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]
نیکخواه، شهره
بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسولهای اسانسهای دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]
و
وجدان طالشمیکائیل، اکبر
بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]
ه
هادیان، محمد
بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]
هاشمی شکتایی، علی
تأثیر حرارتدهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 281-293]
ی
یگانه، سکینه
اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسولهای حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]
یوسفی، رحمان
اثر محلولپاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]