آ
-
آستاگزانتین
اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسولهای حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]
-
آستاگزانتین
مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سختپوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]
-
آلوئهورا
بررسی اثر پوششهای خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 237-247]
-
آنالیز حسی
بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]
-
آهن
اثر محلولپاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]
ا
-
اثر ضد باکتریایی
عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]
-
اُزنزنی
بررسی اثر اُزن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آبنمکی طی دوره رسیدگی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 249-266]
-
اسانسروغنی
بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسولهای اسانسهای دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]
-
اسپیرولینا
مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایهای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]
-
اسیدیته
اثر محلولپاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]
-
اصلاح فیزیکی
تأثیر حرارتدهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 281-293]
-
امولسیفایر
ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسیپروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]
-
انبارمانی
بررسی اثر پوششهای خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 237-247]
-
ایمنی غذا
تولید فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانوالیاف سلولز حاوی فاژ سالمونلا و بررسی اثر ضدسالمونلایی آن علیه سالمونلا تایفی موریوم [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 267-279]
ب
-
بازده حرارتی
ارزیابی عملکرد خشک کردن و بازده انرژی خشککن خورشیدی مجهز به مواد تغییر فاز دهنده و سامانه جریان بازگشتی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 199-216]
-
باکتریهای LAB
ارزیابی کاربرد باکتریهای اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلولهای آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]
-
برنج واکسی
تأثیر حرارتدهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 281-293]
-
بسته بندی آلومینیومی نیمه انعطاف پذیر
مدلسازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بستهبندی نیمهسخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]
-
بسته بندی هوشمند
"مروری بر استفاده از ریز جلبکها بهعنوان حسگرهای زیستی برای شناسایی آلایندههای زیستمحیطی و بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی" [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 165-181]
-
بیماری سلیاک
تأثیر حرارتدهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 281-293]
-
بیوکنترل
تولید فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانوالیاف سلولز حاوی فاژ سالمونلا و بررسی اثر ضدسالمونلایی آن علیه سالمونلا تایفی موریوم [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 267-279]
پ
-
پاتوژن
تولید فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانوالیاف سلولز حاوی فاژ سالمونلا و بررسی اثر ضدسالمونلایی آن علیه سالمونلا تایفی موریوم [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 267-279]
-
پایداری حرارتی
بررسی پایداری حرارتی تریآسیلگلیسرولهای آفتابگردان و زیتون تحت تأثیر اسیدگالیک و متیلگالات [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 217-227]
-
پتاسیم
اثر محلولپاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]
-
پروتئین هیدرولیز شده
استفاده از پیشتیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]
-
پلاریزاسیون غلظت
ارزیابی فرآیند حبابزایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]
-
پنیر آبنمکی
بررسی اثر اُزن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آبنمکی طی دوره رسیدگی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 249-266]
-
پودر نوشیدنی فوری
تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنیسازی شده با آن [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 135-152]
-
پوششخوراکی
بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسولهای اسانسهای دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]
-
پیشتیمار مایکروویو
استفاده از پیشتیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]
ت
-
تازگی مواد غذایی
"مروری بر استفاده از ریز جلبکها بهعنوان حسگرهای زیستی برای شناسایی آلایندههای زیستمحیطی و بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی" [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 165-181]
-
ترانس گلوتامیناز
بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]
-
ترکیبات زیست فعال
تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنیسازی شده با آن [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 135-152]
-
ترکیبات فنولی
عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]
ج
-
جایگزین چربی
ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کمچرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]
-
جذب بیولوژیکی
ارزیابی کاربرد باکتریهای اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلولهای آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]
چ
-
چروکیدگی
اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 339-350]
ح
-
حباب زایی
ارزیابی فرآیند حبابزایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]
-
حسگرهای زیستی
"مروری بر استفاده از ریز جلبکها بهعنوان حسگرهای زیستی برای شناسایی آلایندههای زیستمحیطی و بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی" [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 165-181]
خ
-
خشک کردن
اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 339-350]
-
خلوص
ارزیابی فرآیند حبابزایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]
-
خواص حسی
اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسولهای حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]
-
خیار
بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسولهای اسانسهای دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]
د
-
دانه کدو
استفاده از پیشتیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]
-
دوره نگهداری
بررسی اثر اُزن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آبنمکی طی دوره رسیدگی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 249-266]
-
دوغ
بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]
-
دوفاز شدن
بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]
-
دینامیک سیالات محاسباتی
مدلسازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بستهبندی نیمهسخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]
ر
-
رئولوژی
بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]
-
رب گوجهفرنگی
اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسولهای حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]
-
ریزپوشانی
تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنیسازی شده با آن [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 135-152]
-
ریز جلبک
مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایهای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]
-
ریز جلبک ها
"مروری بر استفاده از ریز جلبکها بهعنوان حسگرهای زیستی برای شناسایی آلایندههای زیستمحیطی و بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی" [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 165-181]
ز
-
زمان ماندگاری
بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسولهای اسانسهای دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]
-
زندهمانی
بررسی ویژگیهای فیلم آلژینات حاوی باکتری پروبیوتیکLactobacillus plantarum جهت پوششدهی کالباس ورقهای [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 183-198]
س
-
سامانه جریان بازگشتی
ارزیابی عملکرد خشک کردن و بازده انرژی خشککن خورشیدی مجهز به مواد تغییر فاز دهنده و سامانه جریان بازگشتی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 199-216]
-
سبزیجات خوراکی
ارزیابی کاربرد باکتریهای اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلولهای آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]
-
سخت پوست گاماروس
مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سختپوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]
-
سفتی
بررسی اثر پوششهای خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 237-247]
-
سلیاک
ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسیپروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]
-
سنجد
ارزیابی عملکرد خشک کردن و بازده انرژی خشککن خورشیدی مجهز به مواد تغییر فاز دهنده و سامانه جریان بازگشتی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 199-216]
-
سوریمی
بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]
-
سوسیس
ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کمچرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]
-
سینتیک
بررسی پایداری حرارتی تریآسیلگلیسرولهای آفتابگردان و زیتون تحت تأثیر اسیدگالیک و متیلگالات [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 217-227]
ش
-
شربت خام
ارزیابی فرآیند حبابزایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]
-
شیرینی لایهای
مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایهای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]
ص
-
صمغ
بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]
ض
-
ضریب نفوذ مؤثر رطوبت
اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 339-350]
ع
-
عددهای اکسیداسیون
بررسی پایداری حرارتی تریآسیلگلیسرولهای آفتابگردان و زیتون تحت تأثیر اسیدگالیک و متیلگالات [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 217-227]
-
عصاره زیست فعال
عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]
-
عصاره مالت
مدلسازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بستهبندی نیمهسخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]
ف
-
فراپالایش
ارزیابی فرآیند حبابزایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]
-
فساد میکروبی
اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسولهای حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
استفاده از پیشتیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتیاکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]
-
فلزات سنگین
ارزیابی کاربرد باکتریهای اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلولهای آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]
-
فنل کل
اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 339-350]
-
فیلم پروبیوتیک
بررسی ویژگیهای فیلم آلژینات حاوی باکتری پروبیوتیکLactobacillus plantarum جهت پوششدهی کالباس ورقهای [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 183-198]
-
فیلم مرکب
تولید فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانوالیاف سلولز حاوی فاژ سالمونلا و بررسی اثر ضدسالمونلایی آن علیه سالمونلا تایفی موریوم [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 267-279]
ق
-
قند کل
اثر محلولپاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]
ک
-
کاهش وزن
بررسی اثر پوششهای خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 237-247]
-
کمچرب
ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کمچرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]
-
کنسانتره پروتئین آب پنیر
بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]
-
کهورک
عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]
-
کیتوزان
بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسولهای اسانسهای دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]
-
کیتوزان
تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنیسازی شده با آن [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 135-152]
-
کیتوزان
بررسی اثر پوششهای خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 237-247]
-
کیک
مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایهای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]
-
کینوا
ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسیپروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]
م
-
مالتودکسترین
اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسولهای حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]
-
مالتودکسترین
ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کمچرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]
-
ماندگاری مواد غذایی
"مروری بر استفاده از ریز جلبکها بهعنوان حسگرهای زیستی برای شناسایی آلایندههای زیستمحیطی و بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی" [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 165-181]
-
مواد تغییر فاز دهنده
ارزیابی عملکرد خشک کردن و بازده انرژی خشککن خورشیدی مجهز به مواد تغییر فاز دهنده و سامانه جریان بازگشتی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 199-216]
-
مواد جامد محلول
اثر محلولپاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]
-
میکرو امولسیون مایع یونی
مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سختپوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]
-
میگو سوخاری
بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]
-
میگوی موزی
مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سختپوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]
ن
-
ناحیه کند حرارتی
مدلسازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بستهبندی نیمهسخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]
-
ناگت
ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسیپروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]
-
ناگت میگو
بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]
-
نان
مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایهای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]
-
نان بدون گلوتن
تأثیر حرارتدهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 281-293]
-
نانوکپسولهای حامل
اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسولهای حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]
-
نفوذپذیری
بررسی ویژگیهای فیلم آلژینات حاوی باکتری پروبیوتیکLactobacillus plantarum جهت پوششدهی کالباس ورقهای [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 183-198]
و
-
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی
بررسی اثر اُزن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آبنمکی طی دوره رسیدگی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 249-266]
ه
-
هیدروکلویید
ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسیپروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]