آ

  • آستاگزانتین اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسول‌های حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]

  • آستاگزانتین مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]

  • آلوئه‌ورا بررسی اثر پوشش‌های خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 237-247]

  • آنالیز حسی بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]

  • آهن اثر محلول‌پاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]

ا

  • اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]

  • اُزن‌زنی بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 249-266]

  • اسانس‌روغنی بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسول‌های اسانس‌های دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]

  • اسپیرولینا مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]

  • اسیدیته اثر محلول‌پاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]

  • اصلاح فیزیکی تأثیر حرارت‌دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 281-293]

  • امولسیفایر ارزیابی ویژگی‌های کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]

  • انبارمانی بررسی اثر پوشش‌های خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 237-247]

  • ایمنی غذا تولید فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانوالیاف سلولز حاوی فاژ سالمونلا و بررسی اثر ضدسالمونلایی آن علیه سالمونلا تایفی موریوم [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 267-279]

ب

  • بازده حرارتی ارزیابی عملکرد خشک کردن و بازده انرژی خشک‌کن خورشیدی مجهز به مواد تغییر فاز دهنده و سامانه جریان بازگشتی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 199-216]

  • باکتری‌های LAB ارزیابی کاربرد باکتری‌های اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلول‌های آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]

  • برنج واکسی تأثیر حرارت‌دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 281-293]

  • بسته بندی آلومینیومی نیمه انعطاف پذیر مدل‌سازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بسته‌بندی نیمه‌سخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]

  • بسته بندی هوشمند "مروری بر استفاده از ریز جلبکها به‌عنوان حسگرهای زیستی برای شناسایی آلایندههای زیست‌محیطی و بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی" [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 165-181]

  • بیماری سلیاک تأثیر حرارت‌دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 281-293]

  • بیوکنترل تولید فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانوالیاف سلولز حاوی فاژ سالمونلا و بررسی اثر ضدسالمونلایی آن علیه سالمونلا تایفی موریوم [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 267-279]

پ

  • پاتوژن تولید فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانوالیاف سلولز حاوی فاژ سالمونلا و بررسی اثر ضدسالمونلایی آن علیه سالمونلا تایفی موریوم [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 267-279]

  • پایداری حرارتی بررسی پایداری حرارتی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های آفتابگردان و زیتون تحت تأثیر اسید‌گالیک و متیل‌گالات [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 217-227]

  • پتاسیم اثر محلول‌پاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]

  • پروتئین هیدرولیز شده استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]

  • پلاریزاسیون غلظت ارزیابی فرآیند حباب‌زایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]

  • پنیر آب‌نمکی بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 249-266]

  • پودر نوشیدنی فوری تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم ‌کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنی‌سازی شده با آن [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 135-152]

  • پوشش‌خوراکی بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسول‌های اسانس‌های دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]

  • پیش‌تیمار مایکروویو استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]

ت

  • تازگی مواد غذایی "مروری بر استفاده از ریز جلبکها به‌عنوان حسگرهای زیستی برای شناسایی آلایندههای زیست‌محیطی و بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی" [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 165-181]

  • ترانس گلوتامیناز بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]

  • ترکیبات زیست فعال تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم ‌کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنی‌سازی شده با آن [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 135-152]

  • ترکیبات فنولی عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]

ج

  • جایگزین چربی ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]

  • جذب بیولوژیکی ارزیابی کاربرد باکتری‌های اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلول‌های آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]

چ

  • چروکیدگی اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 339-350]

ح

  • حباب زایی ارزیابی فرآیند حباب‌زایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]

  • حسگرهای زیستی "مروری بر استفاده از ریز جلبکها به‌عنوان حسگرهای زیستی برای شناسایی آلایندههای زیست‌محیطی و بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی" [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 165-181]

خ

  • خشک کردن اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 339-350]

  • خلوص ارزیابی فرآیند حباب‌زایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]

  • خواص حسی اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسول‌های حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]

  • خیار بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسول‌های اسانس‌های دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]

د

  • دانه کدو استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]

  • دوره نگهداری بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 249-266]

  • دوغ بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]

  • دوفاز شدن بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]

  • دینامیک سیالات محاسباتی مدل‌سازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بسته‌بندی نیمه‌سخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]

ر

  • رئولوژی بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]

  • رب گوجه‌فرنگی اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسول‌های حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]

  • ریز‌پوشانی تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم ‌کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنی‌سازی شده با آن [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 135-152]

  • ریز جلبک مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]

  • ریز جلبک ها "مروری بر استفاده از ریز جلبکها به‌عنوان حسگرهای زیستی برای شناسایی آلایندههای زیست‌محیطی و بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی" [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 165-181]

ز

  • زمان ماندگاری بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسول‌های اسانس‌های دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]

  • زنده‌مانی بررسی ویژگی‌های فیلم آلژینات حاوی باکتری پروبیوتیکLactobacillus plantarum جهت پوشش‌دهی کالباس ورقه‌ای [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 183-198]

س

  • سامانه جریان بازگشتی ارزیابی عملکرد خشک کردن و بازده انرژی خشک‌کن خورشیدی مجهز به مواد تغییر فاز دهنده و سامانه جریان بازگشتی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 199-216]

  • سبزیجات خوراکی ارزیابی کاربرد باکتری‌های اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلول‌های آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]

  • سخت پوست گاماروس مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]

  • سفتی بررسی اثر پوشش‌های خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 237-247]

  • سلیاک ارزیابی ویژگی‌های کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]

  • سنجد ارزیابی عملکرد خشک کردن و بازده انرژی خشک‌کن خورشیدی مجهز به مواد تغییر فاز دهنده و سامانه جریان بازگشتی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 199-216]

  • سوریمی بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]

  • سوسیس ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]

  • سینتیک بررسی پایداری حرارتی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های آفتابگردان و زیتون تحت تأثیر اسید‌گالیک و متیل‌گالات [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 217-227]

ش

  • شربت خام ارزیابی فرآیند حباب‌زایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]

  • شیرینی لایه‌ای مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]

ص

  • صمغ بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]

ض

  • ضریب نفوذ مؤثر رطوبت اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 339-350]

ع

  • عددهای اکسیداسیون بررسی پایداری حرارتی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های آفتابگردان و زیتون تحت تأثیر اسید‌گالیک و متیل‌گالات [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 217-227]

  • عصاره زیست فعال عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]

  • عصاره مالت مدل‌سازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بسته‌بندی نیمه‌سخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]

ف

  • فراپالایش ارزیابی فرآیند حباب‌زایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]

  • فساد میکروبی اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسول‌های حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 295-308]

  • فلزات سنگین ارزیابی کاربرد باکتری‌های اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلول‌های آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]

  • فنل کل اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 339-350]

  • فیلم پروبیوتیک بررسی ویژگی‌های فیلم آلژینات حاوی باکتری پروبیوتیکLactobacillus plantarum جهت پوشش‌دهی کالباس ورقه‌ای [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 183-198]

  • فیلم مرکب تولید فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانوالیاف سلولز حاوی فاژ سالمونلا و بررسی اثر ضدسالمونلایی آن علیه سالمونلا تایفی موریوم [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 267-279]

ق

  • قند کل اثر محلول‌پاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]

ک

  • کاهش وزن بررسی اثر پوشش‌های خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 237-247]

  • کم‌چرب ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]

  • کنسانتره پروتئین آب پنیر بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]

  • کهورک عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]

  • کیتوزان بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسول‌های اسانس‌های دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]

  • کیتوزان تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم ‌کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنی‌سازی شده با آن [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 135-152]

  • کیتوزان بررسی اثر پوشش‌های خوراکی بر کیفیت و عمر انبارمانی گیلاس رقم لامبرت [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 237-247]

  • کیک مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]

  • کینوا ارزیابی ویژگی‌های کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]

م

  • مالتودکسترین اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسول‌های حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]

  • مالتودکسترین ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]

  • ماندگاری مواد غذایی "مروری بر استفاده از ریز جلبکها به‌عنوان حسگرهای زیستی برای شناسایی آلایندههای زیست‌محیطی و بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی" [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 165-181]

  • مواد تغییر فاز دهنده ارزیابی عملکرد خشک کردن و بازده انرژی خشک‌کن خورشیدی مجهز به مواد تغییر فاز دهنده و سامانه جریان بازگشتی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 199-216]

  • مواد جامد محلول اثر محلول‌پاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 229-236]

  • میکرو امولسیون مایع یونی مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]

  • میگو سوخاری بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]

  • میگوی موزی مقایسه استخراج آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک حلال آلی، روغن آفتابگردان و میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 309-321]

ن

  • ناحیه کند حرارتی مدل‌سازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بسته‌بندی نیمه‌سخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]

  • ناگت ارزیابی ویژگی‌های کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]

  • ناگت میگو بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 323-337]

  • نان مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایه‌ای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]

  • نان بدون گلوتن تأثیر حرارت‌دهی خشک و مرطوب و اندازه ذرات آرد برنج بر کیفیت نان بدون گلوتن [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 281-293]

  • نانوکپسول‌های حامل اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسول‌های حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]

  • نفوذپذیری بررسی ویژگی‌های فیلم آلژینات حاوی باکتری پروبیوتیکLactobacillus plantarum جهت پوشش‌دهی کالباس ورقه‌ای [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 183-198]

و

  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی [دوره 20، شماره 2، 1403، صفحه 249-266]

ه

  • هیدروکلویید ارزیابی ویژگی‌های کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]