دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = یحیی مقصودلو
تعداد مقالات: 19
بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی
دوره 19، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1402، ، صفحه 31-41
چکیده
تقاضای محصولات گوشتی آنالوگ سلامت بخش با قابلیت ایجاد ظاهر، بافت، عطر، طعم و احساس دهان مشابه گوشت با توجه به نگرانیهای زیستمحیطی و مسائل مربوط به حقوق حیوانات با افزایش چشمگیری همراه بوده است. هدف ... بیشتربررسی تأثیر کارواکرول بر ویژگیهای ویژگی فیزیکی، مکانیکی و میکروبی هیدروژل زیستی بر پایه آرد فیلتر حاصل از فرایند آسیابانی گندم
دوره 17، شماره 5 ، آذر و دی 1400، ، صفحه 875-887
چکیده
هیدروژلها شبکه سهبعدی زنجیره پلیمری با توانایی جذب زیاد آب هستند که جهت کاهش استفاده از منابع فسیلی موردتوجه قرار گرفته است. آرد فیلتر گندم محصولی اجتنابناپذیر از طبقهبندی آرد تحت سیستم پنوماتیک ... بیشترارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتیاکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی
دوره 17، شماره 4 ، مهر و آبان 1400، ، صفحه 569-581
چکیده
در سالهای اخیر، اهمیت غنیسازی نان گندم با بسترههای تخمیری و منابع گیاهی، بیشتر مشخص گردیده است. در این پژوهش، تأثیر استفاده توأم از جو دوسر تخمیر شده و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتیاکسیدانی نان ... بیشتربررسی اثر پیشفرآوری فراصوت و آنزیم آلفا-آمیلاز بر تولید نشاسته متخلخل از نشاستههای گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن
دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، ، صفحه 329-338
چکیده
نشاستههای متخلخل به گروهی از نشاستههای فرآوریشده اطلاق میشوند که بهعنوان یک جاذب پرقدرت، ترکیبات حساس به نور، حرارت و اکسیداسیون را در خود جای میدهند و علاوهبر نقش حامل بهعنوان محافظ ... بیشترنانوریزپوشانی روغن پوست پرتقال در ساختار آمیلوز با استفاده از تنش مکانیکی (فراصوت)- حرارتی
دوره 14، شماره 4 ، مهر و آبان 1397، ، صفحه 517-531
چکیده
با توجه به محدودیتهای تکنولوژیکی استفاده از ترکیبات دارای ارزش تغذیهای برای افزودن مستقیم به فرمولاسیونهای مواد غذایی، تکنیک ریزپوشانی برای رفع این محدودیتها و بهبود استفاده از این ترکیبات در ... بیشتراثر غلظتهای مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانینهای زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوهای
دوره 14، شماره 4 ، مهر و آبان 1397، ، صفحه 617-628
چکیده
گونههای زرشک به ویژه زرشک سیاه (B. cratagina) حاوی مقادیر زیادی آنتوسیانین بوده و میتوانند جایگزین مناسبی برای رنگهای سنتزی محسوب شوند. در این پژوهش اثر درصدهای مختلف پکتین سیب با درجه استری بالا بر ... بیشترارزیابی خواص ضداکتریایی فیلم زیستفعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس
دوره 13، شماره 5 ، آذر و دی 1396، ، صفحه 784-797
چکیده
بستهبندی ضدمیکروبی یک نوع بستهبندی فعال است که مهاجرت پیوسته ترکیبات ضدمیکروبی به سطح ماده غذایی را فراهم میسازد. در این تحقیق خاصیت ضدمیکروبی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس علیه دو باکتری گرم مثبت (استافیلوکوکوس ... بیشتربررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بیدانه (Berberis vulgaris)
دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، ، صفحه 627-636
چکیده
زرشک بیدانه (B. vulgaris) یکی از محصولات تجاری مهم کشور محسوب میشود که به شکلهای مختلف بهویژه عصاره مورد فرآوری و مصرف قرار میگیرد. در این مطالعه اثر فرایند فراصوت دمایی بهعنوان یکی از تکنولوژیهای ... بیشتربررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاستهای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن
دوره 13، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1396، ، صفحه 129-140
چکیده
تعیین دقیق منطقه سرد کنسرو غذایی بواسطه دیرتر رسیدن آن به درجه استریلیزاسیون اهمیت بالایی در تعیین شدت یک فرایند حرارتی دارد. در این مطالعه با کمک روش های عددی، اثر غلظت محلول های 5/3 و 5% نشاسته و دمای پرکردن ... بیشتربررسی تأثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشتشده از سطح مزارع استان گلستان
دوره 12، شماره 4 ، مهر و آبان 1395، ، صفحه 394-402
چکیده
بادامزمینی یکی از حساسترین محصولات کشاورزی در برابر هجوم A. flavus و متعاقباً آلودگی به آفلاتوکسین محسوب میشود. در این پژوهش پس از جداسازی و تأئید شناسایی A. flavus از نمونههای بادامزمینی آلودهشده ... بیشترشفافسازی آبنارنج با استفاده از اولترافیلتراسیون: بهینهسازی شار تراوه و مقاومت گرفتگی با روش سطح پاسخ
دوره 12، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1395، ، صفحه 350-361
چکیده
کدورت آبنارنج بعد از آبگیری بر روی کیفیت، ماندگاری و تغلیظ آبمیوه مؤثر است. بنابراین شفافسازی آبمیوه یک فرآیند مهم در صنعت فرآوری میوه است. هدف از این پژوهش بررسی پارامترهای عملیاتی غشاء شامل فشار ... بیشتربررسی صفات فیزیکی، ویژگیهای کمی-کیفی و ترکیبهای آنتیاکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری
دوره 11، شماره 5 ، آذر و دی 1394، ، صفحه 665-676
چکیده
در این پژوهش صفات فیزیکی، ویژگی های کمی-کیفی و تغییر ترکیبهای آنتیاکسیدانی پرتقال محلی سیاورز در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری بررسی شد. خصوصیات موردارزیابی شامل اندازهگیری طول، قطر، ضریب کرویت، ... بیشترتخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریعشده عمر ماندگاری
دوره 10، شماره 4 ، دی 1393، ، صفحه 307-317
چکیده
آزمون تسریعشده عمر ماند گاری با استفاده از دماهای بالا (62، 72 و C° 82) جهت تخمین پیشرفت اکسایش گردو طی نگهداری بلندمدت انجام شد. بهمنظور ارزیابی فرآیند اکسایش، شاخصهای شیمیایی شامل اعداد دی و تری ان ... بیشترطراحی و بهینهیابی سامانه رنگسنجی نرمافزاری مواد غذایی
دوره 9، شماره 4 ، دی 1392
چکیده
در این پژوهش عوامل قابلکنترل در رنگسنجی نرمافزاری (فتوشاپ) شامل روش نوردهی (مستقیم و غیرمستقیم)، رنگ زمینه عکسبرداری (سفید و سیاه)، تنظیمات دوربین عکاسی (زوم، نور، وضوح و وضعیت محیطی) و رابطه تبدیلی ... بیشتربررسی اثر پیشتیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشکشدن ورقههای کیوی
دوره 9، شماره 4 ، دی 1392
چکیده
هدف از این پژوهش استفاده از پیشتیمار ترکیبی اسمز و فراصوت، و بررسی زمان خشکشدن و قابلیت جذب آب مجدد، نمونههای خشکشده کیوی (رقم هایوارد) است. آبگیری از نمونههای کیوی در سه سطح زمانی 10، 20 و 30 دقیقه ... بیشترتأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو
دوره 9، شماره 4 ، دی 1392
چکیده
پایداری اکسایشی گردو (JuglansregiaL.) طی دوره یکساله نگهداری در شرایط گوناگون ارزیابی شد. گردوهای کامل، مغزهای گردو، مغزهای خردشده گردو، مغزهای گردو بستهبندیشده در پلیاتیلن تحتخلاء و پلیپروپیلن ... بیشترنقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی
دوره 8، شماره 1 ، فروردین 1391
چکیده
لیکوپن کاروتنوئید عمده گوجه فرنگی و ترکیب رنگ دهنده و آنتی اکسیدان است که امروزه سعی در افزایش دستیابی به آن از طریق گوجه فرنگی و فرآورده های آن می باشد. در این تحقیق جهت استخراج لیکوپن از تیمار اتانولی ... بیشتربررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی
دوره 7، شماره 4 ، دی 1390
چکیده
هدف از این پژوهش استفاده از پیش تیمار فراصوت، و بررسی زمان خشک شدن و قابلیت جذب آب مجدد، نمونه های خشک شده کیوی (رقم هایوارد)، است. پیش تیمار فراصوت از نمونه های کیوی در سه سطح زمانی 10، 20 و 30 دقیقه در دمای ... بیشتربررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی
دوره 5، شماره 1 ، فروردین 1388