آ
-
آدینه پور، فاطمه
پتانسیل آنتیاکسیدانی اسانسهای دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 81-88]
-
آذین، مهرداد
بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگیهای میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 245-255]
-
آرژه، ادریس
استفاده از مواد شفافکننده در تصفیه شربت خام چغندری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]
-
آریایی مجد، سپیده
اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 67-76]
-
آزادبخت، محسن
تعیین رابطه بین حجم و وزن میوه گلابی با میزان کبودی در اثر اعمال بار ضربهای با استفاده از روش غیرمخرب سیتی اسکن [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 341-353]
-
آزادبخت، محسن
بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دورههای متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 113-132]
-
آصفی، نارملا
مدلسازی سفتی بافت و سینتیک خشک شدن میوه "به" در خشککن همرفتی مادون قرمز توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 465-475]
-
آقاجان زاده سورکی، سارا
تاثیر پیش حرارتدهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجهفرنگی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 297-307]
-
آق خانی، محمدحسین
تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلمهای بستهبندی پلیوینیل الکل [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 407-417]
ا
-
احمدیان مسک، سهیلا
بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 395-406]
-
احمدی قشلاق، پرویز
توسعه، آزمون و ارزیابی خشککن ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم بهمنظور تعیین مشخصههای عملکردی بهینه آن در خشک کردن موز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 623-634]
-
احمدی گاولیقی، حسن
بهینهسازی استخراج پکتین از تفاله گوجهفرنگی به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 91-105]
-
اسحاقی، محمدرضا
امکانسنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 107-120]
-
اسداللهی، سیمین
تاثیر صمغهای دانه لوکاست و زانتان بهعنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 55-65]
-
اسداللهی، سیمین
امکانسنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 107-120]
-
اسماعیل زاده کناری، رضا
مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 223-233]
-
اسماعیل زاده کناری، رضا
اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره فنولی برگهای پونه کوهی (Origanum vulgar L.) [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 89-101]
-
اسمعیلی خانی، نیلوفر
بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 25-35]
-
اعلمی، مهران
پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]
-
اقبال، اسما
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوششدهی میوه گوجهسبز [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 517-527]
-
اکبری آدرگانی، بهروز
بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگیهای میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 245-255]
-
امام، سید محمد
اندازهگیری ویژگیهای هندسی و مورفولوژیکی مغز پسته با استفاده از ماشین بینایی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 565-575]
-
امیری، صدیقه
تاثیر pH، قدرت یونی، دما و غلظت شکر بر شکلگیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 29-43]
-
انصاری، سارا
اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 133-144]
-
انصاری، سارا
استخراج پکتین از پوست بادنجان با استفاده از مایکروویو و بررسی خصوصیات آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 649-665]
-
انور، آدینه
بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیهای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 69-79]
-
ایرجی فر، مهسان
ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگیهای بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 37-54]
ب
-
بادفر، نرجس
اثر شستشوی گوشت چرخشده ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگیهای رئولوژیکی سوریمی تهیه شده [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 667-677]
-
برزگر، حسن
اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیونهای آب در روغن به روش خودبهخودی [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 61-68]
-
برزگر، حسن
بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیهای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 69-79]
-
برزگر، حسن
بهینهسازی استخراج پلیساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگیهای رئولوژیکی و آنتیاکسیدانی آن [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 133-144]
-
برزگر، حسن
بهینهیابی فرمول و فرآیند دونات غنیشده با باگاس نیشکر و پلیساکارید محلول سویا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 635-647]
-
بلوریان، شادی
استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دیاکسید و بهینهسازی و اندازه گیری قدرت آنتیاکسیدانی آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 529-542]
-
بهرام وند، سحر
تاثیر چندگونه مخمر بر کاهش آفلاتوکسینB1 آسپرژیلوس فلاووس در مدل شبیهسازی شده معده انسان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 441-452]
-
بیرقی طوسی، شهرام
تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 211-221]
پ
-
پوراحمد، رضوان
بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگیهای میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 245-255]
-
پیرسا، سجاد
استفاده از مواد شفافکننده در تصفیه شربت خام چغندری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]
-
پیرسا، سجاد
مطالعه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی/ میکروبی و پروفیل کروماتوگرافی گازی ماست سین بیوتیک [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 45-59]
-
پیروزی فرد، میرخلیل
استفاده از مواد شفافکننده در تصفیه شربت خام چغندری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]
ت
-
تقی زاده، مسعود
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوششدهی میوه گوجهسبز [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 517-527]
-
توریان، فهیمه
بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان بهعنوان یک آنتیاکسیدان طبیعی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 13-24]
-
توریان، فهیمه
تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتیاکسیدانی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 381-394]
ج
-
جاکوبسن، شارلوت
بهینهسازی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و تغذیهای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 583-596]
-
جعفرپور، سید علی
اثر شستشوی گوشت چرخشده ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگیهای رئولوژیکی سوریمی تهیه شده [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 667-677]
-
جعفری، ناهید
بهینهسازی خشک کردن خلالهای سیبزمینی با استفاده از پیشتیمار اُسمزی و روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 355-367]
-
جوینده، حسین
اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیونهای آب در روغن به روش خودبهخودی [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 61-68]
-
جوینده، حسین
بهینهیابی فرمول و فرآیند دونات غنیشده با باگاس نیشکر و پلیساکارید محلول سویا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 635-647]
چ
-
چگینی، غلامرضا
اثر بخاردهی و خشک کردن به روش جت برخوردی روی تغییرات رنگ برنج نیمپز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 679-690]
ح
-
حبیبی نوده، فاطمه
ارزیابی پایداری اکسایشی روغنهای زیتون سرخکردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 235-243]
-
حجتی، محمد
تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 211-221]
-
حساس، بهارک
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه کمچرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 181-198]
-
حسن زاده، ایمان
اثر بخاردهی و خشک کردن به روش جت برخوردی روی تغییرات رنگ برنج نیمپز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 679-690]
-
حسین پور، زهرا
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خامهزده شده حاوی پودر شیرین بیان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 419-431]
-
حسینی، سپیده
بررسی پتانسیل زغال فعال تولیدی از پوست انار بهعنوان جاذب رنگ و فلزات دو و سه ظرفیتی در محیطهای مایع [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 369-380]
-
حسینی، سید مهدی
تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بستهبندی تحت خلاء بر کیفیت فیلههای ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای ºC4 [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 597-611]
-
حق جو، لیلا
بهینهسازی استخراج پلیساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگیهای رئولوژیکی و آنتیاکسیدانی آن [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 133-144]
-
حکیم زاده، وحید
تشخیص اختصاصی آفلاتوکسین G1 بر مبنای رنگسنجی آپتاسنسور بهوسیله سوسپانسیون نانو ذرات طلا شده [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 433-439]
-
حمیدی، زهره
بهینهسازی استخراج پکتین از تفاله گوجهفرنگی به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 91-105]
خ
-
خجسته پور، مهدی
مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیبزمینی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 309-322]
-
خدانظری، آی ناز
تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بستهبندی تحت خلاء بر کیفیت فیلههای ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای ºC4 [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 597-611]
-
خمیری، مرتضی
پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]
-
خوری، وحید
بهینهسازی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و تغذیهای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 583-596]
د
-
داراپور، محبوبه
بهینهیابی فرمول و فرآیند دونات غنیشده با باگاس نیشکر و پلیساکارید محلول سویا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 635-647]
-
درخشان، ندا
اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 159-170]
-
دشتی، علی
مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیبزمینی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 309-322]
-
دهقان، نسیم
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 477-484]
-
دیدار، زهره
بررسی اثرات ضدمیکروبی نانوذرات ترکیبی اکسید روی و اثرات سینرژیستی با بیوسایدیهای مختلف بر علیه باسیلوس سرئوس [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 257-266]
-
دیدار، زهره
بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتینی حاوی هیدروسل استخراجی زردچوبه (Curcuma longa) [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 453-463]
ر
-
رجایی، پیمان
امکانسنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی مطلوب [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 171-180]
-
رضائی اصل، عباس
تاثیر پیش حرارتدهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجهفرنگی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 297-307]
-
رضایی، راحیل
پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]
-
رضایی پور، امیرمحمد
اندازهگیری ویژگیهای هندسی و مورفولوژیکی مغز پسته با استفاده از ماشین بینایی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 565-575]
-
رضوی، سید هادی
بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 577-582]
-
رضوی، مهساسادات
برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گلابی رقم درگزی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 199-210]
-
رنجبر ندامانی، الهام
بهینهسازی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و تغذیهای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 583-596]
-
رهنما، محمد
تهیه پوشش زیستی ضدسودوموناس با قرار دادن لاکتوباسیلوس کازیی ATCC 39392 در ماتریکسهای سدیم کازئینات و متیل سلولز [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 13-27]
-
رواتاب، نفیسه
امکانسنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 107-120]
ز
-
زائری، مریم
تاثیر صمغهای دانه لوکاست و زانتان بهعنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 55-65]
-
زاهدی، مهدی
بهینهسازی استخراج پکتین از تفاله گوجهفرنگی به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 91-105]
-
زاهدی دیزج یکان، یونس
ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگیهای بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 37-54]
س
-
سرگلزایی، جواد
استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دیاکسید و بهینهسازی و اندازه گیری قدرت آنتیاکسیدانی آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 529-542]
-
سعادت، فاطمه
بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 577-582]
-
سعادتمند طرزجان، مهدی
تعیین تاریخ انقضاء روغنهای خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 145-158]
-
سلطانی، ناصر
تهیه پوشش زیستی ضدسودوموناس با قرار دادن لاکتوباسیلوس کازیی ATCC 39392 در ماتریکسهای سدیم کازئینات و متیل سلولز [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 13-27]
-
سیدلو هریس، سیدصادق
توسعه، آزمون و ارزیابی خشککن ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم بهمنظور تعیین مشخصههای عملکردی بهینه آن در خشک کردن موز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 623-634]
ش
-
شاکر اردکانی، احمد
تاثیر بستهبندی در پوششهای مختلف پلیمری روی برخی شاخصهای کیفی و کمی پسته خشک رقم احمدآقایی طی دوره انبارمانی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 145-157]
-
شریف، علی
ارزیابی پایداری اکسایشی روغنهای زیتون سرخکردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 235-243]
-
شکوهیان، علی اکبر
اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 159-170]
-
شهاب لواسانی، علیرضا
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه کمچرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 181-198]
-
شهیدی، فخری
شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روشهای بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 323-339]
ص
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بهینهسازی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و تغذیهای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 583-596]
-
صالحی فر، مانیا
اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 67-76]
ض
-
ضیاءالحق، سیدحمیدرضا
بهینهسازی خشک کردن خلالهای سیبزمینی با استفاده از پیشتیمار اُسمزی و روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 355-367]
-
ضیایی فر، امان محمد
تاثیر پیش حرارتدهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجهفرنگی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 297-307]
ط
-
طباطبایی یزدی، فریده
شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روشهای بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 323-339]
-
طباطبایی یزدی، فریده
بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 395-406]
-
طریقی، سعید
تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلمهای بستهبندی پلیوینیل الکل [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 407-417]
ع
-
عارفی، هانیه
بررسی اثر جایگزینی سفیده تخممرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 121-131]
-
عباسپورفرد، محمدحسین
مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیبزمینی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 309-322]
-
عباسپورفرد، محمدحسین
تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلمهای بستهبندی پلیوینیل الکل [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 407-417]
-
عباسی، سلیمان
تاثیر pH، قدرت یونی، دما و غلظت شکر بر شکلگیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 29-43]
-
عبدالهی، مهدی
اثر شستشوی گوشت چرخشده ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگیهای رئولوژیکی سوریمی تهیه شده [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 667-677]
-
عبودی، نسیبه
مطالعه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی/ میکروبی و پروفیل کروماتوگرافی گازی ماست سین بیوتیک [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 45-59]
-
عدالتیان دوم، محمد رضا
شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روشهای بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 323-339]
-
عزت پناه، حمید
تاثیر pH، قدرت یونی، دما و غلظت شکر بر شکلگیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 29-43]
-
عزیزخانی، مریم
بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان بهعنوان یک آنتیاکسیدان طبیعی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 13-24]
-
عزیزخانی، مریم
تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتیاکسیدانی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 381-394]
-
عزیزخانی، مریم
پتانسیل آنتیاکسیدانی اسانسهای دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 81-88]
-
عصارزادگان، آتوسا
تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره علف لیمو بر کیفیت برش میوه "بِه"آبگیری شده در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 281-296]
-
عظیمی، الگا
تعیین تاریخ انقضاء روغنهای خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 145-158]
-
علائی روزبهانی، زهرا
ارزیابی پارامترهای شیمیایی لازم برای اصالتسنجی آبلیمو ترش تجاری [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 497-506]
-
علیخانی فرادنبه، مهسا
مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 223-233]
-
علیزاده، هوشنگ
بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 577-582]
-
علیزاده خالد آباد، محمد
مطالعه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی/ میکروبی و پروفیل کروماتوگرافی گازی ماست سین بیوتیک [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 45-59]
-
عمرانی فرد، حسام
مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیبزمینی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 309-322]
-
عین افشار، سودابه
مقایسه اثر ضدقارچی عصاره و روغن سیاهدانه با ایمازالیل بر دو رقم سیب انباری [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 507-516]
-
عین علی افجه، مریم
بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگیهای میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 245-255]
غ
-
غلامی، فرشته
اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 133-144]
ف
-
فاضل، محمد
بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگیهای کیفی انجیر خشک [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 77-89]
-
فاضل، محمد
تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره علف لیمو بر کیفیت برش میوه "بِه"آبگیری شده در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 281-296]
-
فتحی آچاچلوئی، بهرام
اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 159-170]
-
فرزانه مقدم، فاطمه
استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دیاکسید و بهینهسازی و اندازه گیری قدرت آنتیاکسیدانی آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 529-542]
-
فرهوش، رضا
ارزیابی پایداری اکسایشی روغنهای زیتون سرخکردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 235-243]
-
فرهوش، رضا
تعیین تاریخ انقضاء روغنهای خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 145-158]
-
فهیم دانش، مریم
بررسی پتانسیل زغال فعال تولیدی از پوست انار بهعنوان جاذب رنگ و فلزات دو و سه ظرفیتی در محیطهای مایع [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 369-380]
-
فورگی نژاد، ابوالفضل
اندازهگیری ویژگیهای هندسی و مورفولوژیکی مغز پسته با استفاده از ماشین بینایی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 565-575]
ق
-
قادری قهفرخی، مریم
مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 223-233]
-
قدس روحانی، محسن
ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آبگیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 543-563]
-
قربانی، محمد
بهینهسازی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و تغذیهای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 583-596]
-
قلی پور شهرکی، پیوند
بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگیهای کیفی انجیر خشک [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 77-89]
-
قیومی، هدی
تهیه پوشش زیستی ضدسودوموناس با قرار دادن لاکتوباسیلوس کازیی ATCC 39392 در ماتریکسهای سدیم کازئینات و متیل سلولز [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 13-27]
ک
-
کاراژیان، حجت
بررسی اثر جایگزینی سفیده تخممرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 121-131]
-
کاراژیان، حجت
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خامهزده شده حاوی پودر شیرین بیان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 419-431]
-
کاراژیان، رضا
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سینبیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوهجات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 103-112]
-
کاشانی نژاد، مرتضی
ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آبگیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 543-563]
-
کاشانی نژاد، مصطفی
ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آبگیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 543-563]
-
کاشانی نژاد، مهدی
تاثیر پیش حرارتدهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجهفرنگی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 297-307]
-
کاشانی نژاد، مهدی
پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]
-
کاکایی، کوثر
تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 211-221]
-
کرم زاده، سارا
استخراج پکتین از پوست بادنجان با استفاده از مایکروویو و بررسی خصوصیات آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 649-665]
-
کریمی رضاآباد، مژگان
تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بستهبندی تحت خلاء بر کیفیت فیلههای ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای ºC4 [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 597-611]
-
کریمی ولوجایی، زهرا
تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلمهای بستهبندی پلیوینیل الکل [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 407-417]
-
کوچکی، آرش
بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 395-406]
-
کیانیانی، شکیبا
بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئهورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
گ
-
گل محمدی، عبدالله
برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گلابی رقم درگزی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 199-210]
-
گوهرجو، محمد ابراهیم
شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روشهای بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 323-339]
-
گیتی بان کلجاهی، امیر
مدلسازی سفتی بافت و سینتیک خشک شدن میوه "به" در خشککن همرفتی مادون قرمز توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 465-475]
م
-
مبصرفر، رضا
اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگیهای حسی دوغ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 613-622]
-
محبی، محبت
تعیین تاریخ انقضاء روغنهای خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 145-158]
-
محسنی، نازنین مریم
بررسی تأثیر پیشتیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 485-496]
-
محمدی، صدیقه
تاثیر چندگونه مخمر بر کاهش آفلاتوکسینB1 آسپرژیلوس فلاووس در مدل شبیهسازی شده معده انسان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 441-452]
-
محمدی، علی
بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 25-35]
-
محمدی نافچی، عبدالرضا
بهینهسازی خشک کردن خلالهای سیبزمینی با استفاده از پیشتیمار اُسمزی و روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 355-367]
-
محمودی، محمدجواد
تعیین رابطه بین حجم و وزن میوه گلابی با میزان کبودی در اثر اعمال بار ضربهای با استفاده از روش غیرمخرب سیتی اسکن [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 341-353]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 395-406]
-
مرتضوی، سید علی
اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگیهای حسی دوغ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 613-622]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]
-
مقصودلو، الهه
اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره فنولی برگهای پونه کوهی (Origanum vulgar L.) [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 89-101]
-
مقیمی، معصومه
بررسی تأثیر پیشتیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 485-496]
-
مهدیان، الهام
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سینبیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوهجات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 103-112]
-
مهدی خانی، شادی
بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 25-35]
-
مهرنیا، محمدامین
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 477-484]
-
مهرنیا، محمدامین
اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیونهای آب در روغن به روش خودبهخودی [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 61-68]
-
مهرنیا، محمدامین
بهینهسازی استخراج پلیساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگیهای رئولوژیکی و آنتیاکسیدانی آن [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 133-144]
-
میردهقان، سید حسین
تاثیر بستهبندی در پوششهای مختلف پلیمری روی برخی شاخصهای کیفی و کمی پسته خشک رقم احمدآقایی طی دوره انبارمانی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 145-157]
-
میرزا خلیلی، فاطمه سادات
امکانسنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی مطلوب [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 171-180]
-
میرزاعلیان دستجردی، عبدالمجید
تاثیر بستهبندی در پوششهای مختلف پلیمری روی برخی شاخصهای کیفی و کمی پسته خشک رقم احمدآقایی طی دوره انبارمانی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 145-157]
-
میرزایی، حبیب الله
بررسی تأثیر پیشتیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 485-496]
ن
-
ناصحی، بهزاد
تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 211-221]
-
ناصحی، بهزاد
بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیهای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 69-79]
-
ناصحی، بهزاد
بهینهیابی فرمول و فرآیند دونات غنیشده با باگاس نیشکر و پلیساکارید محلول سویا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 635-647]
-
ناطقی، لیلا
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه کمچرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 181-198]
-
نجف نجفی، مسعود
ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آبگیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 543-563]
-
نجفی، محمد علی
تهیه پوشش زیستی ضدسودوموناس با قرار دادن لاکتوباسیلوس کازیی ATCC 39392 در ماتریکسهای سدیم کازئینات و متیل سلولز [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 13-27]
-
نظری، منا
اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیونهای آب در روغن به روش خودبهخودی [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 61-68]
-
نعلبندی، حبیبه
توسعه، آزمون و ارزیابی خشککن ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم بهمنظور تعیین مشخصههای عملکردی بهینه آن در خشک کردن موز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 623-634]
-
نوشاد، محمد
تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 211-221]
-
نوشاد، محمد
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 477-484]
-
نوشاد، محمد
بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیهای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 69-79]
و
-
واحدی ترشیزی، محمد
تعیین رابطه بین حجم و وزن میوه گلابی با میزان کبودی در اثر اعمال بار ضربهای با استفاده از روش غیرمخرب سیتی اسکن [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 341-353]
-
واحدی ترشیزی، محمد
بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دورههای متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 113-132]
-
وریدی، محمد جواد
بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئهورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
-
وریدی، محمد جواد
ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگیهای بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 37-54]
-
وریدی، محمد جواد
شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روشهای بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 323-339]
-
وریدی، مهدی
بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئهورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
-
وریدی، مهدی
ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگیهای بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 37-54]
ه
-
هادی گل، نرگس
بررسی پتانسیل زغال فعال تولیدی از پوست انار بهعنوان جاذب رنگ و فلزات دو و سه ظرفیتی در محیطهای مایع [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 369-380]
-
هاشم نیا، آرزو
تشخیص اختصاصی آفلاتوکسین G1 بر مبنای رنگسنجی آپتاسنسور بهوسیله سوسپانسیون نانو ذرات طلا شده [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 433-439]
-
هاشمی، مریم
تاثیر بستهبندی در پوششهای مختلف پلیمری روی برخی شاخصهای کیفی و کمی پسته خشک رقم احمدآقایی طی دوره انبارمانی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 145-157]
-
هاشمی روان، مهناز
تاثیر صمغهای دانه لوکاست و زانتان بهعنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 55-65]
-
هاشمی روان، مهناز
امکانسنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی مطلوب [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 171-180]