آ

  • آدینه پور، فاطمه پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 81-88]

  • آذین، مهرداد بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگی‌های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 245-255]

  • آرژه، ادریس استفاده از مواد شفاف‌کننده در تصفیه شربت خام چغندری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]

  • آریایی مجد، سپیده اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 67-76]

  • آزادبخت، محسن تعیین رابطه بین حجم و وزن میوه گلابی با میزان کبودی در اثر اعمال بار ضربه‌ای با استفاده از روش غیرمخرب سی‌تی ‌اسکن [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 341-353]

  • آزادبخت، محسن بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره‌های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 113-132]

  • آصفی، نارملا مدل‌سازی سفتی بافت و سینتیک خشک شدن میوه "به" در خشک‌کن همرفتی مادون قرمز توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 465-475]

  • آقاجان زاده سورکی، سارا تاثیر پیش حرارت‌دهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجه‌فرنگی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 297-307]

  • آق خانی، محمدحسین تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلم‌های بسته‌بندی پلی‌وینیل الکل [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 407-417]

ا

  • احمدیان مسک، سهیلا بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 395-406]

  • احمدی قشلاق، پرویز توسعه، آزمون و ارزیابی خشک‌کن ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم به‌منظور تعیین مشخصه‌های عملکردی بهینه آن در خشک کردن موز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 623-634]

  • احمدی گاولیقی، حسن بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله گوجه‌فرنگی به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 91-105]

  • اسحاقی، محمدرضا امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 107-120]

  • اسداللهی، سیمین تاثیر صمغ‌های دانه لوکاست و زانتان به‌عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 55-65]

  • اسداللهی، سیمین امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 107-120]

  • اسماعیل زاده کناری، رضا مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 223-233]

  • اسماعیل زاده کناری، رضا اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره فنولی برگ‌های پونه کوهی (Origanum vulgar L.) [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 89-101]

  • اسمعیلی خانی، نیلوفر بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 25-35]

  • اعلمی، مهران پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]

  • اقبال، اسما بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش‌دهی میوه گوجه‌سبز [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 517-527]

  • اکبری آدرگانی، بهروز بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگی‌های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 245-255]

  • امام، سید محمد اندازه‌گیری ویژگی‌های هندسی و مورفولوژیکی مغز پسته با استفاده از ماشین بینایی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 565-575]

  • امیری، صدیقه تاثیر pH، قدرت یونی، دما و غلظت شکر بر شکل‌گیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 29-43]

  • انصاری، سارا اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 133-144]

  • انصاری، سارا استخراج پکتین از پوست بادنجان با استفاده از مایکروویو و بررسی خصوصیات آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 649-665]

  • انور، آدینه بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 69-79]

  • ایرجی فر، مهسان ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگی‌های بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 37-54]

ب

  • بادفر، نرجس اثر شستشوی گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 667-677]

  • برزگر، حسن اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون‌های آب در روغن به روش خودبه‌خودی [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 61-68]

  • برزگر، حسن بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 69-79]

  • برزگر، حسن بهینه‌سازی استخراج پلی‌ساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگی‌های رئولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 133-144]

  • برزگر، حسن بهینه‌یابی فرمول و فرآیند دونات غنی‌شده با باگاس نیشکر و پلی‌ساکارید محلول سویا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 635-647]

  • بلوریان، شادی استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی‌اکسید و بهینه‌سازی و اندازه گیری قدرت آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 529-542]

  • بهرام وند، سحر تاثیر چندگونه مخمر بر کاهش آفلاتوکسینB1 آسپرژیلوس فلاووس در مدل شبیه‌سازی شده معده انسان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 441-452]

  • بیرقی طوسی، شهرام تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 211-221]

پ

  • پوراحمد، رضوان بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگی‌های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 245-255]

  • پیرسا، سجاد استفاده از مواد شفاف‌کننده در تصفیه شربت خام چغندری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]

  • پیرسا، سجاد مطالعه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی/ میکروبی و پروفیل کروماتوگرافی گازی ماست سین بیوتیک [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 45-59]

  • پیروزی فرد، میرخلیل استفاده از مواد شفاف‌کننده در تصفیه شربت خام چغندری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]

ت

  • تقی زاده، مسعود بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش‌دهی میوه گوجه‌سبز [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 517-527]

  • توریان، فهیمه بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 13-24]

  • توریان، فهیمه تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 381-394]

ج

  • جاکوبسن، شارلوت بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 583-596]

  • جعفرپور، سید علی اثر شستشوی گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 667-677]

  • جعفری، ناهید بهینه‌سازی خشک کردن خلال‌های سیب‌زمینی با استفاده از پیش‌تیمار اُسمزی و روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 355-367]

  • جوینده، حسین اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون‌های آب در روغن به روش خودبه‌خودی [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 61-68]

  • جوینده، حسین بهینه‌یابی فرمول و فرآیند دونات غنی‌شده با باگاس نیشکر و پلی‌ساکارید محلول سویا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 635-647]

چ

  • چگینی، غلامرضا اثر بخاردهی و خشک کردن به روش جت برخوردی روی تغییرات رنگ برنج نیم‌پز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 679-690]

ح

  • حبیبی نوده، فاطمه ارزیابی پایداری اکسایشی روغن‌های زیتون سرخ‌کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 235-243]

  • حجتی، محمد تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 211-221]

  • حساس، بهارک بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه کم‌چرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 181-198]

  • حسن زاده، ایمان اثر بخاردهی و خشک کردن به روش جت برخوردی روی تغییرات رنگ برنج نیم‌پز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 679-690]

  • حسین پور، زهرا خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خامه‌زده شده حاوی پودر شیرین بیان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 419-431]

  • حسینی، سپیده بررسی پتانسیل زغال فعال تولیدی از پوست انار به‌عنوان جاذب رنگ و فلزات دو و سه‌ ظرفیتی در محیط‌های مایع [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 369-380]

  • حسینی، سید مهدی تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت فیله‌های ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای ºC4 [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 597-611]

  • حق جو، لیلا بهینه‌سازی استخراج پلی‌ساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگی‌های رئولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 133-144]

  • حکیم زاده، وحید تشخیص اختصاصی آفلاتوکسین G1 بر مبنای رنگ‌سنجی آپتاسنسور به‌وسیله سوسپانسیون نانو ذرات طلا شده [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 433-439]

  • حمیدی، زهره بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله گوجه‌فرنگی به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 91-105]

خ

  • خجسته پور، مهدی مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 309-322]

  • خدانظری، آی ناز تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت فیله‌های ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای ºC4 [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 597-611]

  • خمیری، مرتضی پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]

  • خوری، وحید بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 583-596]

د

  • داراپور، محبوبه بهینه‌یابی فرمول و فرآیند دونات غنی‌شده با باگاس نیشکر و پلی‌ساکارید محلول سویا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 635-647]

  • درخشان، ندا اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 159-170]

  • دشتی، علی مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 309-322]

  • دهقان، نسیم ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 477-484]

  • دیدار، زهره بررسی اثرات ضدمیکروبی نانوذرات ترکیبی اکسید روی و اثرات سینرژیستی با بیوسایدیهای مختلف بر علیه باسیلوس سرئوس [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 257-266]

  • دیدار، زهره بررسی ویژگی‎های مکانیکی، فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتینی حاوی هیدروسل استخراجی زردچوبه (Curcuma longa) [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 453-463]

ر

  • رجایی، پیمان امکان‌سنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی مطلوب [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 171-180]

  • رضائی اصل، عباس تاثیر پیش حرارت‌دهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجه‌فرنگی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 297-307]

  • رضایی، راحیل پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]

  • رضایی پور، امیرمحمد اندازه‌گیری ویژگی‌های هندسی و مورفولوژیکی مغز پسته با استفاده از ماشین بینایی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 565-575]

  • رضوی، سید هادی بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 577-582]

  • رضوی، مهساسادات برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گلابی رقم درگزی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 199-210]

  • رنجبر ندامانی، الهام بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 583-596]

  • رهنما، محمد تهیه پوشش زیستی ضدسودوموناس با قرار دادن لاکتوباسیلوس کازیی ATCC 39392 در ماتریکس‌های سدیم کازئینات و متیل سلولز [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 13-27]

  • رواتاب، نفیسه امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 107-120]

ز

  • زائری، مریم تاثیر صمغ‌های دانه لوکاست و زانتان به‌عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 55-65]

  • زاهدی، مهدی بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله گوجه‌فرنگی به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 91-105]

  • زاهدی دیزج یکان، یونس ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگی‌های بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 37-54]

س

  • سرگلزایی، جواد استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی‌اکسید و بهینه‌سازی و اندازه گیری قدرت آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 529-542]

  • سعادت، فاطمه بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 577-582]

  • سعادتمند طرزجان، مهدی تعیین تاریخ انقضاء روغن‌های خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 145-158]

  • سلطانی، ناصر تهیه پوشش زیستی ضدسودوموناس با قرار دادن لاکتوباسیلوس کازیی ATCC 39392 در ماتریکس‌های سدیم کازئینات و متیل سلولز [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 13-27]

  • سیدلو هریس، سیدصادق توسعه، آزمون و ارزیابی خشک‌کن ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم به‌منظور تعیین مشخصه‌های عملکردی بهینه آن در خشک کردن موز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 623-634]

ش

  • شاکر اردکانی، احمد تاثیر بسته‌بندی در پوشش‎های مختلف پلیمری روی برخی شاخص‌های کیفی و کمی پسته خشک رقم احمدآقایی طی دوره انبارمانی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 145-157]

  • شریف، علی ارزیابی پایداری اکسایشی روغن‌های زیتون سرخ‌کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 235-243]

  • شکوهیان، علی اکبر اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 159-170]

  • شهاب لواسانی، علیرضا بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه کم‌چرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 181-198]

  • شهیدی، فخری شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روش‌های بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 323-339]

ص

  • صادقی ماهونک، علیرضا بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 583-596]

  • صالحی فر، مانیا اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 67-76]

ض

  • ضیاءالحق، سیدحمیدرضا بهینه‌سازی خشک کردن خلال‌های سیب‌زمینی با استفاده از پیش‌تیمار اُسمزی و روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 355-367]

  • ضیایی فر، امان محمد تاثیر پیش حرارت‌دهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجه‌فرنگی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 297-307]

ط

  • طباطبایی یزدی، فریده شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روش‌های بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 323-339]

  • طباطبایی یزدی، فریده بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 395-406]

  • طریقی، سعید تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلم‌های بسته‌بندی پلی‌وینیل الکل [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 407-417]

ع

  • عارفی، هانیه بررسی اثر جایگزینی سفیده تخم‌مرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 121-131]

  • عباسپورفرد، محمدحسین مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 309-322]

  • عباسپورفرد، محمدحسین تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلم‌های بسته‌بندی پلی‌وینیل الکل [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 407-417]

  • عباسی، سلیمان تاثیر pH، قدرت یونی، دما و غلظت شکر بر شکل‌گیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 29-43]

  • عبدالهی، مهدی اثر شستشوی گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در حضور پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های رئولوژیکی سوریمی تهیه شده [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 667-677]

  • عبودی، نسیبه مطالعه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی/ میکروبی و پروفیل کروماتوگرافی گازی ماست سین بیوتیک [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 45-59]

  • عدالتیان دوم، محمد رضا شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روش‌های بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 323-339]

  • عزت پناه، حمید تاثیر pH، قدرت یونی، دما و غلظت شکر بر شکل‌گیری میکروامولسیون اسانس پوست پرتقال/ توئین 60: پروپانل و آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 29-43]

  • عزیزخانی، مریم بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 13-24]

  • عزیزخانی، مریم تاثیر کنستانتره آب نارنج و پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس فلفل سیاه بر بهبود خواص آنتی‌اکسیدانی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 381-394]

  • عزیزخانی، مریم پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 81-88]

  • عصارزادگان، آتوسا تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره علف‌ لیمو بر کیفیت برش میوه "بِه"آبگیری شده در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 281-296]

  • عظیمی، الگا تعیین تاریخ انقضاء روغن‌های خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 145-158]

  • علائی روزبهانی، زهرا ارزیابی پارامترهای شیمیایی لازم برای اصالت‌سنجی آبلیمو ترش تجاری [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 497-506]

  • علیخانی فرادنبه، مهسا مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 223-233]

  • علیزاده، هوشنگ بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 577-582]

  • علیزاده خالد آباد، محمد مطالعه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی/ میکروبی و پروفیل کروماتوگرافی گازی ماست سین بیوتیک [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 45-59]

  • عمرانی فرد، حسام مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 309-322]

  • عین افشار، سودابه مقایسه اثر ضدقارچی عصاره و روغن سیاهدانه با ایمازالیل بر دو رقم سیب انباری [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 507-516]

  • عین علی افجه، مریم بررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگی‌های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 245-255]

غ

  • غلامی، فرشته اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 133-144]

ف

  • فاضل، محمد بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی انجیر خشک [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 77-89]

  • فاضل، محمد تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره علف‌ لیمو بر کیفیت برش میوه "بِه"آبگیری شده در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 281-296]

  • فتحی آچاچلوئی، بهرام اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 159-170]

  • فرزانه مقدم، فاطمه استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی‌اکسید و بهینه‌سازی و اندازه گیری قدرت آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 529-542]

  • فرهوش، رضا ارزیابی پایداری اکسایشی روغن‌های زیتون سرخ‌کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 235-243]

  • فرهوش، رضا تعیین تاریخ انقضاء روغن‌های خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 145-158]

  • فهیم دانش، مریم بررسی پتانسیل زغال فعال تولیدی از پوست انار به‌عنوان جاذب رنگ و فلزات دو و سه‌ ظرفیتی در محیط‌های مایع [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 369-380]

  • فورگی نژاد، ابوالفضل اندازه‌گیری ویژگی‌های هندسی و مورفولوژیکی مغز پسته با استفاده از ماشین بینایی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 565-575]

ق

  • قادری قهفرخی، مریم مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa L.) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 223-233]

  • قدس روحانی، محسن ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 543-563]

  • قربانی، محمد بهینه‌سازی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و تغذیه‌ای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 583-596]

  • قلی پور شهرکی، پیوند بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی انجیر خشک [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 77-89]

  • قیومی، هدی تهیه پوشش زیستی ضدسودوموناس با قرار دادن لاکتوباسیلوس کازیی ATCC 39392 در ماتریکس‌های سدیم کازئینات و متیل سلولز [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 13-27]

ک

  • کاراژیان، حجت بررسی اثر جایگزینی سفیده تخم‌مرغ با شیرین بیان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی موس [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 121-131]

  • کاراژیان، حجت خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خامه‌زده شده حاوی پودر شیرین بیان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 419-431]

  • کاراژیان، رضا بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین‌بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه‌جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 103-112]

  • کاشانی نژاد، مرتضی ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 543-563]

  • کاشانی نژاد، مصطفی ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 543-563]

  • کاشانی نژاد، مهدی تاثیر پیش حرارت‌دهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجه‌فرنگی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 297-307]

  • کاشانی نژاد، مهدی پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]

  • کاکایی، کوثر تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 211-221]

  • کرم زاده، سارا استخراج پکتین از پوست بادنجان با استفاده از مایکروویو و بررسی خصوصیات آن [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 649-665]

  • کریمی رضاآباد، مژگان تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت فیله‌های ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای ºC4 [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 597-611]

  • کریمی ولوجایی، زهرا تاثیر توام نانوذرات نقره/ اکسید روی بر خواص کاربردی فیلم‌های بسته‌بندی پلی‌وینیل الکل [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 407-417]

  • کوچکی، آرش بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 395-406]

  • کیانیانی، شکیبا بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]

گ

  • گل محمدی، عبدالله برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گلابی رقم درگزی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 199-210]

  • گوهرجو، محمد ابراهیم شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روش‌های بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 323-339]

  • گیتی بان کلجاهی، امیر مدل‌سازی سفتی بافت و سینتیک خشک شدن میوه "به" در خشک‌کن همرفتی مادون قرمز توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 465-475]

م

  • مبصرفر، رضا اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگی‌های حسی دوغ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 613-622]

  • محبی، محبت تعیین تاریخ انقضاء روغن‌های خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 145-158]

  • محسنی، نازنین مریم بررسی تأثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 485-496]

  • محمدی، صدیقه تاثیر چندگونه مخمر بر کاهش آفلاتوکسینB1 آسپرژیلوس فلاووس در مدل شبیه‌سازی شده معده انسان [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 441-452]

  • محمدی، علی بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 25-35]

  • محمدی نافچی، عبدالرضا بهینه‌سازی خشک کردن خلال‌های سیب‌زمینی با استفاده از پیش‌تیمار اُسمزی و روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 355-367]

  • محمودی، محمدجواد تعیین رابطه بین حجم و وزن میوه گلابی با میزان کبودی در اثر اعمال بار ضربه‌ای با استفاده از روش غیرمخرب سی‌تی ‌اسکن [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 341-353]

  • مرتضوی، سید علی بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 395-406]

  • مرتضوی، سید علی اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگی‌های حسی دوغ [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 613-622]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی پتانسیل بتاگلوکان جهت بهبود کیفیت ماست سویا منجمد تحت شرایط مختلف دوره رساندن [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]

  • مقصودلو، الهه اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره فنولی برگ‌های پونه کوهی (Origanum vulgar L.) [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 89-101]

  • مقیمی، معصومه بررسی تأثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 485-496]

  • مهدیان، الهام بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین‌بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه‌جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 103-112]

  • مهدی خانی، شادی بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 25-35]

  • مهرنیا، محمدامین ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 477-484]

  • مهرنیا، محمدامین اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون‌های آب در روغن به روش خودبه‌خودی [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 61-68]

  • مهرنیا، محمدامین بهینه‌سازی استخراج پلی‌ساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگی‌های رئولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی آن [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 133-144]

  • میردهقان، سید حسین تاثیر بسته‌بندی در پوشش‎های مختلف پلیمری روی برخی شاخص‌های کیفی و کمی پسته خشک رقم احمدآقایی طی دوره انبارمانی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 145-157]

  • میرزا خلیلی، فاطمه سادات امکان‌سنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی مطلوب [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 171-180]

  • میرزاعلیان دستجردی، عبدالمجید تاثیر بسته‌بندی در پوشش‎های مختلف پلیمری روی برخی شاخص‌های کیفی و کمی پسته خشک رقم احمدآقایی طی دوره انبارمانی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 145-157]

  • میرزایی، حبیب الله بررسی تأثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 485-496]

ن

  • ناصحی، بهزاد تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 211-221]

  • ناصحی، بهزاد بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 69-79]

  • ناصحی، بهزاد بهینه‌یابی فرمول و فرآیند دونات غنی‌شده با باگاس نیشکر و پلی‌ساکارید محلول سویا [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 635-647]

  • ناطقی، لیلا بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه کم‌چرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 181-198]

  • نجف نجفی، مسعود ارزیابی و مقایسه خصوصیات ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری (wheyless) با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 543-563]

  • نجفی، محمد علی تهیه پوشش زیستی ضدسودوموناس با قرار دادن لاکتوباسیلوس کازیی ATCC 39392 در ماتریکس‌های سدیم کازئینات و متیل سلولز [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 13-27]

  • نظری، منا اثر غلظت ویتامین سی بر ساخت میکروامولسیون‌های آب در روغن به روش خودبه‌خودی [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 61-68]

  • نعلبندی، حبیبه توسعه، آزمون و ارزیابی خشک‌کن ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم به‌منظور تعیین مشخصه‌های عملکردی بهینه آن در خشک کردن موز [دوره 15، شماره 5، 1398، صفحه 623-634]

  • نوشاد، محمد تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 211-221]

  • نوشاد، محمد ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 477-484]

  • نوشاد، محمد بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به [دوره 15، شماره 3، 1398، صفحه 69-79]

و

  • واحدی ترشیزی، محمد تعیین رابطه بین حجم و وزن میوه گلابی با میزان کبودی در اثر اعمال بار ضربه‌ای با استفاده از روش غیرمخرب سی‌تی ‌اسکن [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 341-353]

  • واحدی ترشیزی، محمد بررسی تغییرات سفتی و بافت میوه گلابی در بارگذاری نیروهای مختلف و دوره‌های متفاوت انبارداری با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 15، شماره 6، 1398، صفحه 113-132]

  • وریدی، محمد جواد بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]

  • وریدی، محمد جواد ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگی‌های بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 37-54]

  • وریدی، محمد جواد شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روش‌های بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 323-339]

  • وریدی، مهدی بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]

  • وریدی، مهدی ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگی‌های بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 37-54]

ه

  • هادی گل، نرگس بررسی پتانسیل زغال فعال تولیدی از پوست انار به‌عنوان جاذب رنگ و فلزات دو و سه‌ ظرفیتی در محیط‌های مایع [دوره 15، شماره 2، 1398، صفحه 369-380]

  • هاشم نیا، آرزو تشخیص اختصاصی آفلاتوکسین G1 بر مبنای رنگ‌سنجی آپتاسنسور به‌وسیله سوسپانسیون نانو ذرات طلا شده [دوره 15، شماره 4، 1398، صفحه 433-439]

  • هاشمی، مریم تاثیر بسته‌بندی در پوشش‎های مختلف پلیمری روی برخی شاخص‌های کیفی و کمی پسته خشک رقم احمدآقایی طی دوره انبارمانی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 145-157]

  • هاشمی روان، مهناز تاثیر صمغ‌های دانه لوکاست و زانتان به‌عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 55-65]

  • هاشمی روان، مهناز امکان‌سنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی مطلوب [دوره 15، شماره 1، 1398، صفحه 171-180]