آ
-
آزادمرد دمیرچی، صدیف
تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
آزادمرد دمیرچی، صدیف
بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق [دوره 7، شماره 4، 1390]
ا
-
ابراهیم زاده موسوی، سید محمد علی
مدلسازی ضریب انتشار مولکولهای معطر در فیلم های پلاستیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
اجتهادی، حمید رضا
ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
احتیاطی، احمد
بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
احمدی، جعفر
بهینه سازی تولید ماست غنی شده با فیتواسترول به منظور کاهش کلسترول [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
ارشدی، محمد جواد
تعیین میزان قندهای احیاءکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
ارومیه ای، عبدالرسول
مدلسازی ضریب انتشار مولکولهای معطر در فیلم های پلاستیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
اسدپور، الهام
بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
اشتیاقی، محمد نقی
مقایسه اثر میدان الکتریکی پالسی و فرآیند حرارتی بر انتقال جرم در استخراج قند از چغندرقند [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
اشراقی، الهه
بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
اعتمادیان، یاسمن
اثر بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در یخ [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
اعلمی، مهران
بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
اعلمی، مهران
تاثیر شرایط اسیدی، قلیائی و نمک بر میزان حذف ترکیبات فنولی از مغز میوه دو واریته بلوط ایرانی [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
اعلمی، مهران
تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
اعلمی، مهران
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ضد رادیکالی عصاره متانولی دو واریته بلوط و تعیین نوع ترکیبات فنولی با کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
اعلمی، مهران
بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
اعلمی، مهران
جداسازی پکتینلیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
افشارنژاد، سیما
بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
الصاق، اکبر
سنجش و اندازه گیری فلزات سنگین, Ni) , Cr , Mn Co) در نمک طعام حاصل از تصفیه به روش شستشو با آب و مقایسه با سنگ نمک تصفیه نشده [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
الهی، محمد
اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
امامی، شیوا
بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
امینلاری، محمود
بررسی سینتیک تغییرات حلالیت و الگوی الکتروفورتیکی پروتئین های شیر سویا طی نگهداری در دماهای4 و 18- درجه سانتی گراد [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
اویسی پور، محمودرضا
اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعاء و احشاء ماهی تون زردباله ((Thunnus albacares [دوره 7، شماره 2، 1390]
ب
-
باسامی، محمدرضا
ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
بحرینی، معصومه
ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
بقایی، هما
اثر جایگزینی عسل، خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافت و ویسکوزیته [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
بلوری، بهداد
مدلسازی ضریب انتشار مولکولهای معطر در فیلم های پلاستیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
بلوریان، شادی
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
بهرامی، احمدرضا
ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
بهرامی، بهمن
بهینه سازی تولید ماست غنی شده با فیتواسترول به منظور کاهش کلسترول [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
بیرقی طوسی، شهرام
بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی [دوره 7، شماره 4، 1390]
پ
-
پیرایشفر، بهروز
بررسی امکان تولید کنسانتره پروتئینی از ضایعات خط تولید رب گوجهفرنگی و [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
پیغمبردوست، سیدهادی
تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
پیغمبردوست، سیدهادی
بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق [دوره 7، شماره 4، 1390]
ت
-
توکلی، جواد
بررسی خواص کیفی مغز بنه واریته موتیکا (Pistacia atlantica var. mutica) تحت شرایط نگهداری و بسته بندی مختلف [دوره 7، شماره 1، 1390]
ج
-
جعفری، سید مهدی
بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
جعفری، سید مهدی
تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
جعفری، محمود رضا
بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش [دوره 7، شماره 3، 1390]
ح
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
بررسی امکان تولید کنسانتره پروتئینی از ضایعات خط تولید رب گوجهفرنگی و [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
حسین پور، سارا
ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تأثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
حسینی، فرشته
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
حصاری، جواد
تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
حصاری، جواد
بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق [دوره 7، شماره 4، 1390]
خ
-
خزاعی، حمیدرضا
تعیین میزان قندهای احیاءکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
خلیلیان، صفیه
فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
خلیلیان، صفیه
اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
خمیری، مرتضی
بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
خمیری، مرتضی
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ضد رادیکالی عصاره متانولی دو واریته بلوط و تعیین نوع ترکیبات فنولی با کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
خمیری، مرتضی
جداسازی پکتینلیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه [دوره 7، شماره 4، 1390]
د
-
دادپور، سیده مهسا
جداسازی پکتینلیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
داراب زاده، نازنین
ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تأثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
داراب زاده، نازنین
بررسی سینتیک تغییرات حلالیت و الگوی الکتروفورتیکی پروتئین های شیر سویا طی نگهداری در دماهای4 و 18- درجه سانتی گراد [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
دهقانپور، نفیسه
ارزیابی تطبیقی تولیدات علمی حوزه علوم و فناوری مواد غذایی ایران با کشورهای ایرلند، ترکیه، مصر، آرژانتین و مالزیدر پایگاه اطلاعاتیWeb of Science طی سال های 1990-2010 [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
دوردیئی، خدر
اثر بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در یخ [دوره 7، شماره 4، 1390]
ر
-
رأفت، سید عباس
تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
رأفت، سید عباس
بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
رئوفی، نسیم
بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
رادمرد قدیری، غلامحسین
بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
رشیدی، حسن
تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
رضائی، مسعود
تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر کیتوزان/ نانورس جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
رضایی، راحیل
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ضد رادیکالی عصاره متانولی دو واریته بلوط و تعیین نوع ترکیبات فنولی با کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
رضوی، سید محمد علی
بررسی اثر کلرید کلسیم و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بر دفع فسفر و شار تراوه طی اولترافیلتراسیون روغن کانولا [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
رضوی، سید محمد علی
تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
رضوی زادگان جهرمی، سید حسین
بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
رفیعی، غلامرضا
اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعاء و احشاء ماهی تون زردباله ((Thunnus albacares [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
رمضانی، رقیه
بررسی سینتیک تغییرات حلالیت و الگوی الکتروفورتیکی پروتئین های شیر سویا طی نگهداری در دماهای4 و 18- درجه سانتی گراد [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
رمضانی، یوسف
بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
روشن نژاد، منصوره
اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
روفیگری حقیقت، شیوا
جداسازی پکتینلیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه [دوره 7، شماره 4، 1390]
ز
-
زایرزاده، الهام
بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
زمان زاده، فرشته
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی [دوره 7، شماره 1، 1390]
س
-
سرمد، مجید
اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
سلطانی زاده، نفیسه
ارزیابی تطبیقی تولیدات علمی حوزه علوم و فناوری مواد غذایی ایران با کشورهای ایرلند، ترکیه، مصر، آرژانتین و مالزیدر پایگاه اطلاعاتیWeb of Science طی سال های 1990-2010 [دوره 7، شماره 1، 1390]
ش
-
شعبان پور، بهاره
اثر بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در یخ [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
شعبانی، علی
اثر بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در یخ [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
شکرچی زاده، هاجر
ارزیابی تطبیقی تولیدات علمی حوزه علوم و فناوری مواد غذایی ایران با کشورهای ایرلند، ترکیه، مصر، آرژانتین و مالزیدر پایگاه اطلاعاتیWeb of Science طی سال های 1990-2010 [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
شمس، نجمه
بررسی ساختار اسید چرب، تری گلیسیریدی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سه رقم ارزن (Setaria italica، Pennisetum miliaceum & Pennisetum typhoides) قابل کشت در ایران [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
شهیدی، فخری
بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
شهیدی، فخری
اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
شهیدی، فخری
بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ [دوره 7، شماره 4، 1390]
ص
-
صادقی پور، حمیدرضا
جداسازی پکتینلیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
تاثیر شرایط اسیدی، قلیائی و نمک بر میزان حذف ترکیبات فنولی از مغز میوه دو واریته بلوط ایرانی [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ضد رادیکالی عصاره متانولی دو واریته بلوط و تعیین نوع ترکیبات فنولی با کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
اثر بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در یخ [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
صداقت، ناصر
بررسی خواص کیفی مغز بنه واریته موتیکا (Pistacia atlantica var. mutica) تحت شرایط نگهداری و بسته بندی مختلف [دوره 7، شماره 1، 1390]
ط
-
طالعی، اسری
تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
طباطبایی یزدی، فریده
بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
طباطبایی یزدی، فریده
بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 4، 1390]
ع
-
عباس زادگان، مرتضی
ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
عباسی، صدیقه
بررسی تغییرات خواص فیزیکی و ریزساختاری و مدلسازی ریاضی چروکیدگی پیاز به کمک خشک کن هوای داغ [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
عبدالهی، مهدی
تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر کیتوزان/ نانورس جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
عزیزی، محمد حسین
تاثیر شرایط اسیدی، قلیائی و نمک بر میزان حذف ترکیبات فنولی از مغز میوه دو واریته بلوط ایرانی [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
عمادزاده، بهاره
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار [دوره 7، شماره 2، 1390]
غ
-
غلامحسین پور، علی اکبر
استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کمچرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 7، شماره 2، 1390]
ف
-
فتحی، میلاد
فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
فتحی، میلاد
بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
فرحناکی، عسگر
ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تأثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
فرزی، غلامعلی
تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر کیتوزان/ نانورس جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
فرهوش، رضا
بررسی اثر کلرید کلسیم و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بر دفع فسفر و شار تراوه طی اولترافیلتراسیون روغن کانولا [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
فضیلتی، محمد
بررسی ساختار اسید چرب، تری گلیسیریدی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سه رقم ارزن (Setaria italica، Pennisetum miliaceum & Pennisetum typhoides) قابل کشت در ایران [دوره 7، شماره 2، 1390]
ق
-
قادری قهفرخی، مریم
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ضد رادیکالی عصاره متانولی دو واریته بلوط و تعیین نوع ترکیبات فنولی با کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
قدس روحانی، محسن
تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
قربانی، محمد
تاثیر شرایط اسیدی، قلیائی و نمک بر میزان حذف ترکیبات فنولی از مغز میوه دو واریته بلوط ایرانی [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
قربانی، محمد
بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
قربانی، محمد
تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی [دوره 7، شماره 2، 1390]
ک
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
کدخدایی، رسول
ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تأثیر نوع و غلظت ماده دیواره [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
کدخدایی، رسول
بررسی برخی عوامل مؤثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
کدیور، مهدی
ارزیابی تطبیقی تولیدات علمی حوزه علوم و فناوری مواد غذایی ایران با کشورهای ایرلند، ترکیه، مصر، آرژانتین و مالزیدر پایگاه اطلاعاتیWeb of Science طی سال های 1990-2010 [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
کریمی، مهدی
بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
کریمی، مهدی
بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
کلباسی اشتری، احمد
بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
کوچکی، آرش
بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1390]
گ
-
گروسی، قاسمعلی
بهینه سازی تولید ماست غنی شده با فیتواسترول به منظور کاهش کلسترول [دوره 7، شماره 2، 1390]
ل
-
لامع، حسن
مدلسازی ضریب انتشار مولکولهای معطر در فیلم های پلاستیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
لایق، بهناز
ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تأثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ [دوره 7، شماره 3، 1390]
م
-
مجذوبی، مهسا
ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تأثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
محبی، محبت
بررسی تغییرات خواص فیزیکی و ریزساختاری و مدلسازی ریاضی چروکیدگی پیاز به کمک خشک کن هوای داغ [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
محبی، محبت
فرمولاسیون پاستیل سیب و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و فعالیت آب [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
محبی، محبت
اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
محبی، محبت
بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
مدانلو کردکلایی، مریم
اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعاء و احشاء ماهی تون زردباله ((Thunnus albacares [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
مرتضوی، سید علی
اثر جایگزینی عسل، خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافت و ویسکوزیته [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
مرتضوی، سید علی
بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
مسکوکی، عبدالمجید
مقایسه اثر میدان الکتریکی پالسی و فرآیند حرارتی بر انتقال جرم در استخراج قند از چغندرقند [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
مصباحی، غلامرضا
ایجاد اتصالات عرضی در پکتین تفاله چغندرقند به منظور بهبود خواص عملکردی آن و بررسی تأثیر پکتین اصلاح شده بر ویژگی های کچاپ [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کمچرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
معتمدزادگان، علی
اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعاء و احشاء ماهی تون زردباله ((Thunnus albacares [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
معینی، سهراب
اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعاء و احشاء ماهی تون زردباله ((Thunnus albacares [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
مقصودلو، یحیی
بررسی اثر پیش تیمار فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
موسوی، سید محمود
بررسی اثر کلرید کلسیم و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بر دفع فسفر و شار تراوه طی اولترافیلتراسیون روغن کانولا [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
موسوی، سید محمود
بررسی تغییرات خواص فیزیکی و ریزساختاری و مدلسازی ریاضی چروکیدگی پیاز به کمک خشک کن هوای داغ [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
موسوی نسب، سحر سادات
بررسی سینتیک تغییرات حلالیت و الگوی الکتروفورتیکی پروتئین های شیر سویا طی نگهداری در دماهای4 و 18- درجه سانتی گراد [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
میرواقفی، علیرضا
اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعاء و احشاء ماهی تون زردباله ((Thunnus albacares [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
میلانی، الناز
بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1390]
-
میلانی، الناز
اثر جایگزینی عسل، خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافت و ویسکوزیته [دوره 7، شماره 2، 1390]
ن
-
نجف نجفی، مسعود
ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تأثیر نوع و غلظت ماده دیواره [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
نجف نجفی، مسعود
بررسی برخی عوامل مؤثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
نصیرپور، علی
بهینه سازی تولید ماست غنی شده با فیتواسترول به منظور کاهش کلسترول [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
نصیری محلاتی، مرضیه
تعیین میزان قندهای احیاءکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
نصیری محلاتی، مهدی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار [دوره 7، شماره 2، 1390]
-
نصیری محلاتی، مهدی
بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
نورمحمدی، الهام
تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری [دوره 7، شماره 3، 1390]
-
نوشاد، محمد
بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
نیکزاده، وجیهه
بررسی امکان تولید کنسانتره پروتئینی از ضایعات خط تولید رب گوجهفرنگی و [دوره 7، شماره 2، 1390]
و
-
وریدی، محمد جواد
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار [دوره 7، شماره 2، 1390]
ه
-
هاشمی، مجید
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی [دوره 7، شماره 1، 1390]
ی
-
یحیایی، محسن
اثر بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله های ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) نگهداری شده در یخ [دوره 7، شماره 4، 1390]
-
یگانه زاد، سمیرا
بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری [دوره 7، شماره 4، 1390]