آ
-
آذری فر، مریم
بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
آرمین، محمد
بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
آسوده، احمد
بررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
آقایی، فریماه
بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا [دوره 8، شماره 3، 1391]
ا
-
ابوالقاسمی فخری، لیلا
بررسی تاثیر نانورس (مونت موریلونیت) بر ویژگی های نفوذپذیری به بخار آب، زاویۀ تماس و خواص حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز- پلی وینیل الکل [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
اجنوردی، ساناز
بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری) [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
احسانی، محمدرضا
تاثیر امواج فراصوت روی اندازه ذرات، رنگ، گرانروی و ویژگیهای حسی شیرکاکائو [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
احمدی، عباس
ارزیابی بقاء باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
استادزاده، محبوبه
تاثیر امواج فراصوت روی اندازه ذرات، رنگ، گرانروی و ویژگیهای حسی شیرکاکائو [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
اسداللهی، سیمین
بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری) [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
اسدی، غلامحسن
تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
اسماعیل زاده کناری، رضا
اثر آنتیاکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
اسمعیلی، محسن
ارزیابی پایداری کشمش های آفتابی، طلایی و تیزابی با بکارگیری ایزوترم جذب رطوبت و نمودار حالت [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
اعلمی، مهران
تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای رئولوژیکی، حسی و بافت سسمایونز کمچرب [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
اعلمی، مهران
بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
افشاری جویباری، حسن
بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
الهامی راد، امیرحسین
بررسی تأثیرفصل برداشت و شرایط دم آوری بر میزان کل ترکیبات فنولیک چای سبز ایرانی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
الهامی راد، امیرحسین
بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
الهی، محمد
آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینهسازی فرمولاسیون آن [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
الهی، محمد
(RSM) بهینهیابی شرایط تصفیه شربت خام چغندرقند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
الهی، محمد
بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
امام جمعه، زهرا
بررسی میزان تغییرات ضریب فعالیت لیمونن در سیستمهای مدلی نوشابههای پرتقالی با استفاده از مدل ترمودینامیکی Dortmund-UNIFAC [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
امام جمعه، زهرا
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان در نوشابه پرتقالی [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
امیری، سهیل
تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای رئولوژیکی، حسی و بافت سسمایونز کمچرب [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
امیریوسفی، محمدرضا
استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
انتظامی، علی اکبر
ویژگی های ریز ساختاری و فیزیکی (نفوذ پذیری، مکانیکی و حرارتی) فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه نشاسته/ پلی وینیل الکل/ نانو رس [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
انتظامی، علی اکبر
بررسی تاثیر نانورس (مونت موریلونیت) بر ویژگی های نفوذپذیری به بخار آب، زاویۀ تماس و خواص حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز- پلی وینیل الکل [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
اویسی پور، محمودرضا
تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
ایزدی، زهرا
مطالعه توزیع فیتو استرول و تغییرات رنگ در ماست غنی شده با فیتواسترول به روش کروماتوگرافی گازی و نرم افزار فتوشاپ [دوره 8، شماره 3، 1391]
ب
-
بقایی، هما
بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
بلندی، مرضیه
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه ی آلبالو-زرشک بر مبنای شیر سویا [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
بهزاد، خلیل
(RSM) بهینهیابی شرایط تصفیه شربت خام چغندرقند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
بیات، هومان
مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو [دوره 8، شماره 2، 1391]
ج
-
جاهد، عیسی
(RSM) بهینهیابی شرایط تصفیه شربت خام چغندرقند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
جعفری، سید مهدی
مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
جلالی، سید حسین
کاربرد پوششهای فعال خوراکی بر پایه کربوکسی متیلسلولز حاوی اسید اولئیک و ترکیبات ضد میکروبی برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری تخم مرغ [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
جلالی، مهدی
بررسی عوامل موثر بر فرآیند استخراج شیره از خرمای واریته کلوته و بهینه یابی آن با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
جوانمرد، مجید
بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری) [دوره 8، شماره 3، 1391]
ح
-
حامد موسویان، محمدتقی
مدلسازی فرآیند سرخکردن سیبزمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
حبیبی رضایی، مهران
بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کمچرب [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
(RSM) بهینهیابی شرایط تصفیه شربت خام چغندرقند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
پایداری اکسایشی روغنهای زیتون تجاری ایران [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
بررسی عوامل موثر بر فرآیند استخراج شیره از خرمای واریته کلوته و بهینه یابی آن با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
بررسی تأثیرفصل برداشت و شرایط دم آوری بر میزان کل ترکیبات فنولیک چای سبز ایرانی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
اثر آرد ذرت بر ویژگیهای کیفی ناگت میگوی سرخشده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآمادهسازی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
حسن زاده، علی
ارزیابی پایداری کشمش های آفتابی، طلایی و تیزابی با بکارگیری ایزوترم جذب رطوبت و نمودار حالت [دوره 8، شماره 4، 1391]
خ
-
خالصی، هدی
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ زدو تراوشی از گیاه Amygdalus scoparia Spach در منطقه میان جنگل استان فارس [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
خدائیان، فرامرز
استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
خدابخش اقدم، شهلا
بررسی مقایسهای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
خسروشاهی، اصغر
بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کمچرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design) [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
خمیری، مرتضی
مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
خمیری، مرتضی
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان در نوشابه پرتقالی [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
خمیری، مرتضی
بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 8، شماره 4، 1391]
د
-
دارایی گرمه خانی، امیر
تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای رئولوژیکی، حسی و بافت سسمایونز کمچرب [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
داورنیا، بهاره
تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
دهقان نصیری، فرشته
اثر آرد ذرت بر ویژگیهای کیفی ناگت میگوی سرخشده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآمادهسازی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
دهقان نیا، جلال
بررسی تاثیر نانورس (مونت موریلونیت) بر ویژگی های نفوذپذیری به بخار آب، زاویۀ تماس و خواص حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز- پلی وینیل الکل [دوره 8، شماره 4، 1391]
ر
-
رحمانیان، حسین
بررسی روند تغییرات خواص فیزیکی میوه خرمالو (رقم خرمندی) در طول دوره انبارمانی در شرایط محیطی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
رضائی، مسعود
تأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
رضائی، مسعود
تاثیر غوطهوری ماهی کامل و تخلیه شکمی شده قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در عصاره چای سبز بر کیفیت ماندگاری به هنگام نگهداری در یخ [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
رضازاد باری، محمود
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ زدو تراوشی از گیاه Amygdalus scoparia Spach در منطقه میان جنگل استان فارس [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
رضایی، راحیل
بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
رضایی، رویا
آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینهسازی فرمولاسیون آن [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
رضایی ارمی، سمیه
مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
رضایی مکرم، رضا
ارزیابی بقاء باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
رضوی، سید محمد علی
اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کمچرب [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
رنجبر ندامانی، آزاده
نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
رواقی، مریم
بررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
روفیگری حقیقت، شیوا
بررسی تأثیرفصل برداشت و شرایط دم آوری بر میزان کل ترکیبات فنولیک چای سبز ایرانی [دوره 8، شماره 4، 1391]
ز
-
زمردیان، علی اصغر
بررسی روند تغییرات خواص فیزیکی میوه خرمالو (رقم خرمندی) در طول دوره انبارمانی در شرایط محیطی [دوره 8، شماره 4، 1391]
س
-
سراجی، اعظم
بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشککردن کدو سبز [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
سعادتمندی، آزاده
بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
سلمانی زاده، فرهاد
بررسی روند تغییرات خواص فیزیکی میوه خرمالو (رقم خرمندی) در طول دوره انبارمانی در شرایط محیطی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
سلوکیپور، سمانه
مدلسازی و شبیهسازی شارحدی در فرآیند فیلتراسیون غشائی شیر پس چرخ [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
سلیمانی، عادله
بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روشهای نمکزنی و خشک کردن [دوره 8، شماره 2، 1391]
ش
-
شعبان پور، بهاره
استفاده از پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهی هوور (Thunnus tonggol) بهعنوان محیط کشت پایه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
شهیدی، فخری
آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینهسازی فرمولاسیون آن [دوره 8، شماره 1، 1391]
ص
-
صادقی، مرتضی
اثر شرایط مختلف خشک کردن و تمپرینگ بر شاخص سفید شدگی برنج طی عملیات خشک کردن دو مرحله ای [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روشهای نمکزنی و خشک کردن [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان در نوشابه پرتقالی [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
صداقت، ناصر
بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
صفری، رضا
استفاده از پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهی هوور (Thunnus tonggol) بهعنوان محیط کشت پایه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
صفی یاری، حسن
بررسی روند تغییرات خواص فیزیکی میوه خرمالو (رقم خرمندی) در طول دوره انبارمانی در شرایط محیطی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
صوتی خیابانی، محمود
بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشککردن کدو سبز [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
صوتی خیابانی، محمود
کاربرد پوششهای فعال خوراکی بر پایه کربوکسی متیلسلولز حاوی اسید اولئیک و ترکیبات ضد میکروبی برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری تخم مرغ [دوره 8، شماره 2، 1391]
ط
-
طاهری، علی
بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
طباطبایی یزدی، فریده
اثر آرد ذرت بر ویژگیهای کیفی ناگت میگوی سرخشده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآمادهسازی [دوره 8، شماره 4، 1391]
ع
-
عابدیان کناری، عبدالمحمد
تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
عابدیان کناری، عبدالمحمد
بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
عباسی، سلیمان
تاثیر امواج فراصوت روی اندازه ذرات، رنگ، گرانروی و ویژگیهای حسی شیرکاکائو [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
عرب عامری، مجید
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه ی آلبالو-زرشک بر مبنای شیر سویا [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
عطای صالحی، اسماعیل
بررسی عوامل موثر بر فرآیند استخراج شیره از خرمای واریته کلوته و بهینه یابی آن با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
علیزاده خالد آباد، محمد
بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کمچرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design) [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
علیزاده خالد آباد، محمد
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ زدو تراوشی از گیاه Amygdalus scoparia Spach در منطقه میان جنگل استان فارس [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
علی نژاد، مرجانه
استفاده از پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهی هوور (Thunnus tonggol) بهعنوان محیط کشت پایه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
علی نژاد، مژگان
استفاده از پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهی هوور (Thunnus tonggol) بهعنوان محیط کشت پایه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) [دوره 8، شماره 3، 1391]
ف
-
فرجی، سهیلا
بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کمچرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design) [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
فرجی، نسرین
بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کمچرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design) [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
فرحناکی، عسگر
بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
فرهوش، رضا
پایداری اکسایشی روغنهای زیتون تجاری ایران [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
فرهوش، رضا
بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا [دوره 8، شماره 4، 1391]
ق
-
قربانی، محمد
نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
قنبرزاده، بابک
ویژگی های ریز ساختاری و فیزیکی (نفوذ پذیری، مکانیکی و حرارتی) فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه نشاسته/ پلی وینیل الکل/ نانو رس [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
قنبرزاده، بابک
بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشککردن کدو سبز [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
قنبرزاده، بابک
کاربرد پوششهای فعال خوراکی بر پایه کربوکسی متیلسلولز حاوی اسید اولئیک و ترکیبات ضد میکروبی برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری تخم مرغ [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
قنبرزاده، بابک
بررسی تاثیر نانورس (مونت موریلونیت) بر ویژگی های نفوذپذیری به بخار آب، زاویۀ تماس و خواص حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز- پلی وینیل الکل [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
قیاسی فر، شیوا
کاربرد پوششهای فعال خوراکی بر پایه کربوکسی متیلسلولز حاوی اسید اولئیک و ترکیبات ضد میکروبی برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری تخم مرغ [دوره 8، شماره 2، 1391]
ک
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی اثر صمغ عربی و صمغ گوار بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
کرمی، زهره
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان در نوشابه پرتقالی [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
کریم خانی، محمد مهدی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه ی آلبالو-زرشک بر مبنای شیر سویا [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
کریمی، مهدی
بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
کوچکی، آرش
(RSM) بهینهیابی شرایط تصفیه شربت خام چغندرقند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
کوچکی، آرش
تاثیر شرایط شبیهسازی شده معده و روده بر زندهمانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سینبیوتیک [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
کوچکی، آرش
بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز، بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون [دوره 8، شماره 4، 1391]
گ
-
گروسی، قاسمعلی
مطالعه توزیع فیتو استرول و تغییرات رنگ در ماست غنی شده با فیتواسترول به روش کروماتوگرافی گازی و نرم افزار فتوشاپ [دوره 8، شماره 3، 1391]
م
-
مجذوبی، مهسا
بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
محبی، محبت
آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینهسازی فرمولاسیون آن [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
محبی، محبت
استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
محبی، محبت
بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
محبی، محبت
اثر آرد ذرت بر ویژگیهای کیفی ناگت میگوی سرخشده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآمادهسازی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
محمدپور، وحید
مدلسازی فرآیند سرخکردن سیبزمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
محمدزاده، بهروز
تاثیر غوطهوری ماهی کامل و تخلیه شکمی شده قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در عصاره چای سبز بر کیفیت ماندگاری به هنگام نگهداری در یخ [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
محمدی، شهرام
کاربرد پوششهای فعال خوراکی بر پایه کربوکسی متیلسلولز حاوی اسید اولئیک و ترکیبات ضد میکروبی برای بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری تخم مرغ [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
مرادی، مهدی
بررسی مقایسهای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه ی آلبالو-زرشک بر مبنای شیر سویا [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
مرتضوی، سید علی
تاثیر شرایط شبیهسازی شده معده و روده بر زندهمانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سینبیوتیک [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
مرتضوی، سید علی
ارزیابی بقاء باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
مرتضوی، سید علی
بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز، بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
مصباحی، غلامرضا
بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
بررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
مظاهری نسب، مسعود
اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کمچرب [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
معتمدزادگان، علی
تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
معتمدزادگان، علی
تأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
معتمدزادگان، علی
بهینه سازی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
معصومی، امین اله
اثر شرایط مختلف خشک کردن و تمپرینگ بر شاخص سفید شدگی برنج طی عملیات خشک کردن دو مرحله ای [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
مقصودلو، یحیی
نقش تیمار اتانولی و آنزیم پکتیناز بر راندمان استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
مهدی پور، سیده زهرا
اثر آنتیاکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
موحد، سارا
بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشککردن کدو سبز [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
موسوی، سید محمود
مدلسازی و شبیهسازی شارحدی در فرآیند فیلتراسیون غشائی شیر پس چرخ [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
میرزایی، حبیب الله
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان در نوشابه پرتقالی [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
میرسعیدقاضی، حسین
بررسی میزان تغییرات ضریب فعالیت لیمونن در سیستمهای مدلی نوشابههای پرتقالی با استفاده از مدل ترمودینامیکی Dortmund-UNIFAC [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
میلانی، الناز
تاثیر شرایط شبیهسازی شده معده و روده بر زندهمانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سینبیوتیک [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
میلانی، الناز
ارزیابی بقاء باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک [دوره 8، شماره 3، 1391]
ن
-
نصراله زاده ساروی، حسن
استفاده از پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهی هوور (Thunnus tonggol) بهعنوان محیط کشت پایه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
نصرنیا، احسان
اثر شرایط مختلف خشک کردن و تمپرینگ بر شاخص سفید شدگی برنج طی عملیات خشک کردن دو مرحله ای [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
نصیرپور، علی
مطالعه توزیع فیتو استرول و تغییرات رنگ در ماست غنی شده با فیتواسترول به روش کروماتوگرافی گازی و نرم افزار فتوشاپ [دوره 8، شماره 3، 1391]
-
نصیری راد، رضا
بررسی تأثیرفصل برداشت و شرایط دم آوری بر میزان کل ترکیبات فنولیک چای سبز ایرانی [دوره 8، شماره 4، 1391]
-
نصیری محلاتی، مهدی
آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینهسازی فرمولاسیون آن [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
نصیری محلاتی، مهدی
بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روشهای نمکزنی و خشک کردن [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
نظریان، اشرف
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه ی آلبالو-زرشک بر مبنای شیر سویا [دوره 8، شماره 1، 1391]
-
نعیمی، هاجر
تاثیر شرایط شبیهسازی شده معده و روده بر زندهمانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سینبیوتیک [دوره 8، شماره 2، 1391]
-
نیاکوثری، مهرداد
بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر خشک کردن خرمای مضافتی بوسیله خشک کن کابینی [دوره 8، شماره 4، 1391]
و
-
وریدی، محمد جواد
بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روشهای نمکزنی و خشک کردن [دوره 8، شماره 2، 1391]
ی
-
یوسفی، علیرضا
بررسی مقایسهای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی [دوره 8، شماره 3، 1391]