آ

  • آب‌انار بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آب‌انار در طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • آب پرس تفاله چغندر بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • آبگیری اسمزی بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوۀ «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • آبگیری اسمزی بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی پرتقال با روش سطح پاسخ و تخمین پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • آرد کامل سویا بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • آرد موز بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نان‌های تست حاوی آرد موز [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • آسکوربیک اسید بررسی اثر رقم میوه وپیش تیمار آماده سازی بر خواص کیفی برگه زرد آلو [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • آغازگر راپی بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولیدکننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • آلودگی قارچی مطالعه آلودگی کشمش‌های تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچ‌های مولد آفلاتوکسین [دوره 9، شماره 1، 1392]

ا

  • ارزیابی حسی تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • ارقام اصلاح شده تعیین برخی از خواص فیزیکی ارقام برنج های اصلاح شده ایرانی [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • ارگانولپتیکی بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نان‌های تست حاوی آرد موز [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • اسانس آویشن شیرازی بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • استخراج مایع – مایع هموژن استخراج و اندازه گیری آفت کش ها در نمونه های عسل با استفاده از استخراج مایع – مایع هموژن و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • اسمز بررسی اثر پیش‌تیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشک‎شدن ورقه‎های کیوی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • اسید آلفا لینولنیک بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss) [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • اسید چرب ضروری بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss) [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • اسید سیتریک مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • اسیدیته تأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • افت فشار بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • افت کش ها استخراج و اندازه گیری آفت کش ها در نمونه های عسل با استفاده از استخراج مایع – مایع هموژن و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • امواج فراصوت بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • امولسیون آب در روغن بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • انتقال جرم مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • اندازه ذرات نانوکمپلکس کازئینات ـ پکتین: بررسی طیف سنجی فروسرخ، مورفولوژی، ویژگی های فیزیکی و رفتار جریانی پایا [دوره 9، شماره 1، 1392]

ب

  • بافت سنجی بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوۀ «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • باکتریهای روده ای بیماریزا کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • بتاگلوکان یولاف بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • برنج تعیین برخی از خواص فیزیکی ارقام برنج های اصلاح شده ایرانی [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • بهینه‌سازی بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • بهینه‌یابی طراحی و بهینه‌یابی سامانه رنگ‌سنجی نرم‌افزاری مواد غذایی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • بیاتی بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 3، 1392]

پ

  • پایداری اکسایشی بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss) [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • پایداری امولسیون بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • پتانسیل زتا نانوکمپلکس کازئینات ـ پکتین: بررسی طیف سنجی فروسرخ، مورفولوژی، ویژگی های فیزیکی و رفتار جریانی پایا [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • پردازش تصویر کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی‌شده با سویا [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • پروفیل اسیدهای چرب تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • پلی‌ساکارید خارج سلولی بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولیدکننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • پنیر کوزه شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • پنیر‌های حاصل از شیرخام شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • پوسته سخت اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • پوسته نرم اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • پوشش های فعال بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوۀ «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • پیش‌بینی پایش فرآیند مالتسازی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]

ت

  • تخلخل تعیین برخی از خواص فیزیکی ارقام برنج های اصلاح شده ایرانی [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • تخلخل بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • ترکیبات آنتی اکسیدانی بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • ترکیبات قطبی بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • ترکیبی بررسی اثر پیش‌تیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشک‎شدن ورقه‎های کیوی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • تغییرات پس از مرگ بررسی برخی تغییرات پس از مرگ در ماهی سفید(Rutilus frisii kutum, Kamensky) صید شده به دو روش صید گوشگیر و پره [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • تیمار حرارتی اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه‌ای بر زرد، ماری و فیشمی [دوره 9، شماره 4، 1392]

ج

  • جذب فرابنفش تأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

چ

  • چقرمگی بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری [دوره 9، شماره 2، 1392]

ح

  • حجم بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 3، 1392]

خ

  • خراسان رضوی مطالعه آلودگی کشمش‌های تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچ‌های مولد آفلاتوکسین [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • خربزه قصری بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • خصوصیات حسی بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • خصوصیات کف زایی مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • خمیرابه مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • خواص حسی کیک اسفنجی بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • خواص فیزیکی بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • خواص مکانیکی مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • خواص هندسی بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری [دوره 9، شماره 2، 1392]

د

  • دفع یون ها بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • دوره رسیدگی شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • دوره نگهداری تأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • دوغ بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولیدکننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • دو فاز شدن بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولیدکننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ [دوره 9، شماره 4، 1392]

ر

  • رئولوژی بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر، کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • رئولوژی پایا نانوکمپلکس کازئینات ـ پکتین: بررسی طیف سنجی فروسرخ، مورفولوژی، ویژگی های فیزیکی و رفتار جریانی پایا [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • رئولوژیکی بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نان‌های تست حاوی آرد موز [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • رطوبت تعیین برخی از خواص فیزیکی ارقام برنج های اصلاح شده ایرانی [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • رفتار جریان بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • رنگ مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • رنگ بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • رنگ بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • رنگ‌سنجی طراحی و بهینه‌یابی سامانه رنگ‌سنجی نرم‌افزاری مواد غذایی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • رنگ سنجی بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوۀ «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • روش سطح پاسخ بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر، کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • روش سطح پاسخ بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوۀ «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • روش سطح پاسخ بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی پرتقال با روش سطح پاسخ و تخمین پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • روغن پوست بنه بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • روغن پوست کلخونگ بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • روغن خام بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss) [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • روغن زیتون بکر اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه‌ای بر زرد، ماری و فیشمی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • روغن کانولا بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • روغن کنجد بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • روغن مغز بنه بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) [دوره 9، شماره 1، 1392]

ز

  • زردآلو بررسی اثر رقم میوه وپیش تیمار آماده سازی بر خواص کیفی برگه زرد آلو [دوره 9، شماره 3، 1392]

ژ

  • ژل بهبوددهنده کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی‌شده با سویا [دوره 9، شماره 4، 1392]

س

  • ساختار اسیدهای چرب اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه‌ای بر زرد، ماری و فیشمی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • سبزیجات خام کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • سبوس برنج بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره‌ی سبوس برنج [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • سدیم متابی سولفیت مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • سرخ کردن بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • سرخ کردن عمیق مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • سس سالاد بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر، کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • سفیده تخم مرغ مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • سم زدایی اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • سوسیس بدون نیتریت بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • سوسیس کم نیتریت بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • سیتریک اسید بررسی اثر رقم میوه وپیش تیمار آماده سازی بر خواص کیفی برگه زرد آلو [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • سینرسیس تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

ش

  • شاخص پایداری اکسایشی اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه‌ای بر زرد، ماری و فیشمی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • شاخص رنگی اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه‌ای بر زرد، ماری و فیشمی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • شار بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • شبکه عصبی مصنوعی پایش فرآیند مالتسازی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • شبکه‌ی عصبی مصنوعی بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی پرتقال با روش سطح پاسخ و تخمین پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • شیر بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آب‌انار در طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 4، 1392]

ص

  • صمغ قدومه شهری بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • صید پره بررسی برخی تغییرات پس از مرگ در ماهی سفید(Rutilus frisii kutum, Kamensky) صید شده به دو روش صید گوشگیر و پره [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • صید گوشگیر بررسی برخی تغییرات پس از مرگ در ماهی سفید(Rutilus frisii kutum, Kamensky) صید شده به دو روش صید گوشگیر و پره [دوره 9، شماره 2، 1392]

ض

  • ضدمیکروبی بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • ضریب اصطکاک بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • ضریب اصطکاک داخلی تعیین برخی از خواص فیزیکی ارقام برنج های اصلاح شده ایرانی [دوره 9، شماره 1، 1392]

ط

  • طرح آماری سطح پاسخ (RSM) بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آب‌انار در طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • طرح آماری مرکب مرکزی کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی‌شده با سویا [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • طیف سنجی فرو سرخ نانوکمپلکس کازئینات ـ پکتین: بررسی طیف سنجی فروسرخ، مورفولوژی، ویژگی های فیزیکی و رفتار جریانی پایا [دوره 9، شماره 1، 1392]

ع

  • عدد اسید تیوباربیتوریک تأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • عدد پراکسید تأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • عدد دی‌ان مزدوج اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه‌ای بر زرد، ماری و فیشمی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • عدد کربونیل اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه‌ای بر زرد، ماری و فیشمی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • عسل استخراج و اندازه گیری آفت کش ها در نمونه های عسل با استفاده از استخراج مایع – مایع هموژن و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • عصاره فنولی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.) [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • عصاره گیری بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره‌ی سبوس برنج [دوره 9، شماره 1، 1392]

غ

  • غنی‌سازی کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی‌شده با سویا [دوره 9، شماره 4، 1392]

ف

  • فتوشاپ طراحی و بهینه‌یابی سامانه رنگ‌سنجی نرم‌افزاری مواد غذایی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • فراصوت بررسی اثر پیش‌تیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشک‎شدن ورقه‎های کیوی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • فعالیت آنتی اکسیدانی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.) [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • فعالیت ضد میکروبی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.) [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • فلورلاکتیکی شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • فیلم خوراکی بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی [دوره 9، شماره 3، 1392]

ق

  • قابلیت جذب آب مجدد بررسی اثر پیش‌تیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشک‎شدن ورقه‎های کیوی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • قارچ مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • قارچ‌های مولد آفلاتوکسین مطالعه آلودگی کشمش‌های تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچ‌های مولد آفلاتوکسین [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • قدرت آنتی اکسیدانی بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • قهوه ای شدن آنزیمی مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 9، شماره 2، 1392]

ک

  • کازئینات سدیم بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • کره کم‌چرب بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • کروماتو گرافی مایع با کارایی بالا استخراج و اندازه گیری آفت کش ها در نمونه های عسل با استفاده از استخراج مایع – مایع هموژن و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • کشمش مطالعه آلودگی کشمش‌های تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچ‌های مولد آفلاتوکسین [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • کیفیت میکروبی کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد [دوره 9، شماره 1، 1392]

گ

  • گردو تأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • گردو تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • گرفتگی بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • گل مغربی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.) [دوره 9، شماره 2، 1392]

ل

  • لیموترش بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت [دوره 9، شماره 3، 1392]

م

  • ماده خشک تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • ماست تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • مالت پایش فرآیند مالتسازی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • ماهی سفید بررسی برخی تغییرات پس از مرگ در ماهی سفید(Rutilus frisii kutum, Kamensky) صید شده به دو روش صید گوشگیر و پره [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • متابی سولفیت سدیم بررسی اثر رقم میوه وپیش تیمار آماده سازی بر خواص کیفی برگه زرد آلو [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • متیل سلولز مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • محصولات گوشتی بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • مدل ریاضی بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • مدول الاستیسیته بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • مغزهای آجیلی اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • مواد غذایی طراحی و بهینه‌یابی سامانه رنگ‌سنجی نرم‌افزاری مواد غذایی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • میزان فراوانی کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • میوه "به" بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوۀ «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال [دوره 9، شماره 2، 1392]

ن

  • ناگت پنیرکردی مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • نان بربری کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی‌شده با سویا [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • نان تست بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نان‌های تست حاوی آرد موز [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • نانوفیلتراسیون بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • نانوکمپلکس کازئین ـ پکتین نانوکمپلکس کازئینات ـ پکتین: بررسی طیف سنجی فروسرخ، مورفولوژی، ویژگی های فیزیکی و رفتار جریانی پایا [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • نشاستة واکسی مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • نفوذ پذیری به بخار آب مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • نوشیدنی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آب‌انار در طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • نوشیدنی انگور قرمز بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره‌ی سبوس برنج [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • نیتریت بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت [دوره 9، شماره 3، 1392]

و

  • واریته اوحدی اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • ویژگی های حسی بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر، کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • ویژگی‌های رئولوژیکی بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره‌ی سبوس برنج [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • ویسکوزیته تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]