آ
-
آذرپژوه، الهام
سینتیک نفوذ ترکیبات فنولی پسماند انگور در ژل آلوئه ورا حین آبگیری اسمزی [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 767-776]
-
آژند، آذین
اثر روغن جوانهگندم استخراج شده با پیش تیمار مایکروویو بر پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 777-787]
-
آهنی آذری، آنیا
بررسی الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی و فراوانی انتروباکتریاسههای مولد بتالاکتامازهای با طیف وسیع جدا شده از کاهو و اسفناج در شهر گرگان [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 495-502]
ا
-
اثنی عشری، مریم
تغییرات رنگ و وزن برش های موز پوشش داده شده با صمغ به: اثر غلظت، دما و مدت انبارداری [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 75-85]
-
اجاق، سید مهدی
بررسی اثر افزودن نانو رس بر خواص فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی حاوی نانو ذرات دیاکسید تیتانیوم [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 27-38]
-
اجاق، سید مهدی
اثرفیلم بستهبندی نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات دیاکسید تیتانیوم بر خصوصیات حسی، میکروبی و شیمیایی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 132-144]
-
اجاق، سید مهدی
بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقرهای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغنهای مختلف گیاهی و دماهای متفاوت [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 229-241]
-
احمدی چناربن، حسین
تاثیرخمیرترش و آنزیم آلفاآمیلاز بر خواص کیفی نان تست [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 259-272]
-
احمدی چناربن، حسین
تاثیر پریبیوتیکهای اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 439-449]
-
احمدی گاولیقی، حسن
مقایسه روشهای آنزیمی، اهمی و متداول بر بازده و ویژگیهای کیفی پکتین استخراجی از ضایعات پرتقال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 69-80]
-
احمدی گاولیقی، حسن
تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 473-483]
-
احمدی واوسری، فهیمه
خصوصیات شیمیایی و میکروبی سوریمی ماهی کپور نقرهای غنی شده با عصاره برگ آویشن [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 127-138]
-
اسحق ابادی، الهام
شناسایی مولکولی وتجزیه وتحلیل بیوانفورماتیک وبررسی فیلوژنتیکی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در نمونههای خمیر ترش صنعتی و سنتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 187-194]
-
اسدپور، الهام
بررسی پایداری، رنگ و ویسکوزیته ی نانوکمپلکس های پروتئین آب پنیر – پکتین به عنوان نانوحامل روغن پوست پرتقال [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 929-943]
-
اسماعیل زاده کناری، رضا
تأثیر استخراج با فراصوت بر فعالیت بیولوژیکی عصاره پوست بنه (Pistacia Atlantica Subsp. Mutica): بررسی شرایط بهینه و فعالیت آنتیاکسیدانی [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 17-28]
-
اسماعیل زاده کناری، رضا
اثرات امواج فراصوت بر راندمان، بافت و برخی خصوصیات کیفی پنیر [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 41-51]
-
اعتزازیان، سپیده
تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 217-228]
-
اعزازی، محمد
اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 485-493]
-
اعلمی، مهران
اثر غلظتهای مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانینهای زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوهای [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 617-628]
-
افضلی، سعید
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی دو سویه لاکتوباسیلوس ایزوله شده از پنیر سنتی متال بر زمان ماندگاری دوغ [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 829-846]
-
الماسی، هادی
تولید و بهینهسازی ویژگیهای نانوکامپوزیت زیستتخریبپذیر کیتوزان /نانوفیبرآلی حاوی اسانسهای مرزنجوش بخارایی و زنیان و کاربرد آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کلزا [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 907-927]
-
امرایی، میلاد
تغییرات رنگ و وزن برش های موز پوشش داده شده با صمغ به: اثر غلظت، دما و مدت انبارداری [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 75-85]
-
امیدبخش امیری، الهه
اثر فرآیند تغلیظ بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی آبلیمو [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 119-131]
-
امیری چایجان، رضا
پیشبینی ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی مصرفی ویژه بادمجان در خشککن پیوسته با استفاده از روشهای جدید [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 725-741]
-
اوصیا، سروناز
تهیه ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین برخی خصوصیات عملکردی آن [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 39-47]
-
اولاد غفاری، عارف
اثر غلظتهای مختلف مالتودکسترین و دماهای مختلف خشککردن پاششی بر ویژگیهای پودر عصاره ریزپوشانی شده سماق [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 321-334]
-
اولاد غفاری، عارف
بررسی کاربرد امولسیفایرهای ژلی برای کاهش اسیدیته چربی در کیک لایه ای [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 335-346]
-
ایزدی، فرشاد
بررسی اثر روشهای مختلف نگهداری بر خصوصیات کمّی و کیفی سیبزمینی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 195-206]
ب
-
بحرینی، معصومه
اثر روشهای استخراج بر میزان ترکیبات فنولیک و خصوصیات ضدمیکروبی عصاره برگ گیاه اناریجه (Pimpinella affinis) [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 59-68]
-
بخش ابادی، حمید
مدلسازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاهدانه تحت تاثیر پیشتیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 17-26]
-
بخشنده، تهمینه
خصوصیات شیمیایی و میکروبی سوریمی ماهی کپور نقرهای غنی شده با عصاره برگ آویشن [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 127-138]
-
بدیعی، فوژان
مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینهسازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 427-438]
-
بذرافشان، راحله
بررسی کاربرد امولسیفایرهای ژلی برای کاهش اسیدیته چربی در کیک لایه ای [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 335-346]
-
بذرافکن، فیروزه
بررسی ترکیبات فعال زیستی آب آلبالو تلخه (White mahaleb L.) [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]
-
برزگر، محسن
مقایسه روشهای آنزیمی، اهمی و متداول بر بازده و ویژگیهای کیفی پکتین استخراجی از ضایعات پرتقال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 69-80]
-
بصیری، علیرضا
بهکارگیری لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان پروبیوتیک بخش 2: ارزیابی فرآیند ریزپوشانی دولایه لاکتوباسیلوس روتری به روش بسترشناور بر مقاومت حرارتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 93-106]
-
بهادران، سارا
تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگیهای فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 671-684]
-
بهرامی، فاطمه
تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همیسلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانهزده [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 411-426]
-
بیرقی طوسی، شهرام
اثر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کفهای جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد به روش اکستروژن [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 865-876]
پ
-
پایندان، الهام
بررسی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره معمولی و انکپسوله گیاه اسفرزه (Plantago ovate) بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن آفتابگردان) [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 297-306]
-
پورحاجی، فاطمه
بررسی شرایط تولید و خشککردن شیر موز به روش کف پوشی با مایکرویو و بررسی خصوصیات پودر [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 283-296]
-
پورعاشوری، پرستو
اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 207-217]
-
پورعاشوری، پرستو
کیفیت شیمیایی و بارمیکروبی تخم عملآوریشده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با غلظتهای مختلف آبنمک در طی نگهداری [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 29-40]
-
پورمهدی، عاطفه
بهینهسازی تولید پودر پوره سیبزمینی به روش خشک کردن کفپوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 585-600]
-
پیغمبردوست، سیدهادی
اثر غلظتهای مختلف مالتودکسترین و دماهای مختلف خشککردن پاششی بر ویژگیهای پودر عصاره ریزپوشانی شده سماق [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 321-334]
-
پیغمبردوست، سیدهادی
بررسی کاربرد امولسیفایرهای ژلی برای کاهش اسیدیته چربی در کیک لایه ای [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 335-346]
ت
-
تاج الدین، بهجت
تاثیر نوع بستهبندی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی مغز گردو طی مدت نگهداری آن [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 699-713]
-
تاجیک، حسین
اثرات فیلم کامپوزیتی خوراکی نشاسته- کیتوزان حاوی ترکیب عصاره پوست انار و اسانس روغنی کاکوتی بر ماندگاری گوشت قرمز در زمان نگهداری [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 371-382]
-
تاش شمس آبادی، حسینعلی
ارزیابی ماندگاری گوجهفرنگی پرتودیده در ترکیب با پوشش پلیاتیلن به کمک تکنیک آکوستیک [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 48-58]
-
تام سن، مریم
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 755-765]
-
تقوی، نجیمه
بررسی تاثیر پوششدهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی پیشمه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 561-571]
-
تمدن، علی محمد
نانوریزپوشانی روغن پوست پرتقال در ساختار آمیلوز با استفاده از تنش مکانیکی (فراصوت)- حرارتی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 517-531]
-
تولدرا، فیدل
بهینهسازی تولید پپتیدهای زیستفعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی گرده زنبور عسل با آلکالاز و مقایسه با ژله رویال [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 243-257]
ج
-
جاجرمی، امیر
بررسی اثر نوع تجمع زنجیرهای بر خصوصیات بافتی ژل مخلوط کاپا- یوتا کاراگینان [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 543-559]
-
جامه در، سارا
تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان بهعنوان جایگزین بخشی از چربی [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 715-724]
-
جاهد، عیسی
تولید و بهینهسازی ویژگیهای نانوکامپوزیت زیستتخریبپذیر کیتوزان /نانوفیبرآلی حاوی اسانسهای مرزنجوش بخارایی و زنیان و کاربرد آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کلزا [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 907-927]
-
جرجانی، سارا
تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخصهای کیفیت غذایی و خصوصیات حسی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 107-118]
-
جعفرپور، سید علی
بررسی پروفیل اسیدچرب روغن، خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین حاصله از آبکافت آنزیمی اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنزیم های پروتامکس و نئوتراز [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 162-176]
-
جعفری، سید مهدی
مدلسازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاهدانه تحت تاثیر پیشتیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 17-26]
-
جعفری، سید مهدی
نانوریزپوشانی روغن پوست پرتقال در ساختار آمیلوز با استفاده از تنش مکانیکی (فراصوت)- حرارتی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 517-531]
-
جعفری، سید مهدی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست غنی شده با ریزمغذیهای آهن و روی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 573-583]
-
جعفری، سید مهدی
بررسی پایداری، رنگ و ویسکوزیته ی نانوکمپلکس های پروتئین آب پنیر – پکتین به عنوان نانوحامل روغن پوست پرتقال [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 929-943]
-
جلالی، حسین
بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 451-460]
-
جلالی، صفورا
بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 451-460]
-
جمشیدی، انیسه
بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقرهای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغنهای مختلف گیاهی و دماهای متفاوت [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 229-241]
-
جمشیدی، محبوبه
اثر فرآیند تغلیظ بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی آبلیمو [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 119-131]
-
جودی عطار، ثمانه
بهینهیابی فرمولاسیون پنیر سفید فراپالایش با اثر جایگزینی روغن بذر کتان با چربی شیر به کمک روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 645-655]
چ
-
چاجی، حسین
بهینهیابی فرآیند خشک کردن لایه نازک گلبرگ زعفران بهمنظور حفظ ترکیبات زیستفعال با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 877-889]
-
چراغی، نادر
ارزیابی اثر نایسین، استات سدیم و دما بر کیفیت فیله کپور علفخوار تلقیح شده با استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 803-815]
ح
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
اثر روشهای استخراج بر میزان ترکیبات فنولیک و خصوصیات ضدمیکروبی عصاره برگ گیاه اناریجه (Pimpinella affinis) [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 59-68]
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
ارزیابی فعالیت ضد: کپکی رنگ طبیعی آناتو در شرایط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 533-541]
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
اثر ضدمیکروبی فیلم زیست تخریبپذیر بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیرحاوی اسانس صمغ درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) برکپک پنیسیلیوم اکسپانسوم [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 657-670]
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی دو سویه لاکتوباسیلوس ایزوله شده از پنیر سنتی متال بر زمان ماندگاری دوغ [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 829-846]
-
حجت الاسلامی، محمد
تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگیهای فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 671-684]
-
حجتی، سید محمود رضا
بررسی امکان تولید رنگ کارامل از دو منبع انگور و خرما و ریزپوشانی آن به روش خشک کن انجمادی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 145-161]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
اثر روشهای استخراج بر میزان ترکیبات فنولیک و خصوصیات ضدمیکروبی عصاره برگ گیاه اناریجه (Pimpinella affinis) [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 59-68]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
تأثیر استخراج با فراصوت بر فعالیت بیولوژیکی عصاره پوست بنه (Pistacia Atlantica Subsp. Mutica): بررسی شرایط بهینه و فعالیت آنتیاکسیدانی [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 17-28]
-
حسامی، شهره
مقایسه تنوع میکروبی دوغ گوسفندی عشایر ناحیه سومار به کمک روش های نسل جدید توالییابی و مولکولی وابسته به کشت [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 685-698]
-
حسن پور، نسیم
تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 847-864]
-
حسن زاده راد، فرناز
بررسی پارامترهای فرآیند و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی ماهی کیلکا در حین خشک کردن کفپوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 601-616]
-
حسنی، فرشید
بررسی اثر روشهای مختلف نگهداری بر خصوصیات کمّی و کیفی سیبزمینی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 195-206]
-
حسین نژاد، محمود
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست غنی شده با ریزمغذیهای آهن و روی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 573-583]
-
حسینی، فرشته
ارزیابی فعالیت ضد: کپکی رنگ طبیعی آناتو در شرایط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 533-541]
-
حسینی، فرشته
بهینهسازی فرمولاسیون خامه شیرین کمکالری با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 87-100]
-
حسینی بحری، مهدی
اثرات امواج فراصوت بر راندمان، بافت و برخی خصوصیات کیفی پنیر [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 41-51]
-
حسینی قابوس، سید حسین
بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 451-460]
-
حکیم زاده، وحید
بهینهیابی فرمولاسیون پنیر سفید فراپالایش با اثر جایگزینی روغن بذر کتان با چربی شیر به کمک روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 645-655]
-
حمیدی، زهره
مقایسه روشهای آنزیمی، اهمی و متداول بر بازده و ویژگیهای کیفی پکتین استخراجی از ضایعات پرتقال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 69-80]
-
حیدری، سکینه
اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 207-217]
-
حیدری، فاطمه
ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 139-146]
-
حیدری اشکذری، مهین
اثر عصاره گل انار و ویتامین 3B بر روی ماندگاری و خواص حسی دونات سرخ شده [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 817-827]
-
حیدری نسب، امیر
مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینهسازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 427-438]
خ
-
خردمند، آنه گل
بررسی الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی و فراوانی انتروباکتریاسههای مولد بتالاکتامازهای با طیف وسیع جدا شده از کاهو و اسفناج در شهر گرگان [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 495-502]
-
خسروی راد، تندیس
اثر فرآیند تغلیظ بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی آبلیمو [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 119-131]
-
خمیری، مرتضی
بررسی پایداری، رنگ و ویسکوزیته ی نانوکمپلکس های پروتئین آب پنیر – پکتین به عنوان نانوحامل روغن پوست پرتقال [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 929-943]
د
-
دانش، احمد
بررسی الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی و فراوانی انتروباکتریاسههای مولد بتالاکتامازهای با طیف وسیع جدا شده از کاهو و اسفناج در شهر گرگان [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 495-502]
-
داودی، مینا
بهینهسازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 461-472]
-
دعوتی، نفیسه
مقایسه تنوع میکروبی دوغ گوسفندی عشایر ناحیه سومار به کمک روش های نسل جدید توالییابی و مولکولی وابسته به کشت [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 685-698]
-
دلفانیان، ماکان
تأثیر استخراج با فراصوت بر فعالیت بیولوژیکی عصاره پوست بنه (Pistacia Atlantica Subsp. Mutica): بررسی شرایط بهینه و فعالیت آنتیاکسیدانی [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 17-28]
ر
-
رافع، علی
اثر دماهای بالا بر ویژگیهای بافتی، حرارتی و ریزساختمانی ژلهای ترکیبی آرد گندم/ نشاسته ذرت آمیلوز بالا [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 1-16]
-
رحیمی، سمیه
بهکارگیری لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان پروبیوتیک بخش 2: ارزیابی فرآیند ریزپوشانی دولایه لاکتوباسیلوس روتری به روش بسترشناور بر مقاومت حرارتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 93-106]
-
رستگار، سمیه
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست فعال میوه خرما (Phoenix dactylifera) دو رقم «پیارم» و «زاهدی» [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 177-186]
-
رستگار، سمیه
تاثیر نوع بستهبندی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی مغز گردو طی مدت نگهداری آن [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 699-713]
-
رسولی، مجید
خشک شدن همرفتی سیر (Allium sativum L.): رویکرد شبکههای عصبی مصنوعی برای مدلسازی فرآیند خشک کردن [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 52-62]
-
رشیدی، حسن
بهینهیابی فرمولاسیون پنیر سفید فراپالایش با اثر جایگزینی روغن بذر کتان با چربی شیر به کمک روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 645-655]
-
رضایی بروجردی، سمانه
ارزیابی فعالیت ضد: کپکی رنگ طبیعی آناتو در شرایط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 533-541]
-
رضوی، سید محمد علی
تأثیر استخراج با فراصوت بر فعالیت بیولوژیکی عصاره پوست بنه (Pistacia Atlantica Subsp. Mutica): بررسی شرایط بهینه و فعالیت آنتیاکسیدانی [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 17-28]
-
رضوی، سید محمد علی
پروتئولیز کازئینات سدیم با استفاده از عصاره ویتانیا کوآگولانس: یک مطالعه بهینهیابی [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 101-111]
-
رفتنی امیری، زینب
تهیه ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین برخی خصوصیات عملکردی آن [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 39-47]
-
رفتنی امیری، زینب
اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 485-493]
-
رفتنی امیری، زینب
بهینهسازی فرمولاسیون خامه شیرین کمکالری با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 87-100]
-
رنجبر ندامانی، آزاده
محاسبه عددی اندیس F و L سیال خوراکی غیرنیوتنی طی استرلیزاسیون بر حسب هندسه قوطی [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 113-125]
-
رهنما، محمد
تهیه فیلمهای آنتیلیستریایی متیلسلولز، کازئینات سدیم و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی 1608 PTCC [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 347-357]
-
رواقی، مریم
اثر فرمولاسیون نانولیپوزوم های مختلف بر درون پوشانی و پایداری کورکومین [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 399-410]
-
ریحانی پول، سهیل
بررسی پروفیل اسیدچرب روغن، خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین حاصله از آبکافت آنزیمی اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنزیم های پروتامکس و نئوتراز [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 162-176]
ز
-
زاغری، لیلا
بهکارگیری لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان پروبیوتیک بخش 2: ارزیابی فرآیند ریزپوشانی دولایه لاکتوباسیلوس روتری به روش بسترشناور بر مقاومت حرارتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 93-106]
-
زربخش، سعیده
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست فعال میوه خرما (Phoenix dactylifera) دو رقم «پیارم» و «زاهدی» [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 177-186]
-
زرین قلمی، سهیلا
بررسی ترکیبات فعال زیستی آب آلبالو تلخه (White mahaleb L.) [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]
-
زنوزی، علی
بهکارگیری لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان پروبیوتیک بخش 2: ارزیابی فرآیند ریزپوشانی دولایه لاکتوباسیلوس روتری به روش بسترشناور بر مقاومت حرارتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 93-106]
س
-
سرابندی، خشایار
اثر غلظتهای مختلف مالتودکسترین و دماهای مختلف خشککردن پاششی بر ویژگیهای پودر عصاره ریزپوشانی شده سماق [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 321-334]
-
سعادتمند طرزجان، مهدی
کاربرد تحلیل تصویر رقمی و تشخیص الگو در طبقهبندی روغنهای خوراکی به کمک تغییرات رنگ در طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 503-516]
-
سلطانی، ناصر
تهیه فیلمهای آنتیلیستریایی متیلسلولز، کازئینات سدیم و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی 1608 PTCC [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 347-357]
-
سلطانی زاده، نفیسه
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 755-765]
-
سیدالنگی، سیده زهرا
تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخصهای کیفیت غذایی و خصوصیات حسی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 107-118]
-
سیدالنگی، سیده زهرا
فعالیت ضدباکتریایی و آنالیز فیزیکوشیمیایی چند نوع عسل با منشاء گیاهی مختلف در استان گلستان [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 273-282]
ش
-
شاملوفر، مهشید
بررسی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره معمولی و انکپسوله گیاه اسفرزه (Plantago ovate) بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن آفتابگردان) [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 297-306]
-
شاهسونی مجرد، لیدا
اثر دماهای بالا بر ویژگیهای بافتی، حرارتی و ریزساختمانی ژلهای ترکیبی آرد گندم/ نشاسته ذرت آمیلوز بالا [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 1-16]
-
شجاعی، اعظم
تاثیر نوع بستهبندی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی مغز گردو طی مدت نگهداری آن [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 699-713]
-
شرایعی، پروین
سینتیک نفوذ ترکیبات فنولی پسماند انگور در ژل آلوئه ورا حین آبگیری اسمزی [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 767-776]
-
شرایعی، پروین
بهینهیابی فرآیند خشک کردن لایه نازک گلبرگ زعفران بهمنظور حفظ ترکیبات زیستفعال با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 877-889]
-
شریف، علی
بررسی اثر آنتیاکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک در محیطهای روغنی و امولسیونهای روغن در آب آنها [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 743-753]
-
شعبان پور، بهاره
اثرفیلم بستهبندی نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات دیاکسید تیتانیوم بر خصوصیات حسی، میکروبی و شیمیایی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 132-144]
-
شعبان پور، بهاره
اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 207-217]
-
شعبان پور، بهاره
بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقرهای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغنهای مختلف گیاهی و دماهای متفاوت [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 229-241]
-
شعبان پور، بهاره
کیفیت شیمیایی و بارمیکروبی تخم عملآوریشده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با غلظتهای مختلف آبنمک در طی نگهداری [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 29-40]
-
شکرچی زاده، هاجر
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 755-765]
-
شکوه صارمی، الهام
اثر روشهای استخراج بر میزان ترکیبات فنولیک و خصوصیات ضدمیکروبی عصاره برگ گیاه اناریجه (Pimpinella affinis) [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 59-68]
-
شهریاری، فرج الله
شناسایی مولکولی وتجزیه وتحلیل بیوانفورماتیک وبررسی فیلوژنتیکی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در نمونههای خمیر ترش صنعتی و سنتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 187-194]
-
شهریاری مقدم، محسن
ارزیابی اثر نایسین، استات سدیم و دما بر کیفیت فیله کپور علفخوار تلقیح شده با استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 803-815]
-
شهیدی، فخری
بررسی پارامترهای فرآیند و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی ماهی کیلکا در حین خشک کردن کفپوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 601-616]
-
شیخ الاسلامی، زهرا
اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگیهای کیفی نان بربری نیمپز منجمد [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 359-369]
ص
-
صابریان، حامد
مقایسه روشهای آنزیمی، اهمی و متداول بر بازده و ویژگیهای کیفی پکتین استخراجی از ضایعات پرتقال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 69-80]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بهینهسازی تولید پپتیدهای زیستفعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی گرده زنبور عسل با آلکالاز و مقایسه با ژله رویال [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 243-257]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بررسی تاثیر پوششدهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی پیشمه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 561-571]
-
صالحی، محمد
تغییرات رنگ و وزن برش های موز پوشش داده شده با صمغ به: اثر غلظت، دما و مدت انبارداری [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 75-85]
-
صالحی فر، مانیا
اثر عصاره گل انار و ویتامین 3B بر روی ماندگاری و خواص حسی دونات سرخ شده [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 817-827]
-
صباغی، حسن
مدلسازی تبدیل جزء برای تغیییرات رنگ سیب در فرآیند همزمان آنزیمبری خشک و آبزدایی با روش پرتودهی متناوب مادون قرمز [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 383-397]
-
صباغی، حسن
بررسی تاثیر پوششدهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی پیشمه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 561-571]
-
صباغی، حسن
سینتیک تخریب ویتامین C (L-آسکوربیک اسید) طی بلانچینگ خشک مادون قرمز و آبزدایی همزمان برشهای سیب با روش حرارتدهی متناوب [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 789-802]
-
صفری، رضا
بررسی پروفیل اسیدچرب روغن، خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین حاصله از آبکافت آنزیمی اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنزیم های پروتامکس و نئوتراز [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 162-176]
-
صفری، رضا
خصوصیات شیمیایی و میکروبی سوریمی ماهی کپور نقرهای غنی شده با عصاره برگ آویشن [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 127-138]
-
صلاحی، محمد رضا
بهینهسازی تولید پودر پوره سیبزمینی به روش خشک کردن کفپوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 585-600]
-
صلاحی، محمد رضا
بررسی پارامترهای فرآیند و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی ماهی کیلکا در حین خشک کردن کفپوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 601-616]
-
صیامیان، اعظم
بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقرهای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغنهای مختلف گیاهی و دماهای متفاوت [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 229-241]
ض
-
ضیاءالحق، سیدحمیدرضا
اثر پوششهای خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 307-320]
-
ضیایی فر، امان محمد
مدلسازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاهدانه تحت تاثیر پیشتیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 17-26]
-
ضیایی فر، امان محمد
مدلسازی تبدیل جزء برای تغیییرات رنگ سیب در فرآیند همزمان آنزیمبری خشک و آبزدایی با روش پرتودهی متناوب مادون قرمز [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 383-397]
-
ضیایی فر، امان محمد
بهینهسازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 461-472]
-
ضیایی فر، امان محمد
بررسی تاثیر پوششدهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی پیشمه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 561-571]
-
ضیایی فر، امان محمد
پوست گیری کیوی با فناوری حرارتی مادون قرمز: تأثیر پارامترهای عملیاتی بر عملکرد پوست گیری [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 629-644]
-
ضیایی فر، امان محمد
سینتیک تخریب ویتامین C (L-آسکوربیک اسید) طی بلانچینگ خشک مادون قرمز و آبزدایی همزمان برشهای سیب با روش حرارتدهی متناوب [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 789-802]
ط
-
طباطبایی یزدی، فریده
بررسی شرایط تولید و خشککردن شیر موز به روش کف پوشی با مایکرویو و بررسی خصوصیات پودر [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 283-296]
ع
-
عابدیان، میثم
اثر پوششهای خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 307-320]
-
عالیشاهی، علیرضا
اثرفیلم بستهبندی نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات دیاکسید تیتانیوم بر خصوصیات حسی، میکروبی و شیمیایی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 132-144]
-
عباسپور گیلانده، یوسف
پیشبینی ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی مصرفی ویژه بادمجان در خشککن پیوسته با استفاده از روشهای جدید [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 725-741]
-
عباسپور منجزی، سمیرا
اثر ضدمیکروبی فیلم زیست تخریبپذیر بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیرحاوی اسانس صمغ درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) برکپک پنیسیلیوم اکسپانسوم [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 657-670]
-
عباسی، رضا
بررسی اثر روشهای مختلف نگهداری بر خصوصیات کمّی و کیفی سیبزمینی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 195-206]
-
عباسی، هاجر
تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 217-228]
-
عباسی، هاجر
تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همیسلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانهزده [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 411-426]
-
عبدالهی، مهدی
بررسی اثر افزودن نانو رس بر خواص فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی حاوی نانو ذرات دیاکسید تیتانیوم [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 27-38]
-
عبدی، نازنین
مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینهسازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 427-438]
-
عدالتیان دوم، محمد رضا
شناسایی مولکولی وتجزیه وتحلیل بیوانفورماتیک وبررسی فیلوژنتیکی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در نمونههای خمیر ترش صنعتی و سنتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 187-194]
-
عدالتیان دوم، محمد رضا
اثر ضدمیکروبی فیلم زیست تخریبپذیر بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیرحاوی اسانس صمغ درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) برکپک پنیسیلیوم اکسپانسوم [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 657-670]
-
عدالتیان دوم، محمد رضا
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی دو سویه لاکتوباسیلوس ایزوله شده از پنیر سنتی متال بر زمان ماندگاری دوغ [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 829-846]
-
عزیزی، حامد
اثرفیلم بستهبندی نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات دیاکسید تیتانیوم بر خصوصیات حسی، میکروبی و شیمیایی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 132-144]
-
عزیزی، محمد حسین
تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 473-483]
-
عطار، بتول
تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخصهای کیفیت غذایی و خصوصیات حسی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 107-118]
-
عطارودی، محمدرضا
اثر غلظتهای مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانینهای زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوهای [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 617-628]
-
عظیمی، الگا
کاربرد تحلیل تصویر رقمی و تشخیص الگو در طبقهبندی روغنهای خوراکی به کمک تغییرات رنگ در طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 503-516]
-
علیزاده خالد آباد، محمد
تولید و بهینهسازی ویژگیهای نانوکامپوزیت زیستتخریبپذیر کیتوزان /نانوفیبرآلی حاوی اسانسهای مرزنجوش بخارایی و زنیان و کاربرد آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کلزا [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 907-927]
-
علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم
ارزیابی اثر نایسین، استات سدیم و دما بر کیفیت فیله کپور علفخوار تلقیح شده با استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 803-815]
-
عمادزاده، بهاره
بررسی اثر نوع تجمع زنجیرهای بر خصوصیات بافتی ژل مخلوط کاپا- یوتا کاراگینان [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 543-559]
-
عمرانی فر، فاطمه
تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 473-483]
غ
-
غیاثوند، زهرا
بررسی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره معمولی و انکپسوله گیاه اسفرزه (Plantago ovate) بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن آفتابگردان) [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 297-306]
-
غیاثی طرزی، بابک
تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان بهعنوان جایگزین بخشی از چربی [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 715-724]
-
غیبی، فرزاد
سینتیک نفوذ ترکیبات فنولی پسماند انگور در ژل آلوئه ورا حین آبگیری اسمزی [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 767-776]
ف
-
فاضل، محمد
تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 217-228]
-
فاطمیان، حامد
اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگیهای کیفی نان بربری نیمپز منجمد [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 359-369]
-
فتحی، میلاد
کاربرد رس سپیولیت ایرانی در شفافسازی آبسیب: تغییرات خصوصیات کیفی طی فرایند [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]
-
فدا، آناماریا
اثر فرمولاسیون نانولیپوزوم های مختلف بر درون پوشانی و پایداری کورکومین [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 399-410]
-
فرهادی چیتگر، محمد
اثر غلظتهای مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانینهای زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوهای [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 617-628]
-
فرهمندفر، رضا
تغییرات رنگ و وزن برش های موز پوشش داده شده با صمغ به: اثر غلظت، دما و مدت انبارداری [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 75-85]
-
فرهمندفر، رضا
خصوصیات شیمیایی و میکروبی سوریمی ماهی کپور نقرهای غنی شده با عصاره برگ آویشن [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 127-138]
-
فرهوش، رضا
کاربرد تحلیل تصویر رقمی و تشخیص الگو در طبقهبندی روغنهای خوراکی به کمک تغییرات رنگ در طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 503-516]
-
فرهوش، رضا
بررسی اثر آنتیاکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک در محیطهای روغنی و امولسیونهای روغن در آب آنها [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 743-753]
ق
-
قائم فر، الناز
بررسی امکان تولید رنگ کارامل از دو منبع انگور و خرما و ریزپوشانی آن به روش خشک کن انجمادی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 145-161]
-
قاسمی، ساناز
بررسی پایداری، رنگ و ویسکوزیته ی نانوکمپلکس های پروتئین آب پنیر – پکتین به عنوان نانوحامل روغن پوست پرتقال [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 929-943]
-
قاسمی زاده، سیمین
بررسی آماری و مدلسازی کیفیت و ویژگیهای حسی نان بدون گلوتن بهعنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 65-73]
-
قدس ولی، علیرضا
مدلسازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاهدانه تحت تاثیر پیشتیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 17-26]
-
قربانی، محمد
بهینهسازی تولید پپتیدهای زیستفعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی گرده زنبور عسل با آلکالاز و مقایسه با ژله رویال [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 243-257]
-
قربانی، محمد
بهینهسازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 461-472]
-
قربانی، محمد
بررسی تاثیر پوششدهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی پیشمه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 561-571]
-
قربانی، محمد
پوست گیری کیوی با فناوری حرارتی مادون قرمز: تأثیر پارامترهای عملیاتی بر عملکرد پوست گیری [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 629-644]
-
قیافه داودی، مهدی
اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگیهای کیفی نان بربری نیمپز منجمد [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 359-369]
-
قیومی، هدی
تهیه فیلمهای آنتیلیستریایی متیلسلولز، کازئینات سدیم و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی 1608 PTCC [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 347-357]
ک
-
کاراژیان، رضا
ارزیابی فعالیت ضد: کپکی رنگ طبیعی آناتو در شرایط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 533-541]
-
کاشانی نژاد، مهدی
مدلسازی تبدیل جزء برای تغیییرات رنگ سیب در فرآیند همزمان آنزیمبری خشک و آبزدایی با روش پرتودهی متناوب مادون قرمز [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 383-397]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بهینهسازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 461-472]
-
کاشانی نژاد، مهدی
پوست گیری کیوی با فناوری حرارتی مادون قرمز: تأثیر پارامترهای عملیاتی بر عملکرد پوست گیری [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 629-644]
-
کاشانی نژاد، مهدی
سینتیک تخریب ویتامین C (L-آسکوربیک اسید) طی بلانچینگ خشک مادون قرمز و آبزدایی همزمان برشهای سیب با روش حرارتدهی متناوب [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 789-802]
-
کاوه، محمد
پیشبینی ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی مصرفی ویژه بادمجان در خشککن پیوسته با استفاده از روشهای جدید [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 725-741]
-
کدخدایی، رسول
بررسی اثر نوع تجمع زنجیرهای بر خصوصیات بافتی ژل مخلوط کاپا- یوتا کاراگینان [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 543-559]
-
کرامت، جواد
تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگیهای فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 671-684]
-
کرامت، ملیحه
اثر روغن جوانهگندم استخراج شده با پیش تیمار مایکروویو بر پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 777-787]
-
کریمی، مهدی
اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگیهای کیفی نان بربری نیمپز منجمد [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 359-369]
-
کوچکی، آرش
اثر ضدمیکروبی فیلم زیست تخریبپذیر بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیرحاوی اسانس صمغ درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) برکپک پنیسیلیوم اکسپانسوم [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 657-670]
-
کوچکی، آرش
تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 847-864]
-
کوچکی، آرش
ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 906-991]
-
کوهساری، هادی
فعالیت ضدباکتریایی و آنالیز فیزیکوشیمیایی چند نوع عسل با منشاء گیاهی مختلف در استان گلستان [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 273-282]
گ
-
گلمکانی، محمدتقی
اثر روغن جوانهگندم استخراج شده با پیش تیمار مایکروویو بر پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 777-787]
-
گلی، امیرحسین
کاربرد رس سپیولیت ایرانی در شفافسازی آبسیب: تغییرات خصوصیات کیفی طی فرایند [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]
-
گلی، محمد
تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همیسلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانهزده [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 411-426]
-
گنجلو، علی
بررسی ترکیبات فعال زیستی آب آلبالو تلخه (White mahaleb L.) [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]
-
گنجه، محمد
نانوریزپوشانی روغن پوست پرتقال در ساختار آمیلوز با استفاده از تنش مکانیکی (فراصوت)- حرارتی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 517-531]
-
گنجه، محمد
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست غنی شده با ریزمغذیهای آهن و روی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 573-583]
-
گوهری اردبیلی، اشرف
بهینهسازی تولید پودر پوره سیبزمینی به روش خشک کردن کفپوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 585-600]
ل
-
لطفی شیرازی، سرور
ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 906-991]
م
-
مجدر لنگرودی، علی
اثرات فیلم کامپوزیتی خوراکی نشاسته- کیتوزان حاوی ترکیب عصاره پوست انار و اسانس روغنی کاکوتی بر ماندگاری گوشت قرمز در زمان نگهداری [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 371-382]
-
محبی، محبت
بررسی شرایط تولید و خشککردن شیر موز به روش کف پوشی با مایکرویو و بررسی خصوصیات پودر [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 283-296]
-
محبی، محبت
کاربرد تحلیل تصویر رقمی و تشخیص الگو در طبقهبندی روغنهای خوراکی به کمک تغییرات رنگ در طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 503-516]
-
محبی، محبت
بهینهسازی تولید پودر پوره سیبزمینی به روش خشک کردن کفپوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 585-600]
-
محبی، محبت
بررسی پارامترهای فرآیند و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی ماهی کیلکا در حین خشک کردن کفپوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 601-616]
-
محبی، محبت
تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 847-864]
-
محبی، محبت
اثر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کفهای جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد به روش اکستروژن [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 865-876]
-
محبی، محبت
ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 906-991]
-
محبی، محبت
ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 139-146]
-
محمدرزداری، آیت
ارزیابی ماندگاری گوجهفرنگی پرتودیده در ترکیب با پوشش پلیاتیلن به کمک تکنیک آکوستیک [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 48-58]
-
محمدی، زهرا
پوست گیری کیوی با فناوری حرارتی مادون قرمز: تأثیر پارامترهای عملیاتی بر عملکرد پوست گیری [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 629-644]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی شرایط تولید و خشککردن شیر موز به روش کف پوشی با مایکرویو و بررسی خصوصیات پودر [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 283-296]
-
مردانی قهفرخی، آزاده
بررسی اثر آنتیاکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک در محیطهای روغنی و امولسیونهای روغن در آب آنها [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 743-753]
-
مصری گندشمن، ترحم
پیشبینی ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی مصرفی ویژه بادمجان در خشککن پیوسته با استفاده از روشهای جدید [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 725-741]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
بررسی شرایط تولید و خشککردن شیر موز به روش کف پوشی با مایکرویو و بررسی خصوصیات پودر [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 283-296]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی دو سویه لاکتوباسیلوس ایزوله شده از پنیر سنتی متال بر زمان ماندگاری دوغ [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 829-846]
-
معتمدزادگان، علی
اثر فرآیند تغلیظ بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی آبلیمو [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 119-131]
-
مفتون آزاد، ندا
مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینهسازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 427-438]
-
مقدسی، ریحانه
تاثیر پریبیوتیکهای اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 439-449]
-
مقصودلو، عاطفه
بهینهسازی تولید پپتیدهای زیستفعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی گرده زنبور عسل با آلکالاز و مقایسه با ژله رویال [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 243-257]
-
مقصودلو، یحیی
نانوریزپوشانی روغن پوست پرتقال در ساختار آمیلوز با استفاده از تنش مکانیکی (فراصوت)- حرارتی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 517-531]
-
مقصودلو، یحیی
اثر غلظتهای مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانینهای زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوهای [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 617-628]
-
ملکی زاده، نسرین
اثر غلظتهای مختلف مالتودکسترین و دماهای مختلف خشککردن پاششی بر ویژگیهای پودر عصاره ریزپوشانی شده سماق [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 321-334]
-
مناف زاده، عطاالله
تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 473-483]
-
مهدیزاده، تورج
اثرات فیلم کامپوزیتی خوراکی نشاسته- کیتوزان حاوی ترکیب عصاره پوست انار و اسانس روغنی کاکوتی بر ماندگاری گوشت قرمز در زمان نگهداری [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 371-382]
-
موحد، سارا
تاثیرخمیرترش و آنزیم آلفاآمیلاز بر خواص کیفی نان تست [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 259-272]
-
موحد، سارا
تاثیر پریبیوتیکهای اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 439-449]
-
موحد، سارا
تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان بهعنوان جایگزین بخشی از چربی [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 715-724]
-
موسوی نسب، مرضیه
اثر روغن جوانهگندم استخراج شده با پیش تیمار مایکروویو بر پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 777-787]
-
میرزاآقایی، مرضیه
کاربرد رس سپیولیت ایرانی در شفافسازی آبسیب: تغییرات خصوصیات کیفی طی فرایند [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]
-
میرزایی، حبیب الله
مدلسازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاهدانه تحت تاثیر پیشتیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 17-26]
-
میرزایی، حبیب الله
بررسی تاثیر پوششدهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی پیشمه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 561-571]
-
میر شمسی کاخگی، امین
شناسایی مولکولی وتجزیه وتحلیل بیوانفورماتیک وبررسی فیلوژنتیکی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در نمونههای خمیر ترش صنعتی و سنتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 187-194]
-
میلانی، الناز
تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 847-864]
-
میلانی، الناز
ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 906-991]
ن
-
ناصحی، بهزاد
بررسی آماری و مدلسازی کیفیت و ویژگیهای حسی نان بدون گلوتن بهعنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 65-73]
-
نباتی، جعفر
بررسی اثر روشهای مختلف نگهداری بر خصوصیات کمّی و کیفی سیبزمینی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 195-206]
-
نجات بخش، رویا
تاثیرخمیرترش و آنزیم آلفاآمیلاز بر خواص کیفی نان تست [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 259-272]
-
نجفی، علی
اثر پوششهای خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 307-320]
-
نجفی، محمد علی
تهیه فیلمهای آنتیلیستریایی متیلسلولز، کازئینات سدیم و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی 1608 PTCC [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 347-357]
-
نصیری، محمدرضا
شناسایی مولکولی وتجزیه وتحلیل بیوانفورماتیک وبررسی فیلوژنتیکی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در نمونههای خمیر ترش صنعتی و سنتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 187-194]
-
نوری هاشم آباد، زینب
اثرفیلم بستهبندی نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات دیاکسید تیتانیوم بر خصوصیات حسی، میکروبی و شیمیایی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 132-144]
-
نوری هاشم آباد، زینب
کیفیت شیمیایی و بارمیکروبی تخم عملآوریشده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با غلظتهای مختلف آبنمک در طی نگهداری [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 29-40]
-
نوشاد، محمد
بررسی آماری و مدلسازی کیفیت و ویژگیهای حسی نان بدون گلوتن بهعنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 65-73]
-
نیاکوثری، مهرداد
نانوریزپوشانی روغن پوست پرتقال در ساختار آمیلوز با استفاده از تنش مکانیکی (فراصوت)- حرارتی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 517-531]
-
نیک نیا، سمیه
پروتئولیز کازئینات سدیم با استفاده از عصاره ویتانیا کوآگولانس: یک مطالعه بهینهیابی [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 101-111]
و
-
وجدان طالشمیکائیل، اکبر
بررسی اثر افزودن نانو رس بر خواص فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی حاوی نانو ذرات دیاکسید تیتانیوم [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 27-38]
-
وریدی، محمد جواد
ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 139-146]
-
وریدی، مهدی
بهینهسازی تولید پودر پوره سیبزمینی به روش خشک کردن کفپوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 585-600]
-
وریدی، مهدی
اثر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کفهای جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد به روش اکستروژن [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 865-876]
-
وریدی، مهدی
پروتئولیز کازئینات سدیم با استفاده از عصاره ویتانیا کوآگولانس: یک مطالعه بهینهیابی [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 101-111]
-
وریدی، مهدی
ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 139-146]
ه
-
هجرانی، تکتم
اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگیهای کیفی نان بربری نیمپز منجمد [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 359-369]
-
هیزمی شیره جینی، سمانه
فعالیت ضدباکتریایی و آنالیز فیزیکوشیمیایی چند نوع عسل با منشاء گیاهی مختلف در استان گلستان [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 273-282]
ی
-
یوسفیان، سیده هدی
ارزیابی ماندگاری گوجهفرنگی پرتودیده در ترکیب با پوشش پلیاتیلن به کمک تکنیک آکوستیک [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 48-58]