آ
-
آرمین، محمد
مطالعه آلودگی کشمشهای تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچهای مولد آفلاتوکسین [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
آزادمرد دمیرچی، صدیف
تولید ماست غنیسازیشده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
آقابابائی، عبدالحسین
مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
آیدانی، عماد
بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی پرتقال با روش سطح پاسخ و تخمین پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]
ا
-
ابراهیمی، عباس
استخراج و اندازه گیری آفت کش ها در نمونه های عسل با استفاده از استخراج مایع – مایع هموژن و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
احتیاطی، احمد
بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولیدکننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
احمدی اقدم، عفت
تولید ماست غنیسازیشده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
احمدی چناربن، حسین
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نانهای تست حاوی آرد موز [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
اسدالهی، الهام
بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
اسکندری، محمد هادی
بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
اسماعیل زاده کناری، رضا
بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
اسماعیل زاده کناری، رضا
اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعهای بر زرد، ماری و فیشمی [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
اشتواد، رحمت اله
تعیین برخی از خواص فیزیکی ارقام برنج های اصلاح شده ایرانی [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
اشراقی، الهه
بررسی اثر پیشتیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشکشدن ورقههای کیوی [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
اعلمی، مهران
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.) [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
اعلمی، مهران
بررسی اثر پیشتیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشکشدن ورقههای کیوی [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
اکبریان، مینا
بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوۀ «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
الهی، محمد
بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
امینلاری، محمود
بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
انصاری فر، الهام
مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]
ب
-
باسامی، محمدرضا
کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
بحرینی، معصومه
کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
بخش ابادی، حمید
بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی پرتقال با روش سطح پاسخ و تخمین پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
بخش ابادی، حمید
پایش فرآیند مالتسازی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
بشیری، پرویز
اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
بهرانی، ساجده
نانوکمپلکس کازئینات ـ پکتین: بررسی طیف سنجی فروسرخ، مورفولوژی، ویژگی های فیزیکی و رفتار جریانی پایا [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
بهمن، مهدی
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصارهی سبوس برنج [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
بیرقی طوسی، شهرام
بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
بیرقی طوسی، شهرام
بررسی اثر پیشتیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشکشدن ورقههای کیوی [دوره 9، شماره 4، 1392]
پ
-
پاسبان، آتنا
مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
پورآذرنگ، هاشم
بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
پورآذرنگ، هاشم
مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
پورفرزاد، امیر
کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنیشده با سویا [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
پیغمبردوست، سیدهادی
تولید ماست غنیسازیشده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
پیغمبری، سید یوسف
بررسی برخی تغییرات پس از مرگ در ماهی سفید(Rutilus frisii kutum, Kamensky) صید شده به دو روش صید گوشگیر و پره [دوره 9، شماره 2، 1392]
ت
-
توکلی، جواد
بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران [دوره 9، شماره 1، 1392]
ج
-
جبرائیلی، شاهرخ
طراحی و بهینهیابی سامانه رنگسنجی نرمافزاری مواد غذایی [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
جعفری، سید مهدی
طراحی و بهینهیابی سامانه رنگسنجی نرمافزاری مواد غذایی [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
جلالی، سید حسین
بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر، کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]
چ
-
چنار، مهدی
The Kinetics of Forced Convective Air-drying of Papaya (Carica papaya L.) Slices Pretreated in Osmotic Solution [دوره 9، شماره 3، 1392]
ح
-
حاج محمدی، اعظم
بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
حجت الاسلامی، محمد
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصارهی سبوس برنج [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
حجت الاسلامی، محمد
بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss) [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنیشده با سویا [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
حسین پور، سارا
بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
حسینی، حامد
تأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
حصاری، جواد
تولید ماست غنیسازیشده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
حقیقت خرازی، سپیده
اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعهای بر زرد، ماری و فیشمی [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
حقیقی، المیرا
مطالعه آلودگی کشمشهای تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچهای مولد آفلاتوکسین [دوره 9، شماره 1، 1392]
خ
-
خجسته پور، مهدی
بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
خدابخش اقدم، شهلا
The Kinetics of Forced Convective Air-drying of Papaya (Carica papaya L.) Slices Pretreated in Osmotic Solution [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
خدابخشی، رسول
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.) [دوره 9، شماره 2، 1392]
د
-
دارابی، حامد
بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
دروگر، حسن
بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
دقیقی، هدیه
بازیابی و بررسی روغن باقیمانده در خاک رنگبر مصرفی در تصفیه روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
دهقان نیا، جلال
بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوۀ «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال [دوره 9، شماره 2، 1392]
ر
-
رئیسی، فاطمه
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصارهی سبوس برنج [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
رضوی، سید محمد علی
بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
رضوی، سید محمد علی
بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
رضوی، سید محمد علی
بهینهسازی فرمولاسیون کره کمچرب بر اساس ویژگیهای حسی بهروش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
رضوی، سید هادی
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصارهی سبوس برنج [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
رضوی سطوتی، هاشم
بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
رفتنی امیری، زینب
اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعهای بر زرد، ماری و فیشمی [دوره 9، شماره 4، 1392]
ز
-
زمردیان، علی اصغر
بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت [دوره 9، شماره 3، 1392]
ژ
-
ژرفی، ساناز
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نانهای تست حاوی آرد موز [دوره 9، شماره 4، 1392]
س
-
سرابی جماب، محبوبه
مطالعه آلودگی کشمشهای تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچهای مولد آفلاتوکسین [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
سعیدی راد، محمدحسین
بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
سلمان پور، آرزو
بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر، کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]
ش
-
شاکری، منیرالسادات
بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
شریعتی، محمد علی
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصارهی سبوس برنج [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
شریف، علی
بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
شعبان پور، بهاره
بررسی برخی تغییرات پس از مرگ در ماهی سفید(Rutilus frisii kutum, Kamensky) صید شده به دو روش صید گوشگیر و پره [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
شکرچی زاده، هاجر
بازیابی و بررسی روغن باقیمانده در خاک رنگبر مصرفی در تصفیه روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
شکرفروش، شهرام
بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
شهیدی، فخری
مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
شهیدی، فخری
بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولیدکننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
شهیدی نوقابی، مصطفی
بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند [دوره 9، شماره 2، 1392]
ص
-
صادقی ماهونک، علیرضا
تأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
صانعی شریعت پناهی، محمد
بررسی اثر رقم میوه وپیش تیمار آماده سازی بر خواص کیفی برگه زرد آلو [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
صداقت، ناصر
اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
صوتی خیابانی، محمود
نانوکمپلکس کازئینات ـ پکتین: بررسی طیف سنجی فروسرخ، مورفولوژی، ویژگی های فیزیکی و رفتار جریانی پایا [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
صوتی خیابانی، محمود
بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر، کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
صوتی خیابانی، محمود
بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوۀ «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال [دوره 9، شماره 2، 1392]
ض
-
ضیاءالحق، سیدحمیدرضا
بررسی اثر رقم میوه وپیش تیمار آماده سازی بر خواص کیفی برگه زرد آلو [دوره 9، شماره 3، 1392]
ط
-
طباطبایی یزدی، فریده
اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی [دوره 9، شماره 3، 1392]
ع
-
عباس زادگان، مرتضی
کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
عدالتیان دوم، محمد رضا
شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
عربشاهی دلویی، سعیده
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.) [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
عربعامریان، فاطمه
پایش فرآیند مالتسازی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
علیجانی، صادق
تولید ماست غنیسازیشده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
عمادی، باقر
بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری [دوره 9، شماره 2، 1392]
غ
-
غیاثی، حسن
طراحی و بهینهیابی سامانه رنگسنجی نرمافزاری مواد غذایی [دوره 9، شماره 4، 1392]
ف
-
فرحناکی، عسگر
بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
فرهوش، رضا
بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) [دوره 9، شماره 1، 1392]
ق
-
قادری قهفرخی، مریم
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.) [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
قاسم تبار، الناز
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آبانار در طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
قدس ولی، علیرضا
پایش فرآیند مالتسازی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
قراچه، محمد حسین
بررسی برخی تغییرات پس از مرگ در ماهی سفید(Rutilus frisii kutum, Kamensky) صید شده به دو روش صید گوشگیر و پره [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
قربانی، محمد
تأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
قنبرزاده، بابک
نانوکمپلکس کازئینات ـ پکتین: بررسی طیف سنجی فروسرخ، مورفولوژی، ویژگی های فیزیکی و رفتار جریانی پایا [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
قنبرزاده، بابک
بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر، کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
قنبرزاده، بابک
بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوۀ «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال [دوره 9، شماره 2، 1392]
ک
-
کاشانی نژاد، مهدی
بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی پرتقال با روش سطح پاسخ و تخمین پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی اثر پیشتیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشکشدن ورقههای کیوی [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
کدخدایی، رسول
بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
کدخدایی، رسول
بهینهسازی فرمولاسیون کره کمچرب بر اساس ویژگیهای حسی بهروش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
کرامت، جواد
بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
کریمی، مهدی
کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنیشده با سویا [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
کسائی، رضا
مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
کلانتری، داود
تعیین برخی از خواص فیزیکی ارقام برنج های اصلاح شده ایرانی [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
کوچکی، آرش
بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت [دوره 9، شماره 1، 1392]
گ
-
گچ پزیان، عسل
تولید ماست غنیسازیشده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
گلی، امیرحسین
بازیابی و بررسی روغن باقیمانده در خاک رنگبر مصرفی در تصفیه روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
گلی، امیرحسین
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آبانار در طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 4، 1392]
م
-
محبی، محبت
مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
محبی، محبت
مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
محبی، محبت
بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss) [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
محبی، محبت
بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولیدکننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
مختاریان، محسن
بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی پرتقال با روش سطح پاسخ و تخمین پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
مختاریان، محسن
پایش فرآیند مالتسازی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
مرتضوی، سید علی
مطالعه آلودگی کشمشهای تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچهای مولد آفلاتوکسین [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
مرتضوی، سید علی
شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
مرتضوی، سید علی
کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنیشده با سویا [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
مردانی قهفرخی، ویدا
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.) [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
مصباحی، غلامرضا
بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
بهینهسازی فرمولاسیون کره کمچرب بر اساس ویژگیهای حسی بهروش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
مقصودلو، یحیی
طراحی و بهینهیابی سامانه رنگسنجی نرمافزاری مواد غذایی [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
مقصودلو، یحیی
بررسی اثر پیشتیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشکشدن ورقههای کیوی [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
مقصودلو، یحیی
تأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
ملائکه نیکوئی، بیژن
بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss) [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
مهربان سنگ آتش، معصومه
مطالعه آلودگی کشمشهای تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچهای مولد آفلاتوکسین [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
موحد، سارا
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نانهای تست حاوی آرد موز [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
موسوی، سید محمود
بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
مولوی، هومان
بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 3، 1392]
ن
-
نصیرپور، علی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آبانار در طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
نصیری محلاتی، مهدی
اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی [دوره 9، شماره 3، 1392]
-
نعمتی، محبوب
تولید ماست غنیسازیشده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
نوربخش، ریحانه
مطالعه آلودگی کشمشهای تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچهای مولد آفلاتوکسین [دوره 9، شماره 1، 1392]
-
نیاکوثری، مهرداد
The Kinetics of Forced Convective Air-drying of Papaya (Carica papaya L.) Slices Pretreated in Osmotic Solution [دوره 9، شماره 3، 1392]
و
-
واحدی، نفیسه
بهینهسازی فرمولاسیون کره کمچرب بر اساس ویژگیهای حسی بهروش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
واعظ زاده، سارا
استخراج و اندازه گیری آفت کش ها در نمونه های عسل با استفاده از استخراج مایع – مایع هموژن و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
وریدی، مهدی
مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
وریدی، مهدی
مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
وریدی، مهدی
بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss) [دوره 9، شماره 3، 1392]
ه
-
هاشمی، مجید
شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
همیشه کار، حامد
نانوکمپلکس کازئینات ـ پکتین: بررسی طیف سنجی فروسرخ، مورفولوژی، ویژگی های فیزیکی و رفتار جریانی پایا [دوره 9، شماره 1، 1392]
ی
-
یاورمنش، مسعود
شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات [دوره 9، شماره 2، 1392]
-
یاورمنش، مسعود
بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولیدکننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ [دوره 9، شماره 4، 1392]
-
یوسفی، علیرضا
The Kinetics of Forced Convective Air-drying of Papaya (Carica papaya L.) Slices Pretreated in Osmotic Solution [دوره 9، شماره 3، 1392]