آ
-
آذری فر، مریم
بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
آسوده، احمد
ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران [دوره 6، شماره 3، 1389]
ا
-
ابراهیم زاده موسوی، سید محمد علی
اثر پارامترهای فرآیند بر گرفتگی غشاء میکروفیلتر در حین شفاف سازی آب انار [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
احتیاطی، احمد
تحلیل تصاویر رقمی مغز نان بربری غنی شده با آرد سویا [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
اروجعلیان، عبدالرضا
اثر پارامترهای فرآیند بر گرفتگی غشاء میکروفیلتر در حین شفاف سازی آب انار [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
اسپرن، ویدا
تأثیر پکتین بر برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی تافوی (پنیر سویا) تولید شده توسط منعقدکنندههای کلرید کلسیم و گلوکونو دلتا لاکتون [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
اسدپور، الهام
بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
اسدی، غلامحسن
بررسی اثر جایگزینی ساکارز و گلوکز با دو نوع شیرین کننده رژیمی بر خصوصیات بافتی و ریز ساختار گز [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
اسماعیلی ساری، عباس
تاثیر جنسیت، طول و وزن بدن بر محتوی امگا-3 موجود در بافت خوراکی دو گونه از سخت پوستان (Penaeus semisulcatus و Thenus orientalis) خلیج فارس [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
اسمعیلی، محسن
تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته در دورهی رسیدن انگور سفید بیدانه [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
اعلمی، مهران
بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
اعلمی، مهران
ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
اعلمی، مهران
تأثیر واریته و روش استخراج بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ های زیتون [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
الهامی راد، امیرحسین
بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
الهی، محمد
تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
الهی، مهدی
تاثیر جنسیت، طول و وزن بدن بر محتوی امگا-3 موجود در بافت خوراکی دو گونه از سخت پوستان (Penaeus semisulcatus و Thenus orientalis) خلیج فارس [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
امام جمعه، زهرا
اثر پارامترهای فرآیند بر گرفتگی غشاء میکروفیلتر در حین شفاف سازی آب انار [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
امام جمعه، زهرا
بررسی اثر جایگزینی ساکارز و گلوکز با دو نوع شیرین کننده رژیمی بر خصوصیات بافتی و ریز ساختار گز [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
امام جمعه، زهرا
اثر پیش تیمار و روش های مختلف خشک کردن بر روند خشک شدن، بافت، رنگ، مقدار و سرعت باز جذب آب ورقه های قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
امیری، سهیل
بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
امیری، سهیل
ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه [دوره 6، شماره 4، 1389]
ب
-
براتیان قرقی، زهره
تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
بلوریان، شادی
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود در سس مایونز [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
بهرامی فر، نادر
تاثیر جنسیت، طول و وزن بدن بر محتوی امگا-3 موجود در بافت خوراکی دو گونه از سخت پوستان (Penaeus semisulcatus و Thenus orientalis) خلیج فارس [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
بهزاد، خلیل
بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانههای مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
بهزاد، خلیل
عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیره سازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم [دوره 6، شماره 2، 1389]
پ
-
پاسبان، آتنا
تحلیل تصاویر رقمی مغز نان بربری غنی شده با آرد سویا [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
پزشکی، پرنیان
تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
پورآذرنگ، هاشم
بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
پورآذرنگ، هاشم
بهینه سازی استخراج اینولین از غدهی سیب زمینی ترشی به کمک روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1389]
ت
-
توکلی پور، حمید
مطالعه امکان تولید برگه موز توسط روش خشک کردن ترکیبی هوای داغ و مایکروویو [دوره 6، شماره 1، 1389]
ج
-
جعفری، سید مهدی
بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
جعفری، سید مهدی
ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
جعفری، سید مهدی
تأثیر واریته و روش استخراج بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ های زیتون [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
جمالیان، جلال
اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
جمشیدی کلجکاهی، نسرین
تأثیر پکتین بر برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی تافوی (پنیر سویا) تولید شده توسط منعقدکنندههای کلرید کلسیم و گلوکونو دلتا لاکتون [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
جوانمرد، مجید
بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1389]
ح
-
حدادخداپرست، محمدحسین
بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
حسنپور، علی
تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته در دورهی رسیدن انگور سفید بیدانه [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
حسنی، فاطمه
بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
حسینی، سید ابراهیم
تأثیر پکتین بر برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی تافوی (پنیر سویا) تولید شده توسط منعقدکنندههای کلرید کلسیم و گلوکونو دلتا لاکتون [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
حسینی، فرشته
تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
حمیدی، زهره
امکان تولید پودر ماست با استفاده از خشک کن مایکروویو- خلاء [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
حمیدی، زهره
فرمولاسیون لواشک از ضایعات میوه کیوی [دوره 6، شماره 4، 1389]
خ
-
خشنودی، سارا
تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
خمیری، مرتضی
تأثیر واریته و روش استخراج بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ های زیتون [دوره 6، شماره 4، 1389]
د
-
داراب زاده، نازنین
تولید میکروبی لایزین با استفاده از آب پنیر و ملاس [دوره 6، شماره 2، 1389]
ذ
-
ذوالفقاری، مهدی
مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
ذوالفقاری، مهدی
مقایسه ارزش غذایی و بررسی تناسب ارزش تغذیه ای و ریالی اندازه های مختلف ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فصل بهار [دوره 6، شماره 3، 1389]
ر
-
رحمانیدیدار، علاالدین
تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته در دورهی رسیدن انگور سفید بیدانه [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
رضایی، راحیل
بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
رضوی، سید محمد علی
بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانههای مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
رضوی، سید محمد علی
تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
رواقی، مریم
ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران [دوره 6، شماره 3، 1389]
ز
-
زاهدی دیزج یکان، یونس
تأثیر اسید پالمیتیک بر ویژگیهای مکانیکی، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی گلوبولین پسته [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
زکی پور ملک آبادی، الهام
فرمولاسیون لواشک از ضایعات میوه کیوی [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
زمردیان، علی اصغر
بکار گیری شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی میزان چروکیدگی نخود سبز در یک خشک کن بستر سیالی با کمک ماکروویو [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
زیرجانی، لیلا
مطالعه امکان تولید برگه موز توسط روش خشک کردن ترکیبی هوای داغ و مایکروویو [دوره 6، شماره 1، 1389]
س
-
سریری، فرناز
اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
سلیمانیان زاد، صبیحه
شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس هتروفرمنتاتیو اختیاری در پنیر لیقوان [دوره 6، شماره 2، 1389]
ش
-
شعبان پور، بهاره
مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
شعبان پور، بهاره
مقایسه ارزش غذایی و بررسی تناسب ارزش تغذیه ای و ریالی اندازه های مختلف ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فصل بهار [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
شعبانی، علی
مقایسه ارزش غذایی و بررسی تناسب ارزش تغذیه ای و ریالی اندازه های مختلف ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فصل بهار [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
شهیدی نوقابی، مصطفی
عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیره سازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
شیخ زین الدین، محمود
شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس هتروفرمنتاتیو اختیاری در پنیر لیقوان [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
شیرانی بیدآبادی، فرهاد
مقایسه ارزش غذایی و بررسی تناسب ارزش تغذیه ای و ریالی اندازه های مختلف ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فصل بهار [دوره 6، شماره 3، 1389]
ص
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
صداقت، ناصر
تأثیر اسید پالمیتیک بر ویژگیهای مکانیکی، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی گلوبولین پسته [دوره 6، شماره 2، 1389]
ض
-
ضابطیان حسینی، فاطمه
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود در سس مایونز [دوره 6، شماره 2، 1389]
ط
-
طاهری، علی
بررسی خواص پروتئینهای هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیمهای تجاری [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
طباطبایی یزدی، فریده
بررسی تأثیر بر هم کنش100 Hi-Cap و Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن [دوره 6، شماره 4، 1389]
ع
-
عابدیان کناری، عبدالمحمد
بررسی خواص پروتئینهای هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیمهای تجاری [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
عباسی، سلیمان
امکان تولید پودر ماست با استفاده از خشک کن مایکروویو- خلاء [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
عباسی، سلیمان
فرمولاسیون لواشک از ضایعات میوه کیوی [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
عباسی، صدیقه
مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن پیاز به کمک خشک کن هوای داغ [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
عمادزاده، بهاره
بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار [دوره 6، شماره 4، 1389]
ف
-
فرحناکی، عسگر
اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
فضلی بزاز، بی بی صدیقه
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود در سس مایونز [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
فلاح زاده، ساناز
مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1389]
ق
-
قاهری، رسول
بررسی اثر جایگزینی ساکارز و گلوکز با دو نوع شیرین کننده رژیمی بر خصوصیات بافتی و ریز ساختار گز [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
قدس روحانی، محسن
بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
قربانی، محمد
بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
قطبی، معصومه
شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس هتروفرمنتاتیو اختیاری در پنیر لیقوان [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
قنبرزاده، بابک
تأثیر اسید پالمیتیک بر ویژگیهای مکانیکی، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی گلوبولین پسته [دوره 6، شماره 2، 1389]
ک
-
کاراژیان، حجت
طبیعت پلی الکترولیتی صمغ دانه شاهی [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
کدخدایی، رسول
بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80 [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
کدخدایی، رسول
بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
کدخدایی، رسول
بررسی تأثیر بر هم کنش100 Hi-Cap و Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
کوچکی، آرش
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود در سس مایونز [دوره 6، شماره 2، 1389]
گ
-
گروسی، فرزانه
بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1389]
م
-
مجذوبی، مهسا
اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
محبی، محبت
مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن پیاز به کمک خشک کن هوای داغ [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
محبی، محبت
تحلیل تصاویر رقمی مغز نان بربری غنی شده با آرد سویا [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
مدرس مطلق، اسعد
تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته در دورهی رسیدن انگور سفید بیدانه [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80 [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود در سس مایونز [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی تأثیر بر هم کنش100 Hi-Cap و Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
مصباحی، غلامرضا
اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانههای مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیره سازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
معتمدزادگان، علی
بررسی خواص پروتئینهای هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیمهای تجاری [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
موسوی، سید محمود
مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن پیاز به کمک خشک کن هوای داغ [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
موسوی نسب، مرضیه
تولید میکروبی لایزین با استفاده از آب پنیر و ملاس [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
مولا، داریوش
بکار گیری شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی میزان چروکیدگی نخود سبز در یک خشک کن بستر سیالی با کمک ماکروویو [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
مومن زاده، لیلا
بکار گیری شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی میزان چروکیدگی نخود سبز در یک خشک کن بستر سیالی با کمک ماکروویو [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
میرسعیدقاضی، حسین
اثر پارامترهای فرآیند بر گرفتگی غشاء میکروفیلتر در حین شفاف سازی آب انار [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
میلانی، الناز
بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
میلانی، الناز
بهینه سازی استخراج اینولین از غدهی سیب زمینی ترشی به کمک روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1389]
ن
-
نصیری، مقداد
تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته در دورهی رسیدن انگور سفید بیدانه [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
نصیری محلاتی، مهدی
بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
نظری، رجب محمد
بررسی خواص پروتئینهای هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیمهای تجاری [دوره 6، شماره 1، 1389]
-
نویدبخش، مهدی
اثر پارامترهای فرآیند بر گرفتگی غشاء میکروفیلتر در حین شفاف سازی آب انار [دوره 6، شماره 1، 1389]
و
-
وریدی، محمد جواد
بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار [دوره 6، شماره 4، 1389]
-
وطن خواه، شهرزاد
بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
وطن خواه، شهرزاد
بهینه سازی استخراج اینولین از غدهی سیب زمینی ترشی به کمک روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1389]
-
وکیلیان، حنه
بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 2، 1389]
-
وکیلیان، حنه
بهینه سازی استخراج اینولین از غدهی سیب زمینی ترشی به کمک روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1389]
ه
-
هزاد، روح الله
عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیره سازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم [دوره 6، شماره 2، 1389]
ی
-
یاسمنی فریمانی، تکتم
اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا [دوره 6، شماره 4، 1389]