آ
-
آزادمرد دمیرچی، صدیف
تولید دوشاب غنیشده با بزرک و بررسی برخی از ویژگیهای شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
آزادمرد دمیرچی، صدیف
تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
آزادمرد دمیرچی، صدیف
اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی [دوره 10، شماره 3، 1393]
ا
-
احمدیان، زهرا
تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
اسماعیل زاده کناری، رضا
بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط ذخیرهسازی [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
اعلمی، مهران
بررسی اثر ضدمیکروبی عصارههای فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آبسیب [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
الماسی، هادی
مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتیاکسیدانی برپایه پلی لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]
-
الهامی راد، امیرحسین
بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
الهی، محمد
بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آبپنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
امام جمعه، زهرا
بررسی و بهینهیابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 327-336]
-
امیرآبادی، سپیده
بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 375-386]
-
انتظامی، علی اکبر
بررسی ویژگیهای مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیتهای بر پایۀ نشاستۀ اصلاحشده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دیاکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
انتظامی، علی اکبر
مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتیاکسیدانی برپایه پلی لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]
-
انصاری فر، الهام
ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخکردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخشده بهروش سیستم مدل پوسته (DFCM) [دوره 10، شماره 3، 1393]
ب
-
باباخانی، آریا
بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینهسازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
باسامی، محمدرضا
تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
باقری، هادی
بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 318-326]
-
بحرینی، معصومه
تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
برمور، مهدی
مدلسازی جذب روغن قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخکردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]
-
بقایی، هما
بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن [دوره 10، شماره 3، 1393]
پ
-
پزشکی، پرنیان
بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آبپنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
پورآذرنگ، هاشم
تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
پیغمبردوست، سیدهادی
تولید دوشاب غنیشده با بزرک و بررسی برخی از ویژگیهای شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
پیغمبردوست، سیدهادی
تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
پیغمبردوست، سیدهادی
اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی [دوره 10، شماره 3، 1393]
ت
-
تقی زاده، مسعود
بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچهی سرخشده) هنگام سرخ شدن بهروش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]
ج
-
جاهد، عیسی
تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
جاهد، عیسی
شفافسازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
جلالی، مهدی
شفافسازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
جمشیدی کلجکاهی، نسرین
بررسی ویژگیهای مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیتهای بر پایۀ نشاستۀ اصلاحشده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دیاکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
جوانمرد، مجید
ارزیابی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشهای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند [دوره 10، شماره 1، 1393]
ح
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
The Effect of Replacing the Cocoa Powder with Coffee Silver Skin on Physical, Textural and Sensory Properties of Dark Chocolate [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
اثر آب ازندار بر کاهش باکتریهای شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
شفافسازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
حسینی، حامد
تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریعشده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]
-
حسینی، سید ابراهیم
مطالعه اثرات غلظتهای مختلف محلول ساکارز بر ویژگیهای کمی و کیفی برشهای خشکشده گلابی با محلولهای باز تغلیظشده اسمزی [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
حسینی، هدایت
اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیطهای مدل شبیهسازیشده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
حصاری، جواد
تولید دوشاب غنیشده با بزرک و بررسی برخی از ویژگیهای شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
حصاری، جواد
تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
حیدری، فاطمه
اثر درجه چرخکردن بر ویژگیهای رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 291-298]
-
حیدری مجد، مجتبی
بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]
خ
-
خزایی، اسماعیل
فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظتهای مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگیهای بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
خسروشاهی اصل، اصغر
مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتیاکسیدانی برپایه پلی لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]
د
-
دهقان نیا، جلال
بررسی ویژگیهای مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیتهای بر پایۀ نشاستۀ اصلاحشده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دیاکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
دهقان نیا، جلال
مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتیاکسیدانی برپایه پلی لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]
-
دهقان نیا، جلال
مدلسازی جذب روغن قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخکردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]
ر
-
رأفت، سید عباس
تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
ربیعی، ثنا
اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیطهای مدل شبیهسازیشده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
رشیدی، حسن
بررسی و بهینهسازی ویژگیهای شیمیایی و حسی فرمولاسیونهای مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ بازساخته بهروش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
رضائی، مسعود
اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیطهای مدل شبیهسازیشده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
رضائی، مسعود
بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینهسازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
رضایی مکرم، رضا
تعیین ویژگیهای نانولیپوزومهای حامل گاما اوریزانول: توسط طیفسنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
رضوی، سید محمد علی
بررسی و بهینهسازی ویژگیهای شیمیایی و حسی فرمولاسیونهای مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ بازساخته بهروش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
رنجبر ندامانی، الهام
بررسی برهمکنش آنتیاکسیدانی ترکیب عصارههای چای سبز و رزماری [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
رهنما وثوق، پریا
بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیهسازیشده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
روحانی، عباس
شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونههای مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]
ز
-
زارع نژاد، فروغ
اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی [دوره 10، شماره 3، 1393]
س
-
سرابی جماب، محبوبه
بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیهسازیشده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
سرگلزایی، جواد
استخراج روغن تاجریزی سیاه بهکمک سیال فوقبحرانی دیاکسید کربن [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 387-393]
ش
-
شرایعی، پروین
تأثیر بستهبندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
شعبانی، علی اکبر
بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
شکرالهی یانچشمه، بهداد
ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخکردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخشده بهروش سیستم مدل پوسته (DFCM) [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
شکرانی، رضا
بررسی تأثیر پارامترهای آمادهسازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
شهیدی، فخری
فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظتهای مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگیهای بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
شهیدی، فخری
The Effect of Replacing the Cocoa Powder with Coffee Silver Skin on Physical, Textural and Sensory Properties of Dark Chocolate [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
شهیدی، فخری
تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
شهیدی نوقابی، مصطفی
پیش بینی تأثیر اجزاء موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروسهای روده ای با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
شورمیج، مژگان
تأثیر بستهبندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
شویکلو، امیررضا
بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینهسازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]
ص
-
صادقی، محمود
پیش بینی تأثیر اجزاء موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروسهای روده ای با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بررسی اثر ضدمیکروبی عصارههای فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آبسیب [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بررسی برهمکنش آنتیاکسیدانی ترکیب عصارههای چای سبز و رزماری [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریعشده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]
-
صدرنیا، حسن
شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونههای مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
صوتی خیابانی، محمود
بررسی ویژگیهای مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیتهای بر پایۀ نشاستۀ اصلاحشده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دیاکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]
ض
-
ضیایی فر، امان محمد
بهینهسازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]
ط
-
طاهری، مهرداد
بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
طباطبایی یزدی، فریده
اثر آب ازندار بر کاهش باکتریهای شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
طباطبایی یزدی، فریده
مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و رفتار خشکشدن فرمولاسیونهای مختلف ترخینه در خشککن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
طباطبایی یزدی، فریده
اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 299-306]
ع
-
عباسپورفرد، محمدحسین
شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونههای مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
عبدالشاهی، آنا
بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
عبدالهی مقدم، محمدرضا
بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچهی سرخشده) هنگام سرخ شدن بهروش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
عربشاهی دلویی، سعیده
بررسی اثر ضدمیکروبی عصارههای فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آبسیب [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
عطای صالحی، اسماعیل
بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط ذخیرهسازی [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
علیزاده، علی اکبر
تولید دوشاب غنیشده با بزرک و بررسی برخی از ویژگیهای شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و رفتار خشکشدن فرمولاسیونهای مختلف ترخینه در خشککن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
عین افشار، سودابه
تأثیر بستهبندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
عین افشار، سودابه
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتیاکسیدانی چهار رقم آلبالو خشکشده بهروش اسمزی [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 363-374]
غ
-
غلامحسین پور، علی اکبر
بررسی و بهینهسازی ویژگیهای شیمیایی و حسی فرمولاسیونهای مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ بازساخته بهروش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
غلامی اوارشک، سیمین
استخراج روغن تاجریزی سیاه بهکمک سیال فوقبحرانی دیاکسید کربن [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 387-393]
ف
-
فاطمیان، حامد
مطالعه اثرات غلظتهای مختلف محلول ساکارز بر ویژگیهای کمی و کیفی برشهای خشکشده گلابی با محلولهای باز تغلیظشده اسمزی [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
فتحی تیل، رویا
تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
فرهمندفر، رضا
اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 299-306]
-
فیاضی، سعیده
شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونههای مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]
ق
-
قاسمی، مهرآیین
بررسی تأثیر پارامترهای آمادهسازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
قربانی، محمد
بهینهسازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
قربانی، محمد
بررسی برهمکنش آنتیاکسیدانی ترکیب عصارههای چای سبز و رزماری [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
قربانی، محمد
تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریعشده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]
-
قنبرزاده، بابک
تعیین ویژگیهای نانولیپوزومهای حامل گاما اوریزانول: توسط طیفسنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
قنبرزاده، بابک
بررسی ویژگیهای مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیتهای بر پایۀ نشاستۀ اصلاحشده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دیاکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
قنبرزاده، بابک
مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتیاکسیدانی برپایه پلی لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]
-
قنبرزاده، بابک
مدلسازی جذب روغن قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخکردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]
-
قیطران پور، آرش
بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچهی سرخشده) هنگام سرخ شدن بهروش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
قیطران پور، آرش
مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و رفتار خشکشدن فرمولاسیونهای مختلف ترخینه در خشککن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]
ک
-
کاشانی نژاد، مهدی
بهینهسازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی برهمکنش آنتیاکسیدانی ترکیب عصارههای چای سبز و رزماری [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
کاظمی طاسکوه، نعیمه
اثر آب ازندار بر کاهش باکتریهای شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
کته شمشیری، مرضیه
بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیهسازیشده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
کرامت، جواد
بررسی تأثیر پارامترهای آمادهسازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
کوچکی، آرش
اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 299-306]
-
کوچکی، آرش
بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 318-326]
-
کوچکی، آرش
بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 375-386]
گ
-
گرامی، عباس
مطالعه اثرات غلظتهای مختلف محلول ساکارز بر ویژگیهای کمی و کیفی برشهای خشکشده گلابی با محلولهای باز تغلیظشده اسمزی [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
گرمسیری، الهام
بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینهسازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
گیاه چی، شادی
مطالعه اثرات غلظتهای مختلف محلول ساکارز بر ویژگیهای کمی و کیفی برشهای خشکشده گلابی با محلولهای باز تغلیظشده اسمزی [دوره 10، شماره 2، 1393]
ل
-
لشگری، سحر
ارزیابی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشهای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند [دوره 10، شماره 1، 1393]
م
-
محبی، محبت
فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظتهای مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگیهای بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
محبی، محبت
The Effect of Replacing the Cocoa Powder with Coffee Silver Skin on Physical, Textural and Sensory Properties of Dark Chocolate [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
محبی، محبت
مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و رفتار خشکشدن فرمولاسیونهای مختلف ترخینه در خشککن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
محبی، محبت
ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخکردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخشده بهروش سیستم مدل پوسته (DFCM) [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
محبی، محبت
بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 318-326]
-
محبی، محبت
بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 375-386]
-
محمد حسنی، زهرا
تعیین ویژگیهای نانولیپوزومهای حامل گاما اوریزانول: توسط طیفسنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
محمدی ثانی، علی
بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیهسازیشده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
محمدی وش بگتاش، رحیم
تولید دوشاب غنیشده با بزرک و بررسی برخی از ویژگیهای شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آبپنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
مرتضوی، سید علی
فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظتهای مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگیهای بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
مرتضوی، سید علی
The Effect of Replacing the Cocoa Powder with Coffee Silver Skin on Physical, Textural and Sensory Properties of Dark Chocolate [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
مرتضوی، سید علی
تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
مرتضوی، سید علی
مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و رفتار خشکشدن فرمولاسیونهای مختلف ترخینه در خشککن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
مرتضوی، سید علی
اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 299-306]
-
مردانی قهفرخی، ویدا
بررسی اثر ضدمیکروبی عصارههای فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آبسیب [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
مسکوکی، عبدالمجید
بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آبپنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
بررسی و بهینهسازی ویژگیهای شیمیایی و حسی فرمولاسیونهای مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ بازساخته بهروش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
مقصودلو، یحیی
تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریعشده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]
-
منجمی، سید امیرحسن
شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونههای مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
مهدویان مهر، حامد
بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچهی سرخشده) هنگام سرخ شدن بهروش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
مهدویان مهر، هادی
بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
مهربان سنگ آتش، معصومه
بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیهسازیشده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
میلانی، الناز
تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی [دوره 10، شماره 3، 1393]
ن
-
ناصحی، بهزاد
ارزیابی و مقایسه ویژگیهای میکروبی، حسی و پخت اسپاگتیهای تولیدی بهروش قدیمی و مدرن [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
نصیری تاکامی، سیده طاهره
بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط ذخیرهسازی [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
نعمتی، محبوب
تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
نیازمند، راضیه
تأثیر بستهبندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1393]
و
-
وریدی، محمد جواد
اثر آب ازندار بر کاهش باکتریهای شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
وریدی، محمد جواد
تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
وریدی، محمد جواد
بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
وریدی، محمد جواد
اثر درجه چرخکردن بر ویژگیهای رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 291-298]
-
وریدی، مهدی
تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
وریدی، مهدی
بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
وریدی، مهدی
ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخکردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخشده بهروش سیستم مدل پوسته (DFCM) [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
وریدی، مهدی
اثر درجه چرخکردن بر ویژگیهای رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 291-298]
-
وکیلی، سید علیرضا
تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی [دوره 10، شماره 3، 1393]
ه
-
هاشمی شهرکی، مسعود
بهینهسازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
همیشه کار، حامد
تعیین ویژگیهای نانولیپوزومهای حامل گاما اوریزانول: توسط طیفسنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا [دوره 10، شماره 1، 1393]
ی
-
یاغچی، فریبا
تولید دوشاب غنیشده با بزرک و بررسی برخی از ویژگیهای شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
یاورمنش، مسعود
پیش بینی تأثیر اجزاء موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروسهای روده ای با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
یوسفی، قاسم
بررسی و بهینهیابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 327-336]