آ
-
آبپنیر
بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آبپنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
آبسیب
بررسی اثر ضدمیکروبی عصارههای فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آبسیب [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
آب گوار
فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظتهای مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگیهای بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
آبگیری اسمزی
مطالعه اثرات غلظتهای مختلف محلول ساکارز بر ویژگیهای کمی و کیفی برشهای خشکشده گلابی با محلولهای باز تغلیظشده اسمزی [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
آبگیری اسمزی
مدلسازی جذب روغن قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخکردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]
-
آرد سمولینا
ارزیابی و مقایسه ویژگیهای میکروبی، حسی و پخت اسپاگتیهای تولیدی بهروش قدیمی و مدرن [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
آرد سمولینا
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتیاکسیدانی چهار رقم آلبالو خشکشده بهروش اسمزی [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 363-374]
-
آرد عدس
ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخکردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخشده بهروش سیستم مدل پوسته (DFCM) [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
آزمون رهایی تنش
بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 318-326]
-
آفلاتوکسین M1
بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیهسازیشده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
آگار
فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظتهای مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگیهای بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
آمادهسازی دانه روغنی
بررسی تأثیر پارامترهای آمادهسازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
آمیلوز
اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 299-306]
-
آمینواسید و اسید چرب آزاد
تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
آنالیز پروفایل بافت
فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظتهای مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگیهای بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
آنتاگونیسم
بررسی برهمکنش آنتیاکسیدانی ترکیب عصارههای چای سبز و رزماری [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
آنتروپی
بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره [دوره 10، شماره 2، 1393]
ا
-
اتمسفر تغییریافته
تأثیر بستهبندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
اجزاء شیر
پیش بینی تأثیر اجزاء موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروسهای روده ای با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
ارزیابی حسی
فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظتهای مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگیهای بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
ازن
اثر آب ازندار بر کاهش باکتریهای شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
ازن
تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
اسانس زیره سیاه
اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیطهای مدل شبیهسازیشده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
استافیلوکوکوس اورئوس
اثر آب ازندار بر کاهش باکتریهای شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
استخراج با دیاکسید کربن فوقبحرانی
استخراج روغن تاجریزی سیاه بهکمک سیال فوقبحرانی دیاکسید کربن [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 387-393]
-
استخراج بهکمک مایکروویو
بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینهسازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
استخراج روغن
بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS)
پیش بینی تأثیر اجزاء موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروسهای روده ای با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
اسکروپرس
بررسی تأثیر پارامترهای آمادهسازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
اسید چرب
تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
اسید چرب
بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
اسیدهای چرب ضروری
تولید دوشاب غنیشده با بزرک و بررسی برخی از ویژگیهای شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
اشرشیا کلی O157:H7
تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
اشریشیا کلی
اثر آب ازندار بر کاهش باکتریهای شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
افت پخت
ارزیابی و مقایسه ویژگیهای میکروبی، حسی و پخت اسپاگتیهای تولیدی بهروش قدیمی و مدرن [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
افت پخت
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتیاکسیدانی چهار رقم آلبالو خشکشده بهروش اسمزی [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 363-374]
-
اکسپندر
بررسی تأثیر پارامترهای آمادهسازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
اکستروژن
ارزیابی و مقایسه ویژگیهای میکروبی، حسی و پخت اسپاگتیهای تولیدی بهروش قدیمی و مدرن [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
اکستروژن
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتیاکسیدانی چهار رقم آلبالو خشکشده بهروش اسمزی [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 363-374]
-
الگوریتم ژنتیک
بهینهسازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
اناریجه
بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط ذخیرهسازی [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
انرژی
بررسی و بهینهیابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 327-336]
-
انرژی فعالسازی
مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و رفتار خشکشدن فرمولاسیونهای مختلف ترخینه در خشککن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
اولتراسوند
مدلسازی جذب روغن قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخکردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]
-
ایمنی غذایی
بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیهسازیشده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]
ب
-
بافت
بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 375-386]
-
برگ گل مغربی (Oenothera biennis)
بررسی اثر ضدمیکروبی عصارههای فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آبسیب [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
برنج
شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونههای مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
بزرک
تولید دوشاب غنیشده با بزرک و بررسی برخی از ویژگیهای شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
بژی
بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچهی سرخشده) هنگام سرخ شدن بهروش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
بستهبندی
تأثیر بستهبندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
بنتونیت
شفافسازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
بهینهسازی
بهینهسازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
بهینهسازی
تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد [دوره 10، شماره 2، 1393]
پ
-
پاستیل کیوی
فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظتهای مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگیهای بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
پایداری
تعیین ویژگیهای نانولیپوزومهای حامل گاما اوریزانول: توسط طیفسنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
پایداری اکسیداتیو
بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط ذخیرهسازی [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
پختن
مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و رفتار خشکشدن فرمولاسیونهای مختلف ترخینه در خشککن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
پردازش تصویر
شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونههای مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
پلیلاکتیک اسید
مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتیاکسیدانی برپایه پلی لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]
-
پنیر فتای فراپالایش
بررسی و بهینهسازی ویژگیهای شیمیایی و حسی فرمولاسیونهای مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ بازساخته بهروش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
پنیر کردی
تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
پوست قهوه
بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره [دوره 10، شماره 2، 1393]
ت
-
تاجریزی سیاه
استخراج روغن تاجریزی سیاه بهکمک سیال فوقبحرانی دیاکسید کربن [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 387-393]
-
ترخینه
مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و رفتار خشکشدن فرمولاسیونهای مختلف ترخینه در خشککن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
ترکیبات فنولی
ارزیابی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشهای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
ترکیبات فنولی
بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینهسازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
ترکیب وزنی
بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
تصویر بافت
بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
تغلیظ متوالی
مطالعه اثرات غلظتهای مختلف محلول ساکارز بر ویژگیهای کمی و کیفی برشهای خشکشده گلابی با محلولهای باز تغلیظشده اسمزی [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
تغییرات رنگ
بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچهی سرخشده) هنگام سرخ شدن بهروش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
تقلبات
تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
تمشک
بررسی و بهینهیابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 327-336]
-
توکوفرول
تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]
ج
-
جذب روغن
بهینهسازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
جذب روغن
مدلسازی جذب روغن قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخکردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]
-
جلبک قرمز Hypnea hamulosa
بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینهسازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
جوانه
اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی [دوره 10، شماره 3، 1393]
چ
-
چای سبز
بررسی برهمکنش آنتیاکسیدانی ترکیب عصارههای چای سبز و رزماری [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
چربی
تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
چربی دنبه
ارزیابی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشهای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
چرخ کردن
اثر درجه چرخکردن بر ویژگیهای رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 291-298]
-
چیلر کشتارگاه
اثر آب ازندار بر کاهش باکتریهای شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]
ح
-
حجم
بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچهی سرخشده) هنگام سرخ شدن بهروش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
حذف بیولوژیک
بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیهسازیشده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
حلال
بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]
خ
-
خرما
بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آبپنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
خرمای واریته کلوته
شفافسازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
خشک کردن
مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و رفتار خشکشدن فرمولاسیونهای مختلف ترخینه در خشککن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
خشک کردن
بررسی و بهینهیابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 327-336]
-
خشککن
ارزیابی و مقایسه ویژگیهای میکروبی، حسی و پخت اسپاگتیهای تولیدی بهروش قدیمی و مدرن [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
خشککن
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتیاکسیدانی چهار رقم آلبالو خشکشده بهروش اسمزی [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 363-374]
-
خصوصیات خمیری
اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 299-306]
-
خصوصیات فیزیکوشیمیایی
بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچهی سرخشده) هنگام سرخ شدن بهروش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
خمیرابه
ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخکردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخشده بهروش سیستم مدل پوسته (DFCM) [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
خمیر گندم
بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 318-326]
-
خواص مکانیکی
مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتیاکسیدانی برپایه پلی لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]
د
-
دانه ذرت خوشهای
ارزیابی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشهای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
دوره رسیدگی
تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
دوشاب
تولید دوشاب غنیشده با بزرک و بررسی برخی از ویژگیهای شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
ر
-
رزماری
بررسی برهمکنش آنتیاکسیدانی ترکیب عصارههای چای سبز و رزماری [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
رفتار ویسکوالاستیک
بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 318-326]
-
رنگ
اثر درجه چرخکردن بر ویژگیهای رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 291-298]
-
رنگبری و شفافسازی
شفافسازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
روش اصلاحیافته حرارتی
تعیین ویژگیهای نانولیپوزومهای حامل گاما اوریزانول: توسط طیفسنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
روش سطح پاسخ
بهینهسازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
روش سطح پاسخ
بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینهسازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
روش سطح پاسخ
بررسی و بهینهیابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 327-336]
-
روش سطح پاسخ
استخراج روغن تاجریزی سیاه بهکمک سیال فوقبحرانی دیاکسید کربن [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 387-393]
-
روش فرآیند
تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
روغن
تولید دوشاب غنیشده با بزرک و بررسی برخی از ویژگیهای شیمیایی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
روغن پسته
بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
روغن خام
بررسی تأثیر پارامترهای آمادهسازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
روغن کانولا
بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط ذخیرهسازی [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
ریزساختار
مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتیاکسیدانی برپایه پلی لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]
ز
-
زانتان
بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 375-386]
ژ
-
ژلاتین
شفافسازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین [دوره 10، شماره 3، 1393]
س
-
ساکارومایسز سرویزیه
بررسی اثر ضدمیکروبی عصارههای فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آبسیب [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
سالمونلا
تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
سبزیجات تازه
تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
سرخ کردن
بهینهسازی اعمال نیروی گریز از مرکز جهت کاهش جذب روغن با استفاده از روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
سرخ کردن
بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچهی سرخشده) هنگام سرخ شدن بهروش عمیق [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
سرخ کردن
مدلسازی جذب روغن قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخکردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]
-
سوکسله
بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
سیستم مدل پوسته
ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخکردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخشده بهروش سیستم مدل پوسته (DFCM) [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
سینرژیسم
بررسی برهمکنش آنتیاکسیدانی ترکیب عصارههای چای سبز و رزماری [دوره 10، شماره 3، 1393]
ش
-
شبکه عصبی
شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونههای مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
شبکه عصبی مصنوعی
پیش بینی تأثیر اجزاء موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروسهای روده ای با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
شترمرغ
بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
شرایط ذخیرهسازی
بررسی اثر عصاره گیاه اناریجه (Pimppinella affinis Ledeb) در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط ذخیرهسازی [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
شرایط کشتار
بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
شکلات تیره
بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
شمارش کلی
ارزیابی و مقایسه ویژگیهای میکروبی، حسی و پخت اسپاگتیهای تولیدی بهروش قدیمی و مدرن [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
شمارش کلی
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و آنتیاکسیدانی چهار رقم آلبالو خشکشده بهروش اسمزی [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 363-374]
-
شمارش کلی میکروارگانیسمها
اثر آب ازندار بر کاهش باکتریهای شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
شیر خام
پیش بینی تأثیر اجزاء موجود در شیر خام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروسهای روده ای با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی (ANFIS) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
شیر سویا
بررسی و بهینهسازی ویژگیهای شیمیایی و حسی فرمولاسیونهای مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ بازساخته بهروش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
شیر کنجد
تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد [دوره 10، شماره 2، 1393]
ص
-
صمغ دانه قدومه شهری
بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 375-386]
ض
-
ضدعفونیکننده
تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
ضریب انتشار مؤثر رطوبت
مدلسازی جذب روغن قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخکردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]
-
ضریب نفوذ مؤثر آب
مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و رفتار خشکشدن فرمولاسیونهای مختلف ترخینه در خشککن هوای داغ [دوره 10، شماره 3، 1393]
ط
-
طیفسنجی
بررسی ویژگیهای مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیتهای بر پایۀ نشاستۀ اصلاحشده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دیاکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]
ع
-
عدد اسید تیوباربیتوریک
تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریعشده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]
-
عدد تری ان مزدوج
تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریعشده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]
-
عدد دی ان مزدوج
تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریعشده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]
-
عصاره پپتون ماهی
اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیطهای مدل شبیهسازیشده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) [دوره 10، شماره 2، 1393]
ف
-
فسفاتید
بررسی تأثیر پارامترهای آمادهسازی دانه سویا بر میزان فسفاتید، پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد روغن خام سویا در صنعت [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
فعالیت
فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظتهای مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگیهای بافتی و حسی آن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
فعالیت آبی
بررسی تأثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
ارزیابی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشهای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
فعالیت ضدمیکروبی
بررسی اثر ضدمیکروبی عصارههای فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آبسیب [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
فعالیت مهارکنندگی رادیکال آزاد DPPH
بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینهسازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 2، 1393]
ق
-
قدرت تورم
اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 299-306]
ک
-
کاهش جذب روغن
ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخکردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخشده بهروش سیستم مدل پوسته (DFCM) [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
کاهو
تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
کره
تشخیص مارگارین در کره [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
کره
بررسی و بهینهسازی ویژگیهای شیمیایی و حسی فرمولاسیونهای مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ بازساخته بهروش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
کشمش
بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آبپنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
کیفیت
اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
کیک
اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
کیک شیفون
بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 375-386]
گ
-
گاز کروماتوگرافی با کارایی بالا
ارزیابی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشهای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
گامااوریزانول
تعیین ویژگیهای نانولیپوزومهای حامل گاما اوریزانول: توسط طیفسنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
گردو
تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریعشده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]
-
گلابی
مطالعه اثرات غلظتهای مختلف محلول ساکارز بر ویژگیهای کمی و کیفی برشهای خشکشده گلابی با محلولهای باز تغلیظشده اسمزی [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
گل زعفران
تأثیر بستهبندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
گندم
اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
گوشت
بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
گوشت شتر
اثر درجه چرخکردن بر ویژگیهای رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 291-298]
-
گوشت شترمرغ
اثر درجه چرخکردن بر ویژگیهای رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 291-298]
ل
-
لاشه
بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
لاشه مرغ
اثر آب ازندار بر کاهش باکتریهای شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیهسازیشده معده انسان [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
لاکتوباسیلوس پلانتاروم
بررسی اثر ضدمیکروبی عصارههای فنولی برگ گیاه گل مغربی (Oenothera biennis) بر عوامل فساد در آبسیب [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
لیستریا مونوسیتوژنز
اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیطهای مدل شبیهسازیشده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) [دوره 10، شماره 2، 1393]
م
-
مارگارین
بررسی و بهینهسازی ویژگیهای شیمیایی و حسی فرمولاسیونهای مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ بازساخته بهروش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
ماندگاری
بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 375-386]
-
مایکروویو
بررسی و بهینهیابی خشک کردن تمشک و انرژی مصرفی آن در روش خشک کردن ترکیبی بسترسیال-مایکروویو با کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 327-336]
-
مایکروویو
مدلسازی جذب روغن قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخکردن عمیق [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 349-362]
-
متدولوژی سطح پاسخ
شفافسازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
محلول
مطالعه اثرات غلظتهای مختلف محلول ساکارز بر ویژگیهای کمی و کیفی برشهای خشکشده گلابی با محلولهای باز تغلیظشده اسمزی [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
محیط شبیهسازیشده
اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیطهای مدل شبیهسازیشده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) [دوره 10، شماره 2، 1393]
-
مخمر نانوایی
بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آبپنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
مدل پلگ-نورمند
بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 318-326]
-
ملاس
بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آبپنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae) [دوره 10، شماره 1، 1393]
ن
-
نانوذرات دیاکسیدتیتانیم
بررسی ویژگیهای مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیتهای بر پایۀ نشاستۀ اصلاحشده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دیاکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
نانوفیبر سلولز اصلاحشده
مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتیاکسیدانی برپایه پلی لاکتیک اسید [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 337-348]
-
نانوکریستال سلولز
بررسی ویژگیهای مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیتهای بر پایۀ نشاستۀ اصلاحشده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دیاکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
نانولیپوزوم
تعیین ویژگیهای نانولیپوزومهای حامل گاما اوریزانول: توسط طیفسنجی فروسرخ، اندازه وزیکول، پتانسیل زتا، پایداری فیزیکی و رئولوژی پایا [دوره 10، شماره 1، 1393]
-
نشاسته
بررسی ویژگیهای مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیتهای بر پایۀ نشاستۀ اصلاحشده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دیاکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
نشاسته برنج
اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 299-306]
-
نگهداری
تأثیر بستهبندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
نگهداری تسریعشده
تخمین پایداری اکسایشی گردو با استفاده از روش آزمون تسریعشده عمر ماندگاری [دوره 10، شماره 4، 1393، صفحه 307-317]
و
-
ویژگیهای شکلی
شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونههای مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز [دوره 10، شماره 3، 1393]
-
ویژگیهای مکانیکی
بررسی ویژگیهای مکانیکی، نوری و آبدوستی سطحی زیست نانوکامپوزیتهای بر پایۀ نشاستۀ اصلاحشده -نانوکریستال سلولز -نانوذرات دیاکسید تیتانیم [دوره 10، شماره 3، 1393]