آ
-
آذر کیش، پیمان
تشخیص آسیبهای سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]
-
آریایی، پیمان
ارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیهشده از کربوکسیمتیلسلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]
-
آقابراری، بهزاد
تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]
ا
-
ابراهیمی، مریم
بررسی تأثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشتشده از سطح مزارع استان گلستان [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 394-402]
-
اخوان مهدوی، محمود
بررسی فراوانی ژنهای eaeA ،stx1 و stx2 در اشریشیا کلیهای جداسازیشده از پنیرهای محلی شهر مراغه بهروش Multiplex PCR [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 388-393]
-
اسحاقی، محمدرضا
بررسی اثر فیلمهای پلیاولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداریشده در یخچال [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 127-138]
-
اسدپور، الهام
مدلسازی رهایش ترکیبات مؤثرهی نانوریزپوشانی شدهی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 308-317]
-
اسدی، غلامحسن
تأثیر سازگارکنندههای مالئیک انیدرید پلیاتیلن و پلیاتیلن گلیکول بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلیاتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]
-
اسماعیل زاده کناری، رضا
پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحتتأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونیناشونده آنها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]
-
اصیلی، جواد
جداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتیاکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum) [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 742-749]
-
اعتمادی، ارمغان
مدلسازی فرایند خشک شدن لایه نازک ژل آلوئهورا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 362-370]
-
اعرابی، اعظم
بهینهسازی شرایط استخراج قلیایی فیبر از سبوسبرنج با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 696-705]
-
اعلمی، مهران
امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آبپنیر بهعنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 49-60]
-
الغونه، علی
بهینهسازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]
-
الهی، محمد
بهینهیابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]
-
امیری، سهیل
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 34-48]
-
امیری، سهیل
امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آبپنیر بهعنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 49-60]
-
امینلاری، محمود
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگههای پروتئینهای سویای رسوبیافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]
-
امینلاری، محمود
بهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]
-
انور، آدینه
ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینهیابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 750-757]
-
اولیایی، سید امیر
تأثیر نانوپرکننده های دی اکسیدتیتانیم و مونت موریلونیت بر ویژگیهای توپوگرافی، حرارتی و نوری فیلمهای زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 678-695]
-
ایوبی، اعظم
بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشککن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگیهای کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]
ب
-
باشتی، آیگین
ارزیابی تجربی و مدلسازی انتقال جرم طی خشک کردن مادون قرمز به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 758-766]
-
باقری درویش محمد، حامد
مدلسازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 109-126]
-
بالندری، احمد
مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانهدار بومی استان سمنان [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 250-260]
-
بحرینی، معصومه
بررسی اثر ضدمخمری سویههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا بهعنوان شاخص فساد آبمیوه [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 596-608]
-
برزگر، حسن
ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینهیابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 750-757]
-
بریری، مریم
بررسی تأثیر اسانسهای ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 286-295]
-
بستان، آرام
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) بهروش خشک کردن پاششی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 499-511]
-
بستان، آرام
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاحشده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]
-
بشیری، صحرا
بررسی ویژگیهای کلوئیدی نانو لیپوزومهای حاوی بتاکاروتن تولیدشده به روش حرارتی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 609-619]
-
بوستانی، ساره
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگههای پروتئینهای سویای رسوبیافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]
-
بوستانی، ساره
بهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]
پ
-
پزشکی، اکرم
اثر غلظت های مختلف لستین-کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]
-
پژوهان مهر، سمانه
پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحتتأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونیناشونده آنها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]
-
پورآذرنگ، هاشم
جداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتیاکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum) [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 742-749]
-
پورابراهیم، نسیم
بررسی حضور قارچهای مولد آفلاتوکسین در پسته منطقه خراسان (شهرستانهای گناباد و فیضآباد) بااستفاده از روش مولکولی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 318-329]
-
پوراکبر، لطیفه
مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه integerrima×Vulgaris)) Berberis در حلالهای آبی و الکلی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 296-307]
ت
-
تاج الدین، بهجت
تأثیر سازگارکنندههای مالئیک انیدرید پلیاتیلن و پلیاتیلن گلیکول بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلیاتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]
-
تقی زاده، مسعود
تأثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی حرارتی عصاره مالت [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 706-715]
-
توریان، فهیمه
بررسی تأثیر اسانسهای ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 286-295]
ج
-
جانی، سعید
فعالیت آنتیاکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]
-
جعفرپور، سید علی
برآورد مقایسهای پارامترهای L*a*b* از دادههای RGB عکس دیجیتالی با استفاده از دستگاه سنجش رنگ IMG-Pardazesh [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 556-564]
-
جعفری، سید مهدی
مدلسازی رهایش ترکیبات مؤثرهی نانوریزپوشانی شدهی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 308-317]
-
جوانمرد، مجید
بررسی اثر فیلمهای پلیاولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداریشده در یخچال [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 127-138]
-
جوینده، حسین
تأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 371-381]
ح
-
حاجی باقر نائینی، مرجان
تأثیر سازگارکنندههای مالئیک انیدرید پلیاتیلن و پلیاتیلن گلیکول بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلیاتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینهسازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
بررسی اثر ضدمخمری سویههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا بهعنوان شاخص فساد آبمیوه [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 596-608]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 330-339]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) بهروش خشک کردن پاششی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 499-511]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاحشده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]
-
حسین زاده، ستاره
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) بهروش خشک کردن پاششی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 499-511]
-
حسین زاده، ستاره
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاحشده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]
-
حسینی، فرشته
بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینهسازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]
-
حسینی بای، احسان
خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرینبیان [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 193-200]
-
حیدری دلفارد، فاطمه
تأثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی حرارتی عصاره مالت [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 706-715]
-
حیدری فروشانی، محمد مهدی
بررسی ویژگیهای بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشککردن در خشککن قفسهای [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 214-225]
خ
-
خادمی، اورنگ
استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 543-555]
-
خدانظری، آی ناز
تأثیر ترکیبی بستهبندی تحت خلاء و عصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 533-542]
-
خدانظری، آی ناز
تاثیر روشهای مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella) [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 630-638]
-
خدری، فاطمه
تأثیر ترکیبی بستهبندی تحت خلاء و عصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 533-542]
-
خزایی، اسماعیل
بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 21-33]
-
خزایی، اسماعیل
فرمولاسیون فراورده ژلهای خرما و آبپنیر تغلیظشده و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 61-78]
-
خشنودی، سارا
بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطیهای خودگرمشونده [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 1-11]
-
خشنودی، سارا
بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشتهشده طی زمان ماندگاری [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 415-427]
-
خمیری، مرتضی
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 34-48]
-
خمیری، مرتضی
امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آبپنیر بهعنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 49-60]
-
خمیری، مرتضی
بررسی تأثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشتشده از سطح مزارع استان گلستان [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 394-402]
-
خمیری، مرتضی
بررسی فعالیتهای ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جداشده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتریهای شاخص مواد غذایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 438-452]
-
خواجه وندی، لیلا
بررسی اثر فیلمهای پلیاولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداریشده در یخچال [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 127-138]
د
-
داوری، امیربهادر
تأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 371-381]
-
دماوندی کمالی، نرجس
مقایسهی ویژگیهای کاربردی پروتئینهای جداشده از عضلهی تیرهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 463-476]
-
دهقان نیا، جلال
بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلیاتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]
-
دهقان نیا، جلال
مدلسازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 109-126]
-
دهقان نیا، جلال
بررسی ویژگیهای کلوئیدی نانو لیپوزومهای حاوی بتاکاروتن تولیدشده به روش حرارتی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 609-619]
-
دوستی ایرانی، امید
تشخیص آسیبهای سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]
ر
-
رحیمی، ابراهیم
تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]
-
رحیمی، لادن
بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلیاتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]
-
رستگاری، مریم
بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطیهای خودگرمشونده [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 1-11]
-
رضائی، مسعود
ارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیهشده از کربوکسیمتیلسلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]
-
رضازاد باری، محمود
مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئینهای تغلیظشده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سینبیوتیک حاوی ترانسگلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 428-437]
-
رضوی، سید محمد علی
تأثیر برخی ویژگیهای فرایند بر ویژگیهای مکانیکی و بافت تصویر هویج سرخشده [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 340-349]
-
رضوی، سید محمد علی
بهینهیابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]
-
رضوی، سید محمد علی
تأثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی حرارتی عصاره مالت [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 706-715]
-
رضوی، سید محمد علی
بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابیهای حسی و دستگاهی [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 730-741]
-
رنجبر ندامانی، آزاده
ویژگی ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن روی برخی پاتوژنهای غذایی [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 382-387]
-
رنجبر ندامانی، الهام
ویژگی ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن روی برخی پاتوژنهای غذایی [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 382-387]
-
رنگریز، امین
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 34-48]
-
رهبران، سارا
بهینهسازی شرایط استخراج قلیایی فیبر از سبوسبرنج با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 696-705]
-
ریگی، صادق
خشک کردن همرفتی لایه نازک برگهای به لیمو [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 716-729]
س
-
سامانیان، نرگس
بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابیهای حسی و دستگاهی [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 730-741]
-
سپردار، حمیده
تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]
-
سیدآبادی، محمدمهدی
شفافسازی آبنارنج با استفاده از اولترافیلتراسیون: بهینهسازی شار تراوه و مقاومت گرفتگی با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 350-361]
ش
-
شاهدی، محمد
بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینهسازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 139-151]
-
شریف، علی
بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطیهای خودگرمشونده [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 1-11]
-
شریف، علی
پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحتتأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونیناشونده آنها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]
-
شریف، علی
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 565-571]
-
شریف، علی
فعالیت آنتیاکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]
-
شریفی، فریده
مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه integerrima×Vulgaris)) Berberis در حلالهای آبی و الکلی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 296-307]
-
شمیلی، منصوره
تشخیص آسیبهای سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]
-
شهابی قهفرخی، ایمان
تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]
-
شهیدی، فخری
بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 21-33]
-
شهیدی، فخری
بهینهسازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]
-
شویکلو، امیررضا
مقایسهی ویژگیهای کاربردی پروتئینهای جداشده از عضلهی تیرهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 463-476]
ص
-
صادقی ماهونک، علیرضا
شفافسازی آبنارنج با استفاده از اولترافیلتراسیون: بهینهسازی شار تراوه و مقاومت گرفتگی با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 350-361]
-
صالح، آیدا
مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئینهای تغلیظشده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سینبیوتیک حاوی ترانسگلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 428-437]
-
صالحی، فخرالدین
شفافسازی آبنارنج با استفاده از اولترافیلتراسیون: بهینهسازی شار تراوه و مقاومت گرفتگی با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 350-361]
-
صالحی، فخرالدین
ارزیابی تجربی و مدلسازی انتقال جرم طی خشک کردن مادون قرمز به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 758-766]
-
صباحی محمدی، نجمه
مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئینهای تغلیظشده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سینبیوتیک حاوی ترانسگلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 428-437]
-
صداقت، ناصر
بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطیهای خودگرمشونده [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 1-11]
-
صداقت، ناصر
بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشککن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگیهای کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]
-
صداقت، ناصر
بررسی تأثیر رقم، اسمز، بستهبندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه خربزه [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 403-414]
-
صداقت، ناصر
بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشتهشده طی زمان ماندگاری [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 415-427]
ط
-
طباطبایی یزدی، فریده
بهینهسازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]
-
طبری کوچکسرایی، فاطمه
ارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیهشده از کربوکسیمتیلسلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]
ع
-
عباسپورفرد، محمدحسین
شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 152-162]
-
عباسپورفرد، محمدحسین
طبقهبندی اناردانه بر اساس ویژگیهای تصویر بهروش تحلیل تفکیک خطی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 182-192]
-
عبّاسی، فرهنگ
تأثیر نانوپرکننده های دی اکسیدتیتانیم و مونت موریلونیت بر ویژگیهای توپوگرافی، حرارتی و نوری فیلمهای زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 678-695]
-
عبدالهی، مهدی
ارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیهشده از کربوکسیمتیلسلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]
-
عدالتیان دوم، محمد رضا
بررسی فعالیتهای ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جداشده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتریهای شاخص مواد غذایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 438-452]
-
عدالتیان دوم، محمد رضا
بررسی اثر ضدمخمری سویههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا بهعنوان شاخص فساد آبمیوه [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 596-608]
-
عربشاهی دلویی، سعیده
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 477-488]
-
عزیزخانی، مریم
بررسی تأثیر اسانسهای ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 286-295]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
بهینهسازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]
-
علیزاده خالد آباد، محمد
مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئینهای تغلیظشده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سینبیوتیک حاوی ترانسگلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 428-437]
-
عین افشار، سودابه
جداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتیاکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum) [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 742-749]
غ
-
غانمی، کمال
تاثیر روشهای مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella) [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 630-638]
-
غیاثی طرزی، بابک
تأثیر سازگارکنندههای مالئیک انیدرید پلیاتیلن و پلیاتیلن گلیکول بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلیاتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]
ف
-
فتحی، میلاد
بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینهسازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 139-151]
-
فتحی، میلاد
تأثیر برخی ویژگیهای فرایند بر ویژگیهای مکانیکی و بافت تصویر هویج سرخشده [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 340-349]
-
فدائی نوغانی، وجیهه
تعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلیفنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر طعمدارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 489-498]
-
فرحانی نژاد، زینب
بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینهسازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 139-151]
-
فرهادی چیتگر، محمد
مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانهدار بومی استان سمنان [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 250-260]
-
فرهمند، عاطفه
ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراجشده بهکمک فراصوت [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 163-181]
-
فرهوش، رضا
بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینهسازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]
-
فرهوش، رضا
پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحتتأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونیناشونده آنها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]
-
فرهوش، رضا
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 565-571]
-
فرهوش، رضا
فعالیت آنتیاکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]
-
فرهوش، رضا
جداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتیاکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum) [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 742-749]
-
فریدی اسفنجانی، افشین
مدلسازی رهایش ترکیبات مؤثرهی نانوریزپوشانی شدهی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 308-317]
-
فیوضی، بهنام
فرمولاسیون فراورده ژلهای خرما و آبپنیر تغلیظشده و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 61-78]
ق
-
قنبرزاده، بابک
بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلیاتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]
-
قنبرزاده، بابک
مدلسازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 109-126]
-
قنبرزاده، بابک
اثر غلظت های مختلف لستین-کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]
-
قنبرزاده، بابک
بررسی ویژگیهای کلوئیدی نانو لیپوزومهای حاوی بتاکاروتن تولیدشده به روش حرارتی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 609-619]
-
قنبرزاده، بابک
تأثیر نانوپرکننده های دی اکسیدتیتانیم و مونت موریلونیت بر ویژگیهای توپوگرافی، حرارتی و نوری فیلمهای زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 678-695]
-
قیامتی یزدی، فریبا
بررسی فعالیتهای ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جداشده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتریهای شاخص مواد غذایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 438-452]
ک
-
کاراژیان، حجت
خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرینبیان [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 193-200]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشککن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگیهای کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]
-
کاشانی نژاد، مهدی
شفافسازی آبنارنج با استفاده از اولترافیلتراسیون: بهینهسازی شار تراوه و مقاومت گرفتگی با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 350-361]
-
کاظمی زاده، رؤیا
تعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلیفنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر طعمدارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 489-498]
-
کشیری، محبوبه
اثر ضدمیکروبی فیلم زیستفعال زئین حاوی اسانس آویشن علیه Escherichia coli و listeriainnocua طی نگهداری سالاد الویه [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 276-285]
-
کوچکی، آرش
ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراجشده بهکمک فراصوت [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 163-181]
-
کوچکی، آرش
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 330-339]
-
کوچکی، آرش
مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخکردن عمیق ناگت مرغ پوششدادهشده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 512-525]
-
کوچکی، آرش
بهینهیابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]
-
کوچکی، آرش
تأثیر غلظتهای مختلف گلیسرول بر ویژگیهای فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 663-677]
گ
-
گلزاریان، محمودرضا
شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 152-162]
-
گلزاریان، محمودرضا
طبقهبندی اناردانه بر اساس ویژگیهای تصویر بهروش تحلیل تفکیک خطی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 182-192]
-
گلزاریان، محمودرضا
تشخیص آسیبهای سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]
-
گل گلی پور، سارا
تاثیر روشهای مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella) [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 630-638]
م
-
محبی، محبت
بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 21-33]
-
محبی، محبت
بهینهسازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]
-
محبی، محبت
بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشککن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگیهای کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]
-
محبی، محبت
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 330-339]
-
محبی، محبت
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) بهروش خشک کردن پاششی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 499-511]
-
محبی، محبت
مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخکردن عمیق ناگت مرغ پوششدادهشده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 512-525]
-
محبی، محبت
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاحشده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]
-
محمدزاده، علی
شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 152-162]
-
محمدزاده، علی
طبقهبندی اناردانه بر اساس ویژگیهای تصویر بهروش تحلیل تفکیک خطی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 182-192]
-
محمدی، عادله
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 477-488]
-
مرادی، مهدی
مدلسازی فرایند خشک شدن لایه نازک ژل آلوئهورا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 362-370]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 21-33]
-
مرتضوی، سید علی
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 34-48]
-
مصباحی، غلامرضا
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگههای پروتئینهای سویای رسوبیافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]
-
مصباحی، غلامرضا
بهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
فرمولاسیون فراورده ژلهای خرما و آبپنیر تغلیظشده و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 61-78]
-
معتمدزادگان، علی
مقایسهی ویژگیهای کاربردی پروتئینهای جداشده از عضلهی تیرهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 463-476]
-
مقدم، محمد
اثر غلظت های مختلف لستین-کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]
-
مقصودلو، یحیی
شفافسازی آبنارنج با استفاده از اولترافیلتراسیون: بهینهسازی شار تراوه و مقاومت گرفتگی با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 350-361]
-
مقصودلو، یحیی
بررسی تأثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشتشده از سطح مزارع استان گلستان [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 394-402]
-
ملااحمدی بهراسمان، نجمه
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 565-571]
-
ملااحمدی بهراسمان، نجمه
فعالیت آنتیاکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]
-
منجذب مرودشتی، لیلا
تأثیر غلظتهای مختلف گلیسرول بر ویژگیهای فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 663-677]
-
مهدویان مهر، حامد
مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخکردن عمیق ناگت مرغ پوششدادهشده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 512-525]
-
مهرنیا، محمدامین
ارزیابی تجربی و مدلسازی انتقال جرم طی خشک کردن مادون قرمز به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 758-766]
-
موسوی نسب، مرضیه
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگههای پروتئینهای سویای رسوبیافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]
-
موسوی نسب، مرضیه
بهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]
-
مویدی، علی اکبر
تأثیر نانوپرکننده های دی اکسیدتیتانیم و مونت موریلونیت بر ویژگیهای توپوگرافی، حرارتی و نوری فیلمهای زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 678-695]
-
میرزایی، حبیب الله
خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرینبیان [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 193-200]
-
میرزایی، حبیب الله
مدلسازی رهایش ترکیبات مؤثرهی نانوریزپوشانی شدهی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 308-317]
-
میرعرب رضی، سعید
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 330-339]
ن
-
ناصحی، بهزاد
ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینهیابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 750-757]
-
نصیری، سید مهدی
بررسی ویژگیهای بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشککردن در خشککن قفسهای [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 214-225]
-
نصیری محلاتی، مهدی
بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشککن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگیهای کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]
-
نعمتی میرک، یونس
استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 543-555]
-
نقوی، عنایت الله
خشک کردن همرفتی لایه نازک برگهای به لیمو [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 716-729]
-
نوشاد، محمد
ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینهیابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 750-757]
-
نوش کام، مجید
تأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 371-381]
-
نیاکوثری، مهرداد
مدلسازی فرایند خشک شدن لایه نازک ژل آلوئهورا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 362-370]
-
نیاکوثری، مهرداد
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگههای پروتئینهای سویای رسوبیافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]
-
نیاکوثری، مهرداد
بهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]
-
نیری، ندا
بررسی فعالیتهای ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جداشده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتریهای شاخص مواد غذایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 438-452]
-
نیری، ندا
بررسی اثر ضدمخمری سویههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا بهعنوان شاخص فساد آبمیوه [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 596-608]
-
نیکخواه، شهره
بررسی تأثیر رقم، اسمز، بستهبندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه خربزه [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 403-414]
و
-
وریدی، محمد جواد
مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانهدار بومی استان سمنان [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 250-260]
-
وریدی، مهدی
ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراجشده بهکمک فراصوت [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 163-181]
-
وریدی، مهدی
مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانهدار بومی استان سمنان [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 250-260]
ه
-
همتیان سورکی، عبدالله
بهینهیابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]
-
همیشه کار، حامد
اثر غلظت های مختلف لستین-کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]
-
همیشه کار، حامد
بررسی ویژگیهای کلوئیدی نانو لیپوزومهای حاوی بتاکاروتن تولیدشده به روش حرارتی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 609-619]
ی
-
یاورمنش، مسعود
بررسی حضور قارچهای مولد آفلاتوکسین در پسته منطقه خراسان (شهرستانهای گناباد و فیضآباد) بااستفاده از روش مولکولی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 318-329]
-
یاورمنش، مسعود
بررسی فعالیتهای ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جداشده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتریهای شاخص مواد غذایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 438-452]
-
یاورمنش، مسعود
تأثیر غلظتهای مختلف گلیسرول بر ویژگیهای فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 663-677]
-
یلمه، محمود
بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینهسازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]
-
یوسفی، علیرضا
تخمین میزان محتوای رطوبتی میوه پاپایا با استفاده از سیستم تلفیقی عصبی-فازی و الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 767-779]