آ

  • آذر کیش، پیمان تشخیص آسیب‌های سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]

  • آریایی، پیمان ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه‌شده از کربوکسی‌متیل‌سلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]

  • آقابراری، بهزاد تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]

ا

  • ابراهیمی، مریم بررسی تأثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشت‌شده از سطح مزارع استان گلستان [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 394-402]

  • اخوان مهدوی، محمود بررسی فراوانی ژن‌های eaeA ،stx1 و stx2 در اشریشیا کلی‌های جداسازی‌شده از پنیرهای محلی شهر مراغه به‌روش Multiplex PCR [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 388-393]

  • اسحاقی، محمدرضا بررسی اثر فیلم‌های پلی‌اولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداری‌شده در یخچال [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 127-138]

  • اسدپور، الهام مدل‌سازی رهایش ترکیبات مؤثره‌ی نانوریزپوشانی شده‌ی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 308-317]

  • اسدی، غلامحسن تأثیر سازگارکننده‌های مالئیک انیدرید پلی‌اتیلن و پلی‌اتیلن گلیکول بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلی‌اتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]

  • اسماعیل زاده کناری، رضا پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت‌تأثیر روغن‌های مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی‌ناشونده آن‌ها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]

  • اصیلی، جواد جداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتی‌اکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum) [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 742-749]

  • اعتمادی، ارمغان مدل‌سازی فرایند خشک شدن لایه نازک ژل آلوئه‌ورا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 362-370]

  • اعرابی، اعظم بهینه‌سازی شرایط استخراج قلیایی فیبر از سبوس‌برنج با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 696-705]

  • اعلمی، مهران امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 49-60]

  • الغونه، علی بهینه‌سازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]

  • الهی، محمد بهینه‌یابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]

  • امیری، سهیل ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 34-48]

  • امیری، سهیل امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 49-60]

  • امینلاری، محمود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه‌های پروتئین‌های سویای رسوب‌یافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]

  • امینلاری، محمود بهینه‌سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین‌های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]

  • انور، آدینه ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینه‌یابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 750-757]

  • اولیایی، سید امیر تأثیر نانوپرکننده های دی اکسیدتیتانیم و مونت موریلونیت بر ویژگی‌های توپوگرافی، حرارتی و نوری فیلم‌های زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 678-695]

  • ایوبی، اعظم بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک‌کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی‌های کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]

ب

  • باشتی، آیگین ارزیابی تجربی و مدل‌سازی انتقال جرم طی خشک کردن مادون قرمز به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 758-766]

  • باقری درویش محمد، حامد مدل‌سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار‌شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 109-126]

  • بالندری، احمد مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانه‌دار بومی استان سمنان [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 250-260]

  • بحرینی، معصومه بررسی اثر ضدمخمری سویه‌های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا به‌عنوان شاخص فساد آبمیوه [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 596-608]

  • برزگر، حسن ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینه‌یابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 750-757]

  • بریری، مریم بررسی تأثیر اسانس‌های ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 286-295]

  • بستان، آرام ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) به‌روش خشک کردن پاششی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 499-511]

  • بستان، آرام ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاح‌شده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]

  • بشیری، صحرا بررسی ویژگی‌های کلوئیدی نانو لیپوزوم‌های حاوی بتاکاروتن تولیدشده به روش حرارتی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 609-619]

  • بوستانی، ساره خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه‌های پروتئین‌های سویای رسوب‌یافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]

  • بوستانی، ساره بهینه‌سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین‌های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]

پ

  • پزشکی، اکرم اثر غلظت های مختلف لستین-کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]

  • پژوهان مهر، سمانه پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت‌تأثیر روغن‌های مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی‌ناشونده آن‌ها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]

  • پورآذرنگ، هاشم جداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتی‌اکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum) [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 742-749]

  • پورابراهیم، نسیم بررسی حضور قارچ‌های مولد آفلاتوکسین در پسته منطقه خراسان (شهرستان‌های گناباد و فیض‌آباد) با‌‌استفاده از روش مولکولی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 318-329]

  • پوراکبر، لطیفه مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه integerrima×Vulgaris)) Berberis در حلال‌های آبی و الکلی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 296-307]

ت

  • تاج الدین، بهجت تأثیر سازگارکننده‌های مالئیک انیدرید پلی‌اتیلن و پلی‌اتیلن گلیکول بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلی‌اتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]

  • تقی زاده، مسعود تأثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی حرارتی عصاره مالت [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 706-715]

  • توریان، فهیمه بررسی تأثیر اسانس‌های ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 286-295]

ج

  • جانی، سعید فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]

  • جعفرپور، سید علی برآورد مقایسه‌ای پارامترهای L*a*b* از داده‌های RGB عکس دیجیتالی با استفاده از دستگاه سنجش رنگ IMG-Pardazesh [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 556-564]

  • جعفری، سید مهدی مدل‌سازی رهایش ترکیبات مؤثره‌ی نانوریزپوشانی شده‌ی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 308-317]

  • جوانمرد، مجید بررسی اثر فیلم‌های پلی‌اولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداری‌شده در یخچال [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 127-138]

  • جوینده، حسین تأثیر روش‌های مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 371-381]

ح

  • حاجی باقر نائینی، مرجان تأثیر سازگارکننده‌های مالئیک انیدرید پلی‌اتیلن و پلی‌اتیلن گلیکول بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلی‌اتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر بررسی اثر ضدمخمری سویه‌های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا به‌عنوان شاخص فساد آبمیوه [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 596-608]

  • حدادخداپرست، محمدحسین بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 330-339]

  • حدادخداپرست، محمدحسین ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) به‌روش خشک کردن پاششی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 499-511]

  • حدادخداپرست، محمدحسین ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاح‌شده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]

  • حسین زاده، ستاره ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) به‌روش خشک کردن پاششی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 499-511]

  • حسین زاده، ستاره ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاح‌شده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]

  • حسینی، فرشته بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]

  • حسینی بای، احسان خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرین‌بیان [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 193-200]

  • حیدری دلفارد، فاطمه تأثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی حرارتی عصاره مالت [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 706-715]

  • حیدری فروشانی، محمد مهدی بررسی ویژگی‌های بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشک‌کردن در خشک‌کن قفسه‌ای [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 214-225]

خ

  • خادمی، اورنگ استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 543-555]

  • خدانظری، آی ناز تأثیر ترکیبی بسته‌بندی تحت خلاء و عصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 533-542]

  • خدانظری، آی ناز تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella) [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 630-638]

  • خدری، فاطمه تأثیر ترکیبی بسته‌بندی تحت خلاء و عصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 533-542]

  • خزایی، اسماعیل بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 21-33]

  • خزایی، اسماعیل فرمولاسیون فراورده ژله‌ای خرما و آب‌پنیر تغلیظ‌شده و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 61-78]

  • خشنودی، سارا بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 1-11]

  • خشنودی، سارا بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته‌شده طی زمان ماندگاری [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 415-427]

  • خمیری، مرتضی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 34-48]

  • خمیری، مرتضی امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 49-60]

  • خمیری، مرتضی بررسی تأثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشت‌شده از سطح مزارع استان گلستان [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 394-402]

  • خمیری، مرتضی بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جداشده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتری‌های شاخص مواد غذایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 438-452]

  • خواجه وندی، لیلا بررسی اثر فیلم‌های پلی‌اولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداری‌شده در یخچال [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 127-138]

د

  • داوری، امیربهادر تأثیر روش‌های مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 371-381]

  • دماوندی کمالی، نرجس مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جداشده از عضله‌ی تیره‌ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 463-476]

  • دهقان نیا، جلال بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلی‌اتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]

  • دهقان نیا، جلال مدل‌سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار‌شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 109-126]

  • دهقان نیا، جلال بررسی ویژگی‌های کلوئیدی نانو لیپوزوم‌های حاوی بتاکاروتن تولیدشده به روش حرارتی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 609-619]

  • دوستی ایرانی، امید تشخیص آسیب‌های سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]

ر

  • رحیمی، ابراهیم تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]

  • رحیمی، لادن بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلی‌اتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]

  • رستگاری، مریم بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 1-11]

  • رضائی، مسعود ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه‌شده از کربوکسی‌متیل‌سلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]

  • رضازاد باری، محمود مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ‌شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 428-437]

  • رضوی، سید محمد علی تأثیر برخی ویژگی‌های فرایند بر ویژگی‌های مکانیکی و بافت تصویر هویج سرخ‌شده [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 340-349]

  • رضوی، سید محمد علی بهینه‌یابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]

  • رضوی، سید محمد علی تأثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی حرارتی عصاره مالت [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 706-715]

  • رضوی، سید محمد علی بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 730-741]

  • رنجبر ندامانی، آزاده ویژگی ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن روی برخی پاتوژن‌های غذایی [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 382-387]

  • رنجبر ندامانی، الهام ویژگی ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن روی برخی پاتوژن‌های غذایی [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 382-387]

  • رنگریز، امین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 34-48]

  • رهبران، سارا بهینه‌سازی شرایط استخراج قلیایی فیبر از سبوس‌برنج با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 696-705]

  • ریگی، صادق خشک کردن همرفتی لایه نازک برگ‌های به لیمو [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 716-729]

س

  • سامانیان، نرگس بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 730-741]

  • سپردار، حمیده تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]

  • سیدآبادی، محمدمهدی شفاف‌سازی آب‌نارنج با استفاده از اولترافیلتراسیون: بهینه‌سازی شار تراوه و مقاومت گرفتگی با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 350-361]

ش

  • شاهدی، محمد بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینه‌سازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 139-151]

  • شریف، علی بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 1-11]

  • شریف، علی پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت‌تأثیر روغن‌های مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی‌ناشونده آن‌ها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]

  • شریف، علی بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 565-571]

  • شریف، علی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]

  • شریفی، فریده مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه integerrima×Vulgaris)) Berberis در حلال‌های آبی و الکلی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 296-307]

  • شمیلی، منصوره تشخیص آسیب‌های سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]

  • شهابی قهفرخی، ایمان تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]

  • شهیدی، فخری بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 21-33]

  • شهیدی، فخری بهینه‌سازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]

  • شویکلو، امیررضا مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جداشده از عضله‌ی تیره‌ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 463-476]

ص

  • صادقی ماهونک، علیرضا شفاف‌سازی آب‌نارنج با استفاده از اولترافیلتراسیون: بهینه‌سازی شار تراوه و مقاومت گرفتگی با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 350-361]

  • صالح، آیدا مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ‌شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 428-437]

  • صالحی، فخرالدین شفاف‌سازی آب‌نارنج با استفاده از اولترافیلتراسیون: بهینه‌سازی شار تراوه و مقاومت گرفتگی با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 350-361]

  • صالحی، فخرالدین ارزیابی تجربی و مدل‌سازی انتقال جرم طی خشک کردن مادون قرمز به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 758-766]

  • صباحی محمدی، نجمه مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ‌شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 428-437]

  • صداقت، ناصر بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 1-11]

  • صداقت، ناصر بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک‌کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی‌های کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]

  • صداقت، ناصر بررسی تأثیر رقم، اسمز، بسته‌بندی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های کمی و کیفی برگه خربزه [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 403-414]

  • صداقت، ناصر بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته‌شده طی زمان ماندگاری [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 415-427]

ط

  • طباطبایی یزدی، فریده بهینه‌سازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]

  • طبری کوچکسرایی، فاطمه ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه‌شده از کربوکسی‌متیل‌سلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]

ع

  • عباسپورفرد، محمدحسین شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 152-162]

  • عباسپورفرد، محمدحسین طبقه‌بندی اناردانه بر اساس ویژگی‌های تصویر به‌روش تحلیل تفکیک خطی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 182-192]

  • عبّاسی، فرهنگ تأثیر نانوپرکننده های دی اکسیدتیتانیم و مونت موریلونیت بر ویژگی‌های توپوگرافی، حرارتی و نوری فیلم‌های زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 678-695]

  • عبدالهی، مهدی ارزیابی برخی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه‌شده از کربوکسی‌متیل‌سلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]

  • عدالتیان دوم، محمد رضا بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جداشده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتری‌های شاخص مواد غذایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 438-452]

  • عدالتیان دوم، محمد رضا بررسی اثر ضدمخمری سویه‌های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا به‌عنوان شاخص فساد آبمیوه [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 596-608]

  • عربشاهی دلویی، سعیده فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 477-488]

  • عزیزخانی، مریم بررسی تأثیر اسانس‌های ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 286-295]

  • علیزاده بهبهانی، بهروز بهینه‌سازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]

  • علیزاده خالد آباد، محمد مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئین‌های تغلیظ‌شده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سین‌بیوتیک حاوی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 428-437]

  • عین افشار، سودابه جداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتی‌اکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum) [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 742-749]

غ

  • غانمی، کمال تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella) [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 630-638]

  • غیاثی طرزی، بابک تأثیر سازگارکننده‌های مالئیک انیدرید پلی‌اتیلن و پلی‌اتیلن گلیکول بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلی‌اتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]

ف

  • فتحی، میلاد بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینه‌سازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 139-151]

  • فتحی، میلاد تأثیر برخی ویژگی‌های فرایند بر ویژگی‌های مکانیکی و بافت تصویر هویج سرخ‌شده [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 340-349]

  • فدائی نوغانی، وجیهه تعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلی‌فنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر ‌‌طعم‌دارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 489-498]

  • فرحانی نژاد، زینب بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینه‌سازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 139-151]

  • فرهادی چیتگر، محمد مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانه‌دار بومی استان سمنان [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 250-260]

  • فرهمند، عاطفه ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراج‌شده به‌کمک فراصوت [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 163-181]

  • فرهوش، رضا بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]

  • فرهوش، رضا پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت‌تأثیر روغن‌های مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی‌ناشونده آن‌ها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]

  • فرهوش، رضا بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 565-571]

  • فرهوش، رضا فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]

  • فرهوش، رضا جداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتی‌اکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum) [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 742-749]

  • فریدی اسفنجانی، افشین مدل‌سازی رهایش ترکیبات مؤثره‌ی نانوریزپوشانی شده‌ی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 308-317]

  • فیوضی، بهنام فرمولاسیون فراورده ژله‌ای خرما و آب‌پنیر تغلیظ‌شده و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 61-78]

ق

  • قنبرزاده، بابک بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلی‌اتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]

  • قنبرزاده، بابک مدل‌سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار‌شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 109-126]

  • قنبرزاده، بابک اثر غلظت های مختلف لستین-کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]

  • قنبرزاده، بابک بررسی ویژگی‌های کلوئیدی نانو لیپوزوم‌های حاوی بتاکاروتن تولیدشده به روش حرارتی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 609-619]

  • قنبرزاده، بابک تأثیر نانوپرکننده های دی اکسیدتیتانیم و مونت موریلونیت بر ویژگی‌های توپوگرافی، حرارتی و نوری فیلم‌های زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 678-695]

  • قیامتی یزدی، فریبا بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جداشده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتری‌های شاخص مواد غذایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 438-452]

ک

  • کاراژیان، حجت خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرین‌بیان [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 193-200]

  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک‌کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی‌های کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]

  • کاشانی نژاد، مهدی شفاف‌سازی آب‌نارنج با استفاده از اولترافیلتراسیون: بهینه‌سازی شار تراوه و مقاومت گرفتگی با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 350-361]

  • کاظمی زاده، رؤیا تعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلی‌فنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر ‌‌طعم‌دارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 489-498]

  • کشیری، محبوبه اثر ضدمیکروبی فیلم زیست‌فعال زئین حاوی اسانس آویشن علیه Escherichia coli و listeriainnocua طی نگهداری سالاد الویه [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 276-285]

  • کوچکی، آرش ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراج‌شده به‌کمک فراصوت [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 163-181]

  • کوچکی، آرش بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 330-339]

  • کوچکی، آرش مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 512-525]

  • کوچکی، آرش بهینه‌یابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]

  • کوچکی، آرش تأثیر غلظت‌های مختلف گلیسرول بر ویژگی‌های فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 663-677]

گ

  • گلزاریان، محمودرضا شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 152-162]

  • گلزاریان، محمودرضا طبقه‌بندی اناردانه بر اساس ویژگی‌های تصویر به‌روش تحلیل تفکیک خطی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 182-192]

  • گلزاریان، محمودرضا تشخیص آسیب‌های سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]

  • گل گلی پور، سارا تاثیر روش‌های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella) [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 630-638]

م

  • محبی، محبت بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 21-33]

  • محبی، محبت بهینه‌سازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]

  • محبی، محبت بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک‌کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی‌های کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]

  • محبی، محبت بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 330-339]

  • محبی، محبت ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) به‌روش خشک کردن پاششی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 499-511]

  • محبی، محبت مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 512-525]

  • محبی، محبت ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاح‌شده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]

  • محمدزاده، علی شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 152-162]

  • محمدزاده، علی طبقه‌بندی اناردانه بر اساس ویژگی‌های تصویر به‌روش تحلیل تفکیک خطی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 182-192]

  • محمدی، عادله فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 477-488]

  • مرادی، مهدی مدل‌سازی فرایند خشک شدن لایه نازک ژل آلوئه‌ورا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 362-370]

  • مرتضوی، سید علی بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 21-33]

  • مرتضوی، سید علی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 34-48]

  • مصباحی، غلامرضا خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه‌های پروتئین‌های سویای رسوب‌یافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]

  • مصباحی، غلامرضا بهینه‌سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین‌های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی فرمولاسیون فراورده ژله‌ای خرما و آب‌پنیر تغلیظ‌شده و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 61-78]

  • معتمدزادگان، علی مقایسه‌ی ویژگی‌های کاربردی پروتئین‌های جداشده از عضله‌ی تیره‌ی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 463-476]

  • مقدم، محمد اثر غلظت های مختلف لستین-کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]

  • مقصودلو، یحیی شفاف‌سازی آب‌نارنج با استفاده از اولترافیلتراسیون: بهینه‌سازی شار تراوه و مقاومت گرفتگی با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 350-361]

  • مقصودلو، یحیی بررسی تأثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشت‌شده از سطح مزارع استان گلستان [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 394-402]

  • ملااحمدی بهراسمان، نجمه بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 565-571]

  • ملااحمدی بهراسمان، نجمه فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]

  • منجذب مرودشتی، لیلا تأثیر غلظت‌های مختلف گلیسرول بر ویژگی‌های فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 663-677]

  • مهدویان مهر، حامد مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخ‌کردن عمیق ناگت مرغ پوشش‌داده‌شده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 512-525]

  • مهرنیا، محمدامین ارزیابی تجربی و مدل‌سازی انتقال جرم طی خشک کردن مادون قرمز به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 758-766]

  • موسوی نسب، مرضیه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه‌های پروتئین‌های سویای رسوب‌یافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]

  • موسوی نسب، مرضیه بهینه‌سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین‌های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]

  • مویدی، علی اکبر تأثیر نانوپرکننده های دی اکسیدتیتانیم و مونت موریلونیت بر ویژگی‌های توپوگرافی، حرارتی و نوری فیلم‌های زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 678-695]

  • میرزایی، حبیب الله خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرین‌بیان [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 193-200]

  • میرزایی، حبیب الله مدل‌سازی رهایش ترکیبات مؤثره‌ی نانوریزپوشانی شده‌ی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 308-317]

  • میرعرب رضی، سعید بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 330-339]

ن

  • ناصحی، بهزاد ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینه‌یابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 750-757]

  • نصیری، سید مهدی بررسی ویژگی‌های بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشک‌کردن در خشک‌کن قفسه‌ای [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 214-225]

  • نصیری محلاتی، مهدی بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک‌کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی‌های کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]

  • نعمتی میرک، یونس استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 543-555]

  • نقوی، عنایت الله خشک کردن همرفتی لایه نازک برگ‌های به لیمو [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 716-729]

  • نوشاد، محمد ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینه‌یابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 750-757]

  • نوش کام، مجید تأثیر روش‌های مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 371-381]

  • نیاکوثری، مهرداد مدل‌سازی فرایند خشک شدن لایه نازک ژل آلوئه‌ورا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 362-370]

  • نیاکوثری، مهرداد خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه‌های پروتئین‌های سویای رسوب‌یافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]

  • نیاکوثری، مهرداد بهینه‌سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین‌های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]

  • نیری، ندا بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جداشده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتری‌های شاخص مواد غذایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 438-452]

  • نیری، ندا بررسی اثر ضدمخمری سویه‌های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا به‌عنوان شاخص فساد آبمیوه [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 596-608]

  • نیکخواه، شهره بررسی تأثیر رقم، اسمز، بسته‌بندی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های کمی و کیفی برگه خربزه [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 403-414]

و

  • وریدی، محمد جواد مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانه‌دار بومی استان سمنان [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 250-260]

  • وریدی، مهدی ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراج‌شده به‌کمک فراصوت [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 163-181]

  • وریدی، مهدی مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانه‌دار بومی استان سمنان [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 250-260]

ه

  • همتیان سورکی، عبدالله بهینه‌یابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]

  • همیشه کار، حامد اثر غلظت های مختلف لستین-کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]

  • همیشه کار، حامد بررسی ویژگی‌های کلوئیدی نانو لیپوزوم‌های حاوی بتاکاروتن تولیدشده به روش حرارتی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 609-619]

ی

  • یاورمنش، مسعود بررسی حضور قارچ‌های مولد آفلاتوکسین در پسته منطقه خراسان (شهرستان‌های گناباد و فیض‌آباد) با‌‌استفاده از روش مولکولی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 318-329]

  • یاورمنش، مسعود بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جداشده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتری‌های شاخص مواد غذایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 438-452]

  • یاورمنش، مسعود تأثیر غلظت‌های مختلف گلیسرول بر ویژگی‌های فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 663-677]

  • یلمه، محمود بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]

  • یوسفی، علیرضا تخمین میزان محتوای رطوبتی میوه پاپایا با استفاده از سیستم تلفیقی عصبی-فازی و الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 767-779]