آ
-
آبپنیر
فرمولاسیون فراورده ژلهای خرما و آبپنیر تغلیظشده و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 61-78]
-
آبگیری اسمزی
بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینهسازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 139-151]
-
آپیژنین
جداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتیاکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum) [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 742-749]
-
آسپرژیلوس
بررسی حضور قارچهای مولد آفلاتوکسین در پسته منطقه خراسان (شهرستانهای گناباد و فیضآباد) بااستفاده از روش مولکولی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 318-329]
-
آسپرژیلوس فلاووس
بررسی تأثیر اسانسهای ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 286-295]
-
آسیبهای سطحی
تشخیص آسیبهای سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]
-
آفلاتوکسین
بررسی حضور قارچهای مولد آفلاتوکسین در پسته منطقه خراسان (شهرستانهای گناباد و فیضآباد) بااستفاده از روش مولکولی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 318-329]
-
آفلاتوکسین B1
بررسی تأثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشتشده از سطح مزارع استان گلستان [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 394-402]
-
آلفا-توکوفرول
بررسی اثر فیلمهای پلیاولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداریشده در یخچال [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 127-138]
-
آلوئهورا
مدلسازی فرایند خشک شدن لایه نازک ژل آلوئهورا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 362-370]
-
آناتو
بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینهسازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]
-
آنالیز اجزا اصلی
بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابیهای حسی و دستگاهی [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 730-741]
-
آنالیز بافت
بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 21-33]
-
آنالیز بافت تصویر
تأثیر برخی ویژگیهای فرایند بر ویژگیهای مکانیکی و بافت تصویر هویج سرخشده [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 340-349]
-
آنالیز پروفایل بافت
فرمولاسیون فراورده ژلهای خرما و آبپنیر تغلیظشده و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 61-78]
-
آنتوسیانین
مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانهدار بومی استان سمنان [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 250-260]
-
آنتیاکسیدان
فعالیت آنتیاکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]
-
آنتیاکسیدان
جداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتیاکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum) [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 742-749]
-
آنتی اکسیدان
استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 543-555]
-
آنتی اکسیدان
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 565-571]
ا
-
اتمسفر تغییریافته
بررسی تأثیر رقم، اسمز، بستهبندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه خربزه [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 403-414]
-
اجزاء صابونیناشونده
پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحتتأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونیناشونده آنها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]
-
ارزیابی حسی
بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 21-33]
-
اسانس آویشن شیرازی
اثر ضدمیکروبی فیلم زیستفعال زئین حاوی اسانس آویشن علیه Escherichia coli و listeriainnocua طی نگهداری سالاد الویه [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 276-285]
-
اسپتروسکوپی FTIR
بهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]
-
استخراج
بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینهسازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]
-
استخراج
ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراجشده بهکمک فراصوت [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 163-181]
-
استخراج آبی
بهینهیابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]
-
استر فتالات
بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلیاتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]
-
اسمز
بررسی تأثیر رقم، اسمز، بستهبندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه خربزه [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 403-414]
-
اسید اولئیک
بررسی تأثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشتشده از سطح مزارع استان گلستان [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 394-402]
-
اسید بنزوئیک
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 565-571]
-
اسید فنلی
فعالیت آنتیاکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]
-
اسید لینولئیک
بررسی تأثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشتشده از سطح مزارع استان گلستان [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 394-402]
-
اسیدهای چرب آزاد
تاثیر روشهای مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella) [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 630-638]
-
اشریشیا کلی
بررسی فراوانی ژنهای eaeA ،stx1 و stx2 در اشریشیا کلیهای جداسازیشده از پنیرهای محلی شهر مراغه بهروش Multiplex PCR [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 388-393]
-
اکسایش چربی
بررسی اثر فیلمهای پلیاولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداریشده در یخچال [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 127-138]
-
اکسیداسیون
بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشتهشده طی زمان ماندگاری [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 415-427]
-
اکسیداسیون
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 477-488]
-
الکتروفورز
بهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]
-
الگوریتم ژنتیک
بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینهسازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 139-151]
-
الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی
تخمین میزان محتوای رطوبتی میوه پاپایا با استفاده از سیستم تلفیقی عصبی-فازی و الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 767-779]
-
امولسیون
فعالیت آنتیاکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]
-
امولسیون دوگانه آب در روغن در آب
مدلسازی رهایش ترکیبات مؤثرهی نانوریزپوشانی شدهی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 308-317]
-
امولسیون روغن در آب
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 565-571]
-
اناردانه
طبقهبندی اناردانه بر اساس ویژگیهای تصویر بهروش تحلیل تفکیک خطی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 182-192]
-
اناردانه؛ تصویربرداری حرارتی؛
شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 152-162]
-
انبه
تشخیص آسیبهای سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]
-
انتقال جرم
مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخکردن عمیق ناگت مرغ پوششدادهشده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 512-525]
-
انرژی فعالسازی
بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلیاتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]
-
انرژی فعالسازی
ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینهیابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 750-757]
-
اولئورزین لیکوپن
ویژگی ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن روی برخی پاتوژنهای غذایی [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 382-387]
-
اولئوگم رزین کندر
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 477-488]
-
اولترافیلتراسیون
شفافسازی آبنارنج با استفاده از اولترافیلتراسیون: بهینهسازی شار تراوه و مقاومت گرفتگی با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 350-361]
-
ایزوله پروتئین سویا
مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخکردن عمیق ناگت مرغ پوششدادهشده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 512-525]
-
ایزوله پروتئین سویا
تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]
-
ایزولهی پروتئین ماهی (FPI)
مقایسهی ویژگیهای کاربردی پروتئینهای جداشده از عضلهی تیرهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 463-476]
ب
-
بادامزمینی
بررسی تأثیر تلقیح کپک Aspergillus flavus بر تغییرات میزان اسیدهای چرب، اندیس پراکسید و تولید آفلاتوکسین در چهار واریته رایج بادام زمینی برداشتشده از سطح مزارع استان گلستان [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 394-402]
-
بافت
بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابیهای حسی و دستگاهی [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 730-741]
-
باکتریهای اسید لاکتیک
بررسی فعالیتهای ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جداشده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتریهای شاخص مواد غذایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 438-452]
-
باکتریوسین
بررسی فعالیتهای ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جداشده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتریهای شاخص مواد غذایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 438-452]
-
بتاکاروتن
بررسی ویژگیهای کلوئیدی نانو لیپوزومهای حاوی بتاکاروتن تولیدشده به روش حرارتی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 609-619]
-
برگ بهلیمو
خشک کردن همرفتی لایه نازک برگهای به لیمو [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 716-729]
-
بستهبندی تحت خلأ
تأثیر ترکیبی بستهبندی تحت خلاء و عصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 533-542]
-
بستهبندی ضدمیکروبی
اثر ضدمیکروبی فیلم زیستفعال زئین حاوی اسانس آویشن علیه Escherichia coli و listeriainnocua طی نگهداری سالاد الویه [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 276-285]
-
به
ارزیابی تجربی و مدلسازی انتقال جرم طی خشک کردن مادون قرمز به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 758-766]
-
بهینهسازی
بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینهسازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]
-
بهینهسازی
بهینهسازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]
-
بهینهیابی
امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آبپنیر بهعنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 49-60]
-
بهینهیابی
ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینهیابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 750-757]
پ
-
پاپایا
تخمین میزان محتوای رطوبتی میوه پاپایا با استفاده از سیستم تلفیقی عصبی-فازی و الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 767-779]
-
پاستیل کیوی
بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 21-33]
-
پایداری
اثر غلظت های مختلف لستین-کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]
-
پایداری اکسایشی
پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحتتأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونیناشونده آنها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]
-
پایداری کف و پایداری امولسیون
بهینهیابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]
-
پردازش تصویر
فرمولاسیون فراورده ژلهای خرما و آبپنیر تغلیظشده و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 61-78]
-
پردازش تصویر
طبقهبندی اناردانه بر اساس ویژگیهای تصویر بهروش تحلیل تفکیک خطی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 182-192]
-
پردازش تصویر
تشخیص آسیبهای سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]
-
پردازش تصویر
ارزیابی تجربی و مدلسازی انتقال جرم طی خشک کردن مادون قرمز به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 758-766]
-
پروبیوتیک
مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئینهای تغلیظشده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سینبیوتیک حاوی ترانسگلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 428-437]
-
پروتئین
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 330-339]
-
پروتئینهای سویا
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگههای پروتئینهای سویای رسوبیافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]
-
پروتئی های سویا
بهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]
-
پروفایل زمان-دما
بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطیهای خودگرمشونده [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 1-11]
-
پسته
بررسی حضور قارچهای مولد آفلاتوکسین در پسته منطقه خراسان (شهرستانهای گناباد و فیضآباد) بااستفاده از روش مولکولی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 318-329]
-
پسته
بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشتهشده طی زمان ماندگاری [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 415-427]
-
پسماند به
ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینهیابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 750-757]
-
پلیاتیلن ترفتالات
بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلیاتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]
-
پلی وینیل الکل
تأثیر غلظتهای مختلف گلیسرول بر ویژگیهای فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 663-677]
-
پنیر
بررسی تأثیر اسانسهای ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 286-295]
-
پنیر
بررسی فراوانی ژنهای eaeA ،stx1 و stx2 در اشریشیا کلیهای جداسازیشده از پنیرهای محلی شهر مراغه بهروش Multiplex PCR [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 388-393]
-
پنیر لیقوان
بررسی اثر ضدمخمری سویههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا بهعنوان شاخص فساد آبمیوه [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 596-608]
-
پنیر موزارلا
تأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 371-381]
-
پودر آبپنیر
امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آبپنیر بهعنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 49-60]
-
پوست گوجهفرنگی
ویژگی ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن روی برخی پاتوژنهای غذایی [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 382-387]
ت
-
تانن محلول
استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 543-555]
-
تران گلوتامیناز میکروبی
مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئینهای تغلیظشده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سینبیوتیک حاوی ترانسگلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 428-437]
-
ترکیبات فنولی
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 477-488]
-
ترکیبات گرمازا
بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطیهای خودگرمشونده [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 1-11]
-
تری آسیل گلیسرول
پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحتتأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونیناشونده آنها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]
-
تصاویر رنگی
تشخیص آسیبهای سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]
-
تغییر رنگ
خشک کردن همرفتی لایه نازک برگهای به لیمو [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 716-729]
-
تناقض قطبی
فعالیت آنتیاکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]
-
تون زرد باله
مقایسهی ویژگیهای کاربردی پروتئینهای جداشده از عضلهی تیرهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 463-476]
-
تیوباربیتوریک اسید
تاثیر روشهای مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella) [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 630-638]
ج
-
جذب آب
تأثیر سازگارکنندههای مالئیک انیدرید پلیاتیلن و پلیاتیلن گلیکول بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلیاتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]
-
جرم حجمی
تأثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی حرارتی عصاره مالت [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 706-715]
-
جو بدون پوشینه
بهینهیابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]
ح
-
حسی
بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابیهای حسی و دستگاهی [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 730-741]
خ
-
خاصیت آنتیاکسیدانی
تعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلیفنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر طعمدارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 489-498]
-
خربزه
بررسی تأثیر رقم، اسمز، بستهبندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه خربزه [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 403-414]
-
خرمالو
استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 543-555]
-
خشک شدن
بررسی ویژگیهای بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشککردن در خشککن قفسهای [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 214-225]
-
خشک شدن اسمزی-همرفتی
مدلسازی فرایند خشک شدن لایه نازک ژل آلوئهورا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 362-370]
-
خشک کردن
بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشککن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگیهای کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]
-
خشک کردن
بررسی تأثیر رقم، اسمز، بستهبندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه خربزه [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 403-414]
-
خشککردن پاششی
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) بهروش خشک کردن پاششی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 499-511]
-
خشککردن پاششی
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاحشده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]
-
خشککردن همرفتی
خشک کردن همرفتی لایه نازک برگهای به لیمو [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 716-729]
-
خشککن قفسهای
بررسی ویژگیهای بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشککردن در خشککن قفسهای [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 214-225]
-
خشک کن مادن قرمز
ارزیابی تجربی و مدلسازی انتقال جرم طی خشک کردن مادون قرمز به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 758-766]
-
خصوصیات عملکردی
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگههای پروتئینهای سویای رسوبیافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]
-
خصوصیات فیزیکو شیمیایی
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگههای پروتئینهای سویای رسوبیافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]
-
خواص بازدارندگی
بررسی فعالیتهای ضدمیکروبی فلور لاکتیکی جداشده از مراحل تولید کره مسکه علیه باکتریهای شاخص مواد غذایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 438-452]
-
خواص بافت
تأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 371-381]
-
خواص بافتی
بررسی ویژگیهای بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشککردن در خشککن قفسهای [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 214-225]
-
خواص حسی
تاثیر روشهای مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella) [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 630-638]
-
خواص رئولوژیکی
خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرینبیان [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 193-200]
-
خواص عملکردی
ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراجشده بهکمک فراصوت [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 163-181]
-
خواص فیزیکوشیمیایی
مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانهدار بومی استان سمنان [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 250-260]
-
خواص فیزیکی
ارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیهشده از کربوکسیمتیلسلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]
-
خواص مکانیکی
ارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیهشده از کربوکسیمتیلسلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]
د
-
درجهی تازگی؛ ماندگاری
شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 152-162]
-
درونپوشانی
اثر غلظت های مختلف لستین-کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]
-
دسر
بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابیهای حسی و دستگاهی [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 730-741]
-
دما
خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرینبیان [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 193-200]
ر
-
رئولوژی
بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابیهای حسی و دستگاهی [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 730-741]
-
رفتار جریان
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 34-48]
-
رفتار جریان
بهینهیابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]
-
رنگ
بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینهسازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]
-
رهایش
مدلسازی رهایش ترکیبات مؤثرهی نانوریزپوشانی شدهی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 308-317]
-
رودوتورولا موسیلوجینوسا
بررسی اثر ضدمخمری سویههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا بهعنوان شاخص فساد آبمیوه [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 596-608]
-
روش رقیقسازی
ویژگی ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن روی برخی پاتوژنهای غذایی [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 382-387]
-
روش سطح پاسخ
بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینهسازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 12-20]
-
روش سطح پاسخ
شفافسازی آبنارنج با استفاده از اولترافیلتراسیون: بهینهسازی شار تراوه و مقاومت گرفتگی با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 350-361]
-
روش سطح پاسخ
بهینهیابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 572-587]
-
روشهای پخت
تاثیر روشهای مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella) [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 630-638]
-
روشهای مختلف تولید
تأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 371-381]
-
روغن بنه
پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحتتأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونیناشونده آنها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]
-
روغن سویا
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 477-488]
-
روغن فرّار
خشک کردن همرفتی لایه نازک برگهای به لیمو [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 716-729]
-
روغن ماهی
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 565-571]
-
روغن ماهی
فعالیت آنتیاکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 588-595]
-
روغن نعناع
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) بهروش خشک کردن پاششی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 499-511]
-
ریحان
بررسی تأثیر اسانسهای ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 286-295]
-
ریزپوشانی
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) بهروش خشک کردن پاششی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 499-511]
-
ریزکپسول
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاحشده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]
ز
-
زئین
اثر ضدمیکروبی فیلم زیستفعال زئین حاوی اسانس آویشن علیه Escherichia coli و listeriainnocua طی نگهداری سالاد الویه [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 276-285]
-
زرشک
مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانهدار بومی استان سمنان [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 250-260]
-
زرشک (DPPH
مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه integerrima×Vulgaris)) Berberis در حلالهای آبی و الکلی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 296-307]
-
زعفران
مدلسازی رهایش ترکیبات مؤثرهی نانوریزپوشانی شدهی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 308-317]
-
زمان القاء
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 477-488]
-
زمان ماندگاری
بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشتهشده طی زمان ماندگاری [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 415-427]
-
زیره سبز
جداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتیاکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum) [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 742-749]
-
زیستتخریبپذیر
تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]
-
زیستتخریبپذیری
تأثیر سازگارکنندههای مالئیک انیدرید پلیاتیلن و پلیاتیلن گلیکول بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلیاتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]
ژ
-
ژلاتین
بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشتهشده طی زمان ماندگاری [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 415-427]
-
ژنهای حدت
بررسی فراوانی ژنهای eaeA ،stx1 و stx2 در اشریشیا کلیهای جداسازیشده از پنیرهای محلی شهر مراغه بهروش Multiplex PCR [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 388-393]
-
ژن های مولد آفلاتوکسین
بررسی حضور قارچهای مولد آفلاتوکسین در پسته منطقه خراسان (شهرستانهای گناباد و فیضآباد) بااستفاده از روش مولکولی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 318-329]
س
-
سازگارکننده
تأثیر سازگارکنندههای مالئیک انیدرید پلیاتیلن و پلیاتیلن گلیکول بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلیاتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]
-
سالاد الویه
اثر ضدمیکروبی فیلم زیستفعال زئین حاوی اسانس آویشن علیه Escherichia coli و listeriainnocua طی نگهداری سالاد الویه [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 276-285]
-
سبوسبرنج
بهینهسازی شرایط استخراج قلیایی فیبر از سبوسبرنج با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 696-705]
-
سرخ کردن
تأثیر برخی ویژگیهای فرایند بر ویژگیهای مکانیکی و بافت تصویر هویج سرخشده [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 340-349]
-
سرخ کردن عمیق
مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخکردن عمیق ناگت مرغ پوششدادهشده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 512-525]
-
سرعت هوا
بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشککن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگیهای کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]
-
سس مایونز
امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آبپنیر بهعنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 49-60]
-
سس مایونز کمچرب
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 34-48]
-
سطح پاسخ
بهینهسازی شرایط استخراج قلیایی فیبر از سبوسبرنج با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 696-705]
-
سفتی
استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 543-555]
-
سنجش رنگ
برآورد مقایسهای پارامترهای L*a*b* از دادههای RGB عکس دیجیتالی با استفاده از دستگاه سنجش رنگ IMG-Pardazesh [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 556-564]
-
سیال نیوتنی
خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرینبیان [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 193-200]
-
سیستم تلفیقی عصبی-فازی
تخمین میزان محتوای رطوبتی میوه پاپایا با استفاده از سیستم تلفیقی عصبی-فازی و الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 767-779]
-
سیمولانت آبلیمو
بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلیاتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]
ش
-
شاخص قهوهای شدن
بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشککن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگیهای کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]
-
شدت خشک شدن
بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشککن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگیهای کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]
-
شفافسازی
شفافسازی آبنارنج با استفاده از اولترافیلتراسیون: بهینهسازی شار تراوه و مقاومت گرفتگی با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 350-361]
-
شمارش کلی بار میکروبی
تعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلیفنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر طعمدارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 489-498]
-
شهد خرما
تعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلیفنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر طعمدارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 489-498]
-
شیر طعم دار
تعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلیفنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر طعمدارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 489-498]
ص
-
صدمات مکانیکی
تشخیص آسیبهای سطحی ناشی از صدمات مکانیکی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر رنگی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 652-662]
-
صمغ قدومه شهری
مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخکردن عمیق ناگت مرغ پوششدادهشده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 512-525]
-
صمغ قدومه شیرازی
تأثیر غلظتهای مختلف گلیسرول بر ویژگیهای فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 663-677]
-
صمغ کتیرا
امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آبپنیر بهعنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 49-60]
ض
-
ضایعات خرما
فرمولاسیون فراورده ژلهای خرما و آبپنیر تغلیظشده و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 61-78]
-
ضدمخمری
بررسی اثر ضدمخمری سویههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا بهعنوان شاخص فساد آبمیوه [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 596-608]
-
ضریب انتشار
بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلیاتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]
-
ضریب انتشار حرارتی
تأثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی حرارتی عصاره مالت [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 706-715]
-
ضریب انتشار مؤثر
ارزیابی تجربی و مدلسازی انتقال جرم طی خشک کردن مادون قرمز به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 758-766]
-
ضریب انتشار مؤثر رطوبت
مدلسازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 109-126]
-
ضریب انتشار مؤثر رطوبت
خشک کردن همرفتی لایه نازک برگهای به لیمو [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 716-729]
-
ضریب هدایت حرارتی
تأثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی حرارتی عصاره مالت [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 706-715]
ط
-
طبقهبندی آماری
طبقهبندی اناردانه بر اساس ویژگیهای تصویر بهروش تحلیل تفکیک خطی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 182-192]
-
طعم گس
استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 543-555]
ظ
-
ظرفیت اتصال با آب
بهینهسازی شرایط استخراج قلیایی فیبر از سبوسبرنج با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 696-705]
-
ظرفیت اتصال با چربی
بهینهسازی شرایط استخراج قلیایی فیبر از سبوسبرنج با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 696-705]
-
ظروف خودگرمشونده
بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطیهای خودگرمشونده [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 1-11]
ع
-
عصاره پوست انار
تعیین خاصیت ضداکسیدانی، محتوای پلیفنل کل و شمارش کلی بار میکروبی شیر طعمدارحاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 489-498]
-
عصاره چای سبز
تأثیر ترکیبی بستهبندی تحت خلاء و عصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 533-542]
-
عصاره شیرینبیان
خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرینبیان [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 193-200]
-
عصاره مالت
تأثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی حرارتی عصاره مالت [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 706-715]
-
عضلهی تیره
مقایسهی ویژگیهای کاربردی پروتئینهای جداشده از عضلهی تیرهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از فرآیندهای تغییرpH اسیدی و قلیایی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 463-476]
-
عکس دیجیتالی
برآورد مقایسهای پارامترهای L*a*b* از دادههای RGB عکس دیجیتالی با استفاده از دستگاه سنجش رنگ IMG-Pardazesh [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 556-564]
غ
-
غلظت
خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرینبیان [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 193-200]
ف
-
فراسودمند
مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانهدار بومی استان سمنان [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 250-260]
-
فراصوت
ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراجشده بهکمک فراصوت [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 163-181]
-
فعالیت ضدمیکروبی
ویژگی ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن روی برخی پاتوژنهای غذایی [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 382-387]
-
فلاونوئید
مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه integerrima×Vulgaris)) Berberis در حلالهای آبی و الکلی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 296-307]
-
فلزات سنگین
تاثیر روشهای مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella) [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 630-638]
-
فیبر
بهینهسازی شرایط استخراج قلیایی فیبر از سبوسبرنج با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 696-705]
-
فیزیکوشیمیایی
تأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 371-381]
-
فیلم خوراکی
ارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیهشده از کربوکسیمتیلسلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]
-
فیلم زیستتخریبپذیر
تأثیر غلظتهای مختلف گلیسرول بر ویژگیهای فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 663-677]
-
فیلم های پلیمری
بررسی اثر فیلمهای پلیاولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداریشده در یخچال [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 127-138]
ق
-
قابلیت زند مانی
مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئینهای تغلیظشده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سینبیوتیک حاوی ترانسگلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 428-437]
-
قطر هاله عدم رشد
بهینهسازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]
ک
-
کامپوزیت طبیعی
تأثیر سازگارکنندههای مالئیک انیدرید پلیاتیلن و پلیاتیلن گلیکول بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلیاتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]
-
کانژوگه شدن
بهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]
-
کتیرا
ارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیهشده از کربوکسیمتیلسلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]
-
کتیرا
تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]
-
کربوکسیمتیلسلولز
ارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیهشده از کربوکسیمتیلسلولز و کتیرا [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 88-97]
-
کربوکسیمتیلسلولز
بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشتهشده طی زمان ماندگاری [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 415-427]
-
کره
بررسی اثر فیلمهای پلیاولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداریشده در یخچال [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 127-138]
-
کشمش
بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشککن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگیهای کیفی کشمش [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 226-238]
-
کیفیت
تأثیر ترکیبی بستهبندی تحت خلاء و عصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 533-542]
-
کیلکا
پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحتتأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونیناشونده آنها [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 239-249]
گ
-
گلابی
بررسی ویژگیهای بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشککردن در خشککن قفسهای [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 214-225]
-
گلیسرول
تأثیر غلظتهای مختلف گلیسرول بر ویژگیهای فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 663-677]
-
گیاه حرا
بهینهسازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]
ل
-
لاکتات کلسیم
بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینهسازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 139-151]
-
لاکتوباسیلوس پلانتاروم
بررسی اثر ضدمخمری سویههای لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا بهعنوان شاخص فساد آبمیوه [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 596-608]
-
لوتئولین
جداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتیاکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum) [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 742-749]
-
لیستریا مونوسیتوژنز
بررسی تأثیر اسانسهای ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 286-295]
-
لیمونن
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاحشده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]
م
-
ماست
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 34-48]
-
مالتودکسترین/صمغعربی
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) بهروش خشک کردن پاششی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 499-511]
-
مایکروویو
ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینهیابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 750-757]
-
محتوای رطوبت
مدلسازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 109-126]
-
مدل بیبعد
مدلسازی فرایند خشک شدن لایه نازک ژل آلوئهورا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 362-370]
-
مدل تجربی
مدلسازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 109-126]
-
مدلسازی
خشک کردن همرفتی لایه نازک برگهای به لیمو [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 716-729]
-
مریم گلی کبیر
بررسی تأثیر اسانسهای ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 286-295]
-
مقاومت کششی
تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]
-
منتول
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاحشده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]
-
مهاجرت
بررسی مهاجرت استرهای فتالات از پلیاتیلن ترفتالات محلول مدل آبلیمو [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 79-87]
-
مهاجرت
بررسی اثر فیلمهای پلیاولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداریشده در یخچال [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 127-138]
-
موس شکلاتی
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 330-339]
-
موسیلاژ دانه به
ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراجشده بهکمک فراصوت [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 163-181]
-
مولتیپلکس PCR
بررسی فراوانی ژنهای eaeA ،stx1 و stx2 در اشریشیا کلیهای جداسازیشده از پنیرهای محلی شهر مراغه بهروش Multiplex PCR [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 388-393]
-
مونت موریلونیت
تأثیر نانوپرکننده های دی اکسیدتیتانیم و مونت موریلونیت بر ویژگیهای توپوگرافی، حرارتی و نوری فیلمهای زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 678-695]
-
میکروسکوپ الکترونی
بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 21-33]
ن
-
نارنج
شفافسازی آبنارنج با استفاده از اولترافیلتراسیون: بهینهسازی شار تراوه و مقاومت گرفتگی با روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 350-361]
-
ناگت مرغ
مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرایند سرخکردن عمیق ناگت مرغ پوششدادهشده با خمیرآبه حاوی صمغ قدومه شهری و ایزوله پروتئین سویا [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 512-525]
-
نانوحامل کلوئیدی
اثر غلظت های مختلف لستین-کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]
-
نانوریزپوشانی
مدلسازی رهایش ترکیبات مؤثرهی نانوریزپوشانی شدهی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 308-317]
-
نانولیپوزوم
اثر غلظت های مختلف لستین-کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]
-
نانولیپوزوم
بررسی ویژگیهای کلوئیدی نانو لیپوزومهای حاوی بتاکاروتن تولیدشده به روش حرارتی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 609-619]
-
نسبت جذب آب مجدد
خشک کردن همرفتی لایه نازک برگهای به لیمو [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 716-729]
-
نشاسته
تأثیر نانوپرکننده های دی اکسیدتیتانیم و مونت موریلونیت بر ویژگیهای توپوگرافی، حرارتی و نوری فیلمهای زیست نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 678-695]
-
نفوذپذیری مؤثر رطوبت
ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینهیابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 750-757]
-
نفوذپذیری نسبت به بخار آب
تولید و بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم ایزوله پروتئین سویا -کتیرا [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 620-629]
-
نیمه عمر
ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاحشده [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 639-651]
و
-
واژه های کلیدی: محصولات لبنی تخمیری
مطالعه تأثیر صمغ عربی، پروتئینهای تغلیظشده شیر و آب پنیر بر خصوصیات کیفی ماست سینبیوتیک حاوی ترانسگلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 428-437]
-
واکنش زنجیره ای پلیمراز
بررسی حضور قارچهای مولد آفلاتوکسین در پسته منطقه خراسان (شهرستانهای گناباد و فیضآباد) بااستفاده از روش مولکولی [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 318-329]
-
واکنش مایلارد
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگههای پروتئینهای سویای رسوبیافته با اسید و مالتودکسترین [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 453-462]
-
واکنش مایلارد
بهینهسازی میزان کانژوگه شدن پروتئینهای ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد [دوره 12، شماره 4، 1395، صفحه 526-532]
-
ویتامین A پالمیتات
اثر غلظت های مختلف لستین-کلسترول بر خصوصیات اندازۀ ذرات، پتانسیل زتا، کارایی و پایداری درون پوشانی نانولیپوزوم های حامل ویتامین A پالمیتات [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 261-275]
-
ویژگیهای بافتی مکانیکی
تأثیر برخی ویژگیهای فرایند بر ویژگیهای مکانیکی و بافت تصویر هویج سرخشده [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 340-349]
-
ویژگیهای حسی
تأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 371-381]
-
ویژگیهای کلوئیدی
بررسی ویژگیهای کلوئیدی نانو لیپوزومهای حاوی بتاکاروتن تولیدشده به روش حرارتی [دوره 12، شماره 5، 1395، صفحه 609-619]
-
ویژگیهای مکانیکی
تأثیر سازگارکنندههای مالئیک انیدرید پلیاتیلن و پلیاتیلن گلیکول بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلیاتیلن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 98-108]
-
ویژگیهای ویسکوالاستیک
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 34-48]
-
ویسکوزیته
بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابیهای حسی و دستگاهی [دوره 12، شماره 6، 1395، صفحه 730-741]
ه
-
هندسه مخلوط
بهینهسازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli [دوره 12، شماره 2، 1395، صفحه 201-213]
-
هویج
تأثیر برخی ویژگیهای فرایند بر ویژگیهای مکانیکی و بافت تصویر هویج سرخشده [دوره 12، شماره 3، 1395، صفحه 340-349]
-
هیدروکلوئید
فرمولاسیون فراورده ژلهای خرما و آبپنیر تغلیظشده و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 1، 1395، صفحه 61-78]