آ

  • آریان فر، اکرم بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلی‎فنول هاو فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]

  • آزادمرد دمیرچی، صدیف بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی‌های‌ آنتی‌اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 408-419]

  • آق خانی، محمدحسین بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهید‌ه‌شده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشه‌های گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]

ا

  • احمد، صغیر اثر محصولات پروتئین آب‌پنیر بر روی ویژگی‌های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 260-272]

  • احمدزاده قویدل، ریحانه استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی‌اکسیدانی پرچم گل زعفران به‌کمک فناوری امواج فراصوت [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]

  • احمد مخبری، روشنک بررسی بیان ژن‌های طویل‌ساز گونه Mortirella alpine در شرایط مناسب تولید آراشیدونیک اسید و روغن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 351-360]

  • احمدی چناربن، حسین بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل‌سازی آن‌ها در قطعات سیب‌زمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]

  • ارومیه ای، عبدالرسول بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی‌اکسیدتیتانیوم در شرایط درون‌شیشه‌ای و بسته‌بندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]

  • اسماعیل زاده کناری، رضا اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 758-769]

  • اسمعیلی، محسن تأثیر پیش‌تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ‌کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 48-55]

  • اسمعیلی، محسن بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 445-457]

  • اعظمی، مریم مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی رازک با هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا انتریکا و انتروباکتر آئروژنز [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 218-224]

  • الماسی، هادی مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 273-278]

  • الهامی راد، امیرحسین تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 31-40]

  • امید فر، امیر عباس تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 620-630]

  • ایرانی، حسن پایش فرآیند آبگیری اسمزی میوه بِه توسط روش ابداعی ترکیب مدول‌های شبکه عصبی-منطق فازی (FMNN-FL) [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 247-259]

  • ایرانی، مهدی پایش فرآیند آبگیری اسمزی میوه بِه توسط روش ابداعی ترکیب مدول‌های شبکه عصبی-منطق فازی (FMNN-FL) [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 247-259]

  • ایوبی، اعظم تأثیر پوشش‌های خوراکی لیپیدی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]

ب

  • بادپا، عبدالغفور اثر محصولات پروتئین آب‌پنیر بر روی ویژگی‌های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 260-272]

  • بداقی، حجت اله بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی‌اکسیدتیتانیوم در شرایط درون‌شیشه‌ای و بسته‌بندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]

  • برخورداری، علی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین‌بیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]

  • بهرامی، احمدرضا جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش‌های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی‌های مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]

پ

  • پاکباطن، سحر تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 31-40]

  • پوپووا، ولنتیا تغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظ‌شده با شربت نشاسته در طول ذخیره‌سازی طولانی‌مدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 279-284]

  • پورآذرنگ، هاشم بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوه‌ای با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]

  • پوراکبر، لطیفه ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 572-583]

  • پورفرزاد، امیر بهینه‌سازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 535-545]

  • پورمیر، سید یوسف بررسی صفات فیزیکی، ویژگی‌های کمی-کیفی و ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]

  • پیرسا، سجاد مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 273-278]

ت

  • تفرشی، فائزه اثر عصاره رزماری پوشانده‌شده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 129-139]

  • تقی زاده، مسعود تأثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 337-350]

  • تقی زاده، مسعود مدل‌سازی جرم و حجم لیموترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 361-371]

  • تقی زاده، مسعود مقایسه ویژگی‌های کیفی برگه خرمالو خشک‌شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 654-664]

  • توکلی لاهیجانی، سید امیر بررسی اثر زیست‌توده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی‌های ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]

  • تیزچنگ، سمیرا ارزیابی فاکتورهای مؤثر در تشکیل نانولیپوزوم‌های حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]

ج

  • جاجرمی، امیر مدل‌سازی جرم و حجم لیموترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 361-371]

  • جاویدنیا، کتایون تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روش‌های رایج تقطیر آبی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 236-246]

  • جاویدنیا، کتایون ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی روغن‌های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش‌های متفاوت استخراج [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 729-737]

  • جهاندیده، حبیب تأثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 337-350]

  • جوانمرد، مجید اثر عصاره رزماری پوشانده‌شده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 129-139]

  • جوانمرد، مجید تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب‌پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 738-746]

ح

  • حبیبی نجفی، محمدباقر ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جداشده از شیرخام و برنج خام [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 319-324]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر بهینه‌سازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 535-545]

  • حجتی، محمد ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 631-642]

  • حدادخداپرست، محمدحسین تأثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 337-350]

  • حدادخداپرست، محمدحسین بهینه‌سازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 535-545]

  • حسن زاده خیاط، محمد بهینه‌سازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 535-545]

  • حسینی نژاد، مرضیه جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش‌های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی‌های مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]

  • حصاری نژاد، محمدعلی مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 116-128]

خ

  • خانی پور، علی اصغر بررسی تأثیر آنتی‌اکسیدان 4 هگزیل رزورسینول روی ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 200-210]

  • خجسته پور، مهدی بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 181-190]

  • خجسته پور، مهدی سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی اکسید روی و نانوکامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 191-199]

  • خسروشاهی، اصغر تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون‌چربی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 325-336]

  • خشنودی، سارا تأثیر شرایط اتمسفر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]

د

  • دادور، علی اکبر بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 181-190]

  • دردمه، نازیلا مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 273-278]

  • درزی اربابی، هنگامه استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی برای پیش‌بینی هدایت حرارتی آب‌گلابی [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 770-778]

  • دلیری، نینا تأثیر پیش‌تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ‌کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 48-55]

  • دهقان نیا، جلال مدل‌سازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلم‌های نانوکامپوزیت نشاسته-نانوکریستال سلولز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 420-434]

  • دهناد، علیرضا بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین‌بیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]

  • دوستی ایرانی، امید بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهید‌ه‌شده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشه‌های گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]

ر

  • رحمانیان، حسین بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگه‌داری با استفاده از مدل‌های آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]

  • رضایی مکرم، رضا بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین‌بیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]

  • رضایی مکرم، رضا ارزیابی فاکتورهای مؤثر در تشکیل نانولیپوزوم‌های حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]

  • رضوی، سید محمد علی مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 116-128]

  • رضوی، سید محمد علی سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 225-235]

  • رضوی، سید محمد علی ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 309-318]

  • رضوی، سید محمد علی مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسل‌های طبیعی با عسل‌های شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]

  • رضوی، سید محمد علی تأثیر صمغ‌های گوار و دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی بستنی نیم‌چرب و کم‌چرب [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 696-706]

  • رضوی، سید محمد علی بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 719-728]

  • رفتنی امیری، زینب اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 758-769]

  • رفتنی امیری، زینب استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی برای پیش‌بینی هدایت حرارتی آب‌گلابی [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 770-778]

  • رمضانیان، نوید تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول‌های آلژینات-پروتئین آب‌پنیر حامل دی‌استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]

  • روحانی، رکسانه استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی‌اکسیدانی پرچم گل زعفران به‌کمک فناوری امواج فراصوت [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]

  • روشنی، فاطمه بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل‌سازی آن‌ها در قطعات سیب‌زمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]

ز

  • زارع، فاطمه بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 521-534]

  • زمانی، ذبیح اله بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی‌اکسیدتیتانیوم در شرایط درون‌شیشه‌ای و بسته‌بندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]

  • زمردی، شهین تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون‌چربی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 325-336]

  • زمردیان، علی اصغر بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگه‌داری با استفاده از مدل‌های آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]

  • زندی، محسن مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 273-278]

  • زندی، محسن تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول‌های آلژینات-پروتئین آب‌پنیر حامل دی‌استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]

  • زینالی، فریبا تأثیر پیش‌تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ‌کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 48-55]

س

  • سالاری، امیر سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 225-235]

  • سرابی جماب، محبوبه جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش‌های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی‌های مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]

  • سلمانی زاده، فرهاد بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگه‌داری با استفاده از مدل‌های آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]

  • سیدین اردبیلی، سید مهدی بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 445-457]

  • سیف زاده، مینا بررسی تأثیر آنتی‌اکسیدان 4 هگزیل رزورسینول روی ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 200-210]

  • سیگاری، حامد مدل‌سازی ریاضی فرآیند خشک‌شدن کیوی در یک خشک‌کن تحت‌خلأ [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 382-391]

  • سیمکو، آیگور تغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظ‌شده با شربت نشاسته در طول ذخیره‌سازی طولانی‌مدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 279-284]

ش

  • شاهدی، محمد بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 100-106]

  • شاه طهماسبی، ناصر سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی اکسید روی و نانوکامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 191-199]

  • شاویسی، نسیم اثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 211-217]

  • شریف، علی بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 100-106]

  • شعبانیان، زهرا بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسون‌ناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 458-472]

  • شفافی، مسعود پایش فرآیند آبگیری اسمزی میوه بِه توسط روش ابداعی ترکیب مدول‌های شبکه عصبی-منطق فازی (FMNN-FL) [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 247-259]

  • شهیدی، فخری جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش‌های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی‌های مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]

  • شهیدی، فخری بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین‌های زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris var asperma) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 107-115]

  • شهیدی، فخری بررسی اثر زیست‌توده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی‌های ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]

  • شهیدی، فخری تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روش‌های رایج تقطیر آبی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 236-246]

  • شهیدی، فخری بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلی‎فنول هاو فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]

  • شهیدی، فخری مدل‌سازی قوام خمیرترش و ارزیابی تأثیر آن بر ویژگی‌های نان حاصل از آردهای ایرانی به‎عنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 296-308]

  • شهیدی، فخری ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی روغن‌های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش‌های متفاوت استخراج [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 729-737]

  • شیخ الاسلامی، زهرا تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 31-40]

  • شیخ الاسلامی، زهرا اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم‌پز منجمد [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 508-520]

  • شیخ الاسلامی، زهرا تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 620-630]

  • شیرمحمدی، مجید بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی‌های‌ آنتی‌اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 408-419]

ص

  • صادقی، بلال مدل‌سازی قوام خمیرترش و ارزیابی تأثیر آن بر ویژگی‌های نان حاصل از آردهای ایرانی به‎عنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 296-308]

  • صادقی، علیرضا مدل‌سازی قوام خمیرترش و ارزیابی تأثیر آن بر ویژگی‌های نان حاصل از آردهای ایرانی به‎عنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 296-308]

  • صادقی ماهونک، علیرضا مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسل‌های طبیعی با عسل‌های شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]

  • صادقی ماهونک، علیرضا تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به‌عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سر‌خ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]

  • صادقی ماهونک، علیرضا بررسی صفات فیزیکی، ویژگی‌های کمی-کیفی و ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]

  • صباغی، حسن تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به‌عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سر‌خ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]

  • صداقت، ناصر بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 22-30]

  • صداقت، ناصر تأثیر پوشش‌های خوراکی لیپیدی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]

  • صداقت، ناصر تأثیر شرایط اتمسفر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]

  • صدرنیا، حسن بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 181-190]

  • صدرنیا، حسن بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهید‌ه‌شده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشه‌های گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]

  • صفری، رضا ارزیابی ارزش غذایی پنیرماهی تولیدشده از ماهی فیتوفاک Hypopthalmichthys molitrix [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 485-495]

  • صفوی، ملاحت تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب‌پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 738-746]

  • صفی یاری، حسن بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگه‌داری با استفاده از مدل‌های آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]

  • صمدلوئی، حمیدرضا بررسی بیان ژن‌های طویل‌ساز گونه Mortirella alpine در شرایط مناسب تولید آراشیدونیک اسید و روغن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 351-360]

  • صوتی خیابانی، محمود ارزیابی فاکتورهای مؤثر در تشکیل نانولیپوزوم‌های حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]

  • صوتی خیابانی، محمود بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی‌های‌ آنتی‌اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 408-419]

ض

  • ضیافروغی، امین مقایسه ویژگی‌های کیفی برگه خرمالو خشک‌شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 654-664]

  • ضیایی فر، امان محمد تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به‌عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سر‌خ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]

ط

  • طاهانژاد، محمد ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 631-642]

  • طبسی زاده، محمد مدل‌سازی ریاضی فرآیند خشک‌شدن کیوی در یک خشک‌کن تحت‌خلأ [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 382-391]

ع

  • عباسپورفرد، محمدحسین سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی اکسید روی و نانوکامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 191-199]

  • عباسپورفرد، محمدحسین مدل‌سازی ریاضی فرآیند خشک‌شدن کیوی در یک خشک‌کن تحت‌خلأ [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 382-391]

  • عطای صالحی، اسماعیل تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 620-630]

  • علوی، سید ابولحسن بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسون‌ناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 458-472]

  • علی اکبری، فرهنگ طراحی روشی ساده با بازدهی بالا برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفیده تخم مرغ با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یون [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 560-571]

  • علیزاده خالد آباد، محمد بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 445-457]

  • علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم تأثیر نمک‌سود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقره‌ای هنگام نگهداری در یخچال [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 643-653]

  • علی زاده گودرزی، ام البنین بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوه‌ای با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]

  • عمادزاده، بهاره تأثیر صمغ‌های گوار و دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی بستنی نیم‌چرب و کم‌چرب [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 696-706]

  • عمادی، باقر پیش‌بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک‌کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]

  • عین افشار، سودابه استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی‌اکسیدانی پرچم گل زعفران به‌کمک فناوری امواج فراصوت [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]

غ

  • غلامی، روناک مدل‌سازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلم‌های نانوکامپوزیت نشاسته-نانوکریستال سلولز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 420-434]

ف

  • فتاحی مقدم، جواد بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسون‌ناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 458-472]

  • فتاحی مقدم، جواد بررسی صفات فیزیکی، ویژگی‌های کمی-کیفی و ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]

  • فرحناکی، عسگر تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روش‌های رایج تقطیر آبی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 236-246]

  • فرحناکی، عسگر ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی روغن‌های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش‌های متفاوت استخراج [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 729-737]

  • فرزاد، عبدلعلی پیش‌بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک‌کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]

  • فرهادی چیتگر، محمد بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین‌های زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris var asperma) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 107-115]

  • فرهمند، عاطفه مقایسه ویژگی‌های کیفی برگه خرمالو خشک‌شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 654-664]

  • فرهوش، رضا بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 100-106]

  • فرهوش، رضا تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روش‌های رایج تقطیر آبی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 236-246]

  • فرهوش، رضا ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 309-318]

  • فرهوش، رضا ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی روغن‌های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش‌های متفاوت استخراج [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 729-737]

  • فهیم دانش، مریم اثر عصاره رزماری پوشانده‌شده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 129-139]

  • فهیمی نیا، صلاح تأثیر بسته‌های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]

  • فیضی، سمیرا بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 521-534]

ق

  • قاروی آهنگر، الهام سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی اکسید روی و نانوکامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 191-199]

  • قاسمیان، ناصر تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدل‌سازی GMDH [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 747-757]

  • قربانی، محمد بررسی صفات فیزیکی، ویژگی‌های کمی-کیفی و ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]

  • قسیمی حق، زیبا بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی‌اکسیدتیتانیوم در شرایط درون‌شیشه‌ای و بسته‌بندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]

  • قنبرزاده، بابک مدل‌سازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلم‌های نانوکامپوزیت نشاسته-نانوکریستال سلولز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 420-434]

  • قنبرزاده، بابک بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی‌اکسیدتیتانیوم در شرایط درون‌شیشه‌ای و بسته‌بندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]

  • قیافه داودی، مهدی اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم‌پز منجمد [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 508-520]

ک

  • کاراژیان، حجت بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 63-76]

  • کاشانی نژاد، مهدی مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسل‌های طبیعی با عسل‌های شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]

  • کاشانی نژاد، مهدی تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به‌عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سر‌خ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]

  • کاشانی نژاد، مهدی تأثیر پوشش‌های خوراکی لیپیدی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]

  • کدخدایی، رسول بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلی‎فنول هاو فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]

  • کرامت، جواد بهبود ویژگی‌های امولسیون‌کنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 584-596]

  • کریمی، مهدی تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 31-40]

  • کسری کرمانشاهی، روحا اثر پری‌بیوتیک‌ها بر تولید ترکیبات ضدمیکروبی از لاکتوباسیلوس‌ها علیه پروتئوس میرابیلیس (سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 41-47]

  • کوچکی، آرش مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 116-128]

  • کوچکی، آرش تأثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 337-350]

  • کوچکی، آرش تأثیر شرایط اتمسفر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]

  • کوچکی، آرش اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی‌های کیفی ناگت مرغ سرخ‌شده به‌روش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]

  • کیهانی، وحید بررسی تأثیر عصاره چوبک به‌عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 63-76]

گ

  • گلزاریان، محمودرضا مدل‌سازی ریاضی فرآیند خشک‌شدن کیوی در یک خشک‌کن تحت‌خلأ [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 382-391]

  • گلزاریان، محمودرضا بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهید‌ه‌شده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشه‌های گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]

  • گل کار، عبدالخالق بهبود ویژگی‌های امولسیون‌کنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 584-596]

  • گنزدیلو، آنا تغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظ‌شده با شربت نشاسته در طول ذخیره‌سازی طولانی‌مدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 279-284]

  • گواهیان، محسن تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روش‌های رایج تقطیر آبی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 236-246]

  • گواهیان، محسن ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی روغن‌های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش‌های متفاوت استخراج [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 729-737]

  • گودرزی، لیلا اثر پری‌بیوتیک‌ها بر تولید ترکیبات ضدمیکروبی از لاکتوباسیلوس‌ها علیه پروتئوس میرابیلیس (سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 41-47]

م

  • مجیدزاده، حسین پیش‌بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک‌کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]

  • محبی، محبت بهینه‌سازی شرایط تولید کف پایدار چغندر قرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 77-87]

  • محبی، محبت بررسی اثر زیست‌توده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی‌های ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]

  • محبی، محبت تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول‌های آلژینات-پروتئین آب‌پنیر حامل دی‌استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]

  • محبی، محبت تأثیر پوشش‌های خوراکی لیپیدی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]

  • محبی، محبت اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی‌های کیفی ناگت مرغ سرخ‌شده به‌روش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]

  • محترمی، فروغ بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آب‎پنیر و اینولین [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 445-457]

  • محمدی، زینب طراحی روشی ساده با بازدهی بالا برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفیده تخم مرغ با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یون [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 560-571]

  • محمدی ثانی، علی مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی رازک با هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا انتریکا و انتروباکتر آئروژنز [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 218-224]

  • محمودی، رزاق بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی‌های‌ آنتی‌اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 408-419]

  • مرادی، قدسیه تأثیر شرایط اتمسفر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]

  • مرتضوی، سید علی جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش‌های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی‌های مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]

  • مرتضوی، سید علی ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 140-151]

  • مرتضوی، سید علی اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم‌پز منجمد [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 508-520]

  • مرتضوی، سید علی بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 719-728]

  • مرشدی، دینا طراحی روشی ساده با بازدهی بالا برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفیده تخم مرغ با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یون [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 560-571]

  • مستوفی، یونس بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی‌اکسیدتیتانیوم در شرایط درون‌شیشه‌ای و بسته‌بندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]

  • مشهدی اکبر بوجار، مسعود طراحی روشی ساده با بازدهی بالا برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفیده تخم مرغ با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یون [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 560-571]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوه‌ای با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 225-235]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی تأثیر صمغ‌های گوار و دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی بستنی نیم‌چرب و کم‌چرب [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 696-706]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 719-728]

  • معین فرد، مرضیه ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 140-151]

  • مقصودلو، الهه اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 758-769]

  • مقصودلو، یحیی بررسی صفات فیزیکی، ویژگی‌های کمی-کیفی و ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]

  • ملاشاهی، معصومه تأثیر نمک‌سود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقره‌ای هنگام نگهداری در یخچال [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 643-653]

  • مهدویان مهر، حامد اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی‌های کیفی ناگت مرغ سرخ‌شده به‌روش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]

  • مهدیان، الهام بهینه‌سازی شرایط تولید کف پایدار چغندر قرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 77-87]

  • مهربان سنگ آتش، معصومه جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش‌های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی‌های مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]

  • مهقانی، قربانعلی تأثیر نمک‌سود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقره‌ای هنگام نگهداری در یخچال [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 643-653]

  • موحد، سارا بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل‌سازی آن‌ها در قطعات سیب‌زمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]

  • موسوی، میرحسن اثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 211-217]

  • موسوی بایگی، سیده فاطمه مقایسه ویژگی‌های کیفی برگه خرمالو خشک‌شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 654-664]

  • مویدزاده، ساینا تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدون‌چربی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 325-336]

  • میرزایی، حبیب الله تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی به‌عنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سر‌خ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]

  • میلانی، الناز ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 140-151]

ن

  • ناصحی، بهزاد بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 719-728]

  • ناصری، لطفعلی تأثیر بسته‌های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]

  • نجف زاده، محمود ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جداشده از شیرخام و برنج خام [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 319-324]

  • نصیرپور، علی بهبود ویژگی‌های امولسیون‌کنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 584-596]

  • نصیری، محمدرضا جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش‌های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی‌های مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]

  • نصیری محلاتی، مهدی تأثیر پوشش‌های خوراکی لیپیدی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]

  • نوروزی، شراره بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین‌بیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]

و

  • واحدی، نفیسه بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 22-30]

  • وریدی، محمد جواد بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین‌های زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris var asperma) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 107-115]

  • وریدی، محمد جواد بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 521-534]

  • وریدی، مهدی بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین‌های زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris var asperma) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 107-115]

  • وریدی، مهدی بررسی اثر زیست‌توده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی‌های ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]

  • وریدی، مهدی بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلی‎فنول هاو فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]

  • وریدی، مهدی تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول‌های آلژینات-پروتئین آب‌پنیر حامل دی‌استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]

  • وریدی، مهدی بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 521-534]

  • وینوگرادوا، یولیا تغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظ‌شده با شربت نشاسته در طول ذخیره‌سازی طولانی‌مدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 279-284]

ه

  • هاشمی، زهرا ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 631-642]

  • همایونی، عزیز بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین‌بیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]

ی

  • یاورمنش، مسعود مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی رازک با هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا انتریکا و انتروباکتر آئروژنز [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 218-224]

  • یعقوب زاده، زهرا ارزیابی ارزش غذایی پنیرماهی تولیدشده از ماهی فیتوفاک Hypopthalmichthys molitrix [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 485-495]

  • یلمه، محمود ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جداشده از شیرخام و برنج خام [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 319-324]

  • یوسفی، علیرضا تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدل‌سازی GMDH [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 747-757]