آ
-
آریان فر، اکرم
بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلیفنول هاو فعالیت آنتیاکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]
-
آزادمرد دمیرچی، صدیف
بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای آنتیاکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 408-419]
-
آق خانی، محمدحسین
بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیدهشده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشههای گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]
ا
-
احمد، صغیر
اثر محصولات پروتئین آبپنیر بر روی ویژگیهای میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 260-272]
-
احمدزاده قویدل، ریحانه
استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتیاکسیدانی پرچم گل زعفران بهکمک فناوری امواج فراصوت [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]
-
احمد مخبری، روشنک
بررسی بیان ژنهای طویلساز گونه Mortirella alpine در شرایط مناسب تولید آراشیدونیک اسید و روغن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 351-360]
-
احمدی چناربن، حسین
بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن بههمراه مدلسازی آنها در قطعات سیبزمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]
-
ارومیه ای، عبدالرسول
بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دیاکسیدتیتانیوم در شرایط درونشیشهای و بستهبندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]
-
اسماعیل زاده کناری، رضا
اثر روشهای استخراج بر ترکیبات فنولی استخراجشده از پوست و پالپ انجیر [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 758-769]
-
اسمعیلی، محسن
تأثیر پیشتیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخکرده برشهای کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 48-55]
-
اسمعیلی، محسن
بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانسگلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آبپنیر و اینولین [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 445-457]
-
اعظمی، مریم
مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی رازک با هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا انتریکا و انتروباکتر آئروژنز [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 218-224]
-
الماسی، هادی
مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 273-278]
-
الهامی راد، امیرحسین
تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 31-40]
-
امید فر، امیر عباس
تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 620-630]
-
ایرانی، حسن
پایش فرآیند آبگیری اسمزی میوه بِه توسط روش ابداعی ترکیب مدولهای شبکه عصبی-منطق فازی (FMNN-FL) [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 247-259]
-
ایرانی، مهدی
پایش فرآیند آبگیری اسمزی میوه بِه توسط روش ابداعی ترکیب مدولهای شبکه عصبی-منطق فازی (FMNN-FL) [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 247-259]
-
ایوبی، اعظم
تأثیر پوششهای خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]
ب
-
بادپا، عبدالغفور
اثر محصولات پروتئین آبپنیر بر روی ویژگیهای میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 260-272]
-
بداقی، حجت اله
بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دیاکسیدتیتانیوم در شرایط درونشیشهای و بستهبندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]
-
برخورداری، علی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سینبیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]
-
بهرامی، احمدرضا
جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمشهای عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگیهای مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]
پ
-
پاکباطن، سحر
تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 31-40]
-
پوپووا، ولنتیا
تغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظشده با شربت نشاسته در طول ذخیرهسازی طولانیمدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 279-284]
-
پورآذرنگ، هاشم
بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوهای با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
-
پوراکبر، لطیفه
ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتیاکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 572-583]
-
پورفرزاد، امیر
بهینهسازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 535-545]
-
پورمیر، سید یوسف
بررسی صفات فیزیکی، ویژگیهای کمی-کیفی و ترکیبهای آنتیاکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]
-
پیرسا، سجاد
مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 273-278]
ت
-
تفرشی، فائزه
اثر عصاره رزماری پوشاندهشده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 129-139]
-
تقی زاده، مسعود
تأثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 337-350]
-
تقی زاده، مسعود
مدلسازی جرم و حجم لیموترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 361-371]
-
تقی زاده، مسعود
مقایسه ویژگیهای کیفی برگه خرمالو خشکشده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 654-664]
-
توکلی لاهیجانی، سید امیر
بررسی اثر زیستتوده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگیهای ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]
-
تیزچنگ، سمیرا
ارزیابی فاکتورهای مؤثر در تشکیل نانولیپوزومهای حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]
ج
-
جاجرمی، امیر
مدلسازی جرم و حجم لیموترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 361-371]
-
جاویدنیا، کتایون
تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روشهای رایج تقطیر آبی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 236-246]
-
جاویدنیا، کتایون
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی روغنهای اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روشهای متفاوت استخراج [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 729-737]
-
جهاندیده، حبیب
تأثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 337-350]
-
جوانمرد، مجید
اثر عصاره رزماری پوشاندهشده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 129-139]
-
جوانمرد، مجید
تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آبپنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخممرغ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 738-746]
ح
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جداشده از شیرخام و برنج خام [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 319-324]
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
بهینهسازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 535-545]
-
حجتی، محمد
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس استخراجشده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخکردنی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 631-642]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
تأثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 337-350]
-
حدادخداپرست، محمدحسین
بهینهسازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 535-545]
-
حسن زاده خیاط، محمد
بهینهسازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 535-545]
-
حسینی نژاد، مرضیه
جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمشهای عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگیهای مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]
-
حصاری نژاد، محمدعلی
مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 116-128]
خ
-
خانی پور، علی اصغر
بررسی تأثیر آنتیاکسیدان 4 هگزیل رزورسینول روی ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 200-210]
-
خجسته پور، مهدی
بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 181-190]
-
خجسته پور، مهدی
سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی اکسید روی و نانوکامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بستهبندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 191-199]
-
خسروشاهی، اصغر
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدونچربی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 325-336]
-
خشنودی، سارا
تأثیر شرایط اتمسفر بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پستهی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]
د
-
دادور، علی اکبر
بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 181-190]
-
دردمه، نازیلا
مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 273-278]
-
درزی اربابی، هنگامه
استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی برای پیشبینی هدایت حرارتی آبگلابی [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 770-778]
-
دلیری، نینا
تأثیر پیشتیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخکرده برشهای کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 48-55]
-
دهقان نیا، جلال
مدلسازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلمهای نانوکامپوزیت نشاسته-نانوکریستال سلولز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 420-434]
-
دهناد، علیرضا
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سینبیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]
-
دوستی ایرانی، امید
بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیدهشده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشههای گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]
ر
-
رحمانیان، حسین
بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگهداری با استفاده از مدلهای آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]
-
رضایی مکرم، رضا
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سینبیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]
-
رضایی مکرم، رضا
ارزیابی فاکتورهای مؤثر در تشکیل نانولیپوزومهای حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]
-
رضوی، سید محمد علی
مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 116-128]
-
رضوی، سید محمد علی
سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 225-235]
-
رضوی، سید محمد علی
ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلالهای سیبزمینی طی سرخکردن عمیق [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 309-318]
-
رضوی، سید محمد علی
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسلهای طبیعی با عسلهای شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]
-
رضوی، سید محمد علی
تأثیر صمغهای گوار و دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی بستنی نیمچرب و کمچرب [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 696-706]
-
رضوی، سید محمد علی
بهینهسازی ویژگیهای بافتی فرآوردههای خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 719-728]
-
رفتنی امیری، زینب
اثر روشهای استخراج بر ترکیبات فنولی استخراجشده از پوست و پالپ انجیر [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 758-769]
-
رفتنی امیری، زینب
استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی برای پیشبینی هدایت حرارتی آبگلابی [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 770-778]
-
رمضانیان، نوید
تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسولهای آلژینات-پروتئین آبپنیر حامل دیاستیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]
-
روحانی، رکسانه
استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتیاکسیدانی پرچم گل زعفران بهکمک فناوری امواج فراصوت [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]
-
روشنی، فاطمه
بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن بههمراه مدلسازی آنها در قطعات سیبزمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]
ز
-
زارع، فاطمه
بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 521-534]
-
زمانی، ذبیح اله
بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دیاکسیدتیتانیوم در شرایط درونشیشهای و بستهبندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]
-
زمردی، شهین
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدونچربی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 325-336]
-
زمردیان، علی اصغر
بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگهداری با استفاده از مدلهای آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]
-
زندی، محسن
مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 273-278]
-
زندی، محسن
تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسولهای آلژینات-پروتئین آبپنیر حامل دیاستیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]
-
زینالی، فریبا
تأثیر پیشتیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخکرده برشهای کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 48-55]
س
-
سالاری، امیر
سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 225-235]
-
سرابی جماب، محبوبه
جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمشهای عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگیهای مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]
-
سلمانی زاده، فرهاد
بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگهداری با استفاده از مدلهای آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]
-
سیدین اردبیلی، سید مهدی
بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانسگلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آبپنیر و اینولین [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 445-457]
-
سیف زاده، مینا
بررسی تأثیر آنتیاکسیدان 4 هگزیل رزورسینول روی ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 200-210]
-
سیگاری، حامد
مدلسازی ریاضی فرآیند خشکشدن کیوی در یک خشککن تحتخلأ [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 382-391]
-
سیمکو، آیگور
تغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظشده با شربت نشاسته در طول ذخیرهسازی طولانیمدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 279-284]
ش
-
شاهدی، محمد
بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 100-106]
-
شاه طهماسبی، ناصر
سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی اکسید روی و نانوکامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بستهبندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 191-199]
-
شاویسی، نسیم
اثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 211-217]
-
شریف، علی
بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 100-106]
-
شعبانیان، زهرا
بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسونناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 458-472]
-
شفافی، مسعود
پایش فرآیند آبگیری اسمزی میوه بِه توسط روش ابداعی ترکیب مدولهای شبکه عصبی-منطق فازی (FMNN-FL) [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 247-259]
-
شهیدی، فخری
جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمشهای عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگیهای مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]
-
شهیدی، فخری
بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بیدانه (Berberis vulgaris var asperma) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 107-115]
-
شهیدی، فخری
بررسی اثر زیستتوده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگیهای ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]
-
شهیدی، فخری
تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روشهای رایج تقطیر آبی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 236-246]
-
شهیدی، فخری
بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلیفنول هاو فعالیت آنتیاکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]
-
شهیدی، فخری
مدلسازی قوام خمیرترش و ارزیابی تأثیر آن بر ویژگیهای نان حاصل از آردهای ایرانی بهعنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 296-308]
-
شهیدی، فخری
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی روغنهای اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روشهای متفاوت استخراج [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 729-737]
-
شیخ الاسلامی، زهرا
تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 31-40]
-
شیخ الاسلامی، زهرا
اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیمپز منجمد [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 508-520]
-
شیخ الاسلامی، زهرا
تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 620-630]
-
شیرمحمدی، مجید
بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای آنتیاکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 408-419]
ص
-
صادقی، بلال
مدلسازی قوام خمیرترش و ارزیابی تأثیر آن بر ویژگیهای نان حاصل از آردهای ایرانی بهعنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 296-308]
-
صادقی، علیرضا
مدلسازی قوام خمیرترش و ارزیابی تأثیر آن بر ویژگیهای نان حاصل از آردهای ایرانی بهعنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 296-308]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسلهای طبیعی با عسلهای شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی بهعنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بررسی صفات فیزیکی، ویژگیهای کمی-کیفی و ترکیبهای آنتیاکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]
-
صباغی، حسن
تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی بهعنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]
-
صداقت، ناصر
بررسی روشهای مختلف نگهداری و بستهبندی قارچ دکمهای سفید برای افزایش دوره ماندگاری [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 22-30]
-
صداقت، ناصر
تأثیر پوششهای خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]
-
صداقت، ناصر
تأثیر شرایط اتمسفر بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پستهی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]
-
صدرنیا، حسن
بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 181-190]
-
صدرنیا، حسن
بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیدهشده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشههای گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]
-
صفری، رضا
ارزیابی ارزش غذایی پنیرماهی تولیدشده از ماهی فیتوفاک Hypopthalmichthys molitrix [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 485-495]
-
صفوی، ملاحت
تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آبپنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخممرغ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 738-746]
-
صفی یاری، حسن
بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگهداری با استفاده از مدلهای آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]
-
صمدلوئی، حمیدرضا
بررسی بیان ژنهای طویلساز گونه Mortirella alpine در شرایط مناسب تولید آراشیدونیک اسید و روغن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 351-360]
-
صوتی خیابانی، محمود
ارزیابی فاکتورهای مؤثر در تشکیل نانولیپوزومهای حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]
-
صوتی خیابانی، محمود
بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای آنتیاکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 408-419]
ض
-
ضیافروغی، امین
مقایسه ویژگیهای کیفی برگه خرمالو خشکشده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 654-664]
-
ضیایی فر، امان محمد
تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی بهعنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]
ط
-
طاهانژاد، محمد
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس استخراجشده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخکردنی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 631-642]
-
طبسی زاده، محمد
مدلسازی ریاضی فرآیند خشکشدن کیوی در یک خشککن تحتخلأ [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 382-391]
ع
-
عباسپورفرد، محمدحسین
سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی اکسید روی و نانوکامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بستهبندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 191-199]
-
عباسپورفرد، محمدحسین
مدلسازی ریاضی فرآیند خشکشدن کیوی در یک خشککن تحتخلأ [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 382-391]
-
عطای صالحی، اسماعیل
تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 620-630]
-
علوی، سید ابولحسن
بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسونناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 458-472]
-
علی اکبری، فرهنگ
طراحی روشی ساده با بازدهی بالا برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفیده تخم مرغ با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یون [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 560-571]
-
علیزاده خالد آباد، محمد
بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانسگلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آبپنیر و اینولین [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 445-457]
-
علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم
تأثیر نمکسود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقرهای هنگام نگهداری در یخچال [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 643-653]
-
علی زاده گودرزی، ام البنین
بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوهای با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
-
عمادزاده، بهاره
تأثیر صمغهای گوار و دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی بستنی نیمچرب و کمچرب [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 696-706]
-
عمادی، باقر
پیشبینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشککن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]
-
عین افشار، سودابه
استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتیاکسیدانی پرچم گل زعفران بهکمک فناوری امواج فراصوت [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]
غ
-
غلامی، روناک
مدلسازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلمهای نانوکامپوزیت نشاسته-نانوکریستال سلولز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 420-434]
ف
-
فتاحی مقدم، جواد
بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسونناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 458-472]
-
فتاحی مقدم، جواد
بررسی صفات فیزیکی، ویژگیهای کمی-کیفی و ترکیبهای آنتیاکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]
-
فرحناکی، عسگر
تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روشهای رایج تقطیر آبی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 236-246]
-
فرحناکی، عسگر
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی روغنهای اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روشهای متفاوت استخراج [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 729-737]
-
فرزاد، عبدلعلی
پیشبینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشککن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]
-
فرهادی چیتگر، محمد
بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بیدانه (Berberis vulgaris var asperma) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 107-115]
-
فرهمند، عاطفه
مقایسه ویژگیهای کیفی برگه خرمالو خشکشده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 654-664]
-
فرهوش، رضا
بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 100-106]
-
فرهوش، رضا
تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روشهای رایج تقطیر آبی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 236-246]
-
فرهوش، رضا
ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلالهای سیبزمینی طی سرخکردن عمیق [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 309-318]
-
فرهوش، رضا
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی روغنهای اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روشهای متفاوت استخراج [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 729-737]
-
فهیم دانش، مریم
اثر عصاره رزماری پوشاندهشده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 129-139]
-
فهیمی نیا، صلاح
تأثیر بستههای نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]
-
فیضی، سمیرا
بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 521-534]
ق
-
قاروی آهنگر، الهام
سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی اکسید روی و نانوکامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بستهبندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 191-199]
-
قاسمیان، ناصر
تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدلسازی GMDH [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 747-757]
-
قربانی، محمد
بررسی صفات فیزیکی، ویژگیهای کمی-کیفی و ترکیبهای آنتیاکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]
-
قسیمی حق، زیبا
بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دیاکسیدتیتانیوم در شرایط درونشیشهای و بستهبندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]
-
قنبرزاده، بابک
مدلسازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلمهای نانوکامپوزیت نشاسته-نانوکریستال سلولز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 420-434]
-
قنبرزاده، بابک
بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دیاکسیدتیتانیوم در شرایط درونشیشهای و بستهبندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]
-
قیافه داودی، مهدی
اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیمپز منجمد [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 508-520]
ک
-
کاراژیان، حجت
بررسی تأثیر عصاره چوبک بهعنوان جایگزین سفیده تخممرغ بر کیفیت کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 63-76]
-
کاشانی نژاد، مهدی
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسلهای طبیعی با عسلهای شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]
-
کاشانی نژاد، مهدی
تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی بهعنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]
-
کاشانی نژاد، مهدی
تأثیر پوششهای خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]
-
کدخدایی، رسول
بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلیفنول هاو فعالیت آنتیاکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]
-
کرامت، جواد
بهبود ویژگیهای امولسیونکنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 584-596]
-
کریمی، مهدی
تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 31-40]
-
کسری کرمانشاهی، روحا
اثر پریبیوتیکها بر تولید ترکیبات ضدمیکروبی از لاکتوباسیلوسها علیه پروتئوس میرابیلیس (سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 41-47]
-
کوچکی، آرش
مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 116-128]
-
کوچکی، آرش
تأثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 337-350]
-
کوچکی، آرش
تأثیر شرایط اتمسفر بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پستهی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]
-
کوچکی، آرش
اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگیهای کیفی ناگت مرغ سرخشده بهروش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]
-
کیهانی، وحید
بررسی تأثیر عصاره چوبک بهعنوان جایگزین سفیده تخممرغ بر کیفیت کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 63-76]
گ
-
گلزاریان، محمودرضا
مدلسازی ریاضی فرآیند خشکشدن کیوی در یک خشککن تحتخلأ [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 382-391]
-
گلزاریان، محمودرضا
بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیدهشده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشههای گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]
-
گل کار، عبدالخالق
بهبود ویژگیهای امولسیونکنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 584-596]
-
گنزدیلو، آنا
تغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظشده با شربت نشاسته در طول ذخیرهسازی طولانیمدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 279-284]
-
گواهیان، محسن
تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روشهای رایج تقطیر آبی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 236-246]
-
گواهیان، محسن
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی روغنهای اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روشهای متفاوت استخراج [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 729-737]
-
گودرزی، لیلا
اثر پریبیوتیکها بر تولید ترکیبات ضدمیکروبی از لاکتوباسیلوسها علیه پروتئوس میرابیلیس (سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 41-47]
م
-
مجیدزاده، حسین
پیشبینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشککن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]
-
محبی، محبت
بهینهسازی شرایط تولید کف پایدار چغندر قرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 77-87]
-
محبی، محبت
بررسی اثر زیستتوده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگیهای ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]
-
محبی، محبت
تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسولهای آلژینات-پروتئین آبپنیر حامل دیاستیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]
-
محبی، محبت
تأثیر پوششهای خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]
-
محبی، محبت
اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگیهای کیفی ناگت مرغ سرخشده بهروش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]
-
محترمی، فروغ
بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانسگلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آبپنیر و اینولین [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 445-457]
-
محمدی، زینب
طراحی روشی ساده با بازدهی بالا برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفیده تخم مرغ با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یون [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 560-571]
-
محمدی ثانی، علی
مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی رازک با هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا انتریکا و انتروباکتر آئروژنز [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 218-224]
-
محمودی، رزاق
بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای آنتیاکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 408-419]
-
مرادی، قدسیه
تأثیر شرایط اتمسفر بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پستهی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]
-
مرتضوی، سید علی
جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمشهای عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگیهای مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]
-
مرتضوی، سید علی
ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگیهای فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 140-151]
-
مرتضوی، سید علی
اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیمپز منجمد [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 508-520]
-
مرتضوی، سید علی
بهینهسازی ویژگیهای بافتی فرآوردههای خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 719-728]
-
مرشدی، دینا
طراحی روشی ساده با بازدهی بالا برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفیده تخم مرغ با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یون [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 560-571]
-
مستوفی، یونس
بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دیاکسیدتیتانیوم در شرایط درونشیشهای و بستهبندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]
-
مشهدی اکبر بوجار، مسعود
طراحی روشی ساده با بازدهی بالا برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفیده تخم مرغ با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یون [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 560-571]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوهای با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 225-235]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
تأثیر صمغهای گوار و دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی بستنی نیمچرب و کمچرب [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 696-706]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
بهینهسازی ویژگیهای بافتی فرآوردههای خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 719-728]
-
معین فرد، مرضیه
ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگیهای فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 140-151]
-
مقصودلو، الهه
اثر روشهای استخراج بر ترکیبات فنولی استخراجشده از پوست و پالپ انجیر [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 758-769]
-
مقصودلو، یحیی
بررسی صفات فیزیکی، ویژگیهای کمی-کیفی و ترکیبهای آنتیاکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]
-
ملاشاهی، معصومه
تأثیر نمکسود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقرهای هنگام نگهداری در یخچال [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 643-653]
-
مهدویان مهر، حامد
اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگیهای کیفی ناگت مرغ سرخشده بهروش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]
-
مهدیان، الهام
بهینهسازی شرایط تولید کف پایدار چغندر قرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 77-87]
-
مهربان سنگ آتش، معصومه
جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمشهای عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگیهای مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]
-
مهقانی، قربانعلی
تأثیر نمکسود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقرهای هنگام نگهداری در یخچال [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 643-653]
-
موحد، سارا
بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن بههمراه مدلسازی آنها در قطعات سیبزمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]
-
موسوی، میرحسن
اثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 211-217]
-
موسوی بایگی، سیده فاطمه
مقایسه ویژگیهای کیفی برگه خرمالو خشکشده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 654-664]
-
مویدزاده، ساینا
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدونچربی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 325-336]
-
میرزایی، حبیب الله
تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی بهعنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]
-
میلانی، الناز
ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگیهای فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 140-151]
ن
-
ناصحی، بهزاد
بهینهسازی ویژگیهای بافتی فرآوردههای خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 719-728]
-
ناصری، لطفعلی
تأثیر بستههای نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]
-
نجف زاده، محمود
ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جداشده از شیرخام و برنج خام [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 319-324]
-
نصیرپور، علی
بهبود ویژگیهای امولسیونکنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 584-596]
-
نصیری، محمدرضا
جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمشهای عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگیهای مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]
-
نصیری محلاتی، مهدی
تأثیر پوششهای خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]
-
نوروزی، شراره
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سینبیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]
و
-
واحدی، نفیسه
بررسی روشهای مختلف نگهداری و بستهبندی قارچ دکمهای سفید برای افزایش دوره ماندگاری [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 22-30]
-
وریدی، محمد جواد
بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بیدانه (Berberis vulgaris var asperma) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 107-115]
-
وریدی، محمد جواد
بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 521-534]
-
وریدی، مهدی
بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بیدانه (Berberis vulgaris var asperma) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 107-115]
-
وریدی، مهدی
بررسی اثر زیستتوده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگیهای ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]
-
وریدی، مهدی
بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلیفنول هاو فعالیت آنتیاکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]
-
وریدی، مهدی
تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسولهای آلژینات-پروتئین آبپنیر حامل دیاستیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]
-
وریدی، مهدی
بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 521-534]
-
وینوگرادوا، یولیا
تغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظشده با شربت نشاسته در طول ذخیرهسازی طولانیمدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 279-284]
ه
-
هاشمی، زهرا
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس استخراجشده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخکردنی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 631-642]
-
همایونی، عزیز
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سینبیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]
ی
-
یاورمنش، مسعود
مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی رازک با هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا انتریکا و انتروباکتر آئروژنز [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 218-224]
-
یعقوب زاده، زهرا
ارزیابی ارزش غذایی پنیرماهی تولیدشده از ماهی فیتوفاک Hypopthalmichthys molitrix [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 485-495]
-
یلمه، محمود
ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جداشده از شیرخام و برنج خام [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 319-324]
-
یوسفی، علیرضا
تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدلسازی GMDH [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 747-757]