آ
-
آبگیری اسمزی
پایش فرآیند آبگیری اسمزی میوه بِه توسط روش ابداعی ترکیب مدولهای شبکه عصبی-منطق فازی (FMNN-FL) [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 247-259]
-
آبمیوه
استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی برای پیشبینی هدایت حرارتی آبگلابی [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 770-778]
-
آراشیدونیک اسید
بررسی بیان ژنهای طویلساز گونه Mortirella alpine در شرایط مناسب تولید آراشیدونیک اسید و روغن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 351-360]
-
آردهای ایرانی
مدلسازی قوام خمیرترش و ارزیابی تأثیر آن بر ویژگیهای نان حاصل از آردهای ایرانی بهعنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 296-308]
-
آزمون بافت
تأثیر شرایط اتمسفر بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پستهی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]
-
آسایش تنش
بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگهداری با استفاده از مدلهای آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]
-
آکریل آمید
بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 100-106]
-
آلودگی قارچی
تأثیر شرایط اتمسفر بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پستهی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]
-
آنالیز ساختار پروتئین
طراحی روشی ساده با بازدهی بالا برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفیده تخم مرغ با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یون [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 560-571]
-
آنتوسیانین
بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بیدانه (Berberis vulgaris var asperma) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 107-115]
-
آنتوسیانین
استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتیاکسیدانی پرچم گل زعفران بهکمک فناوری امواج فراصوت [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]
-
آنتیاکسیدان
تأثیر بستههای نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]
-
آنتیاکسیدان
بررسی تأثیر آنتیاکسیدان 4 هگزیل رزورسینول روی ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 200-210]
-
آنتیاکسیدان
ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتیاکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 572-583]
-
آنتیاکسیدان
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس استخراجشده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخکردنی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 631-642]
-
آنزیم آمیلاز
اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیمپز منجمد [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 508-520]
-
آنزیمبری با آب داغ
تأثیر پیشتیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخکرده برشهای کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 48-55]
-
آنزیم ترانسگلوتامیناز
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدونچربی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 325-336]
ا
-
اثر ضدمیکروبی
بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دیاکسیدتیتانیوم در شرایط درونشیشهای و بستهبندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]
-
ارزیابی حسی
تأثیر شرایط اتمسفر بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پستهی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]
-
اسانس
تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روشهای رایج تقطیر آبی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 236-246]
-
اسانس
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس استخراجشده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخکردنی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 631-642]
-
اسانس آویشن
تأثیر پوششهای خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]
-
اسپاگتی
بهینهسازی ویژگیهای بافتی فرآوردههای خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 719-728]
-
اسپکتروسکوپی
استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتیاکسیدانی پرچم گل زعفران بهکمک فناوری امواج فراصوت [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]
-
اسپیرولینا پلاتنسیس
بررسی اثر زیستتوده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگیهای ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]
-
استخراج
بهینهسازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 535-545]
-
استخراج
اثر روشهای استخراج بر ترکیبات فنولی استخراجشده از پوست و پالپ انجیر [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 758-769]
-
استخراج آب زیربحرانی
اثر روشهای استخراج بر ترکیبات فنولی استخراجشده از پوست و پالپ انجیر [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 758-769]
-
اسید آسکوربیک
بررسی صفات فیزیکی، ویژگیهای کمی-کیفی و ترکیبهای آنتیاکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]
-
اسید استیک
بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 100-106]
-
اشریشیا کلی
ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جداشده از شیرخام و برنج خام [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 319-324]
-
اکسایش کره
اثر عصاره رزماری پوشاندهشده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 129-139]
-
اکستنسوگراف
بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانسگلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آبپنیر و اینولین [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 445-457]
-
اکسیدتیتانیوم
بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دیاکسیدتیتانیوم در شرایط درونشیشهای و بستهبندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]
-
امواج فراصوت
تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 31-40]
-
امواج مایکرویو
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی روغنهای اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روشهای متفاوت استخراج [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 729-737]
-
امولسیفایر
تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 31-40]
-
امولسیون
تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 31-40]
-
امولسیون
بهبود ویژگیهای امولسیونکنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 584-596]
-
انبارمعمولی
بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسونناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 458-472]
-
انتقال جرم
مدلسازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلمهای نانوکامپوزیت نشاسته-نانوکریستال سلولز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 420-434]
-
انتقال حرارت
تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی بهعنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]
-
انجیر
اثر روشهای استخراج بر ترکیبات فنولی استخراجشده از پوست و پالپ انجیر [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 758-769]
-
اندیس پراکسید
تأثیر شرایط اتمسفر بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پستهی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]
-
انرژی اکتیواسیون
سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 225-235]
-
انکپسولاسیون
ارزیابی فاکتورهای مؤثر در تشکیل نانولیپوزومهای حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]
-
اولتراسوند
بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن بههمراه مدلسازی آنها در قطعات سیبزمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]
-
اولتراسوند
اثر روشهای استخراج بر ترکیبات فنولی استخراجشده از پوست و پالپ انجیر [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 758-769]
-
ایزوله پروتئین دانه شنبلیله
بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 521-534]
-
ایزوله پروتئین سویا
اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگیهای کیفی ناگت مرغ سرخشده بهروش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]
ب
-
بارگذاری استاتیکی
بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 181-190]
-
باریجه
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس استخراجشده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخکردنی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 631-642]
-
باسیلوس سرئوس
ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جداشده از شیرخام و برنج خام [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 319-324]
-
باگت
تأثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 337-350]
-
بتالاکتوگلوبولین
بهبود ویژگیهای امولسیونکنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 584-596]
-
برشهای کدو مسمایی
تأثیر پیشتیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخکرده برشهای کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 48-55]
-
برنج
ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جداشده از شیرخام و برنج خام [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 319-324]
-
بستنی
تأثیر صمغهای گوار و دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی بستنی نیمچرب و کمچرب [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 696-706]
-
بستنی سویا
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سینبیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]
-
بستهبندی
تأثیر بستههای نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]
-
بستهبندی با اتمسفر تعدیلیافته
بررسی روشهای مختلف نگهداری و بستهبندی قارچ دکمهای سفید برای افزایش دوره ماندگاری [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 22-30]
-
بستهبندی فعال
اثر عصاره رزماری پوشاندهشده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 129-139]
-
بیان ژن
بررسی بیان ژنهای طویلساز گونه Mortirella alpine در شرایط مناسب تولید آراشیدونیک اسید و روغن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 351-360]
پ
-
پارامتر رنگ
بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 521-534]
-
پایدارکننده
بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوهای با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
-
پایداری
ارزیابی فاکتورهای مؤثر در تشکیل نانولیپوزومهای حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]
-
پایداری و تراکم
بهینهسازی شرایط تولید کف پایدار چغندر قرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 77-87]
-
پپتیدهای ضدمیکروبی
ارزیابی فاکتورهای مؤثر در تشکیل نانولیپوزومهای حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]
-
پرتقال
بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 181-190]
-
پرتقال تامسون
بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسونناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 458-472]
-
پرتقال محلی سیاورز
بررسی صفات فیزیکی، ویژگیهای کمی-کیفی و ترکیبهای آنتیاکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]
-
پرتو فرابنفش
ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جداشده از شیرخام و برنج خام [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 319-324]
-
پرچم زعفران
استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتیاکسیدانی پرچم گل زعفران بهکمک فناوری امواج فراصوت [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]
-
پردازش تصویر
مدلسازی جرم و حجم لیموترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 361-371]
-
پروتئاز
بررسی تأثیر آنتیاکسیدان 4 هگزیل رزورسینول روی ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 200-210]
-
پروتئوس میرابیلیس
اثر پریبیوتیکها بر تولید ترکیبات ضدمیکروبی از لاکتوباسیلوسها علیه پروتئوس میرابیلیس (سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 41-47]
-
پروتئولیز
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدونچربی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 325-336]
-
پروتئین آبپنیر
اثر محصولات پروتئین آبپنیر بر روی ویژگیهای میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 260-272]
-
پریبیوتیک
اثر پریبیوتیکها بر تولید ترکیبات ضدمیکروبی از لاکتوباسیلوسها علیه پروتئوس میرابیلیس (سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 41-47]
-
پریبیوتیک
بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانسگلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آبپنیر و اینولین [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 445-457]
-
پسته وحشی
بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای آنتیاکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 408-419]
-
پستهی خام خشک اوحدی
تأثیر شرایط اتمسفر بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پستهی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]
-
پلیاتیلن
تأثیر بستههای نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]
-
پلیفنل اکسیداز
بررسی تأثیر آنتیاکسیدان 4 هگزیل رزورسینول روی ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 200-210]
-
پلیوینیل الکل
سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی اکسید روی و نانوکامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بستهبندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 191-199]
-
پنیرسنتی کردی؛ فیزیکوشیمیایی؛ باکتری بیماریزا؛ اسید لاکتیک باکتریها
ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگیهای فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 140-151]
-
پوره چغندر قرمز
بهینهسازی شرایط تولید کف پایدار چغندر قرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 77-87]
-
پوشش
بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسونناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 458-472]
-
پوشش خوراکی
تأثیر پوششهای خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]
-
پوشش خوراکی
تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آبپنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخممرغ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 738-746]
-
پوششدهی
اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگیهای کیفی ناگت مرغ سرخشده بهروش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]
-
پوششهای صمغی
ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلالهای سیبزمینی طی سرخکردن عمیق [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 309-318]
-
پیکل
تأثیر نمکسود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقرهای هنگام نگهداری در یخچال [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 643-653]
-
پیوندهای عرضی
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدونچربی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 325-336]
ت
-
تبخیر
تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی بهعنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]
-
تخلیص پروتئین
طراحی روشی ساده با بازدهی بالا برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفیده تخم مرغ با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یون [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 560-571]
-
تخممرغ
تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آبپنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخممرغ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 738-746]
-
تخمیر
بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 100-106]
-
ترکیبات پلیفنولی
بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلیفنول هاو فعالیت آنتیاکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]
-
ترکیبات شیمیایی
بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای آنتیاکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 408-419]
-
ترکیب شیمیایی
بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 521-534]
-
تصاویر گرمایی
بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیدهشده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشههای گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]
-
تصاویر مرئی
بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیدهشده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشههای گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]
-
تغییرات دما
بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیدهشده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشههای گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]
-
تغییرات رنگ
بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیدهشده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشههای گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]
-
تقطیر با آب
تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روشهای رایج تقطیر آبی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 236-246]
-
تقطیر با آب
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی روغنهای اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روشهای متفاوت استخراج [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 729-737]
-
تقطیر با بخار آب
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی روغنهای اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روشهای متفاوت استخراج [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 729-737]
-
تقطیر مقاومتی
تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روشهای رایج تقطیر آبی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 236-246]
-
تقطیر مقاومتی
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی روغنهای اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روشهای متفاوت استخراج [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 729-737]
-
تقلب
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسلهای طبیعی با عسلهای شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]
ج
-
جایگزین چربی
تأثیر صمغهای گوار و دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی بستنی نیمچرب و کمچرب [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 696-706]
-
جداسازی و شناسایی
جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمشهای عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگیهای مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]
-
جذب روغن
ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلالهای سیبزمینی طی سرخکردن عمیق [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 309-318]
-
جذب روغن
بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن بههمراه مدلسازی آنها در قطعات سیبزمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]
چ
-
چای سبز
بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلیفنول هاو فعالیت آنتیاکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]
-
چربی
بررسی بیان ژنهای طویلساز گونه Mortirella alpine در شرایط مناسب تولید آراشیدونیک اسید و روغن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 351-360]
-
چسبندگی
اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگیهای کیفی ناگت مرغ سرخشده بهروش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]
ح
-
حجم مخصوص نان
مدلسازی قوام خمیرترش و ارزیابی تأثیر آن بر ویژگیهای نان حاصل از آردهای ایرانی بهعنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 296-308]
-
حداقل غلظت مهارکنندگی
مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی رازک با هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا انتریکا و انتروباکتر آئروژنز [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 218-224]
-
حسی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سینبیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]
خ
-
خراسان رضوی
جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمشهای عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگیهای مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]
-
خربزه درختی
تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدلسازی GMDH [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 747-757]
-
خرمالو
مقایسه ویژگیهای کیفی برگه خرمالو خشکشده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 654-664]
-
خشک کردن
سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 225-235]
-
خشک کردن
تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدلسازی GMDH [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 747-757]
-
خشک کردن مادون قرمز
مقایسه ویژگیهای کیفی برگه خرمالو خشکشده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 654-664]
-
خشک کردن هوای داغ
مقایسه ویژگیهای کیفی برگه خرمالو خشکشده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 654-664]
-
خشککن خلا
مدلسازی ریاضی فرآیند خشکشدن کیوی در یک خشککن تحتخلأ [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 382-391]
-
خشککن خلاء
پیشبینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشککن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]
-
خصوصیات فیزیکوشیمیایی
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسلهای طبیعی با عسلهای شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]
-
خصوصیات فیزیکی
مدلسازی جرم و حجم لیموترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 361-371]
-
خلال سیبزمینی
تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی بهعنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]
-
خمیرآبه
اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگیهای کیفی ناگت مرغ سرخشده بهروش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]
-
خمیر آرد گندم
بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانسگلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آبپنیر و اینولین [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 445-457]
-
خمیرترش
بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 100-106]
-
خواص رئولوژیکی
بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوهای با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
-
خواص فیزیکوشیمیایی
بررسی صفات فیزیکی، ویژگیهای کمی-کیفی و ترکیبهای آنتیاکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]
-
خواص فیزیکی و مکانیکی
بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 181-190]
-
خوردگی
مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 273-278]
-
خینجوک
بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای آنتیاکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 408-419]
د
-
دما
اثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 211-217]
-
دوره رسیدگی
ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگیهای فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 140-151]
-
دیاستیل
تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسولهای آلژینات-پروتئین آبپنیر حامل دیاستیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]
ر
-
رئولوژی
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسلهای طبیعی با عسلهای شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]
-
رئولوژی
بهینهسازی ویژگیهای بافتی فرآوردههای خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 719-728]
-
رئولوژی دینامیک
مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 116-128]
-
رفتارجریان
اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگیهای کیفی ناگت مرغ سرخشده بهروش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]
-
رهایش کنترلشده
تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسولهای آلژینات-پروتئین آبپنیر حامل دیاستیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]
-
روش سطح پاسخ
بهینهسازی شرایط تولید کف پایدار چغندر قرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 77-87]
-
روش سطح پاسخ
ارزیابی فاکتورهای مؤثر در تشکیل نانولیپوزومهای حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]
-
روش سطح پاسخ
بهینهسازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 535-545]
-
روغن کره
ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتیاکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 572-583]
-
روغنهای اسانسی
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی روغنهای اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روشهای متفاوت استخراج [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 729-737]
-
ریزساختار
بررسی اثر زیستتوده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگیهای ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]
-
ریزساختار
تغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظشده با شربت نشاسته در طول ذخیرهسازی طولانیمدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 279-284]
ز
-
زمان ماندگاری
تأثیر شرایط اتمسفر بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پستهی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]
-
زندهمانی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سینبیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]
-
زیستتوده
بررسی اثر زیستتوده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگیهای ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]
ژ
-
ژل
مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 116-128]
س
-
ساپونین
بررسی تأثیر عصاره چوبک بهعنوان جایگزین سفیده تخممرغ بر کیفیت کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 63-76]
-
سبوس
سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 225-235]
-
سرخکردن
تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی بهعنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]
-
سرخ کردن عمقی
تأثیر پیشتیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخکرده برشهای کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 48-55]
-
سرخ کردن عمیق
ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلالهای سیبزمینی طی سرخکردن عمیق [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 309-318]
-
سرخ کردن عمیق
بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن بههمراه مدلسازی آنها در قطعات سیبزمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]
-
سریش
بهینهسازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 535-545]
-
سفیده تخممرغ
بررسی تأثیر عصاره چوبک بهعنوان جایگزین سفیده تخممرغ بر کیفیت کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 63-76]
-
سفیده تخممرغ
بهینهسازی شرایط تولید کف پایدار چغندر قرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 77-87]
-
سل-ژل
سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی اکسید روی و نانوکامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بستهبندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 191-199]
-
سوسیس امولسیون
اثر محصولات پروتئین آبپنیر بر روی ویژگیهای میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 260-272]
-
سیب
ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتیاکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 572-583]
-
سیب
بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهیدهشده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشههای گرمایی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 677-693]
-
سیبزمینی
ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلالهای سیبزمینی طی سرخکردن عمیق [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 309-318]
-
سیبزمینی
بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن بههمراه مدلسازی آنها در قطعات سیبزمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]
-
سیستم استنتاج فازی
پایش فرآیند آبگیری اسمزی میوه بِه توسط روش ابداعی ترکیب مدولهای شبکه عصبی-منطق فازی (FMNN-FL) [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 247-259]
-
سیستم حرارتدهی اهمیک
مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 273-278]
-
سیلیکاژل
بررسی روشهای مختلف نگهداری و بستهبندی قارچ دکمهای سفید برای افزایش دوره ماندگاری [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 22-30]
-
سینتیک پایداری
بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بیدانه (Berberis vulgaris var asperma) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 107-115]
ش
-
شاخصهای رنگ
تأثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 337-350]
-
شاخصهای لزج-کشسان
بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگهداری با استفاده از مدلهای آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]
-
شبکه عصبی
تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی با استفاده از مدلسازی GMDH [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 747-757]
-
شبکه عصبی مصنوعی
پیشبینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشککن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]
-
شبکه عصبی مصنوعی
استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی برای پیشبینی هدایت حرارتی آبگلابی [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 770-778]
-
شبکههای عصبی
پایش فرآیند آبگیری اسمزی میوه بِه توسط روش ابداعی ترکیب مدولهای شبکه عصبی-منطق فازی (FMNN-FL) [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 247-259]
-
شبهپلیمر
تغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظشده با شربت نشاسته در طول ذخیرهسازی طولانیمدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 279-284]
-
شرایط اتمسفر اصلاحشده (MAP)
تأثیر شرایط اتمسفر بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پستهی خشک رقم اوحدی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 546-559]
-
شربت نشاسته
تغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظشده با شربت نشاسته در طول ذخیرهسازی طولانیمدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 279-284]
-
شیر تغلیظشده
تغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظشده با شربت نشاسته در طول ذخیرهسازی طولانیمدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 279-284]
-
شیر خام
ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جداشده از شیرخام و برنج خام [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 319-324]
ص
-
صمغ
تأثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 337-350]
-
صمغ
تأثیر صمغهای گوار و دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی بستنی نیمچرب و کمچرب [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 696-706]
-
صمغ دانه قدومه شیرازی
مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 116-128]
-
صمغ عربی
بهینهسازی شرایط تولید کف پایدار چغندر قرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 77-87]
-
صمغ گوار
اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیمپز منجمد [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 508-520]
ض
-
ضریب دیفوزیون
تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسولهای آلژینات-پروتئین آبپنیر حامل دیاستیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]
ط
-
طرح مخلوط
بهینهسازی ویژگیهای بافتی فرآوردههای خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 719-728]
ظ
-
ظرفیت آنتیاکسیدانی
بررسی صفات فیزیکی، ویژگیهای کمی-کیفی و ترکیبهای آنتیاکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]
ع
-
عسل
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسلهای طبیعی با عسلهای شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]
-
عصارة رزماری
اثر عصاره رزماری پوشاندهشده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 129-139]
-
عصاره آبی
مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی رازک با هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا انتریکا و انتروباکتر آئروژنز [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 218-224]
-
عصاره آویشن شیرازی
تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آبپنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخممرغ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 738-746]
-
عصاره چوبک
بررسی تأثیر عصاره چوبک بهعنوان جایگزین سفیده تخممرغ بر کیفیت کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 63-76]
-
عصاره زرشک
بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بیدانه (Berberis vulgaris var asperma) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 107-115]
-
عمر انبارداری
تأثیر بستههای نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]
ف
-
فارینوگراف
بهبود خواص فیزیکی و رئولوژیکی خمیر نان با استفاده از دو آنزیم ترانسگلوتامیناز و آسپاراژیناز و پودر آبپنیر و اینولین [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 445-457]
-
فتوکاتالیست
بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دیاکسیدتیتانیوم در شرایط درونشیشهای و بستهبندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]
-
فراسنجههای میکروبی
تأثیر نمکسود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقرهای هنگام نگهداری در یخچال [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 643-653]
-
فراصوت
استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتیاکسیدانی پرچم گل زعفران بهکمک فناوری امواج فراصوت [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]
-
فراصوت
بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلیفنول هاو فعالیت آنتیاکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]
-
فروکتان
بهینهسازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 535-545]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلیفنول هاو فعالیت آنتیاکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
اثر روشهای استخراج بر ترکیبات فنولی استخراجشده از پوست و پالپ انجیر [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 758-769]
-
فعالیت ضدمیکروبی
اثر پریبیوتیکها بر تولید ترکیبات ضدمیکروبی از لاکتوباسیلوسها علیه پروتئوس میرابیلیس (سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 41-47]
-
فلور قارچی
جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمشهای عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگیهای مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]
-
فولاد زنگنزن
مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 273-278]
-
فیزیکوشیمیایی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سینبیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]
-
فیلم پلیاتیلن با دانسیته پایین
اثر عصاره رزماری پوشاندهشده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 129-139]
-
فیلم نانوکامپوزیت
بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دیاکسیدتیتانیوم در شرایط درونشیشهای و بستهبندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]
ق
-
قارچ دکمهای سفید
بررسی روشهای مختلف نگهداری و بستهبندی قارچ دکمهای سفید برای افزایش دوره ماندگاری [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 22-30]
-
قانون فیک
تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسولهای آلژینات-پروتئین آبپنیر حامل دیاستیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]
-
قدرت آنتیاکسیدانی
استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتیاکسیدانی پرچم گل زعفران بهکمک فناوری امواج فراصوت [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 161-170]
-
قوام خمیر
مدلسازی قوام خمیرترش و ارزیابی تأثیر آن بر ویژگیهای نان حاصل از آردهای ایرانی بهعنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 296-308]
ک
-
کپور نقرهای
تأثیر نمکسود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقرهای هنگام نگهداری در یخچال [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 643-653]
-
کروماتوگرافی تعویض یون
طراحی روشی ساده با بازدهی بالا برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفیده تخم مرغ با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یون [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 560-571]
-
کروماتوگرافی گازی
بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 100-106]
-
کروماتوگرافی گازی-طیف سنجی جرمی
تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روشهای رایج تقطیر آبی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 236-246]
-
کشت آغازگر اختصاصی
مدلسازی قوام خمیرترش و ارزیابی تأثیر آن بر ویژگیهای نان حاصل از آردهای ایرانی بهعنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 296-308]
-
کشمش
جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمشهای عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگیهای مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]
-
کشمش
تأثیر پوششهای خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]
-
کف
بهینهسازی شرایط تولید کف پایدار چغندر قرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 77-87]
-
کفزایی
بررسی تأثیر عصاره چوبک بهعنوان جایگزین سفیده تخممرغ بر کیفیت کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 63-76]
-
کمپلکس کووالانسی
بهبود ویژگیهای امولسیونکنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 584-596]
-
کنجالۀ ارده
تأثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 337-350]
-
کنسانتره
بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بیدانه (Berberis vulgaris var asperma) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 107-115]
-
کنسانتره
بررسی صفات فیزیکی، ویژگیهای کمی-کیفی و ترکیبهای آنتیاکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 665-676]
-
کنسانتره پروتئین آبپنیر
تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آبپنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخممرغ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 738-746]
-
کیفیت
بررسی امکان حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسونناول (Citrus sinensis cv. Thomson Navel) با استفاده از تیمارهای پوششی در انبار معمولی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 458-472]
-
کیک اسفنجی
بررسی تأثیر عصاره چوبک بهعنوان جایگزین سفیده تخممرغ بر کیفیت کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 63-76]
-
کیک فنجانی
تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 31-40]
-
کینتیک اسیدی شدن
بررسی اثر زیستتوده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگیهای ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]
-
کیوی
پیشبینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشککن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]
گ
-
گاز کروماتوگرافی
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس استخراجشده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخکردنی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 631-642]
-
گلابی
استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی برای پیشبینی هدایت حرارتی آبگلابی [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 770-778]
-
گلیسریل منواستئارات
تأثیر پوششهای خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]
-
گوشت بوفالو
اثر محصولات پروتئین آبپنیر بر روی ویژگیهای میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 260-272]
ل
-
لاکتوباسیلوس کازئی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سینبیوتیک سویا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 56-62]
-
لاکتوباسیلوسها
اثر پریبیوتیکها بر تولید ترکیبات ضدمیکروبی از لاکتوباسیلوسها علیه پروتئوس میرابیلیس (سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 41-47]
-
لیزوزیم سفیده تخم مرغ
طراحی روشی ساده با بازدهی بالا برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفیده تخم مرغ با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یون [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 560-571]
-
لیستریا مونوسیتوژنز
اثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 211-217]
-
لیمو ترش
مدلسازی جرم و حجم لیموترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 361-371]
م
-
ماست
بررسی اثر زیستتوده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگیهای ریزساختاری ماست [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 152-160]
-
ماست بدونچربی
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز بر پروتئولیز و خواص رئولوژیکی ماست بدونچربی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 325-336]
-
مالت ذرت
تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 620-630]
-
ماندگاری
تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 620-630]
-
ماندگاری
تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آبپنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخممرغ [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 738-746]
-
مایکروویو
تأثیر پیشتیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخکرده برشهای کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo) [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 48-55]
-
مایکروویو
بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلیفنول هاو فعالیت آنتیاکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]
-
محتوای رطوبت
مدلسازی ریاضی فرآیند خشکشدن کیوی در یک خشککن تحتخلأ [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 382-391]
-
محتوای رطوبت
بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن بههمراه مدلسازی آنها در قطعات سیبزمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]
-
محتوی رطوبت
پیشبینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشککن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]
-
مدت زمان انبارمانی
بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 181-190]
-
مدلVTF
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسلهای طبیعی با عسلهای شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]
-
مدل آرنیوس
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسلهای طبیعی با عسلهای شکری و تقلبی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 392-407]
-
مدل پلگ
بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگهداری با استفاده از مدلهای آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]
-
مدل تجربی
تخمین ضریب انتقال حرارت جابجایی بهعنوان تابعی از نرخ کاهش آب طی فرآیند سرخ کردن [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 473-484]
-
مدلسازی
مدلسازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلمهای نانوکامپوزیت نشاسته-نانوکریستال سلولز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 420-434]
-
مدلسازی
بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن بههمراه مدلسازی آنها در قطعات سیبزمینی [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 597-607]
-
مدلسازی ریاضی
مدلسازی جرم و حجم لیموترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 361-371]
-
مدلسازی ریاضی
مدلسازی ریاضی فرآیند خشکشدن کیوی در یک خشککن تحتخلأ [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 382-391]
-
مدل سهجزئی ماکسول
بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگهداری با استفاده از مدلهای آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]
-
مدل ناسینوویچ
بررسی رفتار لزج -کشسان میوه خرمالو در طی نگهداری با استفاده از مدلهای آسایش تنش [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 372-381]
-
مدلهای ریاضی
سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 225-235]
-
منجمد کردن
اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیمپز منجمد [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 508-520]
-
مهاجرت
اثر عصاره رزماری پوشاندهشده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 129-139]
-
مودولهای شبکه عصبی
پایش فرآیند آبگیری اسمزی میوه بِه توسط روش ابداعی ترکیب مدولهای شبکه عصبی-منطق فازی (FMNN-FL) [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 247-259]
-
موم کارنوبا
تأثیر پوششهای خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 496-507]
-
مونتموریلونیت
بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضدمیکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دیاکسیدتیتانیوم در شرایط درونشیشهای و بستهبندی پس از برداشت زردآلو [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 707-708]
-
میکروسکوپ الکترونی
تغییرات ریزساختاری در شیر تغلیظشده با شربت نشاسته در طول ذخیرهسازی طولانیمدت: یک مطالعه میکروسکوپ الکترونی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 279-284]
-
میکروکپسول آلژینات-پروتئین آبپنیر
تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسولهای آلژینات-پروتئین آبپنیر حامل دیاستیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 435-444]
-
میگوی سفید
بررسی تأثیر آنتیاکسیدان 4 هگزیل رزورسینول روی ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 200-210]
-
میوه آلو
تأثیر بستههای نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]
-
میوه به
پایش فرآیند آبگیری اسمزی میوه بِه توسط روش ابداعی ترکیب مدولهای شبکه عصبی-منطق فازی (FMNN-FL) [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 247-259]
ن
-
ناگت مرغ
اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگیهای کیفی ناگت مرغ سرخشده بهروش عمیق [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 608-619]
-
نان بربری
اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیمپز منجمد [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 508-520]
-
نان بربری
تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 620-630]
-
نان خشک مسطح
سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 225-235]
-
نان نازک
سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 225-235]
-
نانواکسید روی
سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی اکسید روی و نانوکامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بستهبندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 191-199]
-
نانوفیلم پلیمر
سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضدمیکروبی اکسید روی و نانوکامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بستهبندی مواد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 191-199]
-
نانوکامپوزیت
تأثیر بستههای نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]
-
نانوکامپوزیت
مدلسازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلمهای نانوکامپوزیت نشاسته-نانوکریستال سلولز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 420-434]
-
نانولیپوزوم
ارزیابی فاکتورهای مؤثر در تشکیل نانولیپوزومهای حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]
-
نایسین
ارزیابی فاکتورهای مؤثر در تشکیل نانولیپوزومهای حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 171-180]
-
نایسین
اثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 211-217]
-
نرخ یادگیری
پیشبینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشککن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 107-117]
-
نشاسته
مدلسازی جذب و نفوذپذیری بخار آب در فیلمهای نانوکامپوزیت نشاسته-نانوکریستال سلولز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 420-434]
-
نعناع فلفلی
تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روشهای رایج تقطیر آبی [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 236-246]
-
نعناع فلفلی
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی روغنهای اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روشهای متفاوت استخراج [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 729-737]
-
نفوذ مؤثر رطوبت
سنتیک پخت و خشک کردن نان خشک: تأثیر سبوس و دما [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 225-235]
-
نگهداری
بررسی روشهای مختلف نگهداری و بستهبندی قارچ دکمهای سفید برای افزایش دوره ماندگاری [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 22-30]
-
نمک
اثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 211-217]
-
نمکسود کردن
تأثیر نمکسود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقرهای هنگام نگهداری در یخچال [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 643-653]
-
نوشیدنی
بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوهای با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
-
نیمپز
اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیمپز منجمد [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 508-520]
و
-
ویتامین ث
تأثیر بستههای نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 88-99]
-
ویژگی آنتیاکسیدانی
بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای آنتیاکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks) [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 408-419]
-
ویژگیهای عملکردی
بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 521-534]
-
ویژگیهای فیزیکی
تأثیر صمغهای گوار و دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی بستنی نیمچرب و کمچرب [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 696-706]
-
ویژگیهای کیفی
تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 620-630]
-
ویژگیهای کیفی
مقایسه ویژگیهای کیفی برگه خرمالو خشکشده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز [دوره 11، شماره 5، 1394، صفحه 654-664]
-
ویژگیهای مورفولوژیکی و مولکولی
جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمشهای عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگیهای مورفولوژیکی و مولکولی [دوره 11، شماره 1، 1394، صفحه 13-21]
-
ویژگیهای میکروبی
اثر محصولات پروتئین آبپنیر بر روی ویژگیهای میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 260-272]
-
ویسکوالاستیک
مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 116-128]
ه
-
هدایت حرارتی
استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی برای پیشبینی هدایت حرارتی آبگلابی [دوره 11، شماره 6، 1394، صفحه 770-778]
-
هومولون
مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی رازک با هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا انتریکا و انتروباکتر آئروژنز [دوره 11، شماره 2، 1394، صفحه 218-224]
-
هیت رفلاکس
بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلیفنول هاو فعالیت آنتیاکسیدانی چای سبز [دوره 11، شماره 4، 1394، صفحه 285-295]
ی
-
یونهای فلزی
مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا [دوره 11، شماره 3، 1394، صفحه 273-278]