آ
-
آخوندزاده، حسام
مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگیهای عملکردی آن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]
-
آریان فر، اکرم
اثر صمغ قدومه شیرازی بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی پودر دوغ تولیدشده بهروش خشککردن پاششی [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 803-817]
-
آریان فر، اکرم
تهیه سامانه امولسیون ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان بهعنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 365-378]
-
آزادبخت، محسن
بررسی اثرات پیشتیمارهای بلانچینگ و مایکروویو در تغییرات بعضی از عوامل فیزیولوژیکی برگ گیاه کنگرفرنگی در خشککن بستر سیال [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 73-83]
-
آلبوشریب، دلال
بررسی اثر فرآیندهای مختلف بر میزان کاهش آفلاتوکسین در غلات و مغزها: با استفاده از روش فراتحلیل [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 53-61]
-
آل بو فتیله، مهدی
تهیه فیلم کامپوزیت زیستتخریبپذیر کربوکسیمتیل سلولز-صمغ عربی و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و حرارتی آن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 287-297]
ا
-
احتیاطی، احمد
بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست همزده طی نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 93-106]
-
احتیاطی، احمد
بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز بهعنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 353-363]
-
ارجمند فرد، لاله
ارزیابی کیفی روغن زیتون بکر تولیدشده از ارقام مختلف زیتون درمنطقه داراب- شیراز [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 819-829]
-
اسحاقی، بهاره
بررسی اثرات پیشتیمارهای بلانچینگ و مایکروویو در تغییرات بعضی از عوامل فیزیولوژیکی برگ گیاه کنگرفرنگی در خشککن بستر سیال [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 73-83]
-
اسحاقی، محمدرضا
بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراجشده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی) [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 831-847]
-
اسدالله زاده، محمد جواد
بهینهسازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراجشده از پوست سیبزمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتینهای تجاری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 393-408]
-
اسداللهی، سیمین
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیبزمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 659-672]
-
اسدپور، الهام
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جداشده از خمیرترش کینوا [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 647-657]
-
اسدی، غلامحسن
تهیه و فرمولاسیون کره نیمچرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیونهای حاوی امگا 3 [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 905-918]
-
اعلمی، مهران
بررسی تأثیر کارواکرول بر ویژگیهای ویژگی فیزیکی، مکانیکی و میکروبی هیدروژل زیستی بر پایه آرد فیلتر حاصل از فرایند آسیابانی گندم [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 875-887]
-
اعلمی، مهران
بررسی اثر پیشفرآوری فراصوت و آنزیم آلفا-آمیلاز بر تولید نشاسته متخلخل از نشاستههای گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 329-338]
-
افشاریپور، مجتبی
جدایش ناخالصیها از دانههای خاکشیر به روش الکترواستاتیکی در بستر سیال (تریبوایروالکترواستاتیک) [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 473-483]
-
الماسی، هادی
بهینهسازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبهخودی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 143-172]
-
الماسی، هادی
فیلم خوراکی زیستفعال برپایه کربوکسیمتیل سلولز حاوی لاکتوباسیلوس کازئی و پروتئین هیدرولیزشده ماهی [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 85-102]
-
امیری چایجان، رضا
شبیهسازی انتقال جرم مغزهای پسته با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) در حین خشککردن بسترسیال [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 103-119]
-
امین پور دافچاهی، الهام
تاثیر غنیسازی با پودر پروتئین ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفایل اسید آمینه، ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی بیسکویت [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 559-568]
-
امین پور دافچاهی، الهام
بررسی خصوصیات کیفی و پروفایل اسید چرب پنیر سیاهمزگی غنیشده با روغن ماهی ریزپوشانیشده [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 761-772]
-
امینی، غزاله
بررسی فرآیند خشک شدن موسیلاژ دانه مرو (Salvia macrosiphon L.) با اشعه فروسرخ [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 595-604]
-
انصاری، سارا
بررسی تأثیر شرایط برشتهکردن و بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی رقم Amygdalus scoparia L طی دوره نگهداری [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 673-689]
-
انصاری فر، الهام
تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگیهای میانوعده حاوی پودر عناب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]
-
اوتادی، مریم
بررسی اثر ترکیبی پودر کاهو(sativa Lactuca) و رازیانه(Foeniculum vulgare) بهعنوان منبع طبیعی نیترت بر ویژگیهای سوسیس بستهبندیشده تحتخلأ [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 889-903]
-
ایران خواه، عاطفه
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیبزمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 659-672]
ب
-
باباخانی، آریا
بررسی خصوصیات کیفی و پروفایل اسید چرب پنیر سیاهمزگی غنیشده با روغن ماهی ریزپوشانیشده [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 761-772]
-
بداقی، حجت اله
افزایش ماندگاری قارچ تکمهای با اسانس خوشاریزه و بستهبندی نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 315-328]
-
برزگر، حسن
بررسی اثر افزودن آرد قسمتهای مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگیهای کیک اسفنجی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 69-81]
-
برزگر، حسن
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدباکتریایی SL163-4 Lactobacillus fermentum [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 233-242]
-
برزگر، حسن
تعیین ساختار، ترکیبات و ویژگیهای شیمیایی، فعالیت ضداکسایشی و اثر سیتوتوکسیک اسانس زردچوبه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 261-271]
-
برمک، فاطمه
مقایسه ویژگیهای تکنولوژیکی جدایه های حاصل از ماست سنتی خراسان با آغازگر تجاری در تولید ماست [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 485-500]
-
بزازیان، نازنین
اثر صمغ قدومه شیرازی بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی پودر دوغ تولیدشده بهروش خشککردن پاششی [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 803-817]
-
بهرامی، سحر
تجزیه و تحلیل متاژنومیکس جمعیت میکروبی در یک پنیر محلی ایرانی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 631-645]
-
بی مکر، ماندانا
کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیشبینی تغییرات فیزیکی و شیمیایی و طبقهبندی کیفی لیموشیرین پوششدار طی مدت نگهداری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 339-351]
پ
-
پورحاجی، فاطمه
اثر پودر پنیر و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 423-435]
-
پیرسا، سجاد
بهینهسازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبهخودی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 143-172]
-
پیروموسوی، مریم
بررسی تأثیر کارواکرول بر ویژگیهای ویژگی فیزیکی، مکانیکی و میکروبی هیدروژل زیستی بر پایه آرد فیلتر حاصل از فرایند آسیابانی گندم [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 875-887]
ت
-
تقی زاده، مسعود
مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگیهای عملکردی آن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]
-
تقی زاده، مسعود
بهینهسازی تولید کف در خشککردن کفپوشی آبکرفس و ارزیابی خواص پودر تولیدی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 217-231]
-
تورانی، محمدرضا
بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تریآسیلگلیسرولهای زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتیاکسیدان سزامول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 121-132]
-
تیبالت، جولز
بهینهسازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیتهای بر پایه پلیوینیل الکل بهمنظور بستهبندی مواد غذایی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 299-313]
ج
-
جاکوبسن، شارلوت
بهبود ویژگیهای آنتیاکسیدانی و امولسیفایری پروتئینهای هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 137-152]
-
جاویدی، فاطمه
بررسی ویژگیهای کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کمچرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 583-593]
-
جبلی، اشکان
بررسی ویژگیهای فیزیکی دانه ماشک گل خوشهای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربیگیری و تغییرات pH بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 543-557]
-
جعفرپور، درنوش
بررسی تأثیر هیدروکلویید کنجاک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی سوریمی تولیدشده از دو ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) و حسون (Saurida tumbil) [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 517-532]
-
جعفری، سید مهدی
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جداشده از خمیرترش کینوا [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 647-657]
-
جعفری نعیمی، کاظم
جدایش ناخالصیها از دانههای خاکشیر به روش الکترواستاتیکی در بستر سیال (تریبوایروالکترواستاتیک) [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 473-483]
-
جلدانی، شیما
تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تأثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 173-186]
-
جوینده، حسین
بررسی خواص ضدمیکروبی و قابلیت زندهمانی Lactobacillus plantarum LZ95 در شرایط اسیدی و صفراوی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 533-541]
-
جوینده، حسین
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدباکتریایی SL163-4 Lactobacillus fermentum [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 233-242]
ح
-
حاجی محمدی فریمانی، رضا
مقایسه ویژگیهای تکنولوژیکی جدایه های حاصل از ماست سنتی خراسان با آغازگر تجاری در تولید ماست [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 485-500]
-
حاجی نیا، فهیمه
ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتیاکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 569-581]
-
حامی، دلارام
بهینهسازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی بهروش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 273-285]
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
مقایسه ویژگیهای تکنولوژیکی جدایه های حاصل از ماست سنتی خراسان با آغازگر تجاری در تولید ماست [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 485-500]
-
حجتی، محمد
بررسی اثر افزودن آرد قسمتهای مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگیهای کیک اسفنجی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 69-81]
-
حجتی، محمد
بررسی اثر روش استخراج با حلالهای آب و متانول بر ویژگیهای ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بنسرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro” [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 83-91]
-
حجتی، محمد
بررسی خواص ضدمیکروبی و قابلیت زندهمانی Lactobacillus plantarum LZ95 در شرایط اسیدی و صفراوی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 533-541]
-
حسنی، مریم
بهینهسازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراجشده از پوست سیبزمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتینهای تجاری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 393-408]
-
حسین زاده فربودی، آزیتا
بهینهسازی خصوصیات آنتیاکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده بهکمک مایکروویو [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 605-619]
-
حسینی، فرشته
بهینهسازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیتهای بر پایه پلیوینیل الکل بهمنظور بستهبندی مواد غذایی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 299-313]
-
حصاری نژاد، محمدعلی
بررسی ویژگیهای فیزیکی دانه ماشک گل خوشهای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربیگیری و تغییرات pH بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 543-557]
-
حصاری نژاد، محمدعلی
بررسی ویژگیهای کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کمچرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 583-593]
-
حکیم زاده، وحید
تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کماشباع با استفاده از تکنیک اورگانوژلسازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلیگلیسرول استر [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 187-204]
-
حمزه کلکناری، سیف اله
افزایش ماندگاری قارچ تکمهای با اسانس خوشاریزه و بستهبندی نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 315-328]
-
حیدری، فاطمه
استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 25-37]
-
حیدریان، مرتضی
بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیبزمینی توسط روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 701-716]
خ
-
خالوکرمانی، پانیذ
تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تأثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 173-186]
-
خانی، محمدرضا
مقایسه اثرات صمغهای قدومه شیرازی و فارسی بهعنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کمچرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 205-216]
-
خانی، محمدرضا
اثر تخمیر بهوسیله دو باکتریلاکتوباسیلوس روتری و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبر فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره کینوا [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 747-759]
-
خجسته پور، مهدی
بهینهسازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیتهای بر پایه پلیوینیل الکل بهمنظور بستهبندی مواد غذایی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 299-313]
-
خدابخشیان، آزاده
ارزیابی دما و مدتزمان نگهداری بر اکسیداسیون کره بادامزمینی [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 773-783]
-
خلوصی، زهرا
بهینهیابی برهمکنش پروتئین آبپنیر-صمغ دانه شاهی بهروش سطح پاسخ و بررسی خواص کفزایی نمونه بهینه [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 437-449]
-
خلیلیان موحد، محمد
تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگیهای میانوعده حاوی پودر عناب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]
-
خمیری، مرتضی
ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتیاکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 569-581]
-
خمیری، مرتضی
بررسی تأثیر کارواکرول بر ویژگیهای ویژگی فیزیکی، مکانیکی و میکروبی هیدروژل زیستی بر پایه آرد فیلتر حاصل از فرایند آسیابانی گندم [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 875-887]
-
خوری، وحید
بهبود ویژگیهای آنتیاکسیدانی و امولسیفایری پروتئینهای هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 137-152]
د
-
داخته، ریحانه
مقایسه اثرات صمغهای قدومه شیرازی و فارسی بهعنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کمچرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 205-216]
-
دبیریان، شهریار
مقایسه اثرات صمغهای قدومه شیرازی و فارسی بهعنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کمچرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 205-216]
-
دعوتی، نفیسه
تجزیه و تحلیل متاژنومیکس جمعیت میکروبی در یک پنیر محلی ایرانی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 631-645]
-
دمیرچی، سمیه
تأثیر آرد بلوط و پودر کدو حلوایی بر برخی ویژگیهای تغذیهای، بیاتی و حسی کیک شکلاتی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 621-630]
ر
-
رافع، علی
بررسی ویژگیهای کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کمچرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 583-593]
-
رحمتی جنیدآباد، مصطفی
شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدقارچی اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis) بر قارچهای مولد فساد میوه سیب [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 691-700]
-
رحمن، علیرضا
بررسی اثر ترکیبی پودر کاهو(sativa Lactuca) و رازیانه(Foeniculum vulgare) بهعنوان منبع طبیعی نیترت بر ویژگیهای سوسیس بستهبندیشده تحتخلأ [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 889-903]
-
رستمزاد، هانیه
تاثیر غنیسازی با پودر پروتئین ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفایل اسید آمینه، ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی بیسکویت [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 559-568]
-
رسولی، مجید
بررسی فرآیند خشک شدن موسیلاژ دانه مرو (Salvia macrosiphon L.) با اشعه فروسرخ [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 595-604]
-
رضائی، امیر
تهیه فیلم کامپوزیت زیستتخریبپذیر کربوکسیمتیل سلولز-صمغ عربی و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و حرارتی آن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 287-297]
-
رضائی، مسعود
تهیه فیلم کامپوزیت زیستتخریبپذیر کربوکسیمتیل سلولز-صمغ عربی و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و حرارتی آن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 287-297]
-
رضوی، سید محمد علی
بهینهیابی برهمکنش پروتئین آبپنیر-صمغ دانه شاهی بهروش سطح پاسخ و بررسی خواص کفزایی نمونه بهینه [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 437-449]
-
رضوی، سید محمد علی
اثر کشتهای آغازگر سویه مخلوط تجاری بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 166-153]
-
رنجبر ندامانی، آزاده
فعالیت آنتیاکسیدانی اولئورزین لیکوپن و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 39-52]
-
رنجبر ندامانی، الهام
بهبود ویژگیهای آنتیاکسیدانی و امولسیفایری پروتئینهای هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 137-152]
-
رواقی، مریم
ارزیابی دما و مدتزمان نگهداری بر اکسیداسیون کره بادامزمینی [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 773-783]
-
روحی، الهام
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جداشده از خمیرترش کینوا [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 647-657]
-
روشنک، سحر
ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 63-72]
-
روشنک، سحر
ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برونتنی [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 17-24]
ز
-
زکی پور رحیم آبادی، اسحق
تاثیر غنیسازی با پودر پروتئین ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفایل اسید آمینه، ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی بیسکویت [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 559-568]
-
زکی پور رحیم آبادی، اسحق
بررسی خصوصیات کیفی و پروفایل اسید چرب پنیر سیاهمزگی غنیشده با روغن ماهی ریزپوشانیشده [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 761-772]
-
زمانی، زهرا
مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگیهای عملکردی آن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 13-27]
-
زمانی، زهرا
بررسی ویژگیهای فیزیکی دانه ماشک گل خوشهای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربیگیری و تغییرات pH بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 543-557]
-
زمانیان، مریم
بهینهسازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیتهای بر پایه پلیوینیل الکل بهمنظور بستهبندی مواد غذایی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 299-313]
-
زمیندار، نفیسه
مدلسازی و بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی ماهی تونا تحتتأثیر روش انجمادزدایی اهمی غوطهوری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 43-53]
-
زندی، محسن
کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیشبینی تغییرات فیزیکی و شیمیایی و طبقهبندی کیفی لیموشیرین پوششدار طی مدت نگهداری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 339-351]
-
زنگنه، نگین
بررسی اثر افزودن آرد قسمتهای مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگیهای کیک اسفنجی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 69-81]
س
-
سرگلزایی، جواد
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی موسیلاژ بامیه و مقایسه کارآیی استخراج دو روش حلال و فوق بحرانی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 379-392]
-
سلامی، مرضیه
بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست همزده طی نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 93-106]
-
سواری، مسلم
بررسی اثر فرآیندهای مختلف بر میزان کاهش آفلاتوکسین در غلات و مغزها: با استفاده از روش فراتحلیل [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 53-61]
ش
-
شاطری، حمیدرضا
بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگنسازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست همزده کمچرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 55-67]
-
شدیدی، بهداد
شبیهسازی انتقال جرم مغزهای پسته با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) در حین خشککردن بسترسیال [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 103-119]
-
شریف، علی
بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تریآسیلگلیسرولهای زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتیاکسیدان سزامول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 121-132]
-
شریف، علی
تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تأثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 173-186]
-
شکرالهی، بهداد
بررسی ویژگیهای فیزیکی دانه ماشک گل خوشهای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربیگیری و تغییرات pH بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 543-557]
-
شهریاری، شهلا
ارزیابی کیفی روغن زیتون بکر تولیدشده از ارقام مختلف زیتون درمنطقه داراب- شیراز [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 819-829]
-
شهریاری، شهلا
تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 243-259]
-
شهیدی، فخری
تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگیهای میانوعده حاوی پودر عناب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]
-
شهیدی، فخری
تولید بستنی مبتنی بر تخممرغ فراسودمند حاوی ایمونوگلوبین Y بر علیه باکتری هلیکوباکتر پیلوری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 133-142]
-
شهیدی، فخری
ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 63-72]
-
شهیدی، فخری
ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برونتنی [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 17-24]
-
شیرازی نژاد، علیرضا
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کیتوزان و پروتئین آبپنیر حاوی نانوکامپوزیتهای زیستی و اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری پنیر فتای فراپالایش [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 729-745]
ص
-
صادقی، علیرضا
ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتیاکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 569-581]
-
صادقی، علیرضا
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جداشده از خمیرترش کینوا [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 647-657]
-
صادقی، فرزاد
بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز بهعنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 353-363]
-
صادقیان، علیرضا
بررسی ویژگیهای کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کمچرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 583-593]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتیاکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 569-581]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بررسی اثر پیشفرآوری فراصوت و آنزیم آلفا-آمیلاز بر تولید نشاسته متخلخل از نشاستههای گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 329-338]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بهبود ویژگیهای آنتیاکسیدانی و امولسیفایری پروتئینهای هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 137-152]
-
صالحی، فخرالدین
بررسی فرآیند خشک شدن موسیلاژ دانه مرو (Salvia macrosiphon L.) با اشعه فروسرخ [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 595-604]
-
صالحی پور، فریده
تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگیهای میانوعده حاوی پودر عناب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]
-
صالحی فر، مانیا
تأثیر آرد بلوط و پودر کدو حلوایی بر برخی ویژگیهای تغذیهای، بیاتی و حسی کیک شکلاتی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 621-630]
-
صباحی، سحر
تولید بستنی مبتنی بر تخممرغ فراسودمند حاوی ایمونوگلوبین Y بر علیه باکتری هلیکوباکتر پیلوری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 133-142]
-
صباغی، حسن
تولید دونات فاقد شکر با جایگزینی توسط شیرینکنندههای رژیمی استویا، اریتریتول و مالتودکسترین [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 451-472]
-
صباغی، حسن
کاربرد ترکیبات هیدروکلوئیدی (زانتان و کربوکسیمتیل سلولز) در فرمولاسیون دونات با هدف کاهش جذب روغن [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 919-940]
-
صحرائیان، بهاره
اثر پودر پنیر و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 423-435]
-
صدرنیا، حسن
بهینهسازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیتهای بر پایه پلیوینیل الکل بهمنظور بستهبندی مواد غذایی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 299-313]
-
صمیمی اخیجهانی، هادی
جدایش ناخالصیها از دانههای خاکشیر به روش الکترواستاتیکی در بستر سیال (تریبوایروالکترواستاتیک) [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 473-483]
-
صمیمی اخیجهانی، هادی
مقایسه انرژی ویژه و بازده خشککن خورشیدی تحتتأثیر نوع جمعکننده و بررسی برخی خصوصیات گوجهفرنگی خشکشده [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 717-728]
ط
-
طباطبایی، خدیجه سادات
تأثیر پوشش ژل آلوئهورا و کنسانتره پروتئین آبپنیر بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی فیله مرغ سرخشده [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 501-515]
-
طباطبایی یزدی، فریده
ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 63-72]
-
طباطبایی یزدی، فریده
ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برونتنی [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 17-24]
-
طباطبایی یزدی، فریده
بررسی ویژگیهای ضدباکتریایی، آنتیاکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن حاوی اسانس بذر گشنیز [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 863-873]
-
طهماسبی، رعنا
اثر تخمیر بهوسیله دو باکتریلاکتوباسیلوس روتری و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبر فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره کینوا [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 747-759]
ع
-
عارفخانی، عاطفه
بررسی ویژگیهای کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کمچرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 583-593]
-
عباسی، هاجر
بررسی تأثیر پوشش نانوامولسیون اسانس زرین گیاه در محلول کیتوزان بر ویژگیهای کیفی گندم جوانهزده با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 785-802]
-
عبدالحسینی، محمد
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جداشده از خمیرترش کینوا [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 647-657]
-
عبدالشاهی، آنا
بررسی ویژگیهای فیزیکی دانه ماشک گل خوشهای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربیگیری و تغییرات pH بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 543-557]
-
عدالتیان دوم، محمد رضا
مقایسه ویژگیهای تکنولوژیکی جدایه های حاصل از ماست سنتی خراسان با آغازگر تجاری در تولید ماست [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 485-500]
-
عطای صالحی، اسماعیل
تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کماشباع با استفاده از تکنیک اورگانوژلسازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلیگلیسرول استر [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 187-204]
-
عطایی، پریسا
بررسی تأثیر هیدروکلویید کنجاک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی سوریمی تولیدشده از دو ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) و حسون (Saurida tumbil) [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 517-532]
-
علوی، نصیره
بهینهسازی خصوصیات آنتیاکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده بهکمک مایکروویو [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 605-619]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
بررسی اثر روش استخراج با حلالهای آب و متانول بر ویژگیهای ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بنسرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro” [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 83-91]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 63-72]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
بررسی خواص ضدمیکروبی و قابلیت زندهمانی Lactobacillus plantarum LZ95 در شرایط اسیدی و صفراوی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 533-541]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
اثر پودر پنیر و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 423-435]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برونتنی [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 17-24]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدقارچی اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis) بر قارچهای مولد فساد میوه سیب [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 691-700]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدباکتریایی SL163-4 Lactobacillus fermentum [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 233-242]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
تعیین ساختار، ترکیبات و ویژگیهای شیمیایی، فعالیت ضداکسایشی و اثر سیتوتوکسیک اسانس زردچوبه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 261-271]
-
علیزاده خالد آباد، محمد
بهینهسازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبهخودی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 143-172]
-
علیزاده خالد آباد، محمد
فیلم خوراکی زیستفعال برپایه کربوکسیمتیل سلولز حاوی لاکتوباسیلوس کازئی و پروتئین هیدرولیزشده ماهی [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 85-102]
-
علیزاده فیروزه، رکسانا
پایداری فعالیت آنتیاکسیدانی محصول هیدرولیز پروتئین عدس در برابر تیمارهای حرارتی و pH [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 849-861]
-
عیسوند حیدری، الهه
بررسی خواص ضدمیکروبی و قابلیت زندهمانی Lactobacillus plantarum LZ95 در شرایط اسیدی و صفراوی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 533-541]
غ
-
غظنفری، نگین
بررسی ویژگیهای ضدباکتریایی، آنتیاکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن حاوی اسانس بذر گشنیز [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 863-873]
-
غلامحسین پور، علی اکبر
اثر کشتهای آغازگر سویه مخلوط تجاری بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 166-153]
ف
-
فاضل، محمد
تأثیر پوشش ژل آلوئهورا و کنسانتره پروتئین آبپنیر بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی فیله مرغ سرخشده [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 501-515]
-
فتاحی، شهناز
مدلسازی و بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی ماهی تونا تحتتأثیر روش انجمادزدایی اهمی غوطهوری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 43-53]
-
فدائی نوغانی، وجیهه
پایداری فعالیت آنتیاکسیدانی محصول هیدرولیز پروتئین عدس در برابر تیمارهای حرارتی و pH [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 849-861]
-
فدوی، ابوالفضل
بررسی فعالیت ضدباکتریایی نوشیدنیهای کامبوچا حرارتدیده، تهیهشده با چند دمنوش گیاهی بهوسیله روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 121-136]
-
فرجی، سهیلا
بهینهسازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبهخودی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 143-172]
-
فرجی، نسرین
بهینهسازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبهخودی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 143-172]
-
فرمانی، جمشید
تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کماشباع با استفاده از تکنیک اورگانوژلسازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلیگلیسرول استر [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 187-204]
-
فرهوش، رضا
بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تریآسیلگلیسرولهای زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتیاکسیدان سزامول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 121-132]
ق
-
قاسم نژاد، عظیم
بررسی اثرات پیشتیمارهای بلانچینگ و مایکروویو در تغییرات بعضی از عوامل فیزیولوژیکی برگ گیاه کنگرفرنگی در خشککن بستر سیال [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 73-83]
-
قاسمی، ژیلا
فیلم خوراکی زیستفعال برپایه کربوکسیمتیل سلولز حاوی لاکتوباسیلوس کازئی و پروتئین هیدرولیزشده ماهی [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 85-102]
-
قدس روحانی، محسن
ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کمچرب با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]
-
قرآنی، رضا
بررسی اثر فرآیندهای مختلف بر میزان کاهش آفلاتوکسین در غلات و مغزها: با استفاده از روش فراتحلیل [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 53-61]
-
قراچورلو، مریم
تهیه و فرمولاسیون کره نیمچرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیونهای حاوی امگا 3 [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 905-918]
-
قربانی، محمد
بهبود ویژگیهای آنتیاکسیدانی و امولسیفایری پروتئینهای هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 137-152]
-
قزوینی، آرش
تولید بستنی مبتنی بر تخممرغ فراسودمند حاوی ایمونوگلوبین Y بر علیه باکتری هلیکوباکتر پیلوری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 133-142]
-
قسیمی حق، زیبا
افزایش ماندگاری قارچ تکمهای با اسانس خوشاریزه و بستهبندی نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 315-328]
-
قندهاری علویجه، سمیه
بررسی اثر پیشفرآوری فراصوت و آنزیم آلفا-آمیلاز بر تولید نشاسته متخلخل از نشاستههای گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 329-338]
-
قوامی، مهرداد
ارزیابی کیفی روغن زیتون بکر تولیدشده از ارقام مختلف زیتون درمنطقه داراب- شیراز [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 819-829]
ک
-
کاراژیان، رضا
بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز بهعنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 353-363]
-
کاشانی، پروین
بهینهسازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراجشده از پوست سیبزمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتینهای تجاری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 393-408]
-
کاشانی، علی
بهینهسازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراجشده از پوست سیبزمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتینهای تجاری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 393-408]
-
کاشانی نژاد، مرتضی
بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگنسازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست همزده کمچرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 55-67]
-
کاشانی نژاد، مرتضی
ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کمچرب با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]
-
کرانی، فاطمه
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی موسیلاژ بامیه و مقایسه کارآیی استخراج دو روش حلال و فوق بحرانی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 379-392]
-
کشیری، محبوبه
بررسی تأثیر کارواکرول بر ویژگیهای ویژگی فیزیکی، مکانیکی و میکروبی هیدروژل زیستی بر پایه آرد فیلتر حاصل از فرایند آسیابانی گندم [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 875-887]
-
کمالی سروستانی، مهسا
بهینهسازی تولید کف در خشککردن کفپوشی آبکرفس و ارزیابی خواص پودر تولیدی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 217-231]
-
کوهساری، هادی
بررسی فعالیت ضدباکتریایی نوشیدنیهای کامبوچا حرارتدیده، تهیهشده با چند دمنوش گیاهی بهوسیله روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 121-136]
گ
-
گلمکانی، محمدتقی
بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تریآسیلگلیسرولهای زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتیاکسیدان سزامول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 121-132]
-
گلمکانی، محمدتقی
بهینهسازی خصوصیات آنتیاکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده بهکمک مایکروویو [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 605-619]
-
گلی، محمد
بهینهیابی فرمولاسیون لوز رژیمی غنیشده با استویا و گیاه آزیوش بهروش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]
-
گلی، محمد
بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیبزمینی توسط روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 701-716]
-
گلی، محمد
بهینهسازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی بهروش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 273-285]
-
گلیه، محمدجواد
بهینهیابی فرمولاسیون لوز رژیمی غنیشده با استویا و گیاه آزیوش بهروش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]
-
گنجلو، علی
کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیشبینی تغییرات فیزیکی و شیمیایی و طبقهبندی کیفی لیموشیرین پوششدار طی مدت نگهداری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 339-351]
-
گوهرگانی، مریم
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کیتوزان و پروتئین آبپنیر حاوی نانوکامپوزیتهای زیستی و اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری پنیر فتای فراپالایش [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 729-745]
ل
-
لشکری، حنان
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کیتوزان و پروتئین آبپنیر حاوی نانوکامپوزیتهای زیستی و اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری پنیر فتای فراپالایش [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 729-745]
م
-
ماهپور، هما
تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 243-259]
-
مبینی، الهام
بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراجشده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی) [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 831-847]
-
متولی، علی
بررسی اثرات پیشتیمارهای بلانچینگ و مایکروویو در تغییرات بعضی از عوامل فیزیولوژیکی برگ گیاه کنگرفرنگی در خشککن بستر سیال [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 73-83]
-
مجدی، بهاره
تعیین ساختار، ترکیبات و ویژگیهای شیمیایی، فعالیت ضداکسایشی و اثر سیتوتوکسیک اسانس زردچوبه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 261-271]
-
محب الدینی، حسین
ریزپوشانی پروتئین هیدرولیزشدهی گرده گل با کنستانتره پروتئین آبپنیر و فایبرزول و بررسی پایداری و ساختاری ریزکپسولها [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 409-421]
-
محبی، محبت
بهینهسازی تولید کف در خشککردن کفپوشی آبکرفس و ارزیابی خواص پودر تولیدی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 217-231]
-
محبی، محبت
اثر شرایط خشککردن کفپوشی بر خصوصیات فیزیکی و رفتار بازجذب آب پودر قارچ [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 1-16]
-
محبی، محبت
استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 25-37]
-
محجوب، راحله
تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کماشباع با استفاده از تکنیک اورگانوژلسازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلیگلیسرول استر [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 187-204]
-
محمدی، سید علی
ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کمچرب با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]
-
محمدی، مرتضی
بررسی ویژگیهای ضدباکتریایی، آنتیاکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن حاوی اسانس بذر گشنیز [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 863-873]
-
مرادی، نگار
کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیشبینی تغییرات فیزیکی و شیمیایی و طبقهبندی کیفی لیموشیرین پوششدار طی مدت نگهداری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 339-351]
-
مرتضوی، سید علی
تولید بستنی مبتنی بر تخممرغ فراسودمند حاوی ایمونوگلوبین Y بر علیه باکتری هلیکوباکتر پیلوری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 133-142]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی ویژگیهای ضدباکتریایی، آنتیاکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن حاوی اسانس بذر گشنیز [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 863-873]
-
مستقیم، تکتم
تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 243-259]
-
مصباحی، غلامرضا
بهینهسازی خصوصیات آنتیاکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده بهکمک مایکروویو [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 605-619]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
بهینهیابی برهمکنش پروتئین آبپنیر-صمغ دانه شاهی بهروش سطح پاسخ و بررسی خواص کفزایی نمونه بهینه [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 437-449]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
اثر کشتهای آغازگر سویه مخلوط تجاری بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 166-153]
-
معین فرد، مرضیه
تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تأثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 173-186]
-
مقصودلو، عاطفه
ریزپوشانی پروتئین هیدرولیزشدهی گرده گل با کنستانتره پروتئین آبپنیر و فایبرزول و بررسی پایداری و ساختاری ریزکپسولها [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 409-421]
-
مقصودلو، یحیی
ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتیاکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 569-581]
-
مقصودلو، یحیی
بررسی تأثیر کارواکرول بر ویژگیهای ویژگی فیزیکی، مکانیکی و میکروبی هیدروژل زیستی بر پایه آرد فیلتر حاصل از فرایند آسیابانی گندم [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 875-887]
-
مقصودلو، یحیی
بررسی اثر پیشفرآوری فراصوت و آنزیم آلفا-آمیلاز بر تولید نشاسته متخلخل از نشاستههای گندم و ذرت و بررسی میزان توانایی جذب یون آهن [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 329-338]
-
مهدیان، الهام
تهیه سامانه امولسیون ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان بهعنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 365-378]
-
مهربان سنگ آتش، معصومه
بررسی تأثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست همزده طی نگهداری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 93-106]
-
مهربان سنگ آتش، معصومه
بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز بهعنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 353-363]
-
مهرنیا، محمدامین
بررسی اثر افزودن آرد قسمتهای مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگیهای کیک اسفنجی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 69-81]
-
مهرنیا، محمدامین
تعیین ساختار، ترکیبات و ویژگیهای شیمیایی، فعالیت ضداکسایشی و اثر سیتوتوکسیک اسانس زردچوبه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 261-271]
-
مومن زاده، سارا
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدباکتریایی SL163-4 Lactobacillus fermentum [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 233-242]
-
مویدی، علی
ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتیاکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 569-581]
-
میراحسان پذیر، شقایق
تهیه و فرمولاسیون کره نیمچرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیونهای حاوی امگا 3 [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 905-918]
-
میرزایی، مهتا
اثر تخمیر بهوسیله دو باکتریلاکتوباسیلوس روتری و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبر فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره کینوا [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 747-759]
-
میرزایی، مهتا
پایداری فعالیت آنتیاکسیدانی محصول هیدرولیز پروتئین عدس در برابر تیمارهای حرارتی و pH [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 849-861]
-
میلانی، الناز
تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگیهای میانوعده حاوی پودر عناب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 1-11]
ن
-
ناجی طبسی، سارا
تهیه سامانه امولسیون ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان بهعنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 365-378]
-
ناجی طبسی، سیما
تهیه سامانه امولسیون ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان بهعنوان جایگزین چربی در خامه [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 365-378]
-
ناطقی، لیلا
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیبزمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 659-672]
-
ناطقی، لیلا
بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراجشده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی) [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 831-847]
-
ناطقی، لیلا
بهینهسازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراجشده از پوست سیبزمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتینهای تجاری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 393-408]
-
ناظمی، مریم السادات
بررسی تأثیر شرایط برشتهکردن و بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی رقم Amygdalus scoparia L طی دوره نگهداری [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 673-689]
-
نجات پیرسرایی، انسیه
تاثیر غنیسازی با پودر پروتئین ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفایل اسید آمینه، ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی بیسکویت [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 559-568]
-
نجات پیرسرایی، انسیه
بررسی خصوصیات کیفی و پروفایل اسید چرب پنیر سیاهمزگی غنیشده با روغن ماهی ریزپوشانیشده [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 761-772]
-
نجات دارابی، سعید
اثر شرایط خشککردن کفپوشی بر خصوصیات فیزیکی و رفتار بازجذب آب پودر قارچ [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 1-16]
-
نجف نجفی، مسعود
بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگنسازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست همزده کمچرب [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 55-67]
-
نجف نجفی، مسعود
ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کمچرب با استفاده از تحلیل مؤلفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]
-
نجفی، نسیم
بررسی تأثیر پوشش نانوامولسیون اسانس زرین گیاه در محلول کیتوزان بر ویژگیهای کیفی گندم جوانهزده با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 785-802]
-
نصیری، محمدرضا
تولید بستنی مبتنی بر تخممرغ فراسودمند حاوی ایمونوگلوبین Y بر علیه باکتری هلیکوباکتر پیلوری [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 133-142]
-
نظری، زهرا
بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز بهعنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 353-363]
-
نوروزی، ندا
ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 63-72]
-
نوشاد، محمد
بررسی اثر افزودن آرد قسمتهای مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگیهای کیک اسفنجی بدون گلوتن [دوره 17، شماره 1، 1400، صفحه 69-81]
-
نوشاد، محمد
بررسی خواص ضدمیکروبی و قابلیت زندهمانی Lactobacillus plantarum LZ95 در شرایط اسیدی و صفراوی [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 533-541]
-
نوشاد، محمد
بررسی اثر فرآیندهای مختلف بر میزان کاهش آفلاتوکسین در غلات و مغزها: با استفاده از روش فراتحلیل [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 53-61]
-
نیکو، مهدی
فیلم خوراکی زیستفعال برپایه کربوکسیمتیل سلولز حاوی لاکتوباسیلوس کازئی و پروتئین هیدرولیزشده ماهی [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 85-102]
-
نیکومنش، نرگس
کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیشبینی تغییرات فیزیکی و شیمیایی و طبقهبندی کیفی لیموشیرین پوششدار طی مدت نگهداری [دوره 17، شماره 2، 1400، صفحه 339-351]
و
-
وریدی، محمد جواد
استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 25-37]
-
وریدی، مهدی
استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 25-37]
-
وسیعی، علیرضا
ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 63-72]
-
وسیعی، علیرضا
ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برونتنی [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 17-24]
-
ولیان، فاطمه
بررسی فعالیت ضدباکتریایی نوشیدنیهای کامبوچا حرارتدیده، تهیهشده با چند دمنوش گیاهی بهوسیله روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 6، 1400، صفحه 121-136]
ه
-
هاشمی، ندا
ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برونتنی [دوره 17، شماره 3، 1400، صفحه 17-24]
ی
-
یوسفی، نگین
بررسی ویژگیهای فیزیکی دانه ماشک گل خوشهای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربیگیری و تغییرات pH بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن [دوره 17، شماره 4، 1400، صفحه 543-557]
-
یوسفی مجیر، زهرا
بررسی اثر ترکیبی پودر کاهو(sativa Lactuca) و رازیانه(Foeniculum vulgare) بهعنوان منبع طبیعی نیترت بر ویژگیهای سوسیس بستهبندیشده تحتخلأ [دوره 17، شماره 5، 1400، صفحه 889-903]