آ
-
آریان فر، اکرم
تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 514-526]
-
آزادبخت، محسن
تاثیر پوشش و بستهبندی مختلف بر روی تغییرات شاخص رنگ میوه خرمالو در بارگذاری شبیه استاتیکی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 1-14]
-
آل بو فتیله، مهدی
تهیه و ارزیابی ویژگیهای شناساگر حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیتی صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 527-541]
-
آلوش، آرمیندا
توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریلآمید در واریتههای هسته خرمای برشته [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 543-559]
ا
-
ابراهیمی، مریم
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر جدا شده از خمیرترش باکویت [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 575-588]
-
ابراهیمی همتی کیخا، محسن
شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتیاکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 467-482]
-
ابرچائی، زینب
بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگیهای شیمیایی سس مایونز [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 218-234]
-
ابوالفتحی، پرستو
افزایش عمر ماندگاری فیله مرغ با پوشش زیست تخریبپذیر کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 383-395]
-
ابوطالب زاده، سحر
روشهای دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 141-151]
-
اسحاقی، محمدرضا
انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سینبیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 657-679]
-
اسکندری، محمد هادی
ساخت فیلم نشاندهنده تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 167-180]
-
اسمعیلی، فرزانه
انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سینبیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 657-679]
-
اکبری علویجه، صفورا
شناسایی و بررسی اثر پریبیوتیکی پلیساکاریدهای محلول در آب استخراج شده از پوسته سبز بادام [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 427-439]
-
الهامی راد، امیرحسین
تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 40-50]
-
الهامی راد، امیرحسین
تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 367-382]
ب
-
بابایی، نرگس
تولید سوهان پولکی رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با استویا-ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد برنج- ذرت [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 165-177]
-
بهروزی خزاعی، ناصر
مدلسازی و بهینهسازی استخراج اسانس رزماری به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 235-247]
-
بهمنی، ذبیح اله
افزایش عمر ماندگاری فیله مرغ با پوشش زیست تخریبپذیر کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 383-395]
-
بیگ بابایی، عادل
بهینهسازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگیهای رادیکال گیرندگی عصارههای آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 277-293]
-
بی مکر، ماندانا
درجهبندی کیفی انگور پوششدهیشده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 51-64]
-
بی مکر، ماندانا
تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر ترکیبات زیستفعال گوجهفرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 21-39]
پ
-
پاسبان، وحید
تاثیر سیکلودکسترینها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 765-777]
-
پدرام نیا، احمد
تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 40-50]
-
پوراحمد، رضوان
اثر الیگوفروکتوز و ریزپوشانی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوزوس و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ژله فراسودمند [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 483-497]
-
پوراحمد، رضوان
بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگیهای کیفی دوغ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 249-263]
-
پورحاجی، فاطمه
بهینهیابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 99-112]
-
پورعاشوری، پرستو
استخراج کلاژنهای محلول در اسید و محلول در پپسین از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تعیین ویژگیهای آنها [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 740-749]
-
پورعطا، رحمت اله
اصلاح کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک با استفاده از روش اصلاح نوری تشدیدیافته به کمک نانو دیاکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات کاربردی در بستهبندی مواد غذایی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 113-127]
ت
-
تاجیک طوغان، کبری
شناسایی گونههای سالمونلا در فرآوردههای خام مرغ با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش Real Time PCR [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 589-601]
-
توکلی لاهیجانی، سید امیر
ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 330-342]
-
تیموری منش، مرجان
بررسی تاثیر و بهینهیابی کمیت فسفات آمونیوم، سولفات پتاسیم و مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید اسید استیک در فرمانتور ناپیوسته با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 397-413]
ج
-
جابری، رضا
تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 40-50]
-
جعفرپور، افشین
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاهان گل گاو زبان (Echium amoenum L.) و ختمی سیاه (Althaea rosea var. nigra) استخراج شده به روش خیساندن و فراصوت [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 53-68]
-
جعفرزاده، سجاد
تاثیر پوشش و بستهبندی مختلف بر روی تغییرات شاخص رنگ میوه خرمالو در بارگذاری شبیه استاتیکی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 1-14]
-
جهانگیر اصفهانی، حمید
اصلاح کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک با استفاده از روش اصلاح نوری تشدیدیافته به کمک نانو دیاکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات کاربردی در بستهبندی مواد غذایی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 113-127]
-
جوادمنش، علی
شناسایی گونههای سالمونلا در فرآوردههای خام مرغ با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش Real Time PCR [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 589-601]
-
جوکار، شادی
بررسی و مقایسه آلودگی اکراتوکسین A و عناصر فلزی سرب و آرسنیک در پودرهای تجاری قهوه فوری [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 81-95]
-
جوینده، حسین
شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتیاکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 467-482]
-
جوینده، حسین
سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه شیشهشور(Callistemon citrinus) و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 151-163]
-
جوینده، حسین
بررسی ترکیبات شیمیایی، گروههای عاملی زیستفعال، قدرت آنتیاکسیدانی و سمیت سلولی اسانس آویشن شیرازی بر رده سلولیHT29: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 203-217]
-
جوینده، حسین
بررسی گروههای عاملی ترکیبات زیستفعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 415-426]
چ
-
چراغی، حدیث
اثر کاربرد سینامیک اسید بر ماندگاری و کیفیت قارچ دکمهای در دوره پس از برداشت [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 264-276]
ح
-
حبیبیان، محمود
ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 330-342]
-
حجتی، محمد
بررسی گروههای عاملی ترکیبات زیستفعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 415-426]
-
حسینمردی، فاطمه
استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنیسازی سس مایونز کمچرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 498-513]
-
حسینی، سید ولی
سنجش کمی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب سیلاژ بیولوژیک تولیدشده از ضایعات مرغ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 441-451]
-
حقیقی، مریم
بررسی و مقایسه آلودگی اکراتوکسین A و عناصر فلزی سرب و آرسنیک در پودرهای تجاری قهوه فوری [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 81-95]
-
حیدری قره چشمه، معصومه
تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 514-526]
خ
-
خالوکرمانی، پانیذ
توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریلآمید در واریتههای هسته خرمای برشته [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 543-559]
-
خانی، محمدرضا
اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگیهای شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 751-763]
-
خجسته پور، مهدی
درجهبندی دانههای کاکائو آلوده به آفلاتوکسین با استفاده از طیفسنجی مادون قرمز نزدیک [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 129-138]
-
خورشیدی، جلال
مدلسازی و بهینهسازی استخراج اسانس رزماری به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 235-247]
ذ
-
ذبیحی نیشابوری، ابراهیم
استخراج کلاژنهای محلول در اسید و محلول در پپسین از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تعیین ویژگیهای آنها [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 740-749]
ر
-
رجایی، پیمان
اثر الیگوفروکتوز و ریزپوشانی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوزوس و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ژله فراسودمند [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 483-497]
-
رحمتی جنیدآباد، مصطفی
تعیین ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون بر باکتریهای بیماریزا در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 603-614]
-
رحمتی جنیدآباد، مصطفی
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچهای عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 699-709]
-
رحمن، علیرضا
بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگیهای شیمیایی سس مایونز [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 218-234]
-
رحمن، علیرضا
استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنیسازی سس مایونز کمچرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 498-513]
-
رضائی، امیر
تهیه و ارزیابی ویژگیهای شناساگر حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیتی صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 527-541]
-
رضائی، مسعود
تهیه و ارزیابی ویژگیهای شناساگر حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیتی صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 527-541]
-
رضائی، مسعود
استخراج آنزیمی پلیساکارید سولفاته از پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شیمیایی، خواص ضداکسیدانی و کارکردی آن [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 725-738]
-
رضوی، سید محمد علی
سینتیک خشککردن کف خامه شیر شتر به روش کفپوشی و بررسی تاثیر آن بر ساختار و رنگ محصول [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 65-79]
-
رنجبر ندامانی، آزاده
یافتن فاکتورهای موثر فرآیند پلاسما بر فعالیت مخمراز طریق شبیهسازی و روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 15-29]
-
رنجبر ندامانی، آزاده
محاسبه عددی کشندگی باکتری در شیر بطری شده تحت تیمار پلاسمای سرد [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 153-165]
-
ریحانی پول، سهیل
مقایسه کارایی آسکوربیکاسید و آلفاتوکوفرول در ترکیب با پروتئین آب پنیر جهت افزایش پایداری اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 140-150]
-
ریحانی پول، سهیل
تولید نانولیپوزومهای حامل نایسین با پوشش کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکی و ضدباکتریایی محصول علیه Bacillus cereus و Staphylococcus aureus [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 561-573]
-
ریحانی پول، سهیل
سنجش کمی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب سیلاژ بیولوژیک تولیدشده از ضایعات مرغ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 441-451]
ز
-
زارع، سیما
اثر فرایند اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی بخشهای مختلف گردو [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 85-98]
-
زرگر، مرجان
استخراج کلاژنهای محلول در اسید و محلول در پپسین از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تعیین ویژگیهای آنها [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 740-749]
-
زرین قلمی، سهیلا
اثر غنیسازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگیهای آرد، خمیر و نانهای سنگک و بربری [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 711-723]
-
زمانخانی، مهشید
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاهان گل گاو زبان (Echium amoenum L.) و ختمی سیاه (Althaea rosea var. nigra) استخراج شده به روش خیساندن و فراصوت [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 53-68]
-
زمانی، مونا
سنجش کمی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب سیلاژ بیولوژیک تولیدشده از ضایعات مرغ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 441-451]
-
زنده بودی، فاطمه
بررسی خصوصیات همافزایی و همستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 343-365]
-
زندی، محسن
درجهبندی کیفی انگور پوششدهیشده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 51-64]
-
زندی لک، طاهره
بررسی و مقایسه آلودگی اکراتوکسین A و عناصر فلزی سرب و آرسنیک در پودرهای تجاری قهوه فوری [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 81-95]
س
-
ساعدپناه، بهمن
مدلسازی و بهینهسازی استخراج اسانس رزماری به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 235-247]
-
سعیدان، علی
درجهبندی دانههای کاکائو آلوده به آفلاتوکسین با استفاده از طیفسنجی مادون قرمز نزدیک [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 129-138]
-
سلیمانیان زاد، صبیحه
الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 113-126]
-
سوسنی غریبوند، زهره
سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه شیشهشور(Callistemon citrinus) و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 151-163]
ش
-
شاددل، رضوان
شناسایی و بررسی اثر پریبیوتیکی پلیساکاریدهای محلول در آب استخراج شده از پوسته سبز بادام [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 427-439]
-
شعبان پور، بهاره
استخراج کلاژنهای محلول در اسید و محلول در پپسین از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تعیین ویژگیهای آنها [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 740-749]
-
شفافی، مسعود
تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 40-50]
-
شکرچی زاده، هاجر
بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر جاوشیر حاوی رزین و نانوذرات جاوشیر [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 453-466]
-
شهابی قهفرخی، ایمان
اصلاح کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک با استفاده از روش اصلاح نوری تشدیدیافته به کمک نانو دیاکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات کاربردی در بستهبندی مواد غذایی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 113-127]
-
شهریاری، سارا
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر جدا شده از خمیرترش باکویت [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 575-588]
-
شهیدی، فخری
ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 330-342]
-
شیخ الاسلامی، زهرا
تولید دونات کمچرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 307-329]
ص
-
صابریان، حامد
تاثیر سیکلودکسترینها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 765-777]
-
صادقی، علیرضا
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر جدا شده از خمیرترش باکویت [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 575-588]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بهینهسازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگیهای رادیکال گیرندگی عصارههای آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 277-293]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر جدا شده از خمیرترش باکویت [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 575-588]
-
صارم نژاد نمینی، سیده فریناز
بهینهسازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کمچرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 1-20]
-
صحرائیان، بهاره
تولید دونات کمچرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 307-329]
-
صدری صائین، زهرا
اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگیهای شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 751-763]
-
صفاری سامانی، الناز
بررسی ترکیبات شیمیایی، گروههای عاملی زیستفعال، قدرت آنتیاکسیدانی و سمیت سلولی اسانس آویشن شیرازی بر رده سلولیHT29: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 203-217]
-
صفری، رضا
تولید نانولیپوزومهای حامل نایسین با پوشش کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکی و ضدباکتریایی محصول علیه Bacillus cereus و Staphylococcus aureus [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 561-573]
-
صفری، رضا
سنجش کمی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب سیلاژ بیولوژیک تولیدشده از ضایعات مرغ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 441-451]
-
صلاحی، محمد رضا
سینتیک خشککردن کف خامه شیر شتر به روش کفپوشی و بررسی تاثیر آن بر ساختار و رنگ محصول [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 65-79]
-
صیدی، مهدی
اثر کاربرد سینامیک اسید بر ماندگاری و کیفیت قارچ دکمهای در دوره پس از برداشت [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 264-276]
ض
-
ضیاءالحق، سیدحمیدرضا
اثر فرایند اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی بخشهای مختلف گردو [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 85-98]
ط
-
طاطار، احمد
سینبیوتیکها بهعنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 127-139]
-
طاهری، سلمان
بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگیهای کیفی دوغ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 249-263]
-
طبرسا، مهدی
استخراج آنزیمی پلیساکارید سولفاته از پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شیمیایی، خواص ضداکسیدانی و کارکردی آن [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 725-738]
ع
-
عباسی، علیرضا
ارزیابی ویژگیهای تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 631-647]
-
عباسی، هاجر
بررسی تاثیر و بهینهیابی کمیت فسفات آمونیوم، سولفات پتاسیم و مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید اسید استیک در فرمانتور ناپیوسته با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 397-413]
-
عبدالهی، مهدی
استخراج آنزیمی پلیساکارید سولفاته از پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شیمیایی، خواص ضداکسیدانی و کارکردی آن [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 725-738]
-
عبدی، غلامرضا
بررسی خصوصیات همافزایی و همستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 343-365]
-
عدالتیان دوم، محمد رضا
شناسایی گونههای سالمونلا در فرآوردههای خام مرغ با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش Real Time PCR [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 589-601]
-
عرب، محمد صادق
ساخت فیلم نشاندهنده تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 167-180]
-
عزیزخانی، سعید
بهینهسازی فرمولاسیون نان باگت با گانودرما لوسیدوم (Ganoderma leucidum) [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 615-630]
-
عزیزخانی، مریم
افزایش بقای باکتریهای اسید لاکتیک در سوپ ترخینه بهعنوان ماتریکس غیرلبنی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 69-84]
-
عطایی نوکابادی، فریبا
بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگیهای بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 195-202]
-
عکافیان، نرگس
بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر جاوشیر حاوی رزین و نانوذرات جاوشیر [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 453-466]
-
علیزاده، محمدرضا
تاثیر استفاده از خشککن خوابیده همزندار با سیستم کنترل رطوبت بر فرایند خشککردن شلتوک و فاکتورهای تبدیل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 648-656]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتیاکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 467-482]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه شیشهشور(Callistemon citrinus) و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 151-163]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
بررسی ترکیبات شیمیایی، گروههای عاملی زیستفعال، قدرت آنتیاکسیدانی و سمیت سلولی اسانس آویشن شیرازی بر رده سلولیHT29: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 203-217]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
بررسی گروههای عاملی ترکیبات زیستفعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 415-426]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
تعیین ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون بر باکتریهای بیماریزا در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 603-614]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچهای عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 699-709]
-
عمیدی فضلی، فرید
تاثیر گلیسرول و نانوسلولز بر ویژگیهای آبدوستی و مکانیکی کامپوزیتهای ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 681-697]
-
عوامی، امینه
بهینهیابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 99-112]
-
عیوض زاده، اورنگ
بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگیهای کیفی دوغ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 249-263]
ف
-
فاضل، محمد
تاثیر نسبت روغن و مقدار امولسیفایر بر خصوصیات نانوامولسیون روغن دانه چیا [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 295-305]
-
فتحی، میلاد
الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 113-126]
-
فدائی نوغانی، وجیهه
اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگیهای شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 751-763]
-
فرهمندفر، رضا
روشهای دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 141-151]
-
فرهوش، رضا
بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]
-
فرهوش، رضا
توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریلآمید در واریتههای هسته خرمای برشته [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 543-559]
-
فروزنده، سارا
تاثیر نسبت روغن و مقدار امولسیفایر بر خصوصیات نانوامولسیون روغن دانه چیا [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 295-305]
-
فلاح تفتی زاده، ساناز
بررسی خصوصیات همافزایی و همستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 343-365]
-
فهیم دانش، مریم
بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگیهای شیمیایی سس مایونز [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 218-234]
-
فیروزکندیان، شراره
سنجش کمی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب سیلاژ بیولوژیک تولیدشده از ضایعات مرغ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 441-451]
ق
-
قدسی، میترا
سینبیوتیکها بهعنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 127-139]
-
قربانی، محمد
بهینهسازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگیهای رادیکال گیرندگی عصارههای آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 277-293]
-
قرهباغی، ابوالفضل
درجهبندی کیفی انگور پوششدهیشده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 51-64]
-
قنبری، فردین
اثر کاربرد سینامیک اسید بر ماندگاری و کیفیت قارچ دکمهای در دوره پس از برداشت [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 264-276]
-
قورچ بیگی، فائزه
استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنیسازی سس مایونز کمچرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 498-513]
ک
-
کاربخش راوری، رفعت
افزایش بقای باکتریهای اسید لاکتیک در سوپ ترخینه بهعنوان ماتریکس غیرلبنی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 69-84]
-
کارگر، فاطمه
اثر الیگوفروکتوز و ریزپوشانی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوزوس و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ژله فراسودمند [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 483-497]
-
کاشانی نژاد، مرتضی
سینتیک خشککردن کف خامه شیر شتر به روش کفپوشی و بررسی تاثیر آن بر ساختار و رنگ محصول [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 65-79]
-
کرامت، جواد
بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگیهای بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 195-202]
-
کریمی، مهدی
تولید دونات کمچرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 307-329]
-
کریمی، نفیسه
بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگیهای کیفی دوغ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 249-263]
-
کوچکی، آرش
بهینهسازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کمچرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 1-20]
-
کوچکی، آرش
ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 330-342]
-
کوچکی، آرش
ارزیابی ویژگیهای تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 631-647]
-
کیخوائی، مسعود
روشهای دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 141-151]
-
کیه بادرودی نژاد، محمد علی
تاثیر استفاده از خشککن خوابیده همزندار با سیستم کنترل رطوبت بر فرایند خشککردن شلتوک و فاکتورهای تبدیل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 648-656]
گ
-
گلزاریان، محمودرضا
درجهبندی دانههای کاکائو آلوده به آفلاتوکسین با استفاده از طیفسنجی مادون قرمز نزدیک [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 129-138]
-
گل محمدزاده خیابان، ساناز
تاثیر گلیسرول و نانوسلولز بر ویژگیهای آبدوستی و مکانیکی کامپوزیتهای ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 681-697]
-
گلی، محمد
تولید سوهان پولکی رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با استویا-ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد برنج- ذرت [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 165-177]
-
گنجلو، علی
درجهبندی کیفی انگور پوششدهیشده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 51-64]
-
گنجلو، علی
تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر ترکیبات زیستفعال گوجهفرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 21-39]
-
گندمی، حسن
انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سینبیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 657-679]
ل
-
لشکری، حنان
ساخت فیلم نشاندهنده تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 167-180]
-
لطیفی، عاصفه
تاثیر استفاده از خشککن خوابیده همزندار با سیستم کنترل رطوبت بر فرایند خشککردن شلتوک و فاکتورهای تبدیل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 648-656]
م
-
مجریان، فریده
بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]
-
محبی، محبت
بهینهسازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کمچرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 1-20]
-
محبی، محبت
ارزیابی ویژگیهای تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 631-647]
-
محبی، محبت
بهینهیابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 99-112]
-
محمدی، سارا
تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 367-382]
-
محمدی، مرتضی
بهینهسازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگیهای رادیکال گیرندگی عصارههای آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 277-293]
-
محمدی، مهدی
بررسی خصوصیات همافزایی و همستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 343-365]
-
مرتضوی، سید علی
شناسایی گونههای سالمونلا در فرآوردههای خام مرغ با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش Real Time PCR [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 589-601]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
بهینهیابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 99-112]
-
معین فرد، مرضیه
درجهبندی دانههای کاکائو آلوده به آفلاتوکسین با استفاده از طیفسنجی مادون قرمز نزدیک [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 129-138]
-
معین فرد، مرضیه
بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]
-
معین فرد، مرضیه
توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریلآمید در واریتههای هسته خرمای برشته [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 543-559]
-
معینی، سهراب
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاهان گل گاو زبان (Echium amoenum L.) و ختمی سیاه (Althaea rosea var. nigra) استخراج شده به روش خیساندن و فراصوت [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 53-68]
-
منجم، سمانه
تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر ترکیبات زیستفعال گوجهفرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 21-39]
-
منیری، حنانه
روشهای دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 141-151]
-
مهدویان مهر، هادی
بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]
-
مهدیان، الهام
تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 514-526]
-
مهرنیا، محمدامین
بررسی گروههای عاملی ترکیبات زیستفعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 415-426]
-
مهستی شتربانی، پیمان
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاهان گل گاو زبان (Echium amoenum L.) و ختمی سیاه (Althaea rosea var. nigra) استخراج شده به روش خیساندن و فراصوت [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 53-68]
-
مومنی شهرکی، منوچهر
بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگیهای بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 195-202]
-
مویدی، علی
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر جدا شده از خمیرترش باکویت [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 575-588]
-
میرسعیدقاضی، حسین
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاهان گل گاو زبان (Echium amoenum L.) و ختمی سیاه (Althaea rosea var. nigra) استخراج شده به روش خیساندن و فراصوت [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 53-68]
-
میلانی، الناز
ارزیابی ویژگیهای تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 631-647]
ن
-
ناجی طبسی، سارا
تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 40-50]
-
ناجی طبسی، سارا
تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 514-526]
-
نادری، آرمان
اثر غنیسازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگیهای آرد، خمیر و نانهای سنگک و بربری [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 711-723]
-
ناصحی، بهزاد
سینبیوتیکها بهعنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 127-139]
-
ناطقی، لیلا
بهینهسازی فرمولاسیون نان باگت با گانودرما لوسیدوم (Ganoderma leucidum) [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 615-630]
-
نصری، زرین
تاثیر اندازه ذره و قطر ریشه بر استخراج اسید گلیسیریزیک از شیرین بیان با استفاده از التراسونیک: طراحی تجربی فاکتوریل و روش مدلسازی سطح پاسخ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 179-194]
-
نقدی، شهاب
استخراج آنزیمی پلیساکارید سولفاته از پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شیمیایی، خواص ضداکسیدانی و کارکردی آن [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 725-738]
-
نهچیری، نرگس
بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگیهای بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 195-202]
-
نوشاد، محمد
شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتیاکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 467-482]
-
نوشاد، محمد
سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه شیشهشور(Callistemon citrinus) و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 151-163]
-
نوشاد، محمد
تعیین ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون بر باکتریهای بیماریزا در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 603-614]
-
نوشاد، محمد
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچهای عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 699-709]
-
نوش کام، مجید
سینبیوتیکها بهعنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 127-139]
-
نیاکوثری، مهرداد
ساخت فیلم نشاندهنده تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 167-180]
و
-
واحدی ترشیزی، محمد
تاثیر پوشش و بستهبندی مختلف بر روی تغییرات شاخص رنگ میوه خرمالو در بارگذاری شبیه استاتیکی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 1-14]
-
وارسته، فریال
تاثیر پوشش و بستهبندی مختلف بر روی تغییرات شاخص رنگ میوه خرمالو در بارگذاری شبیه استاتیکی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 1-14]
-
وفانیا، بهناز
الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 113-126]
ه
-
هاشمی روان، مهناز
انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سینبیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 657-679]
ی
-
یزدان پناه، صدیقه
بررسی و مقایسه آلودگی اکراتوکسین A و عناصر فلزی سرب و آرسنیک در پودرهای تجاری قهوه فوری [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 81-95]
-
یزدان پناه، صدیقه
تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 367-382]
-
یگانه، سکینه
مقایسه کارایی آسکوربیکاسید و آلفاتوکوفرول در ترکیب با پروتئین آب پنیر جهت افزایش پایداری اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 140-150]
-
یگانه، سکینه
تولید نانولیپوزومهای حامل نایسین با پوشش کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکی و ضدباکتریایی محصول علیه Bacillus cereus و Staphylococcus aureus [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 561-573]
-
یگانه زاد، سمیرا
بهینهسازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگیهای رادیکال گیرندگی عصارههای آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 277-293]
-
یوسفی پور، هدیه
بررسی گروههای عاملی ترکیبات زیستفعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 415-426]