آ
-
آبگریزی
اصلاح کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک با استفاده از روش اصلاح نوری تشدیدیافته به کمک نانو دیاکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات کاربردی در بستهبندی مواد غذایی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 113-127]
-
آب مادون بحرانی
بهینهسازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگیهای رادیکال گیرندگی عصارههای آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 277-293]
-
آرد
ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 330-342]
-
آرد برنج
ارزیابی ویژگیهای تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 631-647]
-
آرد تریتیکاله
تولید دونات کمچرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 307-329]
-
آرد کنجد
اثر غنیسازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگیهای آرد، خمیر و نانهای سنگک و بربری [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 711-723]
-
آرد ماش
بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگیهای بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 195-202]
-
آسکوربیکاسید
مقایسه کارایی آسکوربیکاسید و آلفاتوکوفرول در ترکیب با پروتئین آب پنیر جهت افزایش پایداری اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 140-150]
-
آسکوربیک اسید
تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر ترکیبات زیستفعال گوجهفرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 21-39]
-
آفلاتوکسین
درجهبندی دانههای کاکائو آلوده به آفلاتوکسین با استفاده از طیفسنجی مادون قرمز نزدیک [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 129-138]
-
آکریلآمید
بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]
-
آکریلآمید
توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریلآمید در واریتههای هسته خرمای برشته [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 543-559]
-
آلایندههای ادویه
شناسایی مواد تقلبی و آلایندهها در فلفل سیاه، زیره، رازیانه، گشنیز و زردچوبه با استفاده از تکنیک GC-MS برای تحقیقات پزشکی قانونی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 31-51]
-
آلفاتوکوفرول
مقایسه کارایی آسکوربیکاسید و آلفاتوکوفرول در ترکیب با پروتئین آب پنیر جهت افزایش پایداری اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 140-150]
-
آلوئهورا
تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر ترکیبات زیستفعال گوجهفرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 21-39]
-
آنتوسیانین
تهیه و ارزیابی ویژگیهای شناساگر حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیتی صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 527-541]
-
آنتوسیانین
تاثیر سیکلودکسترینها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 765-777]
-
آنتیاکسیدان
بررسی خصوصیات همافزایی و همستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 343-365]
-
آنتیاکسیدان
بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]
-
آنتیاکسیدان
تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 367-382]
-
آنتیاکسیدان
تعیین ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون بر باکتریهای بیماریزا در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 603-614]
-
آنتی اکسیدان
روشهای دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 141-151]
-
آنتیبیوتیک
سینبیوتیکها بهعنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 127-139]
-
آویشن شیرازی
افزایش عمر ماندگاری فیله مرغ با پوشش زیست تخریبپذیر کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 383-395]
ا
-
اثر ضدباکتریایی
بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگیهای کیفی دوغ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 249-263]
-
اثر ضدقارچی
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر جدا شده از خمیرترش باکویت [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 575-588]
-
اثر ضدقارچی
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچهای عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 699-709]
-
احراز هویت ادویه
شناسایی مواد تقلبی و آلایندهها در فلفل سیاه، زیره، رازیانه، گشنیز و زردچوبه با استفاده از تکنیک GC-MS برای تحقیقات پزشکی قانونی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 31-51]
-
ارزیابی حسی
بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]
-
اسانس
شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتیاکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 467-482]
-
اسانس
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچهای عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 699-709]
-
اسانس آویشن شیرازی
بررسی ترکیبات شیمیایی، گروههای عاملی زیستفعال، قدرت آنتیاکسیدانی و سمیت سلولی اسانس آویشن شیرازی بر رده سلولیHT29: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 203-217]
-
اسانس زنیان
الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 113-126]
-
اسانسگیری
مدلسازی و بهینهسازی استخراج اسانس رزماری به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 235-247]
-
اسپیرولینا پلاتنسیس
بررسی خصوصیات همافزایی و همستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 343-365]
-
استخراج با اولتراسوند
اثر فرایند اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی بخشهای مختلف گردو [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 85-98]
-
استخراج به کمک فراصوت
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاهان گل گاو زبان (Echium amoenum L.) و ختمی سیاه (Althaea rosea var. nigra) استخراج شده به روش خیساندن و فراصوت [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 53-68]
-
استریلیزاسیون
محاسبه عددی کشندگی باکتری در شیر بطری شده تحت تیمار پلاسمای سرد [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 153-165]
-
استوباکتر
بررسی تاثیر و بهینهیابی کمیت فسفات آمونیوم، سولفات پتاسیم و مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید اسید استیک در فرمانتور ناپیوسته با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 397-413]
-
استویا
بهینهیابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 99-112]
-
اسید استیک
بررسی تاثیر و بهینهیابی کمیت فسفات آمونیوم، سولفات پتاسیم و مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید اسید استیک در فرمانتور ناپیوسته با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 397-413]
-
اسید اولئیک
اصلاح کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک با استفاده از روش اصلاح نوری تشدیدیافته به کمک نانو دیاکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات کاربردی در بستهبندی مواد غذایی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 113-127]
-
اسید گلیسیریزیک
تاثیر اندازه ذره و قطر ریشه بر استخراج اسید گلیسیریزیک از شیرین بیان با استفاده از التراسونیک: طراحی تجربی فاکتوریل و روش مدلسازی سطح پاسخ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 179-194]
-
اصلاح
ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 330-342]
-
اکراتوکسین A
بررسی و مقایسه آلودگی اکراتوکسین A و عناصر فلزی سرب و آرسنیک در پودرهای تجاری قهوه فوری [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 81-95]
-
اکستروژن
ارزیابی ویژگیهای تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 631-647]
-
التراسونیک
تاثیر اندازه ذره و قطر ریشه بر استخراج اسید گلیسیریزیک از شیرین بیان با استفاده از التراسونیک: طراحی تجربی فاکتوریل و روش مدلسازی سطح پاسخ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 179-194]
-
الکتروریسی
افزایش بقای باکتریهای اسید لاکتیک در سوپ ترخینه بهعنوان ماتریکس غیرلبنی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 69-84]
-
الکتروریسی بدون نازل
الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 113-126]
-
الیگوفروکتوز
اثر الیگوفروکتوز و ریزپوشانی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوزوس و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ژله فراسودمند [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 483-497]
-
امولسیفایر
تاثیر نسبت روغن و مقدار امولسیفایر بر خصوصیات نانوامولسیون روغن دانه چیا [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 295-305]
-
امولسیون
بهینهسازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کمچرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 1-20]
-
امولیسیونکنندگی
استخراج آنزیمی پلیساکارید سولفاته از پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شیمیایی، خواص ضداکسیدانی و کارکردی آن [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 725-738]
-
انجدان رومی
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچهای عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 699-709]
-
انکپسولاسیون
الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 113-126]
-
انگور
درجهبندی کیفی انگور پوششدهیشده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 51-64]
-
اولئوژل
تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 40-50]
ب
-
بارگذاری
تاثیر پوشش و بستهبندی مختلف بر روی تغییرات شاخص رنگ میوه خرمالو در بارگذاری شبیه استاتیکی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 1-14]
-
باکتری های اسید لاکتیک
افزایش بقای باکتریهای اسید لاکتیک در سوپ ترخینه بهعنوان ماتریکس غیرلبنی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 69-84]
-
باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی
سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه شیشهشور(Callistemon citrinus) و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 151-163]
-
بتاسیکلودکسترین
تاثیر سیکلودکسترینها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 765-777]
-
بدون شکر
بهینهیابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 99-112]
-
بدون گلوتن
تولید سوهان پولکی رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با استویا-ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد برنج- ذرت [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 165-177]
-
بربری
اثر غنیسازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگیهای آرد، خمیر و نانهای سنگک و بربری [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 711-723]
-
برشته کردن
توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریلآمید در واریتههای هسته خرمای برشته [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 543-559]
-
برگ زیتون
تعیین ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون بر باکتریهای بیماریزا در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 603-614]
-
برگ شیشهشور
سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه شیشهشور(Callistemon citrinus) و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 151-163]
-
بستهبندی
تاثیر پوشش و بستهبندی مختلف بر روی تغییرات شاخص رنگ میوه خرمالو در بارگذاری شبیه استاتیکی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 1-14]
-
بلدرچین ژاپنی
سینبیوتیکها بهعنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 127-139]
-
بهینهسازی
بهینهسازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کمچرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 1-20]
-
بهینهسازی
تولید سوهان پولکی رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با استویا-ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد برنج- ذرت [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 165-177]
-
بیوتیک
سینبیوتیکها بهعنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 127-139]
-
بیوسیلاژ
سنجش کمی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب سیلاژ بیولوژیک تولیدشده از ضایعات مرغ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 441-451]
پ
-
پاستوریزاسیون
محاسبه عددی کشندگی باکتری در شیر بطری شده تحت تیمار پلاسمای سرد [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 153-165]
-
پایدارسازی حرارتی
تاثیر سیکلودکسترینها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 765-777]
-
پایدارسازی روغن خوراکی
بهینهسازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگیهای رادیکال گیرندگی عصارههای آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 277-293]
-
پایداری
تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 514-526]
-
پایداری اکسیداتیو
تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 367-382]
-
پپتید زیستفعال
بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگیهای کیفی دوغ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 249-263]
-
پردازش تصویر
درجهبندی کیفی انگور پوششدهیشده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 51-64]
-
پروبیوتیک
شناسایی و بررسی اثر پریبیوتیکی پلیساکاریدهای محلول در آب استخراج شده از پوسته سبز بادام [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 427-439]
-
پروتئین آب پنیر
مقایسه کارایی آسکوربیکاسید و آلفاتوکوفرول در ترکیب با پروتئین آب پنیر جهت افزایش پایداری اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 140-150]
-
پروفیل اسیدهای آمینه
سنجش کمی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب سیلاژ بیولوژیک تولیدشده از ضایعات مرغ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 441-451]
-
پروفیل اسیدهای چرب
سنجش کمی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب سیلاژ بیولوژیک تولیدشده از ضایعات مرغ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 441-451]
-
پریبیوتیک
شناسایی و بررسی اثر پریبیوتیکی پلیساکاریدهای محلول در آب استخراج شده از پوسته سبز بادام [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 427-439]
-
پلاسمای سرد
محاسبه عددی کشندگی باکتری در شیر بطری شده تحت تیمار پلاسمای سرد [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 153-165]
-
پلاسمای غیر حرارتی
ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 330-342]
-
پلیساکارید سولفاته
استخراج آنزیمی پلیساکارید سولفاته از پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شیمیایی، خواص ضداکسیدانی و کارکردی آن [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 725-738]
-
پلیفنل
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاهان گل گاو زبان (Echium amoenum L.) و ختمی سیاه (Althaea rosea var. nigra) استخراج شده به روش خیساندن و فراصوت [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 53-68]
-
پلیفنل اکسیداز
اثر کاربرد سینامیک اسید بر ماندگاری و کیفیت قارچ دکمهای در دوره پس از برداشت [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 264-276]
-
پلیمر زیستی
افزایش بقای باکتریهای اسید لاکتیک در سوپ ترخینه بهعنوان ماتریکس غیرلبنی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 69-84]
-
پنیر موزارلا
ساخت فیلم نشاندهنده تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 167-180]
-
پودر قهوه فوری
بررسی و مقایسه آلودگی اکراتوکسین A و عناصر فلزی سرب و آرسنیک در پودرهای تجاری قهوه فوری [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 81-95]
-
پودر ماهی
سنجش کمی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب سیلاژ بیولوژیک تولیدشده از ضایعات مرغ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 441-451]
-
پوست پسته
بهینهسازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگیهای رادیکال گیرندگی عصارههای آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 277-293]
-
پوست سبز گردو
اثر فرایند اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی بخشهای مختلف گردو [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 85-98]
-
پوسته سبز بادام
شناسایی و بررسی اثر پریبیوتیکی پلیساکاریدهای محلول در آب استخراج شده از پوسته سبز بادام [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 427-439]
-
پوششدهی
درجهبندی کیفی انگور پوششدهیشده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 51-64]
-
پوششدهی
تاثیر پوشش و بستهبندی مختلف بر روی تغییرات شاخص رنگ میوه خرمالو در بارگذاری شبیه استاتیکی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 1-14]
-
پوشش زیست تخریبپذیر
افزایش عمر ماندگاری فیله مرغ با پوشش زیست تخریبپذیر کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 383-395]
-
پیوستگی
بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگیهای بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 195-202]
ت
-
ترخینه
افزایش بقای باکتریهای اسید لاکتیک در سوپ ترخینه بهعنوان ماتریکس غیرلبنی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 69-84]
-
ترکیبات فلاونوئیدی
بهینهسازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگیهای رادیکال گیرندگی عصارههای آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 277-293]
-
ترکیبات فنولی کل
تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر ترکیبات زیستفعال گوجهفرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 21-39]
-
تغییرات رنگ
تاثیر پوشش و بستهبندی مختلف بر روی تغییرات شاخص رنگ میوه خرمالو در بارگذاری شبیه استاتیکی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 1-14]
-
تقلب ادویه
شناسایی مواد تقلبی و آلایندهها در فلفل سیاه، زیره، رازیانه، گشنیز و زردچوبه با استفاده از تکنیک GC-MS برای تحقیقات پزشکی قانونی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 31-51]
-
تیمار پلاسما
یافتن فاکتورهای موثر فرآیند پلاسما بر فعالیت مخمراز طریق شبیهسازی و روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 15-29]
ج
-
جاوشیر
بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر جاوشیر حاوی رزین و نانوذرات جاوشیر [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 453-466]
-
جدایه مخمری
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر جدا شده از خمیرترش باکویت [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 575-588]
چ
-
چای سیاه
روشهای دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 141-151]
خ
-
خاصیت آنتیاکسیدانی
بررسی گروههای عاملی ترکیبات زیستفعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 415-426]
-
خامه شیر شتر
سینتیک خشککردن کف خامه شیر شتر به روش کفپوشی و بررسی تاثیر آن بر ساختار و رنگ محصول [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 65-79]
-
خرمالو
تاثیر پوشش و بستهبندی مختلف بر روی تغییرات شاخص رنگ میوه خرمالو در بارگذاری شبیه استاتیکی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 1-14]
-
خشک کردن کفپوشی
سینتیک خشککردن کف خامه شیر شتر به روش کفپوشی و بررسی تاثیر آن بر ساختار و رنگ محصول [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 65-79]
-
خشککن شلتوک
تاثیر استفاده از خشککن خوابیده همزندار با سیستم کنترل رطوبت بر فرایند خشککردن شلتوک و فاکتورهای تبدیل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 648-656]
-
خصوصیات شیمیایی
بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگیهای شیمیایی سس مایونز [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 218-234]
-
خمیرترش باکویت
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر جدا شده از خمیرترش باکویت [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 575-588]
-
خواص آبدوستی
تاثیر گلیسرول و نانوسلولز بر ویژگیهای آبدوستی و مکانیکی کامپوزیتهای ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 681-697]
-
خواص بافتی
تولید سوهان پولکی رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با استویا-ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد برنج- ذرت [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 165-177]
-
خواص فیزیکی
تولید نانولیپوزومهای حامل نایسین با پوشش کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکی و ضدباکتریایی محصول علیه Bacillus cereus و Staphylococcus aureus [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 561-573]
-
خواص مکانیکی
تاثیر گلیسرول و نانوسلولز بر ویژگیهای آبدوستی و مکانیکی کامپوزیتهای ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 681-697]
د
-
دانه کاکائو
درجهبندی دانههای کاکائو آلوده به آفلاتوکسین با استفاده از طیفسنجی مادون قرمز نزدیک [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 129-138]
-
درجهبندی
درجهبندی کیفی انگور پوششدهیشده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 51-64]
-
درجه سفیدی
تاثیر استفاده از خشککن خوابیده همزندار با سیستم کنترل رطوبت بر فرایند خشککردن شلتوک و فاکتورهای تبدیل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 648-656]
-
دم کردن
روشهای دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 141-151]
-
دوره نگهداری
بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگیهای کیفی دوغ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 249-263]
-
دوغ
بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگیهای کیفی دوغ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 249-263]
-
دونات
تولید دونات کمچرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 307-329]
ر
-
رادیکال آزاد
شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتیاکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 467-482]
-
راندمان برنج سالم
تاثیر استفاده از خشککن خوابیده همزندار با سیستم کنترل رطوبت بر فرایند خشککردن شلتوک و فاکتورهای تبدیل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 648-656]
-
رزین
بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر جاوشیر حاوی رزین و نانوذرات جاوشیر [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 453-466]
-
رژیم کتوژنیک
بهینهیابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 99-112]
-
روش خیساندن
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاهان گل گاو زبان (Echium amoenum L.) و ختمی سیاه (Althaea rosea var. nigra) استخراج شده به روش خیساندن و فراصوت [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 53-68]
-
روش سطح پاسخ
تولید سوهان پولکی رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با استویا-ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد برنج- ذرت [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 165-177]
-
روش سطح پاسخ
تاثیر اندازه ذره و قطر ریشه بر استخراج اسید گلیسیریزیک از شیرین بیان با استفاده از التراسونیک: طراحی تجربی فاکتوریل و روش مدلسازی سطح پاسخ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 179-194]
-
روش سطح پاسخ
مدلسازی و بهینهسازی استخراج اسانس رزماری به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 235-247]
-
روش سطح پاسخ
بررسی تاثیر و بهینهیابی کمیت فسفات آمونیوم، سولفات پتاسیم و مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید اسید استیک در فرمانتور ناپیوسته با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 397-413]
-
روش سطح پاسخ
یافتن فاکتورهای موثر فرآیند پلاسما بر فعالیت مخمراز طریق شبیهسازی و روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 15-29]
-
روشهای نوین استخراج
بهینهسازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگیهای رادیکال گیرندگی عصارههای آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 277-293]
-
روغن بادام شیرین
تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 514-526]
-
روغن دانه چیا
تاثیر نسبت روغن و مقدار امولسیفایر بر خصوصیات نانوامولسیون روغن دانه چیا [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 295-305]
-
روغن زیتون بکر
بررسی خصوصیات همافزایی و همستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 343-365]
-
روغن ساختاریافته
تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 40-50]
-
روغن غیراشباع
تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 40-50]
-
روغن کنجد
تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 367-382]
-
روغن کنجد
تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 514-526]
-
ریحان بنفش
تهیه و ارزیابی ویژگیهای شناساگر حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیتی صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 527-541]
-
ریزپوشانی
اثر الیگوفروکتوز و ریزپوشانی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوزوس و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ژله فراسودمند [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 483-497]
-
ریزپوشانی
افزایش بقای باکتریهای اسید لاکتیک در سوپ ترخینه بهعنوان ماتریکس غیرلبنی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 69-84]
-
ریزپوشانی
انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سینبیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 657-679]
ز
-
زمان استخراج
مدلسازی و بهینهسازی استخراج اسانس رزماری به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 235-247]
-
زنجیره غذایی
بررسی و مقایسه آلودگی اکراتوکسین A و عناصر فلزی سرب و آرسنیک در پودرهای تجاری قهوه فوری [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 81-95]
-
زندهمانی سلولهای HT29
بررسی ترکیبات شیمیایی، گروههای عاملی زیستفعال، قدرت آنتیاکسیدانی و سمیت سلولی اسانس آویشن شیرازی بر رده سلولیHT29: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 203-217]
ژ
-
ژلاتین
تاثیر گلیسرول و نانوسلولز بر ویژگیهای آبدوستی و مکانیکی کامپوزیتهای ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 681-697]
-
ژلاتین
ساخت فیلم نشاندهنده تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 167-180]
-
ژله فراسودمند
اثر الیگوفروکتوز و ریزپوشانی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوزوس و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ژله فراسودمند [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 483-497]
س
-
ساختار
سینتیک خشککردن کف خامه شیر شتر به روش کفپوشی و بررسی تاثیر آن بر ساختار و رنگ محصول [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 65-79]
-
ساکارومایسز سرویزیه
بررسی تاثیر و بهینهیابی کمیت فسفات آمونیوم، سولفات پتاسیم و مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید اسید استیک در فرمانتور ناپیوسته با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 397-413]
-
سالمونلا
شناسایی گونههای سالمونلا در فرآوردههای خام مرغ با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش Real Time PCR [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 589-601]
-
سالمونلا انتریتیدیس
شناسایی گونههای سالمونلا در فرآوردههای خام مرغ با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش Real Time PCR [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 589-601]
-
سالمونلا تیفی موریوم
شناسایی گونههای سالمونلا در فرآوردههای خام مرغ با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش Real Time PCR [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 589-601]
-
سختی
بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگیهای بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 195-202]
-
سس
بهینهسازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کمچرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 1-20]
-
سس مایونز
بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگیهای شیمیایی سس مایونز [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 218-234]
-
سس مایونز کمچرب
استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنیسازی سس مایونز کمچرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 498-513]
-
سمیت سلولی
بررسی ترکیبات شیمیایی، گروههای عاملی زیستفعال، قدرت آنتیاکسیدانی و سمیت سلولی اسانس آویشن شیرازی بر رده سلولیHT29: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 203-217]
-
سنگک
اثر غنیسازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگیهای آرد، خمیر و نانهای سنگک و بربری [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 711-723]
-
سوهان پولکی
تولید سوهان پولکی رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با استویا-ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد برنج- ذرت [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 165-177]
-
سین&rlm
سینبیوتیکها بهعنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 127-139]
-
سینبیوتیک
انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سینبیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 657-679]
-
سینتیک
سینتیک خشککردن کف خامه شیر شتر به روش کفپوشی و بررسی تاثیر آن بر ساختار و رنگ محصول [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 65-79]
ش
-
شبیهسازی عددی
یافتن فاکتورهای موثر فرآیند پلاسما بر فعالیت مخمراز طریق شبیهسازی و روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 15-29]
-
شکلات
بهینهیابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 99-112]
-
شیر
محاسبه عددی کشندگی باکتری در شیر بطری شده تحت تیمار پلاسمای سرد [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 153-165]
-
شیرین بیان
تاثیر اندازه ذره و قطر ریشه بر استخراج اسید گلیسیریزیک از شیرین بیان با استفاده از التراسونیک: طراحی تجربی فاکتوریل و روش مدلسازی سطح پاسخ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 179-194]
ص
-
صدمات سطحی
درجهبندی کیفی انگور پوششدهیشده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 51-64]
-
صمغ
بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر جاوشیر حاوی رزین و نانوذرات جاوشیر [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 453-466]
-
صمغ ایرانی
ساخت فیلم نشاندهنده تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 167-180]
-
صمغ ریحان
تولید دونات کمچرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 307-329]
-
صمغ عربی
تهیه و ارزیابی ویژگیهای شناساگر حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیتی صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 527-541]
ض
-
ضایعات
استخراج کلاژنهای محلول در اسید و محلول در پپسین از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تعیین ویژگیهای آنها [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 740-749]
-
ضایعات کشاورزی
بهینهسازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگیهای رادیکال گیرندگی عصارههای آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 277-293]
-
ضایعات کشاورزی
استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنیسازی سس مایونز کمچرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 498-513]
-
ضایعات مرغ
سنجش کمی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب سیلاژ بیولوژیک تولیدشده از ضایعات مرغ [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 441-451]
-
ضداکسیدانی
استخراج آنزیمی پلیساکارید سولفاته از پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شیمیایی، خواص ضداکسیدانی و کارکردی آن [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 725-738]
-
ضدمیکروب
تعیین ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون بر باکتریهای بیماریزا در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 603-614]
-
ضریب نفوذ موثر
سینتیک خشککردن کف خامه شیر شتر به روش کفپوشی و بررسی تاثیر آن بر ساختار و رنگ محصول [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 65-79]
ط
-
طیفسنجی مادون قرمز
درجهبندی دانههای کاکائو آلوده به آفلاتوکسین با استفاده از طیفسنجی مادون قرمز نزدیک [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 129-138]
-
طیفسنجی مادون قرمز تبدیل فوریه
شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتیاکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 467-482]
-
طیور
سینبیوتیکها بهعنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 127-139]
ظ
-
ظرفیت آنتیاکسیدانی
اثر کاربرد سینامیک اسید بر ماندگاری و کیفیت قارچ دکمهای در دوره پس از برداشت [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 264-276]
ع
-
عدد فرمالین
انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سینبیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 657-679]
-
عصاره آبی
سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه شیشهشور(Callistemon citrinus) و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 151-163]
-
عصاره آبی شنبلیله
بررسی گروههای عاملی ترکیبات زیستفعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 415-426]
-
عصاره اتانولی
تعیین ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون بر باکتریهای بیماریزا در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 603-614]
-
عصاره باباآدم
انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سینبیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 657-679]
-
عصاره چای
روشهای دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 141-151]
-
عصاره دانه چیا
اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگیهای شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 751-763]
-
عصاره سماق
بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگیهای شیمیایی سس مایونز [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 218-234]
-
عصاره نسترن کوهی
تاثیر سیکلودکسترینها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 765-777]
-
عصارههای طبیعی
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاهان گل گاو زبان (Echium amoenum L.) و ختمی سیاه (Althaea rosea var. nigra) استخراج شده به روش خیساندن و فراصوت [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 53-68]
-
عصاره هویج بنفش
ساخت فیلم نشاندهنده تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 167-180]
غ
-
غذای عملگرا
انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سینبیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 657-679]
-
غله صبحانه
ارزیابی ویژگیهای تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 631-647]
-
غنیسازی
اثر غنیسازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگیهای آرد، خمیر و نانهای سنگک و بربری [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 711-723]
-
غنیسازی
بهینهسازی فرمولاسیون نان باگت با گانودرما لوسیدوم (Ganoderma leucidum) [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 615-630]
-
غنیسازی
استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنیسازی سس مایونز کمچرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 498-513]
-
غیرفعالسازی میکروارگانیسم
یافتن فاکتورهای موثر فرآیند پلاسما بر فعالیت مخمراز طریق شبیهسازی و روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 15-29]
ف
-
فسفاتیدیل اتانول آمین
بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگیهای شیمیایی سس مایونز [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 218-234]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
بررسی ترکیبات شیمیایی، گروههای عاملی زیستفعال، قدرت آنتیاکسیدانی و سمیت سلولی اسانس آویشن شیرازی بر رده سلولیHT29: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 203-217]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
تاثیر نسبت روغن و مقدار امولسیفایر بر خصوصیات نانوامولسیون روغن دانه چیا [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 295-305]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
اثر فرایند اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی بخشهای مختلف گردو [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 85-98]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچهای عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 699-709]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگیهای شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 751-763]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 113-126]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
تولید دونات کمچرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 307-329]
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگیهای کیفی دوغ [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 249-263]
-
فعالیت ضدباکتریایی
تولید نانولیپوزومهای حامل نایسین با پوشش کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکی و ضدباکتریایی محصول علیه Bacillus cereus و Staphylococcus aureus [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 561-573]
-
فعالیت ضدرادیکالی
تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر ترکیبات زیستفعال گوجهفرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 21-39]
-
فعالیت ضدمیکروبی
بررسی گروههای عاملی ترکیبات زیستفعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 415-426]
-
فلزات سنگین
بررسی و مقایسه آلودگی اکراتوکسین A و عناصر فلزی سرب و آرسنیک در پودرهای تجاری قهوه فوری [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 81-95]
-
فلزات سنگین
روشهای دم کردن مایکروویو و سنتی چای سیاه ایرانی: ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتیاکسیدانی و فلزات سنگین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 141-151]
-
فلس
استخراج کلاژنهای محلول در اسید و محلول در پپسین از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تعیین ویژگیهای آنها [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 740-749]
-
فنریت
بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگیهای بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 195-202]
-
فنل کل
اثر کاربرد سینامیک اسید بر ماندگاری و کیفیت قارچ دکمهای در دوره پس از برداشت [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 264-276]
-
فنول و فلاونوئید کل
بررسی گروههای عاملی ترکیبات زیستفعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 415-426]
-
فیلم حساس به pH
تهیه و ارزیابی ویژگیهای شناساگر حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیتی صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 527-541]
-
فیلم حساس به pH
ساخت فیلم نشاندهنده تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 167-180]
-
فیلم خوراکی
بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر جاوشیر حاوی رزین و نانوذرات جاوشیر [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 453-466]
-
فیله مرغ
افزایش عمر ماندگاری فیله مرغ با پوشش زیست تخریبپذیر کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 383-395]
ق
-
قارچ گانودرما لوسیدوم
بهینهسازی فرمولاسیون نان باگت با گانودرما لوسیدوم (Ganoderma leucidum) [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 615-630]
-
قطر ذرات
تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 514-526]
-
قهوه
بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]
-
قهوهای شدن بافت
اثر کاربرد سینامیک اسید بر ماندگاری و کیفیت قارچ دکمهای در دوره پس از برداشت [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 264-276]
-
قهوه عربیکا
توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریلآمید در واریتههای هسته خرمای برشته [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 543-559]
ک
-
کاتالیزور فلزی
تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 367-382]
-
کاهش وزن
اثر کاربرد سینامیک اسید بر ماندگاری و کیفیت قارچ دکمهای در دوره پس از برداشت [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 264-276]
-
کپور معمولی (Cyprinus carpio)
استخراج کلاژنهای محلول در اسید و محلول در پپسین از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تعیین ویژگیهای آنها [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 740-749]
-
کربوکسی متیل سلولز
تهیه و ارزیابی ویژگیهای شناساگر حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیتی صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 527-541]
-
کربوکسی متیل سلولز
تاثیر گلیسرول و نانوسلولز بر ویژگیهای آبدوستی و مکانیکی کامپوزیتهای ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 681-697]
-
کره
اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگیهای شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 751-763]
-
کروماتوگرافی گازی
شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتیاکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 467-482]
-
کف روغنی
بهینهسازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کمچرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 1-20]
-
کفکنندگی
استخراج آنزیمی پلیساکارید سولفاته از پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شیمیایی، خواص ضداکسیدانی و کارکردی آن [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 725-738]
-
کلاژن محلول در اسید
استخراج کلاژنهای محلول در اسید و محلول در پپسین از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تعیین ویژگیهای آنها [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 740-749]
-
کلاژن محلول در پپسین
استخراج کلاژنهای محلول در اسید و محلول در پپسین از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تعیین ویژگیهای آنها [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 740-749]
-
کلونجر
مدلسازی و بهینهسازی استخراج اسانس رزماری به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 235-247]
-
کمکالری
تولید سوهان پولکی رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با استویا-ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد برنج- ذرت [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 165-177]
-
کنجاله کتان
ارزیابی ویژگیهای تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 631-647]
-
کیتوزان
افزایش عمر ماندگاری فیله مرغ با پوشش زیست تخریبپذیر کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 383-395]
-
کیتوزان
تولید نانولیپوزومهای حامل نایسین با پوشش کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکی و ضدباکتریایی محصول علیه Bacillus cereus و Staphylococcus aureus [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 561-573]
-
کیفی
شناسایی مواد تقلبی و آلایندهها در فلفل سیاه، زیره، رازیانه، گشنیز و زردچوبه با استفاده از تکنیک GC-MS برای تحقیقات پزشکی قانونی [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 31-51]
-
کیفیت گوشت
سینبیوتیکها بهعنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 127-139]
-
کیک اسفنجی
بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگیهای بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 195-202]
گ
-
گردو
اثر فرایند اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی بخشهای مختلف گردو [دوره 18، شماره 3، 1401، صفحه 85-98]
-
گلبرگ زعفران
تاثیر سیکلودکسترینها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 765-777]
-
گلوتن
ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 330-342]
-
گندم
ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 330-342]
-
گوجهفرنگی گیلاسی
تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر ترکیبات زیستفعال گوجهفرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 21-39]
-
گوشت مرغ
شناسایی گونههای سالمونلا در فرآوردههای خام مرغ با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش Real Time PCR [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 589-601]
-
گیاه گازرخ
بررسی خصوصیات همافزایی و همستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 343-365]
ل
-
لاکتوباسیلوس رامنوزوس
اثر الیگوفروکتوز و ریزپوشانی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوزوس و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ژله فراسودمند [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 483-497]
-
لاکتوباسیلوس کازئی ATCC 393
شناسایی و بررسی اثر پریبیوتیکی پلیساکاریدهای محلول در آب استخراج شده از پوسته سبز بادام [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 427-439]
-
لیکوپن
تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر ترکیبات زیستفعال گوجهفرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 21-39]
-
لینولئیک اسید
بهینهسازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کمچرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 1-20]
م
-
مافین
تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 40-50]
-
ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
استخراج آنزیمی پلیساکارید سولفاته از پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی شیمیایی، خواص ضداکسیدانی و کارکردی آن [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 725-738]
-
مایکروویو
مدلسازی و بهینهسازی استخراج اسانس رزماری به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 235-247]
-
محتوی روغن
تولید دونات کمچرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 307-329]
-
ملانوئیدین
توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریلآمید در واریتههای هسته خرمای برشته [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 543-559]
-
میگو
مقایسه کارایی آسکوربیکاسید و آلفاتوکوفرول در ترکیب با پروتئین آب پنیر جهت افزایش پایداری اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 140-150]
ن
-
نان باگت
بهینهسازی فرمولاسیون نان باگت با گانودرما لوسیدوم (Ganoderma leucidum) [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 615-630]
-
نانو TiO2
اصلاح کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک با استفاده از روش اصلاح نوری تشدیدیافته به کمک نانو دیاکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات کاربردی در بستهبندی مواد غذایی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 113-127]
-
نانوالیاف
الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین [دوره 18، شماره 6، 1401، صفحه 113-126]
-
نانوامولسیون
تاثیر نسبت روغن و مقدار امولسیفایر بر خصوصیات نانوامولسیون روغن دانه چیا [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 295-305]
-
نانوامولسیون
تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 514-526]
-
نانوذرات
بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر جاوشیر حاوی رزین و نانوذرات جاوشیر [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 453-466]
-
نانو ذرات نقره
سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه شیشهشور(Callistemon citrinus) و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی آن [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 151-163]
-
نانوسلولز
تاثیر گلیسرول و نانوسلولز بر ویژگیهای آبدوستی و مکانیکی کامپوزیتهای ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 681-697]
-
نانولیپوزوم
تولید نانولیپوزومهای حامل نایسین با پوشش کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکی و ضدباکتریایی محصول علیه Bacillus cereus و Staphylococcus aureus [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 561-573]
-
نایسین
تولید نانولیپوزومهای حامل نایسین با پوشش کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکی و ضدباکتریایی محصول علیه Bacillus cereus و Staphylococcus aureus [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 561-573]
-
نرخ خشک کردن
تاثیر استفاده از خشککن خوابیده همزندار با سیستم کنترل رطوبت بر فرایند خشککردن شلتوک و فاکتورهای تبدیل [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 648-656]
-
نشاسته
اصلاح کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک با استفاده از روش اصلاح نوری تشدیدیافته به کمک نانو دیاکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات کاربردی در بستهبندی مواد غذایی [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 113-127]
-
نگهدارنده طبیعی
تعیین ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون بر باکتریهای بیماریزا در شرایط برونتنی [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 603-614]
-
نگهدارنده طبیعی
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچهای عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 699-709]
و
-
ویژگیهای پروبیوتیکی
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر جدا شده از خمیرترش باکویت [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 575-588]
-
ویژگیهای حسی
اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگیهای شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 751-763]
-
ویژگیهای شیمیایی
اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگیهای شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال [دوره 18، شماره 5، 1401، صفحه 751-763]
ه
-
هسته خرما
بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica) [دوره 18، شماره 1، 1401، صفحه 96-112]
-
هسته خرما
توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریلآمید در واریتههای هسته خرمای برشته [دوره 18، شماره 4، 1401، صفحه 543-559]
-
همافزایی
بررسی خصوصیات همافزایی و همستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 343-365]
-
همستیزی
بررسی خصوصیات همافزایی و همستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر [دوره 18، شماره 2، 1401، صفحه 343-365]