آ
-
آخوندزاده بستی، افشین
تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 231-245]
-
آریان فر، اکرم
تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلالزدایی برای استفاده در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 463-476]
-
آزادبخت، محسن
تأثیر انواع پوشش و بستهبندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]
-
آصفی، نارملا
بررسی پیشتیمارهای اتیلاولئات، کلریدسدیم و آنزیمبری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمهای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]
-
آقایی درگیری، سهیلا
اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنیشده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 79-94]
ا
-
احتشام نیا، عبداله
کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]
-
اخوان مهدوی، محمود
افزایش تولید کاروتنوئیدهای ریزجلبک کلرلا با استفاده از تغییر غلظت مواد مغذی و فیتوهورمون [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 663-673]
-
اسداللهی، سیمین
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئهورا بر پایداری روغن سویا [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 541-556]
-
اسلام پناه، محمد
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریالی عسل زنبور عسل کوچک Apis florea Fabricius (Hymenoptera: Apidae) علیه Helicobacter pylori [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 49-63]
-
اسمعیلی، یاسمن
اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رندهشده طی زمان ماندگاری [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 675-692]
-
اطهری نیا، معصومه
بررسی آلودگی میکروبی کنسروهای رب گوجهفرنگی در ایران و جداسازی و شناسایی Alicyclobacillus acidocaldarius به روش PCR [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 745-755]
-
اکرمی مهاجری، فاطمه
بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]
-
امتیازی، حمیده
تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 231-245]
-
انصاری، سارا
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم بایونانوکامپوزیت بر پایهی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]
-
ایزانلو، آیسان
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز به وسیله آنزیم پپسین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی از پروتئین قارچخوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 693-709]
ب
-
بارمان ویسی، پویا
بررسی پیشتیمارهای اتیلاولئات، کلریدسدیم و آنزیمبری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمهای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]
-
برزگر، حسن
شناسایی گروههای عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]
-
بیات اصل، الناز
ارزیابی تأثیر تخمیر جوانه گندم با استفاده از مخمر و باکتریهای اسید لاکتیک بر میزان ترکیبات زیستفعال [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 333-347]
-
بیدرنامنی، فاطمه
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]
-
بی مکر، ماندانا
ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]
پ
-
پارسا، پریسا
بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوسدار [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 427-450]
-
پری چهره، شبنم
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریالی عسل زنبور عسل کوچک Apis florea Fabricius (Hymenoptera: Apidae) علیه Helicobacter pylori [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 49-63]
-
پهلوانلو، ابوالفضل
جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراوردههای تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 311-331]
-
پورفرزاد، امیر
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزهدار شده با استفاده از روشهای چندمتغیره متقارن و نامتقارن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 349-364]
ت
-
تازیکی، شکوفه
مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 1-15]
-
تقی زاده، مسعود
اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 291-309]
ث
-
ثریای ظفر، هاله
بررسی پیشتیمارهای اتیلاولئات، کلریدسدیم و آنزیمبری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمهای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]
ج
-
جام بر سنگ، سارا
بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]
-
جاه دوست، زهرا
اثرات عصاره آبی برهموم بر محتوای پلیفنل کل و فعالیت آنتیاکسیدانی شیر خام [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 167-175]
-
جعفرزاده، سجاد
تأثیر انواع پوشش و بستهبندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]
-
جعفریان، نگین
تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 231-245]
-
جلالی، حسین
اثر پوششهای خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی خلالهای سیبزمینی سرخ شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 511-525]
-
جوینده، حسین
شناسایی گروههای عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]
ح
-
حاجی عبدالرسولی، مهدی
تهیه بیوپلیمر بر پایه آگار استخراج شده از جلبک قرمز Acanthophora خلیج فارس و ارزیابی خواص آن [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 635-648]
-
حبیبی نجفی، محمدباقر
اثر لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم پنیر موتال بر چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلولهای رودهای [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 557-575]
-
حدیدی، فریبا
بهینهسازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 125-143]
-
حزباوی، عیسی
کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]
-
حسین الحسن، فائزه
بهینهسازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 177-195]
-
حسینخانی آبادچی، مائده
بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 383-397]
-
حسین زاده، محیا
افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگیهای کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]
-
حسینی، سید جواد
اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]
-
حسینی، علی
اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رندهشده طی زمان ماندگاری [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 675-692]
-
حسینی، محمدیار
افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگیهای کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]
-
حسینی نژاد، مرضیه
جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراوردههای تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 311-331]
-
حکیم زاده، وحید
تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلالزدایی برای استفاده در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 463-476]
-
حیدری، علی
مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]
-
حیدری، مختار
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]
خ
-
خاکی، پژواک
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریالی عسل زنبور عسل کوچک Apis florea Fabricius (Hymenoptera: Apidae) علیه Helicobacter pylori [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 49-63]
-
خاکی پور، نازنین
اندازهگیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 501-510]
-
خلیلیان موحد، محمد
ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیهسازیشده دهان [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
-
خلیلی صدرآباد، الهام
بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]
-
خیراتی رونیزی، سمیه
بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]
د
-
دادرس مقدم، مریم
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کمسدیم [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 143-166]
-
داورزنی، ساره
بررسی آلودگی میکروبی کنسروهای رب گوجهفرنگی در ایران و جداسازی و شناسایی Alicyclobacillus acidocaldarius به روش PCR [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 745-755]
-
دهقان، الهه
تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزینهای ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 17-30]
-
دهقان آبکنار، شیوا
اندازهگیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 501-510]
-
دیانت، پریسا
تهیه بیوپلیمر بر پایه آگار استخراج شده از جلبک قرمز Acanthophora خلیج فارس و ارزیابی خواص آن [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 635-648]
ذ
-
ذوالنوریان، نسرین
بررسی آلودگی میکروبی کنسروهای رب گوجهفرنگی در ایران و جداسازی و شناسایی Alicyclobacillus acidocaldarius به روش PCR [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 745-755]
ر
-
راستکار الهوردی زاده، احد
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزهدار شده با استفاده از روشهای چندمتغیره متقارن و نامتقارن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 349-364]
-
رجایی، پیمان
استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 247-258]
-
رحمتی جنیدآباد، مصطفی
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]
-
رحمتی جنیدآباد، مصطفی
بررسی ویژگیهای شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینهرا و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توتفرنگی و انگور) [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 477-489]
-
رحیمی پناه، مریم
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]
-
رحیمی فرد، ناهید
شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبکهای قهوهای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و خواص آنزیمی آنها [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 259-277]
-
رستگار، سمیه
اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنیشده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 79-94]
-
رسولی، موسی
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]
-
رضادوست، حسن
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپهای انار ایرانی و معرفی آن بهعنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]
-
رضوی، سید محمد علی
بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینهیابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 577-591]
-
رضوی، سید محمد علی
مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 1-15]
-
رمضانی، ستاره
ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش تودهسازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینهسازی، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و غنیسازی شیر [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
-
رنجبر ندامانی، آزاده
بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقههای سیب خشکشده با استفاده از پردازش تصویر [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 527-540]
-
روزبه نصیرایی، لیلا
مطالعه پدیده گرفتگی در شفافسازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]
-
ریحانی پول، سهیل
کشت سلولی میکروجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و مقایسه راندمان روشهای آنزیمی، اولتراسوند، انجماد-انجمادزدایی و حلال معدنی در استخراج رنگدانه فیکوسیانین [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 649-661]
ز
-
زارع، احمد
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]
-
زاهدی دیزج یکان، یونس
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حامل عصاره هندوانه کوهی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 169-180]
-
زمانی، حسین
اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]
-
زمیندار، نفیسه
اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رندهشده طی زمان ماندگاری [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 675-692]
-
زنگانه، حسین
بررسی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپفروت بر میکروارگانیسمهای بیماریزا: یک مطالعه آزمایشگاهی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 415-425]
س
-
سرابی جماب، محبوبه
اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]
-
سلامتیان، معصومه
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حامل عصاره هندوانه کوهی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 169-180]
-
سلطان تویه، زینب
اندازهگیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 501-510]
-
سلیمانپور تمام، نگار
تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلالزدایی برای استفاده در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 463-476]
-
سلیمانی اقدم، مرتضی
کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]
-
سندریس نیلسن، دنیس
اثر لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم پنیر موتال بر چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلولهای رودهای [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 557-575]
-
سیف زاده، مینا
بررسی ویژگیهای کیفی و ایمنی کلاژن پوست گونههای سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)، معمولی(Cyprinus carpio) ، علفخوار (Ctenopharyngodon idella) و نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) کپور ماهیان پرورشی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 33-47]
-
سیندینگ، شارلوت
ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیهسازیشده دهان [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
ش
-
شاددل، رضوان
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حامل عصاره هندوانه کوهی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 169-180]
-
شاهدی، محمد
افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگیهای کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]
-
شاهدی، محمد
ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش تودهسازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینهسازی، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و غنیسازی شیر [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
-
شکرالهی، فاطمه
اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگیهای عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]
-
شکری، معصومه
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]
-
شهیدی، فخری
اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگیهای عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]
-
شهیدی، فخری
بررسی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپفروت بر میکروارگانیسمهای بیماریزا: یک مطالعه آزمایشگاهی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 415-425]
-
شهیدی نوقابی، مصطفی
اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]
-
شهیری طبرستانی، پریسا
بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]
-
شهیری طبرستانی، هدی
بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]
-
شهیری طبرستانی، هدی
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]
-
شیرازی نژاد، علیرضا
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم بایونانوکامپوزیت بر پایهی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]
-
شیرانی بیدابادی، خدیجه
شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبکهای قهوهای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و خواص آنزیمی آنها [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 259-277]
-
شیری، یعثوب
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]
ص
-
صادقی، سید مصطفی
ارزیابی تغییرات ویژگیهای بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز به وسیله آنزیم پپسین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی از پروتئین قارچخوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 693-709]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]
-
صحبت زاده، فرشاد
اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگیهای عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]
-
صفائیان، شیلا
شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبکهای قهوهای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و خواص آنزیمی آنها [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 259-277]
-
صفایی، الهام
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم بایونانوکامپوزیت بر پایهی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]
-
صفری، احسان
شناسایی گروههای عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]
-
صفری، جواد
بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقههای سیب خشکشده با استفاده از پردازش تصویر [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 527-540]
-
صفری، رضا
کشت سلولی میکروجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و مقایسه راندمان روشهای آنزیمی، اولتراسوند، انجماد-انجمادزدایی و حلال معدنی در استخراج رنگدانه فیکوسیانین [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 649-661]
-
صیدگر، مسعود
اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلاء [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 111-124]
ط
-
طایفه، ماندانا
ارزیابی تغییرات ویژگیهای بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]
-
طهماسبی، غلامحسین
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریالی عسل زنبور عسل کوچک Apis florea Fabricius (Hymenoptera: Apidae) علیه Helicobacter pylori [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 49-63]
ظ
-
ظهوری، غلامحسین
اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]
ع
-
عباس پور انبی، اسد
اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلاء [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 111-124]
-
عباسی، هاجر
بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگیهای ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 365-381]
-
عباسی، هاجر
مدلسازی جمعیت میکروبی جوانه گندم پوشش داده شده با امولسیون حاوی اسانس زرینگیاه در کیتوزان تحت بستهبندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 125-141]
-
علیرضالو، نسیبه
بررسی پیشتیمارهای اتیلاولئات، کلریدسدیم و آنزیمبری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمهای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
بررسی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپفروت بر میکروارگانیسمهای بیماریزا: یک مطالعه آزمایشگاهی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 415-425]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
بررسی ویژگیهای شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینهرا و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توتفرنگی و انگور) [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 477-489]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
شناسایی گروههای عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]
-
عمادزاده، بهاره
تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلالزدایی برای استفاده در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 463-476]
غ
-
غیاثوند، کامبیز
ارزیابی تغییرات ویژگیهای بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]
-
غیبی، سیامک
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزهدار شده با استفاده از روشهای چندمتغیره متقارن و نامتقارن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 349-364]
ف
-
فاطمی زاده، سعیده
اثر لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم پنیر موتال بر چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلولهای رودهای [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 557-575]
-
فتحی، میلاد
ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش تودهسازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینهسازی، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و غنیسازی شیر [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
-
فدایی اشکیکی، لیلی
ارزیابی تغییرات ویژگیهای بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]
-
فدوی، علی
مطالعه پدیده گرفتگی در شفافسازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]
-
فرازمند، آزاده
اثر پوششهای خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی خلالهای سیبزمینی سرخ شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 511-525]
-
فرهوش، رضا
بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 383-397]
-
فریزاد، سمیرا
بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگیهای ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 365-381]
-
فضایلی، محبوبه
ارزیابی تأثیر تخمیر جوانه گندم با استفاده از مخمر و باکتریهای اسید لاکتیک بر میزان ترکیبات زیستفعال [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 333-347]
-
فکور، محمد هادی
بهینهسازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 125-143]
ق
-
قاسمی ارشد، زینب
کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]
-
قدوسی، حمید بهادر
جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراوردههای تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 311-331]
-
قرآنی، بهروز
توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینهیابی شده جهت درونپوشانی کورکومین [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 57-78]
-
قربانی، محمد
بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]
-
قربانی، محمد
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]
-
قربانی قوژدی، حسن
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]
-
قریب، محمدرضا
مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]
-
قشلاقی، رضا
افزایش تولید کاروتنوئیدهای ریزجلبک کلرلا با استفاده از تغییر غلظت مواد مغذی و فیتوهورمون [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 663-673]
-
قنادی اصل، فاطمه
اثرات عصاره آبی برهموم بر محتوای پلیفنل کل و فعالیت آنتیاکسیدانی شیر خام [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 167-175]
-
قوامی، حسین
بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 279-290]
-
قیامی، الهام
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 451-462]
ک
-
کاشانی نژاد، مرتضی
بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینهیابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 577-591]
-
کدیور، مهدی
افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگیهای کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]
-
کرمی، مرجان
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئهورا بر پایداری روغن سویا [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 541-556]
-
کشیری، محبوبه
بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]
-
کوچکی، آرش
اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگیهای عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]
-
کوچکی، آرش
توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینهیابی شده جهت درونپوشانی کورکومین [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 57-78]
-
کوچکی، آرش
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 451-462]
-
کوچی، علی
مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]
-
کیانی، حسین
بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]
گ
-
گنجلو، علی
ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]
-
گنجلو، علی
بهینهسازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 125-143]
-
گوهری منش، مسعود
مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]
ل
-
لشکری، حنان
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم بایونانوکامپوزیت بر پایهی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]
م
-
محبی، محبت
ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیهسازیشده دهان [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
-
محبی، محبت
توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینهیابی شده جهت درونپوشانی کورکومین [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 57-78]
-
محبی، محبت
بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوسدار [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 427-450]
-
محکمی، زینب
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]
-
محمدی، بهزاد
تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزینهای ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 17-30]
-
محمدی، محبوبه
اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنیشده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 79-94]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپفروت بر میکروارگانیسمهای بیماریزا: یک مطالعه آزمایشگاهی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 415-425]
-
مرتضوی، سید علی
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کمسدیم [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 143-166]
-
مشتاقی بروجنی، حمدالله
بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوسدار [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 427-450]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
بهینهسازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 177-195]
-
مقصودلو، یحیی
بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]
-
منصوری یاراحمدی، امیر
استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 247-258]
-
منظری توکلی، مریم
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپهای انار ایرانی و معرفی آن بهعنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]
-
مهربان سنگ آتش، معصومه
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کمسدیم [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 143-166]
-
موحد، سارا
استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 247-258]
-
موسوی بایگی، سیده فاطمه
توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینهیابی شده جهت درونپوشانی کورکومین [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 57-78]
-
موسوی ندوشن، رضوان
شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبکهای قهوهای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و خواص آنزیمی آنها [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 259-277]
-
موسوی نسب، مرضیه
ارزیابی تأثیر تخمیر جوانه گندم با استفاده از مخمر و باکتریهای اسید لاکتیک بر میزان ترکیبات زیستفعال [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 333-347]
-
مومیوند، حسن
کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]
-
میرجلیلی، محمدحسین
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپهای انار ایرانی و معرفی آن بهعنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]
-
میرسعیدقاضی، حسین
مطالعه پدیده گرفتگی در شفافسازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]
-
میلانی، الناز
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 451-462]
ن
-
ناطقی، لیلا
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئهورا بر پایداری روغن سویا [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 541-556]
-
نبی میبدی، محسن
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]
-
نجفی، علی
اثر پوششهای خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی خلالهای سیبزمینی سرخ شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 511-525]
-
نجفی، نسیم
مدلسازی جمعیت میکروبی جوانه گندم پوشش داده شده با امولسیون حاوی اسانس زرینگیاه در کیتوزان تحت بستهبندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 125-141]
-
نژادابراهیمی، صمد
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپهای انار ایرانی و معرفی آن بهعنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]
-
نصرالله زاده، آذین
بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 279-290]
-
نکته سنج اول، مهسا
جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراوردههای تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 311-331]
-
نوروزی مطلق، زهره
افزایش تولید کاروتنوئیدهای ریزجلبک کلرلا با استفاده از تغییر غلظت مواد مغذی و فیتوهورمون [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 663-673]
-
نوشاد، محمد
بررسی ویژگیهای شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینهرا و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توتفرنگی و انگور) [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 477-489]
-
نوشاد، محمد
شناسایی گروههای عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]
-
نیریز نقدهی، مسلم
اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلاء [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 111-124]
و
-
واحدی ترشیزی، محمد
تأثیر انواع پوشش و بستهبندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]
-
وارسته، فریال
تأثیر انواع پوشش و بستهبندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]
-
ورمیرا، کامبیز
ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]
-
وریدی، محمد جواد
اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگیهای عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]
-
وریدی، مهدی
بهینهسازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 177-195]
-
وظیفه شناس، محمدرضا
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپهای انار ایرانی و معرفی آن بهعنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]
ه
-
هاشمی، سید جعفر
بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقههای سیب خشکشده با استفاده از پردازش تصویر [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 527-540]
-
همتی، علیرضا
ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]
ی
-
یاربی، هانیه
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کمسدیم [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 143-166]
-
یساری، سیما
مطالعه پدیده گرفتگی در شفافسازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]
-
یوسف زاده، فاطمه
اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 291-309]
-
یوسف زادی، مرتضی
تهیه بیوپلیمر بر پایه آگار استخراج شده از جلبک قرمز Acanthophora خلیج فارس و ارزیابی خواص آن [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 635-648]