آ
-
آباندازی
مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 1-15]
-
آباندازی
بهینهسازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 125-143]
-
آب سیب
مطالعه پدیده گرفتگی در شفافسازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]
-
آبگریزی سطحی
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]
-
آکسیداتیو
ارزیابی تغییرات ویژگیهای بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]
-
آلانین&rlm
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]
-
آلژینات
اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رندهشده طی زمان ماندگاری [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 675-692]
-
آمونیالیاز
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]
-
آنالیز میکروبی
مدلسازی جمعیت میکروبی جوانه گندم پوشش داده شده با امولسیون حاوی اسانس زرینگیاه در کیتوزان تحت بستهبندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 125-141]
-
آنتیاکسیدان
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]
-
آنتیاکسیدان
اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنیشده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 79-94]
-
آنتیاکسیدان
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپهای انار ایرانی و معرفی آن بهعنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]
-
آنتی اکسیدان
ارزیابی تغییرات ویژگیهای بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]
-
آنزیمبری
بررسی پیشتیمارهای اتیلاولئات، کلریدسدیم و آنزیمبری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمهای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]
-
آنزیم پپسین
بررسی ویژگیهای کیفی و ایمنی کلاژن پوست گونههای سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)، معمولی(Cyprinus carpio) ، علفخوار (Ctenopharyngodon idella) و نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) کپور ماهیان پرورشی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 33-47]
-
آنزیم پراکسیداز
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]
-
آنزیم پلی&rlm
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]
-
آنزیم فنیل&rlm
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]
-
آنزیم لیزوزیم
کشت سلولی میکروجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و مقایسه راندمان روشهای آنزیمی، اولتراسوند، انجماد-انجمادزدایی و حلال معدنی در استخراج رنگدانه فیکوسیانین [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 649-661]
ا
-
اتمسفر اصلاح شده
اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رندهشده طی زمان ماندگاری [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 675-692]
-
اتمیزاسیون
مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]
-
اتیلاولئات
بررسی پیشتیمارهای اتیلاولئات، کلریدسدیم و آنزیمبری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمهای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]
-
اثر آنتیاکسیدانی
بررسی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپفروت بر میکروارگانیسمهای بیماریزا: یک مطالعه آزمایشگاهی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 415-425]
-
اثر آنتیاکسیدانی
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئهورا بر پایداری روغن سویا [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 541-556]
-
احیا کننده
افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگیهای کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]
-
اریتریتول
تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزینهای ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 17-30]
-
اسانس
ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]
-
اسانس کاکوتی
تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 231-245]
-
اسانس گریپفروت
بررسی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپفروت بر میکروارگانیسمهای بیماریزا: یک مطالعه آزمایشگاهی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 415-425]
-
اسانس لعل کوهستان
اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رندهشده طی زمان ماندگاری [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 675-692]
-
استخراج فیکوسیانین
کشت سلولی میکروجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و مقایسه راندمان روشهای آنزیمی، اولتراسوند، انجماد-انجمادزدایی و حلال معدنی در استخراج رنگدانه فیکوسیانین [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 649-661]
-
اسکوربیل پالمیتات
ارزیابی تغییرات ویژگیهای بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]
-
اسید سیتریک
افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگیهای کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]
-
اسید گالیک
بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 383-397]
-
اسیدهای چرب
بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 383-397]
-
افزودنی ها
افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگیهای کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]
-
اکستروژن
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 451-462]
-
اکسیداز
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]
-
اکسیداسیون
بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 279-290]
-
اکسید کننده
افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگیهای کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]
-
التراسونیک
مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]
-
الکتروفورز
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]
-
الگوریتم ازدحام ذرات
بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینهیابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 577-591]
-
امولسیون دوگانه
بهینهسازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 177-195]
-
انبارداری
تأثیر انواع پوشش و بستهبندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]
-
انبارش تسریع شده
ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]
-
انکپسولاسیون
ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش تودهسازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینهسازی، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و غنیسازی شیر [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
-
اولئوفوم
بهینهسازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 177-195]
-
ایزومالت
تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزینهای ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 17-30]
-
ایمنی
بررسی ویژگیهای کیفی و ایمنی کلاژن پوست گونههای سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)، معمولی(Cyprinus carpio) ، علفخوار (Ctenopharyngodon idella) و نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) کپور ماهیان پرورشی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 33-47]
-
اینولین
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کمسدیم [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 143-166]
ب
-
بادرنجبویه دنایی
مدلسازی جمعیت میکروبی جوانه گندم پوشش داده شده با امولسیون حاوی اسانس زرینگیاه در کیتوزان تحت بستهبندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 125-141]
-
بارگذاری
تأثیر انواع پوشش و بستهبندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]
-
باکتری اسید لاکتیک
اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلاء [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 111-124]
-
باکتری ترموفیل
بررسی آلودگی میکروبی کنسروهای رب گوجهفرنگی در ایران و جداسازی و شناسایی Alicyclobacillus acidocaldarius به روش PCR [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 745-755]
-
باکتریوسین
جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراوردههای تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 311-331]
-
برشته کردن
بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 279-290]
-
برگر آنالوگ
بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]
-
برگر گیاهی
بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]
-
بره موم
اثرات عصاره آبی برهموم بر محتوای پلیفنل کل و فعالیت آنتیاکسیدانی شیر خام [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 167-175]
-
بستهبندی
تهیه بیوپلیمر بر پایه آگار استخراج شده از جلبک قرمز Acanthophora خلیج فارس و ارزیابی خواص آن [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 635-648]
-
بستهبندی
تأثیر انواع پوشش و بستهبندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]
-
بستهبندی در خلاء
اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلاء [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 111-124]
-
بهینهسازی
تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلالزدایی برای استفاده در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 463-476]
-
بهینه سازی
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کمسدیم [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 143-166]
-
بهینهیابی
توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینهیابی شده جهت درونپوشانی کورکومین [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 57-78]
-
بینایی ماشینی
بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقههای سیب خشکشده با استفاده از پردازش تصویر [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 527-540]
-
بیوپلیمر
تهیه بیوپلیمر بر پایه آگار استخراج شده از جلبک قرمز Acanthophora خلیج فارس و ارزیابی خواص آن [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 635-648]
پ
-
پالپ گلابی خاردار
بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]
-
پایداری اکسایشی
ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]
-
پایداری اکسایشی
بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 383-397]
-
پایداری به انجماد-ذوب
اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگیهای عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]
-
پایداری حرارتی
اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]
-
پپتیدهای زیستفعال
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز به وسیله آنزیم پپسین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی از پروتئین قارچخوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 693-709]
-
پراکسید
بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 279-290]
-
پردازش تصویر
بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقههای سیب خشکشده با استفاده از پردازش تصویر [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 527-540]
-
پروبیوتیک
اثر لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم پنیر موتال بر چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلولهای رودهای [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 557-575]
-
پروتئین
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز به وسیله آنزیم پپسین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی از پروتئین قارچخوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 693-709]
-
پس از برداشت
اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنیشده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 79-94]
-
پلاستیک زیستی
تهیه بیوپلیمر بر پایه آگار استخراج شده از جلبک قرمز Acanthophora خلیج فارس و ارزیابی خواص آن [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 635-648]
-
پلاسمای آرگون
اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگیهای عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]
-
پلیآمین
تأثیر انواع پوشش و بستهبندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]
-
پلی پروپیلن
اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رندهشده طی زمان ماندگاری [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 675-692]
-
پلیساکارید
تهیه بیوپلیمر بر پایه آگار استخراج شده از جلبک قرمز Acanthophora خلیج فارس و ارزیابی خواص آن [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 635-648]
-
پلیفنل
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپهای انار ایرانی و معرفی آن بهعنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]
-
پلی فنل کل
اثرات عصاره آبی برهموم بر محتوای پلیفنل کل و فعالیت آنتیاکسیدانی شیر خام [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 167-175]
-
پنیر پیتزای تقلیدی
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کمسدیم [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 143-166]
-
پودر قارچ
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز به وسیله آنزیم پپسین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی از پروتئین قارچخوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 693-709]
-
پوشش خوراکی
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]
-
پوشش خوراکی
اثر پوششهای خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی خلالهای سیبزمینی سرخ شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 511-525]
-
پوشش خوراکی
کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]
-
پوشش خوراکی
اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنیشده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 79-94]
-
پوشش خوراکی
مدلسازی جمعیت میکروبی جوانه گندم پوشش داده شده با امولسیون حاوی اسانس زرینگیاه در کیتوزان تحت بستهبندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 125-141]
-
پیشتیمار
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز به وسیله آنزیم پپسین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی از پروتئین قارچخوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 693-709]
ت
-
ترکیبات فنولی
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حامل عصاره هندوانه کوهی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 169-180]
-
تغییرات رنگی
بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 279-290]
-
تفاله مالت جو
استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 247-258]
-
تکنیک آنزیمی
کشت سلولی میکروجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و مقایسه راندمان روشهای آنزیمی، اولتراسوند، انجماد-انجمادزدایی و حلال معدنی در استخراج رنگدانه فیکوسیانین [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 649-661]
-
توالییابی
جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراوردههای تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 311-331]
ج
-
جایگزین گوشت
بررسی تاثیر پودر پالپ گلابی خاردار (Opuntia stricta) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی برگرهای آنالوگ خام و پخته تولیدی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]
-
جایگزینهای ساکارز
تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزینهای ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 17-30]
-
جذب روغن
اثر پوششهای خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی خلالهای سیبزمینی سرخ شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 511-525]
-
جلبک
شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبکهای قهوهای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و خواص آنزیمی آنها [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 259-277]
-
جو
استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 247-258]
-
جوانه گندم فراوری شده
ارزیابی تغییرات ویژگیهای بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]
چ
-
چای سبز
بررسی ویژگیهای شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینهرا و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توتفرنگی و انگور) [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 477-489]
-
چروکیدگی
بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقههای سیب خشکشده با استفاده از پردازش تصویر [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 527-540]
-
چویر
ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]
خ
-
خاصیت ضدمیکروبی
شناسایی گروههای عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]
-
خرمالو
تأثیر انواع پوشش و بستهبندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]
-
خشککردن
بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقههای سیب خشکشده با استفاده از پردازش تصویر [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 527-540]
-
خشک کردن پاششی
مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]
-
خشک کردن تحت خلاء
بررسی پیشتیمارهای اتیلاولئات، کلریدسدیم و آنزیمبری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمهای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]
-
خصوصیات رئولوژیکی
اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 291-309]
-
خمیر فندق
بررسی تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری دانه فندق بر رنگ و کیفیت خمیر آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 279-290]
-
خواص آنتی اکسیدانی
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریالی عسل زنبور عسل کوچک Apis florea Fabricius (Hymenoptera: Apidae) علیه Helicobacter pylori [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 49-63]
-
خواص آنزیمی
شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبکهای قهوهای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و خواص آنزیمی آنها [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 259-277]
-
خواص ضد باکتریایی
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریالی عسل زنبور عسل کوچک Apis florea Fabricius (Hymenoptera: Apidae) علیه Helicobacter pylori [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 49-63]
-
خواص فیزیکی
تأثیر انواع پوشش و بستهبندی بر روی خصوصیات فیزیکی میوه خرمالوی تحت بار [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]
د
-
دامنه نوسان
مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]
-
درخت فیلوژنتیکی
جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراوردههای تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 311-331]
-
درصد دفع اجزاء محلول
بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینهیابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 577-591]
-
درونپوشانی
تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 231-245]
-
دسر لبنی
اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 291-309]
-
دهان مصنوعی
ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیهسازیشده دهان [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
ر
-
رئولوژی
بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگیهای ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 365-381]
-
رب گوجهفرنگی
بررسی آلودگی میکروبی کنسروهای رب گوجهفرنگی در ایران و جداسازی و شناسایی Alicyclobacillus acidocaldarius به روش PCR [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 745-755]
-
رفتار رهایش
توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینهیابی شده جهت درونپوشانی کورکومین [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 57-78]
-
رگرسیون
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزهدار شده با استفاده از روشهای چندمتغیره متقارن و نامتقارن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 349-364]
-
رگرسیون حداقل مربعات جزئی
بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینهیابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 577-591]
-
رنگ
بهینهسازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 125-143]
-
رنگدانه
افزایش تولید کاروتنوئیدهای ریزجلبک کلرلا با استفاده از تغییر غلظت مواد مغذی و فیتوهورمون [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 663-673]
-
رنگ سنجی
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم بایونانوکامپوزیت بر پایهی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]
-
رهایش
ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیهسازیشده دهان [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
-
روش اولتراسوند
کشت سلولی میکروجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و مقایسه راندمان روشهای آنزیمی، اولتراسوند، انجماد-انجمادزدایی و حلال معدنی در استخراج رنگدانه فیکوسیانین [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 649-661]
-
روش سطح پاسخ
بررسی پیشتیمارهای اتیلاولئات، کلریدسدیم و آنزیمبری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمهای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]
-
روش سطح پاسخ
بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوسدار [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 427-450]
-
روش سطح پاسخ
مدلسازی جمعیت میکروبی جوانه گندم پوشش داده شده با امولسیون حاوی اسانس زرینگیاه در کیتوزان تحت بستهبندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 125-141]
-
روششناسی سطح پاسخ
بهینهسازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 125-143]
-
روش ضد حلال دومرحلهای
تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلالزدایی برای استفاده در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 463-476]
-
روغن ارده
بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]
-
روغن سویا
ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]
-
روغن سویا
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئهورا بر پایداری روغن سویا [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 541-556]
-
روغن کنجد
بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]
-
ریبادیوزید a
تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزینهای ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 17-30]
-
ریز پوشانی چندلایه
ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیهسازیشده دهان [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
-
ریز ساختار
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم بایونانوکامپوزیت بر پایهی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]
ز
-
زیست تخریب پذیر
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم بایونانوکامپوزیت بر پایهی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]
ژ
-
ژل آلوئهورا
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئهورا بر پایداری روغن سویا [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 541-556]
-
ژلاتین
اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 291-309]
-
ژلاتین
تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلالزدایی برای استفاده در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 463-476]
-
ژلاتین
ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش تودهسازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینهسازی، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و غنیسازی شیر [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
س
-
ساختار ژل
مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 1-15]
-
ساکارومایسس سرویسیه
ارزیابی تأثیر تخمیر جوانه گندم با استفاده از مخمر و باکتریهای اسید لاکتیک بر میزان ترکیبات زیستفعال [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 333-347]
-
سامانه سطح تراش
مطالعه پدیده گرفتگی در شفافسازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]
-
سروکینیانا
افزایش تولید کاروتنوئیدهای ریزجلبک کلرلا با استفاده از تغییر غلظت مواد مغذی و فیتوهورمون [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 663-673]
-
سس مایونز کم چرب
استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 247-258]
-
سفتی بافت میوه
کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]
-
سیبزمینی
اثر پوششهای خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی خلالهای سیبزمینی سرخ شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 511-525]
ش
-
شفافسازی غشایی
مطالعه پدیده گرفتگی در شفافسازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]
-
شفافیت
اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگیهای عملکردی نشاسته سورگوم [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 217-229]
-
شیر خام
اثرات عصاره آبی برهموم بر محتوای پلیفنل کل و فعالیت آنتیاکسیدانی شیر خام [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 167-175]
-
شیر شتر
بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینهیابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 577-591]
ص
-
صمغ بنه
اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]
-
صمغ دانه خرنوب
بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگیهای ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 365-381]
-
صمغ کتیرا
اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 291-309]
ض
-
ضددیابت
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]
-
ضد میکروبی
شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبکهای قهوهای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و خواص آنزیمی آنها [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 259-277]
ط
-
طیفسنجی تبدیل فوریه فرو سرخ
شناسایی گروههای عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]
ع
-
عدد دیان مزدوج
بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 383-397]
-
عدد کربونیل
بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 383-397]
-
عسل
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریالی عسل زنبور عسل کوچک Apis florea Fabricius (Hymenoptera: Apidae) علیه Helicobacter pylori [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 49-63]
-
عصاره
شناسایی گروههای عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]
-
عصاره آبی
اثرات عصاره آبی برهموم بر محتوای پلیفنل کل و فعالیت آنتیاکسیدانی شیر خام [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 167-175]
-
عصاره اتانولی
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئهورا بر پایداری روغن سویا [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 541-556]
-
عصاره زیست فعال
بررسی ویژگیهای شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینهرا و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توتفرنگی و انگور) [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 477-489]
-
عصارهگیری
شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبکهای قهوهای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و خواص آنزیمی آنها [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 259-277]
-
عمر انبارمانی
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]
-
عناصر معدنی
بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]
غ
-
غذا-دارو
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حامل عصاره هندوانه کوهی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 169-180]
ف
-
فاکتور غلظت حجمی
مطالعه پدیده گرفتگی در شفافسازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]
-
فرآورده فاقد گلوتن
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 451-462]
-
فراصوت
بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگیهای ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 365-381]
-
فراورده های پخت
ارزیابی تغییرات ویژگیهای بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 607-616]
-
فرکانس نوسان
مدلسازی فرآیند اتمیزاسیون التراسونیک شیر و تولید پودر شیر به روش خشک کردن پاششی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 145-168]
-
فسفات
افزایش تولید کاروتنوئیدهای ریزجلبک کلرلا با استفاده از تغییر غلظت مواد مغذی و فیتوهورمون [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 663-673]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
بررسی ویژگیهای شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینهرا و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توتفرنگی و انگور) [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 477-489]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
شناسایی گروههای عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
اثرات عصاره آبی برهموم بر محتوای پلیفنل کل و فعالیت آنتیاکسیدانی شیر خام [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 167-175]
-
فعالیت ضد قارچی
بررسی ویژگیهای شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینهرا و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توتفرنگی و انگور) [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 477-489]
-
فعالیت ضدمیکروبی
بررسی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپفروت بر میکروارگانیسمهای بیماریزا: یک مطالعه آزمایشگاهی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 415-425]
-
فعالیت ضدمیکروبی
تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 231-245]
-
فلزات سنگین
اندازهگیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 501-510]
-
فلفل دلمهای
بررسی پیشتیمارهای اتیلاولئات، کلریدسدیم و آنزیمبری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمهای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]
-
فلفل سیاه
شناسایی گروههای عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای کلرامفنیکل و آمفوتریسین B [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 79-93]
-
فنل&rlm
تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 95-106]
-
فیبر
استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 247-258]
-
فیتوشیمیایی
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپهای انار ایرانی و معرفی آن بهعنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]
-
فیلتراسیون
بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینهیابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 577-591]
-
فیله ماهی
اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلاء [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 111-124]
ق
-
قطبش غلظتی
مطالعه پدیده گرفتگی در شفافسازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]
-
قند
مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 1-15]
-
قهوهای شدن
بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقههای سیب خشکشده با استفاده از پردازش تصویر [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 527-540]
ک
-
کارواکرول
کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]
-
کپور ماهیان پرورشی
بررسی ویژگیهای کیفی و ایمنی کلاژن پوست گونههای سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)، معمولی(Cyprinus carpio) ، علفخوار (Ctenopharyngodon idella) و نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) کپور ماهیان پرورشی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 33-47]
-
کدوی تلخ
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]
-
کرم ارده رژیمی
تهیه کرم ارده رژیمی با استفاده از جایگزینهای ساکارز (ایزومالت، ریبادیوزید a، اریتریتول) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 17-30]
-
کروماتوگرافیگازی
اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]
-
کرونوباکتر ساکازاکی
اثر لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم پنیر موتال بر چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلولهای رودهای [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 557-575]
-
کشت اول برنج
اندازهگیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 501-510]
-
کشت مجدد
اندازهگیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 501-510]
-
کلاژن
بررسی ویژگیهای کیفی و ایمنی کلاژن پوست گونههای سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)، معمولی(Cyprinus carpio) ، علفخوار (Ctenopharyngodon idella) و نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) کپور ماهیان پرورشی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 33-47]
-
کلریدسدیم
بررسی پیشتیمارهای اتیلاولئات، کلریدسدیم و آنزیمبری بر خشک شدن تحت خلاء فلفل دلمهای [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 195-216]
-
کنجد
بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 491-499]
-
کوآنزیم Q10
ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش تودهسازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینهسازی، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و غنیسازی شیر [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
-
کوئینون
ارزیابی تأثیر تخمیر جوانه گندم با استفاده از مخمر و باکتریهای اسید لاکتیک بر میزان ترکیبات زیستفعال [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 333-347]
-
کورکومین
توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینهیابی شده جهت درونپوشانی کورکومین [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 57-78]
-
کیتوزان
اثر پوششهای خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی خلالهای سیبزمینی سرخ شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 511-525]
-
کینوآ
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 451-462]
گ
-
گاماآمینوبوتریک اسید
ارزیابی تأثیر تخمیر جوانه گندم با استفاده از مخمر و باکتریهای اسید لاکتیک بر میزان ترکیبات زیستفعال [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 333-347]
-
گرفتگی
مطالعه پدیده گرفتگی در شفافسازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 723-743]
-
گرماسنجی روبشی افتراقی
بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوسدار [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 427-450]
-
گلوتن
افزودن ترکیبات احیا کننده، ویتامین C و اسید سیتریک حین مشروط نمودن گندم و اثر آنها بر ویژگیهای کیفی خمیر حاصل از آرد آن [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 107-127]
-
گوشت مرغ مزهدار شده
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزهدار شده با استفاده از روشهای چندمتغیره متقارن و نامتقارن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 349-364]
-
گیاهان داروئی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]
ل
-
لاکتوباسیلوس پلانتاروم
ارزیابی تأثیر تخمیر جوانه گندم با استفاده از مخمر و باکتریهای اسید لاکتیک بر میزان ترکیبات زیستفعال [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 333-347]
-
لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم
جداسازی و تعیین ویژگی باکتریوسین حاصل از باکتری لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم جدا شده از فراوردههای تخمیری بر پایه میوه و مقایسه با نایسین تجاری [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 311-331]
-
لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم
اثر لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم پنیر موتال بر چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلولهای رودهای [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 557-575]
-
لعل کوهستان
اسانس لعل کوهستان و صمغ بنه: ارزیابی خواص ضد میکروبی و شیمیایی در طی فرآیند حرارتی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 65-77]
-
لیپوزوم
توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینهیابی شده جهت درونپوشانی کورکومین [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 57-78]
-
لیمو مکزیکن لایم
اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنیشده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia) [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 79-94]
-
لیمونن
ریز پوشانی چند لایه لیمونن بر پایه جذب الکترواستاتیک و ارزیابی رهایش آن تحت شرایط شبیهسازیشده دهان [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
م
-
ماندگاری
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزهدار شده با استفاده از روشهای چندمتغیره متقارن و نامتقارن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 349-364]
-
ماندگاری
کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]
-
ماندگاری
اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلاء [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 111-124]
-
متیل گالات
بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 383-397]
-
مقاومت در برابر آب
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم بایونانوکامپوزیت بر پایهی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]
-
مقاومت کششی
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم بایونانوکامپوزیت بر پایهی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 711-721]
-
مواد بهبوددهنده
بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوسدار [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 427-450]
-
موسیلاژ بامیه
اثر پوششهای خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی خلالهای سیبزمینی سرخ شده [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 511-525]
-
موسیلاژ دانه ریحان
ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش تودهسازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینهسازی، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و غنیسازی شیر [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
-
میکروجلبک اسپیرولینا
کشت سلولی میکروجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و مقایسه راندمان روشهای آنزیمی، اولتراسوند، انجماد-انجمادزدایی و حلال معدنی در استخراج رنگدانه فیکوسیانین [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 649-661]
-
میکروسکوپ الکترونی روبشی
بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوسدار [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 427-450]
-
میکروسکوپ الکترونی روبشی
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]
-
میوه انار
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپهای انار ایرانی و معرفی آن بهعنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]
ن
-
نان غنی شده با سبوس گندم
بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوسدار [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 427-450]
-
نانوامولسیون
بررسی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپفروت بر میکروارگانیسمهای بیماریزا: یک مطالعه آزمایشگاهی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 415-425]
-
نانو ذرات
تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلالزدایی برای استفاده در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 463-476]
-
نانولیپوزوم
تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 231-245]
-
نانولیپوزوم
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حامل عصاره هندوانه کوهی [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 169-180]
-
نسبت پروتئین-پلیساکارید
بهینهسازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 177-195]
-
نشاسته
مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 1-15]
-
نشاسته پریژلاتینه
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزای تقلیدی کم چرب و کمسدیم [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 143-166]
-
نگهدارنده طبیعی
بررسی ویژگیهای شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینهرا و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توتفرنگی و انگور) [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 477-489]
-
نگهدارنده مواد غذایی
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپهای انار ایرانی و معرفی آن بهعنوان افزودنی غذایی طبیعی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 95-109]
-
نیترات
افزایش تولید کاروتنوئیدهای ریزجلبک کلرلا با استفاده از تغییر غلظت مواد مغذی و فیتوهورمون [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 663-673]
-
نیترات
اندازهگیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 501-510]
-
نیتریت
اندازهگیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 501-510]
و
-
ویتامینث
کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 617-633]
-
ویژگی آنتیاکسیدانی
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز به وسیله آنزیم پپسین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی از پروتئین قارچخوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 693-709]
-
ویژگیهای آنتیاکسیدانی
تهیه نانوذرات لیپوزومی حاوی اسانس کاکوتی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی آن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 231-245]
-
ویژگی های برون تنی
اثر لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم پنیر موتال بر چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلولهای رودهای [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 557-575]
-
ویژگیهای حسی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزهدار شده با استفاده از روشهای چندمتغیره متقارن و نامتقارن [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 349-364]
-
ویژگیهای حسی
بهینهسازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 125-143]
-
ویژگیهای رئولوژی
بهینهسازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی [دوره 19، شماره 6، 1402، صفحه 177-195]
-
ویژگیهای عملکردی
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ [دوره 19، شماره 4، 1402، صفحه 451-462]
-
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی
ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش تودهسازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینهسازی، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و غنیسازی شیر [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
-
ویسکوزیته
بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگیهای ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب [دوره 19، شماره 2، 1402، صفحه 365-381]
-
ویسکوزیته
بهینهسازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 125-143]
-
ویسکوزیته
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا [دوره 19، شماره 5، 1402، صفحه 593-606]
ه
-
هسته انار
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]
-
هیدروکلوئید
مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 1-15]
-
هیدرولیز آنزیمی
تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش حاصل از هیدرولیز تریپتیکی پروتئین هسته انار [دوره 19، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]
-
هیدرولیز اسیدی
بررسی ویژگیهای کیفی و ایمنی کلاژن پوست گونههای سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)، معمولی(Cyprinus carpio) ، علفخوار (Ctenopharyngodon idella) و نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) کپور ماهیان پرورشی [دوره 19، شماره 3، 1402، صفحه 33-47]